FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
Ekipa sa malo jačom drugom postavom odigrala uvjerljivo i sigurno. Petersen pored 2 gola bio inače dobar, Alaba i Muller pogodili i bili razigrani. Usami je u finišu konačno dobio priliku i pokazao koliki je potencijal i talenat, učestovavao je kod jednog a zadnji 6. gol je i sam zabio. Usami je tehnički sjajno potkovan i mora dobiti više prilike za igru, nedavno je razmišljao čak i da ode u neki bundesligaš na posudbu, al et možda sad bude dobio i više priliku od Juppa.
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Kedhira je bio Bayernov ali ga LvG nije želio ... što, nezz ni ja valjda što su u timu bili Bommel, Bastian, Pranjić, Alaba, Ottl(XD) a i Kroos je dolazio ...Valencia je napisao/la:Rado bi Bavarci doveli Ozila, Kediru i Sahina (za onako male pare, pred istek ugovora), al' se nisu htjeli brukati kada su vidjeli da im je konkurencija Real Madrid.
Drago mi je što Usami dobija minutažu jbg malac je meni extra ali et ... da oće otkupiti mu ugovor i pravac na posudbu
Olić najavljuje odlazak iz kluba ukoliko ne bude igrao , nije bio zadovoljan sinoćnom minutažom ušao u 62 ' umjesto Mullera.
Mislim da bi Ola trebao već početi tražiti novi klub stigle su ga godine a i povrede teško će uspjeti dobiti više od pola sata ko Heynckesa.
Mislim da bi Ola trebao već početi tražiti novi klub stigle su ga godine a i povrede teško će uspjeti dobiti više od pola sata ko Heynckesa.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- Omerbavarac
- Kontakt:
Nisam gled'o tekmu (
), prvu u ovoj sezoni, ali po onom pregledu se dalo primijetiti da je B tim odigrao na visokom nivou i da su upotpunosti nadigrali protivnika.
Jos sam primijetio da je Alaba bio jedan od najagilnijih na terenu, njegovo ime se najvise spominjalo a bome bio je opasan po protivnicki gol u nekoliko navrata.
Ova pobjeda ce podici samopouzdanje igracima koji manje igraju, iako mozda zasluzuju vise prilike, ali otom potom.
Dopao mi se Usami na kojem se vidi da je strasan potencijal i vjerujem da je sinocnji mec ta prekretnica oko njegovog ugovora i da ce na isti staviti potpis.

Jos sam primijetio da je Alaba bio jedan od najagilnijih na terenu, njegovo ime se najvise spominjalo a bome bio je opasan po protivnicki gol u nekoliko navrata.
Ova pobjeda ce podici samopouzdanje igracima koji manje igraju, iako mozda zasluzuju vise prilike, ali otom potom.
Dopao mi se Usami na kojem se vidi da je strasan potencijal i vjerujem da je sinocnji mec ta prekretnica oko njegovog ugovora i da ce na isti staviti potpis.

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Iako je spreman, Ivica Olić u Bayernu priliku dobiva na kapaljku te ozbiljno razmišlja o odlaasku iz Njemačke. Ako je za vjerovati otočkim medijima, u red za njegove usluge stao se već ugladni Liverpool
Hrvatskom reprezentativcu sljedeće sezone istječe ugovor, a kako pišu neki engleski mediji, Liverpool se ozbiljno zanima za Bayernova napadača.
'Svakim se novim treningom osjećam sve bolje. Uvijek se nadam da ću igrati. Bio sam dugo vremena ozlijeđen i možda bih trebao biti strpljiviji. Ako i dalje ne budem dobivao minutažu, morat ću razmisliti o napuštanju Bayerna. Nikad nisam bio zadovoljan grijanjem klupe, a pogotovo ne mogu biti u jesen svoje karijere. Ako ne mogu igrati u Bayernu, naći ću si drugi klub', kazao je Olić, a a njegove su riječi očito doprle do kluba s Anfielda. Olić prema Transfermarktu vrijedi 5,5 milijuna eura.
Hrvatskom reprezentativcu sljedeće sezone istječe ugovor, a kako pišu neki engleski mediji, Liverpool se ozbiljno zanima za Bayernova napadača.
'Svakim se novim treningom osjećam sve bolje. Uvijek se nadam da ću igrati. Bio sam dugo vremena ozlijeđen i možda bih trebao biti strpljiviji. Ako i dalje ne budem dobivao minutažu, morat ću razmisliti o napuštanju Bayerna. Nikad nisam bio zadovoljan grijanjem klupe, a pogotovo ne mogu biti u jesen svoje karijere. Ako ne mogu igrati u Bayernu, naći ću si drugi klub', kazao je Olić, a a njegove su riječi očito doprle do kluba s Anfielda. Olić prema Transfermarktu vrijedi 5,5 milijuna eura.
Cuj Olic u Liverpoolbambina je napisao/la:Iako je spreman, Ivica Olić u Bayernu priliku dobiva na kapaljku te ozbiljno razmišlja o odlaasku iz Njemačke. Ako je za vjerovati otočkim medijima, u red za njegove usluge stao se već ugladni Liverpool

