Postao/la QUARESMA 18<<< » 28 okt 2011, 22:06
koji je ovaj PES 12 fail od igre, pa to nikad u zivotu nisam dozivio, od igrice Zinedin Zidan koja je stara preko 7-8 god.
igram protiv frenda veceras, ok, gameplay daleko bolji od pes11, sve lijepo, penali, nevjerovatno ali istinito, suta frend penal po sredini i ja ne mičem golmana, kad ono, wtf, lopa al bukvalno pordje kroz golmana, rekoh, ok nevermind, bug ko bug, ima ga svaka igrica, no to jos nije nista, ja izvodim aut, i moj igrac bio u ofsajdu, al posto nema ofsajda iz auta, ja doda igracu loptu, kad ono ofsajd. isto tako ubacim igracu loptu u sesnaestetrac, igrac 2-3 metra od gola on je udari glavo preko ili kraj gola, al znaci nemoguce promasiti.
kad lopta dolazi na volej, znaci odbijena lopta, nikad ama bas nikad nije htio da sutne loptu, vec dok je ne primi
isto tako, neki klubovi su prenapuhani, tj neki igraci, kao Bolton, priznam PES 11 nije mi nikako sjeo, al PES 12 je odlican, i pravo sam se snasao, al da me Kevin Davies prodje, po cak moja 2-3 igraca, i jos na gotovo svakom ubacaju njemu, 99% sansa da ce zabiti gol, a ni Klasnic nije nista gori od njega, e stvarno ovo je FAIL od pesa, moraju rijesiti te bugove, grijehota je onako ostaviti s bugovima
a i neki su mi cudni kad kazu pes 11 bolji od 12, igra je prava, gameplay dalleeeko bolji.