Druga Liga - grupa Jug

slogauskoplje
Kontakt:

Re: Druga Liga - grupa "Jug"

Post Postao/la slogauskoplje » 29 okt 2011, 17:31

Grdan je napisao/la:
slogauskoplje je napisao/la:brotnjo izgleda dobilo :?
Ja ću sačekati na potvrdu dok dođu iz Konjica za 20 minuta.Onakvu navalu djece na chatu još nisam vidio :lol: .
zovni nekog :lol:
Sloga Uskoplje

remistarmo
Kontakt:

Post Postao/la remistarmo » 29 okt 2011, 18:01

Turbina-Lokomotiva ?
Zadnja izmjena: remistarmo, dana/u 29 okt 2011, 18:07, ukupno mijenjano 1 put.

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 29 okt 2011, 18:04

7-1 za Igman, rekli mi iz Uprave Troglava. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Hayley <3

remistarmo
Kontakt:

Post Postao/la remistarmo » 29 okt 2011, 18:05

badblueboylivno je napisao/la:7-1 za Igman, rekli mi iz Uprave Troglava. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ma jel moguce

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 29 okt 2011, 18:08

Je. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Grdane, jaaaavi se :D HNK Brotnjo, jaaaavi se .D
Hayley <3

remistarmo
Kontakt:

Post Postao/la remistarmo » 29 okt 2011, 18:10

badblueboylivno je napisao/la:Je. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Grdane, jaaaavi se :D HNK Brotnjo, jaaaavi se .D
Grdan se sakrio,jos ne vjeruje

slogauskoplje
Kontakt:

Post Postao/la slogauskoplje » 29 okt 2011, 18:11

ma nemoguće, to se neko opasno šali :roll: :oops: :shock:
Sloga Uskoplje

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 29 okt 2011, 18:13

Zvali su iz Uprave Troglava, iz klupskih prostorija, najprije u Stolac, pa onda i gore. Rečeno im je 1-0 i 7-1.

A vidim da im je i nestala facebook stranica. Da nisu doživjeli kolaps? :D
Hayley <3

slogauskoplje
Kontakt:

Post Postao/la slogauskoplje » 29 okt 2011, 18:14

badblueboylivno je napisao/la:Zvali su iz Uprave Troglava, iz klupskih prostorija, najprije u Stolac, pa onda i gore. Rečeno im je 1-0 i 7-1.

A vidim da im je i nestala facebook stranica. Da nisu doživjeli kolaps? :D
šta ćemo im mi tek dole uradit :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Sloga Uskoplje

HNKBrotnjo
Kontakt:

Post Postao/la HNKBrotnjo » 29 okt 2011, 18:18

Potop u Konjicu, Igman nas je ubio, imali su ljudi oko 10-12 zicera, pobjeda je mogla biti i uvjerljivija, a nasa obrana (o cemu sam stalno govorio) je jos jednom pokazala da je jedna od najgorih u ligi, pritom mislim na desnog beka i 2 stopera, koju god su loptu uputili bila je opasnost i prolazila im je iza ledja i sansa za gol, to je nesto nevjerovatno, do 35 min bilo je 1:1 i nista nije slutilo na debakl, cak smo imali odlican sut koji je zavrsio milimetar pored gola za 1:2, i nije uslo, sve se okrenulo, uglavnom cestitam ekipi Igmana, sve je bilo fer i korektno, poraz od 7:1 ili 1:0 je isti, isto nosi bodova i sve, tako da nije ni bitno, nisam ni ocekivo nista drugo danas gore iskreno, uglavnom nema se sta reci, sramota i gotovo, ali je bilo pitanje trenutka kad ce izaci sve slabosti obrane nase, do ovog kola primljena 4 gola a danas 7, ali sta je tu je :) i ako mislite provocirati ili nesto slicno, slobodno, uopce nisam ljut ili nesto niti ce me te provakacije nazivcirati, mi i dalje imamo isto bodova kao i 1. Troglav, tako da, sve je otvoreno .. a sto ce tice facbook stranice, nestala je ima tjedan dana, a sta je u pitanju ne znam ... Pozz ;)

remistarmo
Kontakt:

