Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Zato što hoče da da taj **** 100 gol. On se ubi sa tim a i igra onda trpi. Sve hoče sam a ne može. A i ostatak tima mu daje lopte kada je bolje nešto drugo uradit. Ronaldo mora prestat mislit na to ako želi bolje sebi a i timu.Nail for Real je napisao/la:Nezainteresovano su igraci djelovali na terenu sto dodavsi Ronaldovu sebicnost, a vecina lopti je isla na njega, dobijamo losiju igru od ocekivane. Ne bi trebalo da je ovo veliki problem.
Večeras to nije pokazao,ali slažem se s tobomUnknown Genius je napisao/la:Nisam nešto pratio Real ove sezone, osim highlightsa na yt, ali ovo večeras je stvarno bila patnja. Posebno drugo poluvrijeme.
Nakon onakve igre "Barce B", nadao sam se da će Real odigrati barem upola dobro. Ali ništa od toga. Jedna dobra akcija na početku, dat je gol i onda se samo igralo za Ronalda. Ne mogu vjerovat kako je lik sebičan ponekad.
Samo zbog onakve igre volio sam da je Real S. dao gol u zadnjim minutama, da se ono osveti. Možda su se igrači ćuvali za Lp ili je nešto drugo, ali sa ovakvom igrom protiv Barce...
P.S. Svaka čast Kasiljasu, najbolji golman na svijetu.
Ne moras preuvelicavati stvariJavier je napisao/la:![]()
![]()
Tolika patnja da je Real za cijelu utakmicu uputio svega dva suta na gol Ikera. Igralo se za Ronalda? Sta si ti moj drug gledao... E svasta... Nista, pogledaj jos koju utakmicu Reala a ne jednu u sezoni i na osnovu nje suditi. I upravo taj sebicni Ronaldo je najbolji asistent Reala i Lige.
Mislim da je ovo meni namjenjeno ako nije izvini al ipak ću ti odgovorit. Inače, Real mi je drag samo zbog Zizua najboljeg igrača koji u svijetu, po meni naravno. Eh, a ono što sam gledao protiv VIllareala prošlu tekmu, pogotovo drugo poluvrijeme, je bilo, dodajte meni je treba mi još jedan gol za stotke. Ljutio je se na suigrače jer mu ne dodaju. Mahao je rukama, pucao iz svih pozicija, pokušavao driblat ( nije išlo ) nebil postigao taj gol, al Bože moj, ne može i tačka. Vidim da se raja žali i večeras na to, pa sam posumnjao da je isto. Ne kažem ja da je Ronaldo loš, nisam toliki tokmak, al ove zadnje utakmice je izgleda previše zaokupljen svojim nekim rezultatom, ličnim, nego klupskom dobiti. Zbog toga, što prije Ronaldo prestane mislit na "stotku" prije će i dati gol ( opušteniji da bude ) a i Real će igrat mnogo bolje i lepršavije, kao npr.prvo poluvrijeme protiv VillarealaJavier je napisao/la:![]()
![]()
Tolika patnja da je Real za cijelu utakmicu uputio svega dva suta na gol Ikera. Igralo se za Ronalda? Sta si ti moj drug gledao... E svasta... Nista, pogledaj jos koju utakmicu Reala a ne jednu u sezoni i na osnovu nje suditi. I upravo taj sebicni Ronaldo je najbolji asistent Reala i Lige.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.