Big Andy!

@Edine, Gerrard je lakše povrijedio članak, vraća se protiv Swanseaja.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
" onclick="window.open(this.href);return false;Senaid L.F.C je napisao/la:Pobjedili smo rutinski 2:0 golovi Adama i sto je vaznije Carrola nisma gledao tekme zbog sestre a nek netko postavi golove da vidim
Polahko, polahko... Mjesec dana ima do toga. Biće preteško s njima, ja bih bio zadovoljan s minimalnim porazom od 1-0Narin je napisao/la:Jedva cekam utakmicu Liverpool City,da ih neko spusti na zemlju malo,ne Mancinia,nego njegove igrace,malo su se previse uzdigli.
Jest da je za 3 kola,al ipak mislim da QPR nece stvarati velike probleme Cityu u sljedecem kolu,mozda jedino Newcastle uspije nesto uraditi prije vas,nadam se da ce se ponoviti utakmica Carrolla od prosle godine protiv Citya (iako ga mrzim).
Liverpool treba samo širu i bolju klupu. Oni (L'pool) su kvalitetna ekipa, al' možda sada ne vidite, vidjećete, jbt će ih/vas klupa pošteno. I nemojte ovo povezivati sa ulaskom u LP, jer ne pričam o tome.LS7 je napisao/la:adam je po meni danas bio najbolji igrac(uz suareza)...al' kad se kapetan vrati ne znam bas ko ce na klupu..
prije da ce henderson nego adam(sve mi jedno)...
al' fali nam jedno dobro desno krilo i mozda jedan stoper(mada mi sktel- agger danas odlicno izgledalo)..
da bi bili sledece sezone mozda i prvi favorit' za osvajanje PL...a sad 3-4 mjesto je realnost i uopste nije nemoguce..
ti se manje ljubi sa curama ispred korneraOTNYS_YNWA je napisao/la:Polako se opravdava uloženi novac. KAMAN JU FAKIN SKOUZERS!![]()
HAHA, što nisi uletio u sendvic?fera je napisao/la: ti se manje ljubi sa curama ispred kornera
hajd, nek je sa srecomOTNYS_YNWA je napisao/la:HAHA, što nisi uletio u sendvic?fera je napisao/la: ti se manje ljubi sa curama ispred korneraŠuti, pomirili smo se.
Odmah se Norwicha sjetim.reds je napisao/la:Naredni meč protiv Swansea ne bi trebalo biti problema jer na Anfieldu jednostavno nema mjesta za kikseve.\.
Gledao ali moram se podsjetiti.
Hoće sigurnoOTNYS_YNWA je napisao/la:Ma samo neka se slažu, ljubi majka.
Nauči'će i Downing desnom, nekad.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.