Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Bezimeni
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la Bezimeni » 29 okt 2011, 19:44

KINGU ,ja te volim .
kako mi je drago što je izbacio Carru iz prve postave ,kako mi je drago što je napokon ubacio Carrola,a na kraju mi je drago što smo dokazali da možemo bez Gerrarda ...
Pa je*ote,mislim da su nam bolji rezultati bili dok je Stiven bio povrijeđen ,a onda je pomalo krenulo nizbrdo :roll:

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 29 okt 2011, 19:48

... i neko se onda cudi sto carroll ne zabija vise... pa kako ce kad je suarez "malo" sebican...
You are someone else I am still right here

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 29 okt 2011, 19:50

Bezimeni je napisao/la:KINGU ,ja te volim .
kako mi je drago što je izbacio Carru iz prve postave ,kako mi je drago što je napokon ubacio Carrola,a na kraju mi je drago što smo dokazali da možemo bez Gerrarda ...
Pa je*ote,mislim da su nam bolji rezultati bili dok je Stiven bio povrijeđen ,a onda je pomalo krenulo nizbrdo :roll:
Carragher je povrijeđen, kako će bolan njega izbaciti. :roll:

Liverpool8
Kontakt:

Post Postao/la Liverpool8 » 29 okt 2011, 20:08

fera je napisao/la:... i neko se onda cudi sto carroll ne zabija vise... pa kako ce kad je suarez "malo" sebican...
Ni Caroll nije daleko od toga.

Rizah
Kontakt:

Post Postao/la Rizah » 29 okt 2011, 20:15

Brate misliće da je ovo moj dupli accaount.
Skrtel, Lucas i Adam, kako je to ubitačna trojka u fazi odbrane :shock:
There got to be something for Liverpool big number nine ...

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 29 okt 2011, 20:18

Liverpool8 je napisao/la:
fera je napisao/la:... i neko se onda cudi sto carroll ne zabija vise... pa kako ce kad je suarez "malo" sebican...
Od čega? Jedino situacija kada mu je Henderson bio iza leđa, nije ga nikako mogao vidjeti.

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 29 okt 2011, 20:28

Liverpool8 je napisao/la:
po tom pitanju u svijetu fudbala rijetko ko da se moze porediti sa suarezom a posebno ne carroll.
You are someone else I am still right here

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 29 okt 2011, 20:28

Na bod od treće pozicije, veoma važna pobjeda.
Slijedi meč sa Swanseom, nadam se da se neće ponoviti Norwich.
Pa onda u goste Plavcima i vjerovatno direktan okršaj za prelazak na tu treću poziciju.
YNWA!

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 29 okt 2011, 20:29

Lijepa pobjeda. Nisam gled'o cijelu tekmu, gled'o sam samo prvo poluvrijeme i zadnjih 15 minuta drugog, pa neću ni komentarisati. Uglavnom, zasluženo i svaka čast momcima. ;)
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 29 okt 2011, 20:31

Sve je u sjeni onog maltenefantastičnog Londonskog derbija, ali svakako se i ova utakmica može pohvaliti odličnom igrom. Pogotovo Liverpoola. Što bi Paja rekao, dominacija na svakom polju. Presretan odlazim da ovo proslavim, čujemo se večeras. :)

Han!$;Lfc
Kontakt:

Post Postao/la Han!$;Lfc » 29 okt 2011, 20:32

Svi su danas odigrali dobro, posebno bi pohvalio odbranu koja je bila sjajna, Skrtel možda igrač utakmice, mada je i Agger bio tu negdje, naravno rame uz rame s ovom dvojcom je bio i Luis Suarez. Slijedi meč s Swanseom, valjda se neće ponoviti Norwich, a što se tiče žrijeba, stvarno nemogu da vjerujem četvrtu uzastopnu utakmicu u gostima, imam osjećaj da je sve ovo namješteno, dovoljno govori kog' je izvukao Manutd.
YOU'LL NEVER WALK ALONE

kumkalesic
Kontakt:

Post Postao/la kumkalesic » 29 okt 2011, 20:33

Napokon jedna rutnska, lagana, pobjeda protiv, danas, indisponiranog i slabog protivnika. Moram priznati da nisam očekivao ovako slabo izdanje domaćina, ali hvala im na tome :)
Sada pokušati nastaviti u istom ritmu i polako sustići konkurente za tu 3. i 4. poziciju koja nam je toliko potrebna...
Joint_fc

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 29 okt 2011, 20:37

Dvije takve situacije su bile... Da je barem jednom dodao.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

