Ma ko gazi po mrtvima ? Šta sam to napisao ,citiraj ?sasagmp je napisao/la:Sta treba ovaj da uradi da bi bio banovan?malopre gazi po mrtvima i prodje samo sa brisanjem poruka...sada nastavlja da proziva na svim temama bez ikakvih problema?
FK Partizan
Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger
Re: FK Partizan
"Indija,Pakistan..."
Juce si divljao ovde, govorio kako je steta sto se sami ubijamo necu ostati nista za vas i jos mnogo toga...prozivao si ovde. Smesno je sto i pored toga ti i dalje kuckas sramota foruma.
EDIT:Bez uvreda i rasprave o tribini. Smiri doživljaj!Posljednje upozorenje!! I za ostale također! Molim lijepo!
EDIT:Bez uvreda i rasprave o tribini. Smiri doživljaj!Posljednje upozorenje!! I za ostale također! Molim lijepo!
"Hvala" na izjednacavanju mene i ovog(neka ostane na tome).
Izjednacavajte i dalje morbidne poruke koje pljuju mrtvace i poruke koje se protive tome,daleko ce vam forum dogurati.
Postavite se u situaciju da vas drug bude ubijen i da se neko na taj racun sprda i smeje,kako bi reagovali?
Da dalje ne bi duzio neka vam takvi likovi poput njega budu dika i ponos foruma cuvajte ih kao bele medvede i pazite da se ne uvrede kojim slucajem.Mene mozete banovati i ne morate,svejedno izbegavacu pisanje na forumu jer ne vidim svrhu polemisati sa individuama koje na taj nacin nastupaju.Hvala normalnim momcima sa kojima sam vodio ostre i ponekad svadjalacke diskusije(ali koje nisu prelazile granicu "dobrog ukusa") i hvala onima koji su osudili pljuvalje mrtvog decka.Uzivajte.
Izjednacavajte i dalje morbidne poruke koje pljuju mrtvace i poruke koje se protive tome,daleko ce vam forum dogurati.
Postavite se u situaciju da vas drug bude ubijen i da se neko na taj racun sprda i smeje,kako bi reagovali?
Da dalje ne bi duzio neka vam takvi likovi poput njega budu dika i ponos foruma cuvajte ih kao bele medvede i pazite da se ne uvrede kojim slucajem.Mene mozete banovati i ne morate,svejedno izbegavacu pisanje na forumu jer ne vidim svrhu polemisati sa individuama koje na taj nacin nastupaju.Hvala normalnim momcima sa kojima sam vodio ostre i ponekad svadjalacke diskusije(ali koje nisu prelazile granicu "dobrog ukusa") i hvala onima koji su osudili pljuvalje mrtvog decka.Uzivajte.
Mali Markovic me sve vise odusevljava. Nego dokle ce vise stoka da zvizdi i omalovazava Scepovica. Koji su motivi toga? Pravi motivi!
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Bilo jednom u Srbiji.
Samo se kod nas moze desiti da se ulaz na stadion dozvoli samo onima koji imaju godisnju kartu.
Time su navodno hteli da sprece "najavljenu" sorku na jugu.

Samo se kod nas moze desiti da se ulaz na stadion dozvoli samo onima koji imaju godisnju kartu.

Time su navodno hteli da sprece "najavljenu" sorku na jugu.

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
[youtube][/youtube]
Eduardo.
Sta je ovo sunce ti poljubim,ovo bi i Jevta dao.
Ali Matic,kakav je to prvoklasini idiot.
Eduardo.

Ali Matic,kakav je to prvoklasini idiot.

Ovi tzv navijaci su prodali klub. Umjesto da budu ujedinjeni i cuvaju voljeni klub oni se sukobljavaju. Neki staju na stranu uprave, uprave koja se namlatila love a nije bila u stanju dovesti jednog solidnog i spremnog spica, a najosjetljiviji dio tima,odbranu su razbucali par dana pred najvaznije tekme.
I sad ce oni odlucivati ko moze dolaziti na stadion! Pa Djuricu konju nije ti to djedovina da se zajeb.avas po svom kapricu sa klubom.
I sad ce oni odlucivati ko moze dolaziti na stadion! Pa Djuricu konju nije ti to djedovina da se zajeb.avas po svom kapricu sa klubom.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
ja odavno nisam vidio modernije fudbalera u srpskom fudbalu, brzo trčii, ali i brzo razmišlja, većina naših talenata voli da uzme loptu pa da je gnjavi do besvijesti, da dribla sve živo, a najviše sebe npr babović nekad, radović...da su bili samo malo moderniji i oni su mogli postati igračine s obzirom na tehniku i talenat....mali Lazar bi mogao biti extra igrač, a hoće li zavisi od njega, trenera i trgovaca u upravi.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Lazar je masina! On bi mogao postati nesto sto nama godinama fali, moderan, vrhunski spic! Sad, druga strana medalje je sto ce on, na zalost, biti jos jedan u nizu od koristi samo svom klubu...
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Bata Djora u svome stilu,covek 'ladno pripisa sebi da je otkrio Markovica.

