Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

Zomby
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la Zomby » 29 okt 2011, 13:30

San Sebastián

slika
slika
slika
slika
slika
slika

Madridista18
Kontakt:

Post Postao/la Madridista18 » 29 okt 2011, 13:40

Ko na ekskurziji :)

madridist
Kontakt:

Post Postao/la madridist » 29 okt 2011, 13:45

slika
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 29 okt 2011, 20:37

http://www.marca.com/marcador/futbol/20 ... 1/rso_rma/" onclick="window.open(this.href);return false;

Rotacija u punom smislu te rijeci. Igraci pribliznih kvaliteta kao sto su Higuain-Benz, Ozil-Kaka' se rotiraju, dok su krila nezamjenjiva, jer realno za Ronalda nema zamjene, dok Callejon i Altintop ne mogu biti na nivou Di Marie a ni Ozil ne odusevljava na toj poziciji.
Odlicna ideja je i stavljanje Ramosa na centralnog beka, mislim nije to nista novo, ali bolja je odbrana sa Ramosom nego sa Carvalhom na primjer. Godine cine svoje. Jedino je Coentrao zapostavljen, ali mislim da smo svi znali da ce otprilike ovako da bude jer je Marcelo bolji u ofanzivi.

Sta ocekivati veceras? Uprkos cinjenici da je ekipa u odlicnoj formi, mislim da nece biti lako uopste. Prosle godine su nas namucili i mislim da slicno mogu da urade i veceras. Dobro je sto ovo druga sezona pod Mourinhom tako da su odredjene stvari ipak dosle na mjesto. 0-1, 0-2 to ocekujem.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 29 okt 2011, 21:18

Promjena plana :mrgreen: . Coentrao dobija sansu.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 29 okt 2011, 21:23

Nek samo Kaka igra i ja sam sretan :)

Jos pola sata, ne mogu docekat da se vratimo na 1. mjesto :) Mozda tu i ostanemo ako oni sutra kiksaju :D
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 30 okt 2011, 00:32

Nezainteresovano su igraci djelovali na terenu sto dodavsi Ronaldovu sebicnost, a vecina lopti je isla na njega, dobijamo losiju igru od ocekivane. Ne bi trebalo da je ovo veliki problem.

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 30 okt 2011, 00:34

Nail for Real je napisao/la:Nezainteresovano su igraci djelovali na terenu sto dodavsi Ronaldovu sebicnost, a vecina lopti je isla na njega, dobijamo losiju igru od ocekivane. Ne bi trebalo da je ovo veliki problem.
Zato što hoče da da taj **** 100 gol. On se ubi sa tim a i igra onda trpi. Sve hoče sam a ne može. A i ostatak tima mu daje lopte kada je bolje nešto drugo uradit. Ronaldo mora prestat mislit na to ako želi bolje sebi a i timu.
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

Reuf
Kontakt:

Post Postao/la Reuf » 30 okt 2011, 00:58

Real odigrao onoliko koliko je potrebno.Medjutim moglo je ovo i lose zavrsiti na kraju...
C.Ronaldo jako iritira svojim ispuhivanjem,smijanjem i plakanjem.
Hajde sto place sudiji nego je poceo plakati i svojim sa-igracima.I'suvise zapostavlja ostale igrace koji su fantasticni, bitan je samo on i niko vise.
No nista novo od sorte kakva je on , takav mu je i trener.
Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju.

Unknown Genius
Kontakt:

Post Postao/la Unknown Genius » 30 okt 2011, 01:03

Nisam nešto pratio Real ove sezone, osim highlightsa na yt, ali ovo večeras je stvarno bila patnja. Posebno drugo poluvrijeme.
Nakon onakve igre "Barce B", nadao sam se da će Real odigrati barem upola dobro. Ali ništa od toga. Jedna dobra akcija na početku, dat je gol i onda se samo igralo za Ronalda. Ne mogu vjerovat kako je lik sebičan ponekad.
Samo zbog onakve igre volio sam da je Real S. dao gol u zadnjim minutama, da se ono osveti. Možda su se igrači ćuvali za Lp ili je nešto drugo, ali sa ovakvom igrom protiv Barce...

