Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Profesor je napisao/la:Cuj najljepsi fudbalJesmol mi gledali istu utakmicu? Igra je licila na proslogodisnju. Bez ideje, ne zna se ko pije a ko placa. Jedino peti gol je pao nakon ljepe akcije.
Pa, ne moze svaki gol pasti iz lijepe akcije i ne mogu se uvijek praviti najljepse akcije (kao npr. protiv Uniteda kad je igrao najjaci tim) ali ipak uvaliti 5 golova i napraviti jos toliko malte ne 100% prilika a pored svega toga igrati sa preko pola tima rezervnih igraca i djece je i vise nego dobro.Profesor je napisao/la:Cuj najljepsi fudbalJesmol mi gledali istu utakmicu? Igra je licila na proslogodisnju. Bez ideje, nezna se ko pije a ko placa. Jedino peti gol je pao nakon ljepe akcije.
Izbijeni su im svi argumenti iz ruku:tevezito je napisao/la:Nema nam dugo kriticara na temi.Sto li bas se pitam?
HAHA PREJAKO NAVIJANJE!tevezito je napisao/la:[youtube][/youtube]
3 napadaca plus silva nasri??Goldy je napisao/la:moze li mi neko objasniti zasto City ne igra sa 3 napadaca i da li su probali to ove godine vec?
tevezito je napisao/la:Evo i sastava za danas:Hart, Richards, Kompany, Lescott, Kolarov, Yaya, Barry, Nasri, Aguero, Silva, Dzeko
po meni je ovo mozda najaci sastav samo umjesto nasrija milner po formi trenutnoj ...Omerbavarac je napisao/la:tevezito je napisao/la:Evo i sastava za danas:Hart, Richards, Kompany, Lescott, Kolarov, Yaya, Barry, Nasri, Aguero, Silva, Dzeko![]()
![]()
Hajmo sad jedan hattrick.