kako je vodio repku na onom ep-u meni se činilo da on pokušava da ih sakrije sve ne samo lazara, ali valjda me utisak prevario........
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Rutinski..opet crna ovca, omraženi sin, je dao gol i to odlučuući, i opet, ali opet jovančić ne zna dati gol....brz, jak eksplozivan, ali ne umije pogoditi metu....sve se pitam ko je bolje prošao zvezda sa andrijom ili mi sa vladom.........
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
http://www.novosti.rs/vesti/sport.294.h ... ester-siti
Utakmica protiv Shamrocka je bilo samo zamazivanje ociju fudbalskoj evropi.

Utakmica protiv Shamrocka je bilo samo zamazivanje ociju fudbalskoj evropi.

kakav pretenciozan tekst...očito naručen....statistika, statisika....po njoj ja jedem kg kupusa ti jedeš kg mesa, mi jedemo sarmu
protiv genka smo usrali sve, a protiv iraca, pa to neću da komntarišem.......

protiv genka smo usrali sve, a protiv iraca, pa to neću da komntarišem.......
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- NukeR_G1970
- Kontakt:
Pala je zabrana kacenja svih navijackih klipova unazad dve sedmice,pa cu morati i ovo.
Jbg jaci su od mene bili.
Jbg jaci su od mene bili.

