NK Zvijezda Gradačac

astra1922
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la astra1922 » 29 okt 2011, 15:28

seven je napisao/la:da kažem ko će dati gol u drugom poluvremenu ili da vas držim u neizvjesnosti :lol:
suti majstore lahko mi mozemo primit dvije bobe zacas..sad treba do mosta ispucavat :lol: :lol: :lol:
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

seven
Kontakt:

Post Postao/la seven » 29 okt 2011, 15:29

astra1922 je napisao/la:
seven je napisao/la:da kažem ko će dati gol u drugom poluvremenu ili da vas držim u neizvjesnosti :lol:
suti majstore lahko mi mozemo primit dvije bobe zacas..sad treba do mosta ispucavat :lol: :lol: :lol:

ma kaki samo jako samo naprijed

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 29 okt 2011, 15:31

jelde matko ce da zabije ;) :lol: :lol:

Nova sezona nova nafaka

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 29 okt 2011, 15:33

gavara je bio najbolji igrac zvijezde u tz i kuci protiv goska a evo sad je to sve kruniao golom sve cestitke pravi je igrac borac sve moje pohvale,a onaj novinar srebrenicki kaze gavara bio najgori a mujo usao i razvalio ccc

Nova sezona nova nafaka

zmaj_Bosne
Kontakt:

Post Postao/la zmaj_Bosne » 29 okt 2011, 16:10

puuu, je.bem ti sudije te vise
Dragon Town

moranjak
Kontakt:

Post Postao/la moranjak » 29 okt 2011, 16:11

kakva kradja pa dokle vise.......

husein veličanstveni
Kontakt:

Post Postao/la husein veličanstveni » 29 okt 2011, 16:12

Vidi Pajić da će dobit čvoku od zalizanog pa uzeo stvar u svoje ruke :o :o
Čovjek je najsavršenije biće na svijetu, kojega svaka budala može napraviti!
Vlatko Glavaš "Lako je biti navijač i aplaudirati kada se dobro igra, ali treba biti navijač i kada ne ide"

mirza_rd
Kontakt:

Post Postao/la mirza_rd » 29 okt 2011, 16:15

j..e.bo majku kako nas pokradose pu j..e..bem ti sudija dabogda kuci neotiso

husein veličanstveni
Kontakt:

Post Postao/la husein veličanstveni » 29 okt 2011, 16:16

Velagić igrao rukom svi vidjeli osim sudije Pajića, tako kaže komentator.
Čovjek je najsavršenije biće na svijetu, kojega svaka budala može napraviti!
Vlatko Glavaš "Lako je biti navijač i aplaudirati kada se dobro igra, ali treba biti navijač i kada ne ide"

nedžad
Kontakt:

Post Postao/la nedžad » 29 okt 2011, 16:22

kraj 1:1
Uvjek može biti gore od goreg
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek

mirza_rd
Kontakt:

Post Postao/la mirza_rd » 29 okt 2011, 16:25

seven sto ne dade niko u drugom poluvremenu daj jbt zans samo ovdje prosipat nesto sto nema veze s vezom
1 neki reflektori
2 neke web stranica
3 onda Damjanovic
4 onda sad ovo
daj vise prestani s tim prospianjem jbt

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 29 okt 2011, 16:25

Čestitke Zvijezdi na bodu, bili ste bolji, kada ove naše balerine veze nemaju s životom.... :lol: :lol: :lol:

Adin_BiH
Kontakt:

Post Postao/la Adin_BiH » 29 okt 2011, 16:46

Izvjestavac BH Radija iz Mostara , Nermin Bise je covjek koji se odlicno razumije u fudbal i pravila istog , a i on je sam rekao da je cist penal bio , isto tako je rekao da je lakrdija sudijska sto nije sudio ruku Velagicu , ali eto nije iz toga proizaslo nista vise od sanse za Rodjene . Da ste pokradeni za penal , niste .
Rodjen u Mostaru,u najljepse doba , Mostar u srcu Velez do groba !

zvjezdas
Kontakt:

Post Postao/la zvjezdas » 29 okt 2011, 16:53

Sudija Danijel Pajić ostavio na klupi Mirzu Varešanovića.Od Pajića Mirzi poruka glasi>jbg.Mirza,uradio sam koliko sam mogao.

moranjak
Kontakt:

Post Postao/la moranjak » 29 okt 2011, 17:38

"Zadovoljan sam osvojenim bodom i igrom svoje ekipe, ali moram reći da sam nakon meča bio prazan. Ovo što nam je danas uradio sudija Pajić je zaista bilo nevjerovatno. Bojim se da opet ne dođemo u situaciju da se spašavaju dva kluba iz određenog entiteta", ogorčen je Jović.

