Pro Evolution Soccer 2012

FIFA, PES, GTA, Fortnite...

Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan

messilla
Kontakt:

Re: Pro Evolution Soccer 2012

Post Postao/la messilla » 24 okt 2011, 17:18

Ne valja vježbati slobodnjake na free trainingu.
Ja juče vježbo malo duže i dao sam sigurno 15-ak golova i odem da odigram jednu tekmu i uvalja mi neki levat gol sa preko 30 metara u devedesetku , a prije toga nisam primio nijedan gol iz slobodnjaka. :D
Sreća pa sam zatvorio igricu na x pa mi nije sačuvalo :D
Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

jubitubi
Kontakt:

Post Postao/la jubitubi » 25 okt 2011, 09:12

Jedno pitanje,da li neko zna,kada ce biti u prodaji PES 2012 za PS2,ona piratska verzija naravno?

motty
Kontakt:

Post Postao/la motty » 27 okt 2011, 22:28

Bertrand je napisao/la:
Puma je napisao/la: edit: antivirus mi prijavljuje da ima trojanac u cracku, vjerujte da mi se ovo prvi put desava, tako da nemam pojma sta da radim :roll: :lol:
2 mogućnosti; Prva: Obriši trenutni antivirus i igraj. Druga: Odi u Options tog antivirusa i potraži Exceptions, ili nešto slično. Tu dodaš fajl "rld.dll" (pretpostavljam da ti to navodi kao virus) i addaj ga.
ii treca najbolja opcija je da skines novi krek i samo u program files gdje je pes kopiras taj fajl "rld.dll" jer je on na imao virus. tako sam ja uradio i pes je pokrenut :D nakon 2 sata instaliranja i kontanja sta da uradim :D
"...Niko na svijetu, provjerite, nema tako lijepo, pitomo, tepanje za svoj klub. U masi navijackih, divljih, ratobornih, zivotinjskih naziva, izmedju tigrova, lavova, svinja, pijetlova, zmajeva, grobara izdvaja se to pitomo RODJENI..." S.H.

cala
Kontakt:

Post Postao/la cala » 27 okt 2011, 22:47

iskreno meni je 11-ka puno bolja u pogledu gameplay-a, pasove su usrali nekako, kad sam upalio prvi put isto kao da pocinjem ucit kako igrat pes-a iz pocetka, slobodnjaci me nerviraju do bola, svaki sa 25- m primim uvijek, 5 u zivom zidu + mertesacker ili vermaelen na gol liniji, onda sam odigrao jednu CL sa arsenalom, jedva dosao do finala sa barcom, jedno 25 puta sam ja tu tekmu ponovio i uvijek popusim samo tako, bot sa barcom nezaustavljiv, znaci adriano mali walcotta otrese k'o slinu u duelu, a fabregasa su napravili prejako, nek mi neko objasni na osnovu cega je on zasluzio ocjenu 94 il 95(nezz tacno) nakon sto je u arsenalu imao 89 (prije data packa), a kad sam otkljucao Super Star, tek sam onda poceo ono bas pusit, a WTF je sa grafikom, nezz zasto su ono sranje napravili, isto kao da igram kroz maglu, sve u svemu trebat ce mi jedno mjesec dana da se ustelim na nivo na kojem sam bio na 11-ci

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 27 okt 2011, 23:42

cala je napisao/la:iskreno meni je 11-ka puno bolja u pogledu gameplay-a, pasove su usrali nekako, kad sam upalio prvi put isto kao da pocinjem ucit kako igrat pes-a iz pocetka, slobodnjaci me nerviraju do bola, svaki sa 25- m primim uvijek, 5 u zivom zidu + mertesacker ili vermaelen na gol liniji, onda sam odigrao jednu CL sa arsenalom, jedva dosao do finala sa barcom, jedno 25 puta sam ja tu tekmu ponovio i uvijek popusim samo tako, bot sa barcom nezaustavljiv, znaci adriano mali walcotta otrese k'o slinu u duelu, a fabregasa su napravili prejako, nek mi neko objasni na osnovu cega je on zasluzio ocjenu 94 il 95(nezz tacno) nakon sto je u arsenalu imao 89 (prije data packa), a kad sam otkljucao Super Star, tek sam onda poceo ono bas pusit, a WTF je sa grafikom, nezz zasto su ono sranje napravili, isto kao da igram kroz maglu, sve u svemu trebat ce mi jedno mjesec dana da se ustelim na nivo na kojem sam bio na 11-ci
Ja ne znam jesam li ja pro sokeras il sta , ja sa Romom ogulio ligu i LP na superstaru , jos igram na tastaturi :D :D ...Kod slobodnjaka pomjeris golmana na sredinu L1+R3(R3 - samo stisnes desni analog) i gore dole strelicama ga pomjeras , tako ti komp. ne moze zabit gol iz slobodnjaka nema sanse. Stavi si pass suport na maximum. A ovo citirano vjerovatno pises iz frustracije jer si prije toga jedno 5-0 od nekog popusio , znam kako se osjecas , ali moras se priviknut na novu odbranu , sa X + L2 najbolje se oduzima lopta , naravno moras potrefit pravi trenutak... Ni meni nisu neke ocjene logicne , Fabregas 95 , kako moze Thiago Silva imati 92 ocjenu ,a Terry 89... Ako Fabregas ima 95 onda Xavi , Ozil , Iniesta moraju imati 105 ...Ovaj drugi ima bijednih 88...A sto se tice grafike skini blur disabler/removal tako nesto i grafika tuto perfekto...