Kada covjek procita ovaj tekst stavarno se zapita sta u vrhu rade timovi poput Real Madrida, Barce, Uniteda, Liverpoola, Milana, Juvea...da ne nabrajam. Rek`o bi covjek da su lige iz bivse drzave nenadjebiv kvalitet, samo do sada ne istrazen dovoljno...Ali je lijepo i ovako nesto procitati, sa promjenu.Devil je napisao/la:http://www.novosti.rs/vesti/sport.294.h ... ester-siti
Utakmica protiv Shamrocka je bilo samo zamazivanje ociju fudbalskoj evropi.![]()
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MONDO
Ninković: Sa ili bez mene - Partizan šampion
09. novembar 2011. 15:13
Mladi vezista crno-belih "ukočen" mononukleozom zbog čega će do kraja godine biti u ulozi navijača. Zdrav do početka zimskih priprema.
Nikola Ninković i Lazar Marković krenuli su zajedno - iz kadeta do prvog tima Partizana. Prošli su pripreme, obojica su debitovala na velikoj sceni, a onda...
"Markec" je bljesnuo, postao prvi strelac šampiona, a "Džigija" je zaustavila mononukleoza. Zbog bolesti je već dugo van pogona.
"Sada je sve u redu, redovno idem na preglede, slušam lekare, ali mi je najteže bilo u prvom trenutku kada sam saznao za infekciju. To je za mene bio šok, posebno što nisam smeo da treniram, što mi je najteže palo, jer od svoje šeste godine se ne razdvajam od lopte", počeo je priču za klupski sajt ofanzivni vezista, koji će tek u decembru proslaviti 17. rođendan.
"Sada je sve pod kontrolom, lekari kažu da oporavak teče po planu. Prvih mesec dana nisam smeo uopšte da ustajem iz kreveta, a sada mogu da lagano šetam, čak izlazim do stadiona da pogledam naše utakmice, pošto stanujem u Humskoj", dodao je Ninković.
Mladi fudbaler će do kraja godine biti navijač.
"Po rečima lekara, trebalo bi do Nove godine da budem sasvim u redu, što znači da ću početi prirpeme potpuno zdrav. Jedva čekam da se vratim, uželeo sam se fudbala i drugova. Neka oni samo nastave sa pobedama kako su krenuli, pa će i meni biti lakše da se uklopim. Od trenera Stanojevića, doktora Rosića i saigrača, svi me redovno zovu i interesuju se kako teče moj oporavak, što mi zaista mnogo znači. To govori kakva atmosfera vlada među nama u ekipi".
Već na pripremama je nagovestio da poseduje ogroman talenat. I navijači su ga prihvatili, jer odavno nije ponikao tako lucidan igrač.
"Tek sam na početku karijere i treba mi još mnogo prolivenog znoja da se dokažem i kao 'Markec' steknem poverenje trenera i navijača. Jedva čekam da ponovo istrčim na teren, a navijačima se zahvaljujem na podršci i interesovanju za moje zdravlje. Mogu im samo reći da smo najbolj i da ćemo ponovo biti šampioni, sa mnom ili bez mene, svejedno", zaključio je Nikola Ninković.
(MONDO)
Ninković: Sa ili bez mene - Partizan šampion
09. novembar 2011. 15:13
Mladi vezista crno-belih "ukočen" mononukleozom zbog čega će do kraja godine biti u ulozi navijača. Zdrav do početka zimskih priprema.
Nikola Ninković i Lazar Marković krenuli su zajedno - iz kadeta do prvog tima Partizana. Prošli su pripreme, obojica su debitovala na velikoj sceni, a onda...
"Markec" je bljesnuo, postao prvi strelac šampiona, a "Džigija" je zaustavila mononukleoza. Zbog bolesti je već dugo van pogona.
"Sada je sve u redu, redovno idem na preglede, slušam lekare, ali mi je najteže bilo u prvom trenutku kada sam saznao za infekciju. To je za mene bio šok, posebno što nisam smeo da treniram, što mi je najteže palo, jer od svoje šeste godine se ne razdvajam od lopte", počeo je priču za klupski sajt ofanzivni vezista, koji će tek u decembru proslaviti 17. rođendan.
"Sada je sve pod kontrolom, lekari kažu da oporavak teče po planu. Prvih mesec dana nisam smeo uopšte da ustajem iz kreveta, a sada mogu da lagano šetam, čak izlazim do stadiona da pogledam naše utakmice, pošto stanujem u Humskoj", dodao je Ninković.
Mladi fudbaler će do kraja godine biti navijač.
"Po rečima lekara, trebalo bi do Nove godine da budem sasvim u redu, što znači da ću početi prirpeme potpuno zdrav. Jedva čekam da se vratim, uželeo sam se fudbala i drugova. Neka oni samo nastave sa pobedama kako su krenuli, pa će i meni biti lakše da se uklopim. Od trenera Stanojevića, doktora Rosića i saigrača, svi me redovno zovu i interesuju se kako teče moj oporavak, što mi zaista mnogo znači. To govori kakva atmosfera vlada među nama u ekipi".
Već na pripremama je nagovestio da poseduje ogroman talenat. I navijači su ga prihvatili, jer odavno nije ponikao tako lucidan igrač.
"Tek sam na početku karijere i treba mi još mnogo prolivenog znoja da se dokažem i kao 'Markec' steknem poverenje trenera i navijača. Jedva čekam da ponovo istrčim na teren, a navijačima se zahvaljujem na podršci i interesovanju za moje zdravlje. Mogu im samo reći da smo najbolj i da ćemo ponovo biti šampioni, sa mnom ili bez mene, svejedno", zaključio je Nikola Ninković.
(MONDO)
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Sam mi nije jasno ko pravi ove ankete u temi PFC?
Razumijem da neko može biti Delija,al stvarno ovakve ankete su užas,onda bi bilo relevantno stavit i anketu na temu Zvezde tipa koji bi se prvo trebao obrijati ili nešto slično,malo ozbiljnosti nije na odmet.
Partizan u Srbiji dakako najkvalitetniji sastav, već sada imaju 4 boda viška,a igrali su i sa Slobodom i Vošom i Radničkim,mislim da bi u derbiju mogli otići na +7 i već tad rješit pitanje osvajača titule.
Razumijem da neko može biti Delija,al stvarno ovakve ankete su užas,onda bi bilo relevantno stavit i anketu na temu Zvezde tipa koji bi se prvo trebao obrijati ili nešto slično,malo ozbiljnosti nije na odmet.

Partizan u Srbiji dakako najkvalitetniji sastav, već sada imaju 4 boda viška,a igrali su i sa Slobodom i Vošom i Radničkim,mislim da bi u derbiju mogli otići na +7 i već tad rješit pitanje osvajača titule.
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.