Bezimeni
Kontakt:

Post Postao/la Bezimeni » 29 okt 2011, 20:39

OTNYS_YNWA je napisao/la:
Carragher je povrijeđen, kako će bolan njega izbaciti. :roll:
Carragher je legenda ,hvala mu za sve lijepe trenutke ,ali zar ne misliš da bi on trebao letiti iz prve postave ? I to POGOTOVO nakon ove utakmice u kojoj je dokazano koliko bolje funkcioniše stoperski par Agger-Škrtel nego Carragher sa jednim od ove dvojice ? ;)

@Carlo
Po dvije u svakoj utakmici :lol: :x

Stivi_Dzi
Kontakt:

Post Postao/la Stivi_Dzi » 29 okt 2011, 20:39

Zašto ZAŠTO za ime svijeta ovako nismo mogli odigrat i protiv Norwicha ??? Zašto ne postignemo dva gola pa se onda igramo lopte, jel to toliko teško ? Sad bi bili treći i uživali. :roll:
“The world is a dangerous place to live, not because of the people who are evil, but because of the people who don't do anything about it.”

Rizah
Kontakt:

Post Postao/la Rizah » 29 okt 2011, 20:40

Pobjedu smo zaslužili i sa ovom pobjedom nstavljamo naš niz, sada smo 7 utakmica bez poraza.
Danas je svako odradio svoj dio posla, osim Downinga ( da je zabio pogodk i on bi svoj dio posla odradio. Mada ne mislim da je on loš igrač ili da nije dovoljno dobar za Liverpool, nego jednostavno na njegovoj strani igra Enrique pa se on od njega ne može ni vidjeti.
Rekao sam da Andy treba dvije utakmice zaredom i da će golovi doći, mislim da je konačno i sam King shvatio da ekipa ne može pobjediti bez njega.
Interesanstno, Carra je izašao u drugom poluvremenu protiv Stoka i nismo primili pogodak, sada nije nikako igrao i opet nismo primili pogodak.

Današnja ekipa je ukupno imala 277 godina, što znači da je prosjek godina 25,18. Svijetla nas budućnost čeka.
Naravno, sada smo na samo jedan bod od trećeg mjesta i serija dobrih rezultata se mora nastaviti. Liga neće biti nikad zanimljivija do sada, ako ništa od trećeg do 6 mjesta će biti velika gužva. Naravno, još veća na dnu.
There got to be something for Liverpool big number nine ...

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 29 okt 2011, 20:43

Great ESPN Stat there: Suarez & Carroll partnership has brought 8 goals in 10 games

Top Tackler: Agger (100% - 4/4)
Most Attacking 3rd passes: Suarez (91%)
Most Chances Created: Suarez (5)
Most take ons: Suarez (6)

39 offsides so far for #LFC this season. Must be the most

Top passer: @LucasLeiva87 (58)
Top pass accuracy: Skrtel (92%) Suarez 2nd (91%)
Top Cross accuracy: @Charlie26Adam (43%)
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

Han!$;Lfc
Kontakt:

Post Postao/la Han!$;Lfc » 29 okt 2011, 20:46

Mislim da bi trebali u nastavku sezone početi sa dva napadača, naravno, sa Suarezom i Carrollom. Kenny bi onda trebao imati slatke muke u vezi, al' pošto vidimo da je stalno povrijeđen Gerrard, očekujem Lucasa i Adama od prve minute, lijepo igramo čak i bez kapitena.
YOU'LL NEVER WALK ALONE

LS7
Kontakt:

Post Postao/la LS7 » 29 okt 2011, 20:47

carra treba polahko da razmislja o povlacenju..jer ocito je da je odbrana puno bolja
sa skrtelom i aggerom..
a nezz sta je s onog downinga,,nemoguce da nijednu utakmicu od kako je dosao
nije dobro odigr'o..jos kad pocne(a treb'o bi) pruzati partije ko u dresu ville,,biti ce to
puno bolje za l'pool..za sad je neprimijetan..
aa carroll andy pocinje polahko da trpa ..min 15 golova ove sezone ima da dadne.. :roll:
"Neki ljudi misle da je fudbal pitanje života i smrti. Vjerujte mi, fudbal je puno ozbiljniji od toga." - Bill Shankly

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 29 okt 2011, 20:52

Napokon da odigramo kako treba i napokon da realizujemo 100% sanse! Nego koliko ce Gerrard dugo bit vani? Pricalo se da Suarez nece igrat' na kraju Gerrard nije zaigro :?
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.