Divovi 1946
You'll Never Walk Alone
You'll Never Walk Alone
Sto se tice Usamia bilo bi jako dobro otkupiti njegov ugovor i poslat ga u neki malo slabiji klub tipa Kelna, Herte i sl.
Dok Olic koliko god mi bio drag mislim da se nece uspjeti ponovo probiti u Bayernu. Mocni Mario je manje vishe zacementirao svoju poziciju iako mi ne godi on kao napadac,al mislim da Jupp tu nece puno mijenjati. Uostalom tu je josh i mali Petersen koji je spreman cekati josh sezonu,pa mozda cak i dvije da dodje do neke bitnije uloge u Bayernovom napadu...
Sto se tice sutrasnje utakmice,lagani hendikep sa moje strane ide!
Dok Olic koliko god mi bio drag mislim da se nece uspjeti ponovo probiti u Bayernu. Mocni Mario je manje vishe zacementirao svoju poziciju iako mi ne godi on kao napadac,al mislim da Jupp tu nece puno mijenjati. Uostalom tu je josh i mali Petersen koji je spreman cekati josh sezonu,pa mozda cak i dvije da dodje do neke bitnije uloge u Bayernovom napadu...
Sto se tice sutrasnje utakmice,lagani hendikep sa moje strane ide!
Stern des Südens
- Omerbavarac
- Kontakt:
Reda radi treba napomenuti da je Usami veceras pogodio dva puta za drugi tim Bayena u pobjedi od 4:1.
Malac se vec okurazio, bas kad su svi pomislili da ni od ovog talenta nema nista.
Malac se vec okurazio, bas kad su svi pomislili da ni od ovog talenta nema nista.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- Centre forward
- Kontakt:
Pa i nece to Golić.Nije lijepo da vas 30 milijuna vrijedan Andy grije klupu .Shanks je napisao/la:Cuj Olic u Liverpoolbambina je napisao/la:Iako je spreman, Ivica Olić u Bayernu priliku dobiva na kapaljku te ozbiljno razmišlja o odlaasku iz Njemačke. Ako je za vjerovati otočkim medijima, u red za njegove usluge stao se već ugladni Liverpool
'Svakim se novim treningom osjećam sve bolje. Uvijek se nadam da ću igrati. Bio sam dugo vremena ozlijeđen i možda bih trebao biti strpljiviji. Ako i dalje ne budem dobivao minutažu, morat ću razmisliti o napuštanju Bayerna. Nikad nisam bio zadovoljan grijanjem klupe, a pogotovo ne mogu biti u jesen svoje karijere. Ako ne mogu igrati u Bayernu, naći ću si drugi klub', kazao je Olić, a a njegove su riječi očito doprle do kluba s Anfielda. Olić prema Transfermarktu vrijedi 5,5 milijuna eura.![]()

05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
- Omerbavarac
- Kontakt:
Torerrooooooooooo!!!
Zakuca je momacki.
Zakuca je momacki.

Omere, ima li link kakav?Omerbavarac je napisao/la:Torerrooooooooooo!!!
Zakuca je momacki.
Ja ovdje gledam
http://www.rojadirecta.me/goto/www.kozr ... anal1.html" onclick="window.open(this.href);return false;
meni radi bez problema.
MARIO - ARIO - RIO - IO - O
2 - 0 Kakav gol bravo SVAJNIIIII
http://www.rojadirecta.me/goto/www.kozr ... anal1.html" onclick="window.open(this.href);return false;
meni radi bez problema.

- Omerbavarac
- Kontakt:
Svinjcek, kakva samo akcija.
Masina melje.
http://www.wiziwig.tv/broadcast.php?mat ... art=sports" onclick="window.open(this.href);return false;
Evo ovdje ima nekoliko, kod mene radi ovaj sopcastov od 500Kbps

Masina melje.
http://www.wiziwig.tv/broadcast.php?mat ... art=sports" onclick="window.open(this.href);return false;
Evo ovdje ima nekoliko, kod mene radi ovaj sopcastov od 500Kbps
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ribery!!!
3:0

3:0
Odličan, ništa ne zapinje!FC BAYERN je napisao/la:Ja ovdje gledam
meni radi bez problema.
24.04.1991.
Stern des südens
Stern des südens
-
- Kontakt:
Super Mario 

I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
- Centre forward
- Kontakt:
Sta reci? Koji kosmentar otaviti, kome?
Dominacija tootalna
Dominacija tootalna

05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
11-0-0 Rekordmeister
Učvrstili smo se na prvom mjestu , sad se okrenuti utakmici protiv Napolia sa pobjedom osiguravamo prvo mjesto u grupi. 

1974---1975---1976---2001---2013---2020
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.