P.S. Svaka čast Kasiljasu, najbolji golman na svijetu.
Moje ime ovdje od sad znači pravda.

Javier
Kontakt:

Post Postao/la Javier » 30 okt 2011, 01:06

:lol: :lol:
Tolika patnja da je Real za cijelu utakmicu uputio svega dva suta na gol Ikera. Igralo se za Ronalda? Sta si ti moj drug gledao... E svasta... Nista, pogledaj jos koju utakmicu Reala a ne jednu u sezoni i na osnovu nje suditi. I upravo taj sebicni Ronaldo je najbolji asistent Reala i Lige.
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal

El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 30 okt 2011, 01:08

Unknown Genius je napisao/la:Nisam nešto pratio Real ove sezone, osim highlightsa na yt, ali ovo večeras je stvarno bila patnja. Posebno drugo poluvrijeme.
Nakon onakve igre "Barce B", nadao sam se da će Real odigrati barem upola dobro. Ali ništa od toga. Jedna dobra akcija na početku, dat je gol i onda se samo igralo za Ronalda. Ne mogu vjerovat kako je lik sebičan ponekad.
Samo zbog onakve igre volio sam da je Real S. dao gol u zadnjim minutama, da se ono osveti. Možda su se igrači ćuvali za Lp ili je nešto drugo, ali sa ovakvom igrom protiv Barce...

P.S. Svaka čast Kasiljasu, najbolji golman na svijetu.
Večeras to nije pokazao,ali slažem se s tobom ;)
@JAvier jeobjasnio sve 8-)
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Reuf
Kontakt:

Post Postao/la Reuf » 30 okt 2011, 01:11

Javier je napisao/la::lol: :lol:
Tolika patnja da je Real za cijelu utakmicu uputio svega dva suta na gol Ikera. Igralo se za Ronalda? Sta si ti moj drug gledao... E svasta... Nista, pogledaj jos koju utakmicu Reala a ne jednu u sezoni i na osnovu nje suditi. I upravo taj sebicni Ronaldo je najbolji asistent Reala i Lige.
Ne moras preuvelicavati stvari ;)
Ronaldo nije najbolji asistent lige , ima covjek 2 asistencije zvanico osim ako mu ti ne racunas svaki kontakt sa loptom u akciji koja je predhodila pogotku.

btw: Real igra za Ronalda pa onaj detalj kad je Higuain morao pucati i zabiti za 2:0 ,on gura loptu Ronaldu i tako dokaze upravo navedeno a onda i usere cist pogodak.
Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju.

Unknown Genius
Kontakt:

Post Postao/la Unknown Genius » 30 okt 2011, 01:12

Nisi ti mene razumio drug, govorim patnja za gledati. Malo lijepih akcija, samo neko udaranje, kartoni, nabijanje lopti. Tek poneka fina izrađena akcija. Od Reala(S.) niko i nije očekivao da nešto više urade. ali od vas se očekivalo više, puno.

Da, igralo se večinom za Ronalda. Dok dobije loptu, odmah bi i šutirao ili pokušao neki dribling, što večinom nije prolazilo. Govorim o večerašnjoj tekmi, a ne općenito. odmah sam to i naglasio. Malo pažljivijeg čitanja ne bi bilo na odmet.

@LBJ
Nisam prije baš nešto komentarisao ovdje, pa sam sad to rekao za Kasiljasa. Iako Real ne podnosim, ipak kažem da je on najbolji. Ne znam n ijednog golmana, trenutno, koji mu može parirati.
Moje ime ovdje od sad znači pravda.