Post Postao/la remistarmo » 29 okt 2011, 18:22

HNKBrotnjo je napisao/la:Potop u Konjicu, Igman nas je ubio, imali su ljudi oko 10-12 zicera, pobjeda je mogla biti i uvjerljivija, a nasa obrana (o cemu sam stalno govorio) je jos jednom pokazala da je jedna od najgorih u ligi, pritom mislim na desnog beka i 2 stopera, koju god su loptu uputili bila je opasnost i prolazila im je iza ledja i sansa za gol, to je nesto nevjerovatno, do 35 min bilo je 1:1 i nista nije slutilo na debakl, cak smo imali odlican sut koji je zavrsio milimetar pored gola za 1:2, i nije uslo, sve se okrenulo, uglavnom cestitam ekipi Igmana, sve je bilo fer i korektno, poraz od 7:1 ili 1:0 je isti, isto nosi bodova i sve, tako da nije ni bitno, nisam ni ocekivo nista drugo danas gore iskreno, uglavnom nema se sta reci, sramota i gotovo, ali je bilo pitanje trenutka kad ce izaci sve slabosti obrane nase, do ovog kola primljena 4 gola a danas 7, ali sta je tu je :) i ako mislite provocirati ili nesto slicno, slobodno, uopce nisam ljut ili nesto niti ce me te provakacije nazivcirati, mi i dalje imamo isto bodova kao i 1. Troglav, tako da, sve je otvoreno .. a sto ce tice facbook stranice, nestala je ima tjedan dana, a sta je u pitanju ne znam ... Pozz ;)
Hvala na info.da ne bude rekla kazala ovo je prava istina.Bolje da je poraz dosao na vrijeme,da se slabosti odklone na vrijeme.Ovo je prava istina.Gledaj da FB stranicu vratis opet,bila je dobra.

Grdan
Kontakt:

Post Postao/la Grdan » 29 okt 2011, 18:24

Zadnje teško gostovanje u sezoni ;) .
http://www.youtube.com/watch?v=0arv0zVWz7s

slogauskoplje
Kontakt:

Post Postao/la slogauskoplje » 29 okt 2011, 18:24

i kako imate obraza reći da ste najbolju u ligi? Da ste već jednom nogom u prvoj ligi. Ma vi ste gori od Čapljine i Igmana prije dvi godine zajedno. oni se bar nisu ovako prosipali kad bi izgubili. sad bi najviše volio da uđe neka treća momčad, kolko sad ne mogu ni vas ni livnjaka, ajjjjj tugo moja i lige i prvaka i sveg. sad bi najradije išo skočit u vrbas. uništili ste mi dan. :oops: :oops: :oops: :oops:
Sloga Uskoplje

Grdan
Kontakt:

Post Postao/la Grdan » 29 okt 2011, 18:26

slogauskoplje je napisao/la:i kako imate obraza reći da ste najbolju u ligi? Da ste već jednom nogom u prvoj ligi. Ma vi ste gori od Čapljine i Igmana prije dvi godine zajedno. oni se bar nisu ovako prosipali kad bi izgubili. sad bi najviše volio da uđe neka treća momčad, kolko sad ne mogu ni vas ni livnjaka, ajjjjj tugo moja i lige i prvaka i sveg. sad bi najradije išo skočit u vrbas. uništili ste mi dan. :oops: :oops: :oops: :oops:
Kamešnica :lol: .

HNKBrotnjo
Kontakt:

Post Postao/la HNKBrotnjo » 29 okt 2011, 18:26

remistarmo je napisao/la:
HNKBrotnjo je napisao/la:Potop u Konjicu, Igman nas je ubio, imali su ljudi oko 10-12 zicera, pobjeda je mogla biti i uvjerljivija, a nasa obrana (o cemu sam stalno govorio) je jos jednom pokazala da je jedna od najgorih u ligi, pritom mislim na desnog beka i 2 stopera, koju god su loptu uputili bila je opasnost i prolazila im je iza ledja i sansa za gol, to je nesto nevjerovatno, do 35 min bilo je 1:1 i nista nije slutilo na debakl, cak smo imali odlican sut koji je zavrsio milimetar pored gola za 1:2, i nije uslo, sve se okrenulo, uglavnom cestitam ekipi Igmana, sve je bilo fer i korektno, poraz od 7:1 ili 1:0 je isti, isto nosi bodova i sve, tako da nije ni bitno, nisam ni ocekivo nista drugo danas gore iskreno, uglavnom nema se sta reci, sramota i gotovo, ali je bilo pitanje trenutka kad ce izaci sve slabosti obrane nase, do ovog kola primljena 4 gola a danas 7, ali sta je tu je :) i ako mislite provocirati ili nesto slicno, slobodno, uopce nisam ljut ili nesto niti ce me te provakacije nazivcirati, mi i dalje imamo isto bodova kao i 1. Troglav, tako da, sve je otvoreno .. a sto ce tice facbook stranice, nestala je ima tjedan dana, a sta je u pitanju ne znam ... Pozz ;)
Hvala na info.da ne bude rekla kazala ovo je prava istina.Bolje da je poraz dosao na vrijeme,da se slabosti odklone na vrijeme.Ovo je prava istina.Gledaj da FB stranicu vratis opet,bila je dobra.
A ne znam sta je sa stranicom, i meni je dobra bila, sve informacije na vrijeme i tocne, ali jbg ..
I moram napomenut da smo dobili crveni karton negdje oko 25-30 min prije kraja, tako da je to bila tocka na i, ali vec je bilo 5:1 ...

slogauskoplje
Kontakt:

Post Postao/la slogauskoplje » 29 okt 2011, 18:28

Grdan je napisao/la: Kamešnica :lol: .
ajde budalo šuti, mene stid, u zemlju bi propo
Sloga Uskoplje

Grdan
Kontakt:

Post Postao/la Grdan » 29 okt 2011, 18:33

slogauskoplje je napisao/la:
Zašto bi me bilo stid,tek 2. poraz,jedino teško gostovanje još u Grudama do kraja sezone :D .Još ova 3 kola izdržati i potjerati trenera i cijelu obranu :D .

remistarmo
Kontakt:

Post Postao/la remistarmo » 29 okt 2011, 18:34

Turbina-Lokomotiva 3:0

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 29 okt 2011, 18:35

Grdan je napisao/la:
Zašto bi me bilo stid,tek 2. poraz,jedino teško gostovanje još u Grudama do kraja sezone :D .Još ova 3 kola izdržati i potjerati trenera i cijelu obranu :D .

Troglavove sramote u Grudama i Kupresu, Kamešničin trijumf nad Slogom... sve se može sakrit u rupu pored čitlučke BLAMAŽE u Konjicu. Pogotovo nakon tvog kur'čenja sa snagom Brotnja.
Hayley <3

HNKBrotnjo
Kontakt:

Post Postao/la HNKBrotnjo » 29 okt 2011, 18:38

Ej, vidit cemo se sad sljedece kolo, pa cemo nakon toga dati rezime, ali sad nemoj pricat nista, kad nisi bio tu, jedini problem nas je obrana, koja je danas kriva za debakl, do 35. min normalna utakmica, oni koju priliku vise, a kasnije, koja god lopta dodje do 18 nasih metara, to je katastrofa, kakvo gubljenje nastane od strane obrane, pogotovo desnog beka i 2 stopera, sta je sve tu prolazilo, ali drago mi je iskreno sto se ovo desilo, da sve izadje na vidjelo, sve slabosti, kojih ima itekako, pa onda crveni karton, uglavnom ovo je utakmica kad sve protiv tebe krene a oni naplatili sve sto su kiksali i s turbinom i s troglavom (kojeg su isto tako ubili, samo koji ima bolju obranu i odolio je napadima, ali su realno trebali izgubiti 5 razlike, jezik pregrizo ako lazem), tako da ovaj poraz uopce ne dozivljavam tragicno, i jos jedna stvar, mi i ako udjemo ne mislimo s ovim sastavom igrati 1. ligu federacije, tako da ne povlacite paralele izmedju sadasnje ekipe i ekipe za dogodine...

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.