"Ovo što se radi Zvijezdi zaista nema smisla. Ovo je bruka i ne dešava nam se prvi put. Ja sada ovdje pred vama javno prozivam Salema Prolića, sekretara komiteta za suđenje, jer mi nije odgovorio pismeno nakon utakmice protiv Željezničara. Pitam se samo zašto? Zašto se ovako sudi protiv Zvijezde? Je li sve ovo njegova režija? Danas nije Pajić pomagao Veležu, već je sudio da uništu Zvijezdu! Pa pogledajte sve kartone koje je podijelo. Ja nisam izdržao nakon što je Velagić igrao rukom. Izvinjavam se svim akterima, osim sudiji Pajiću, zbog reakcije. Bojim se da vraćamo unazad sa ovakvim suđenjem", dodao je Jo

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 29 okt 2011, 17:44

ovo vise nema smisla nas sudije unistavaju.pa ljudi za zvijezdu se penali nikad ne sude iako ima prilika i kod kuce i na strani zaista nas zele izbaciti iz lige.a to se ba zna sta je.zvijezda udijama neda pare ko sto vecina daje i zato posto jedni te isti sudije sude namjerno nas svjesno unistavaju

Nova sezona nova nafaka

zmaj_Bosne
Kontakt:

Post Postao/la zmaj_Bosne » 29 okt 2011, 17:53

Nikada u svojoj trenerskoj karijeri do sad nisam reagovao na način na koji sam reagovao danas, međutim to što je danas nama radio Danijel Pajić bilo je sramotno, pa su na žalost živci popustili. Izvinjavam se sportskoj javnosti, publici u Vrapčićima te akterima današnjeg meča na svojoj odluci,rekao je Jović
Kako je ovaj čovjek veliki gospodin.
Dragon Town

moranjak
Kontakt:

Post Postao/la moranjak » 29 okt 2011, 17:53

KO JE SALEM PROLIC....... Glavnu riječ u sudijskim lakrdijama i uzimanju novca, kako tvrdi naš izvor, ima Salem Prolić, sekretar za sudije i sudijska pitanja u Nogometnom/Fudbalskom savezu Bosne i Hercegovine.

"Salem Prolić je maltene privatizovao suđenje u Bosni i Hercegovini a u tom poslu se okreće veliki novac", tvrdi naš izvor iz Nogometnog/Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine.

Brojni primjeri malverzacija počinju polako isplivavati na svjetlost dana u trenucima kada su UEFA i FIFA odlučile suspendovati N/FSBiH.

"Recimo na susretu polufinala Kupa BiH prošle godine, u susretu Borac - Slavija, koji je završen bez pobjednika 1:1, Prolić je sa 5.000 KM naplatio svoju pomoć da Borac prođe dalje, a u tom je meču poništen čist gol Slaviji. Sudija je bio Predrag Stankić, koji je za svoje suđenje nagrađen visokom ocjenom od 8,3", tvrdi naš izvor.

Nakon ovog susreta, sad već bivši član Predsjednišva N/FSBiH Bogdan Čeko zamalo se fizički sukobio sa Prolićem, zbog njegove direktne umiješanosti u farsu od suđenja na ovom meču.

"Također, u susretu odigranom 26. septembra 2009. godine između Laktaša i Leotara (pobjeda Trebinjaca 0:1), Prolić je sa 10.000 KM naplatio dva crvena kartona koja su dosuđena domaćoj ekipi, a sudija na tom susretu bio je Edin Jakupović, pulen Salema Prolića".

"Mnogo je ovakvih i sličnih primjera, a posljednji u nizu desio se ovog vikenda, kada je Prolić u 16 sati bio na kontroli suđenja na susretu između Vrbanjuše i Partizana, a od 17 sati delegat u finalu malog fudbala između Leotara i Karake. Kako je mogao obavljati dvije funkcije u isto vrijeme da dva različita mjesta?", pita se naš sagovornik.

NKZG
Kontakt:

Post Postao/la NKZG » 29 okt 2011, 17:55

slika

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 29 okt 2011, 17:57

NKZG je napisao/la:@moranjak
ovaj desno
slika
sta je taj majmun haramine pojeo pa vidi se iz prilozenog :lol: :lol: :lol: :lol:

Nova sezona nova nafaka

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.