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 30 okt 2011, 01:17

Javier je napisao/la::lol: :lol:
Mislim da je ovo meni namjenjeno ako nije izvini al ipak ću ti odgovorit. Inače, Real mi je drag samo zbog Zizua najboljeg igrača koji u svijetu, po meni naravno. Eh, a ono što sam gledao protiv VIllareala prošlu tekmu, pogotovo drugo poluvrijeme, je bilo, dodajte meni je treba mi još jedan gol za stotke. Ljutio je se na suigrače jer mu ne dodaju. Mahao je rukama, pucao iz svih pozicija, pokušavao driblat ( nije išlo ) nebil postigao taj gol, al Bože moj, ne može i tačka. Vidim da se raja žali i večeras na to, pa sam posumnjao da je isto. Ne kažem ja da je Ronaldo loš, nisam toliki tokmak, al ove zadnje utakmice je izgleda previše zaokupljen svojim nekim rezultatom, ličnim, nego klupskom dobiti. Zbog toga, što prije Ronaldo prestane mislit na "stotku" prije će i dati gol ( opušteniji da bude ) a i Real će igrat mnogo bolje i lepršavije, kao npr.prvo poluvrijeme protiv Villareala ;)

Javier
Kontakt:

Post Postao/la Javier » 30 okt 2011, 01:34

Ma nije tebi bilo upuceno :D Ali svejedno, da ti odgovorim. Ja nisam vidio da je prema njemu ni u ovoj ni u utakmici protiv Villarreala na njega poslata ijedna dobra lopta. Dalje, igrac koji u nogama ima preko 500 utakmica sumnjam da je opterecen ikakvim rekordom, naravno, bilo bi fino da je dao svoj stoti gol sada, medjutim mislim da to nema nikakve veze sa tom opterecenoscu nego sa losom formom koju ima svaki igrac na svijetu, njega bas zahvatila sada. Znaci, ne bjezim ja od toga da je on odigrao lose protiv Reala i Villarreala, ali reci da je sebican, da je vaki, da je naki samo na osnovu ove dvije utakmice je smijesno.

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 30 okt 2011, 01:38

Hajd nema veze, umješa se ja u raspravu al onda da je i završimo ;)
Nisam ja rekao da je sebičan kao igrač, nego da je ove dvije tekme bio takav. Jednostavno, takav mi je utisak dao. Jer kada je podigao ruke ( utakmica protiv VIllareala ) na Xabi-a što mu nije dodao loptu il kada je promašio priliku ( šutao ) i onako se ljutit nije baš zbog loše forme samo. Al opet, nadam se da će što prije iz toga izaći jer loše utiče na njega prvenstveno a Bogam' i na čitav tim.

Javier
Kontakt:

Post Postao/la Javier » 30 okt 2011, 01:41

Ma ja, previse impulsivan da. Razumjeli smo se ;)

Harrison
Kontakt:

Post Postao/la Harrison » 30 okt 2011, 09:53

Real igra koliko mu treba, igra pametno. Ne mozes ni svaku utakmicu pobijediti sa 3-4 gola razlike. Iskren da budem prizeljkivao sam povredu Ronalda na nekih 15-20 dana, ali nista od toga :(
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.

Zeljeznicar za zivot cijeli.

kelner
Kontakt:

Post Postao/la kelner » 30 okt 2011, 10:09

[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Zbog ovakvih stvari sam poceo gotiviti Real Madrid,iako navijam za Juventus,mislim da je Real olicenje gospodskog kluba(Zanemarimo Mourinha),ali ovo samo mogu prirediti Realovi navijaci,iako je toliki rivalitet izmedju Reala i Barce,iako ih je ronaldinho doslovno ponizio u ovom mecu,iako bi 90 % navijaca iz ostatka svijeta uzvikivalo rasisticke povike,ovi ljudi su ustali,i aplaudirali covjeku koji ih je pobijedio...
Kapa do poda
Svete, vidiš li šta Srbija ima?! Ima Novaka Đokovića, najboljeg svetskog tenisera. Pokori se Rogere, pokori se Rafaele, pokori se Andy! Srbija ima šampiona i zauvek će ga imati!

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.