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 28 okt 2011, 00:29

Valjda sa X + R2, X+ L2 je za one strategije :mrgreen:

A i ovo sa odbranom kad računar igra sa boljom ekipom teško prolazi, sve radim kako treba i opet me prođe...

Nisam znao da se može i golman kontrolisati sa R3, znam da se može kontrolisati drugi igrač kad je recimo moj korner ili faul...
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

flexgumic
Kontakt:

Post Postao/la flexgumic » 28 okt 2011, 12:12

Bayern@heart je napisao/la:http://pesedit.com/forums/showthread.ph ... 1-22-10-11

Izasao jos bolji patch sad ima i championship kao druga liga

Za download
filesonic :
http://www.filesonic.com/file/269254..._2.0.part1.rar" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.filesonic.com/file/269254..._2.0.part2.rar" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.filesonic.com/file/269254..._2.0.part3.rar" onclick="window.open(this.href);return false;
wupload :
http://www.wupload.com/file/74415224..._2.0.part1.rar" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.wupload.com/file/73796225..._2.0.part2.rar" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.wupload.com/file/73796218..._2.0.part3.rar" onclick="window.open(this.href);return false;
sa ovim se je dobilo na postavama igraca i transferima ali nema eng.champ.ostaje 2 bundes liga jedino.Zna li ko kako namjestiti

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 28 okt 2011, 22:06

koji je ovaj PES 12 fail od igre, pa to nikad u zivotu nisam dozivio, od igrice Zinedin Zidan koja je stara preko 7-8 god.

igram protiv frenda veceras, ok, gameplay daleko bolji od pes11, sve lijepo, penali, nevjerovatno ali istinito, suta frend penal po sredini i ja ne mičem golmana, kad ono, wtf, lopa al bukvalno pordje kroz golmana, rekoh, ok nevermind, bug ko bug, ima ga svaka igrica, no to jos nije nista, ja izvodim aut, i moj igrac bio u ofsajdu, al posto nema ofsajda iz auta, ja doda igracu loptu, kad ono ofsajd. isto tako ubacim igracu loptu u sesnaestetrac, igrac 2-3 metra od gola on je udari glavo preko ili kraj gola, al znaci nemoguce promasiti.
kad lopta dolazi na volej, znaci odbijena lopta, nikad ama bas nikad nije htio da sutne loptu, vec dok je ne primi

isto tako, neki klubovi su prenapuhani, tj neki igraci, kao Bolton, priznam PES 11 nije mi nikako sjeo, al PES 12 je odlican, i pravo sam se snasao, al da me Kevin Davies prodje, po cak moja 2-3 igraca, i jos na gotovo svakom ubacaju njemu, 99% sansa da ce zabiti gol, a ni Klasnic nije nista gori od njega, e stvarno ovo je FAIL od pesa, moraju rijesiti te bugove, grijehota je onako ostaviti s bugovima

a i neki su mi cudni kad kazu pes 11 bolji od 12, igra je prava, gameplay dalleeeko bolji.

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 28 okt 2011, 22:49

Igraj PES 6 i miran si :mrgreen:
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 28 okt 2011, 22:53

da jos da dodam, posto sam zaboravio, dakle sutam penal, cola meni odbrani, al sto je smijesno, tamo mi prizna gol, vidim ja odbrani a moj se igrac baci na kolje na i slavi, i vidim tamo zeleni kruzic :mrgreen:

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 28 okt 2011, 23:08

Long live 6-ica :) :D

Let i putanja lopte na 12-ci - :lol: onda sta reci o retardiranim golmanima, pa primaju golove, nema kako ih ne primaju, pa superlahki slobodnjaci, pa onda to da sam primio u 3 utakmice 4 gola tako sto protivnik sutne, lopta okrzne mog igraca i naravno svaka zavrsi u golu, pa onda ova "zatamnjena" slika, pa jos dosta minusa koji su unazadili nekad najbolju igru na svijetu (meni naravno)

neki voli ovakav soker, ja ne ;) po meni su najbolji 6-ica i 10-ka
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 28 okt 2011, 23:55

Ma i meni se ne sviđa dosta toga, ali igram nekako, puno se živciram...

Računar je toliko napucan to je neposivo, pogtovo na nivou superstar, protiv bilo koga da igraš, on će tebe prolaziti kako hoće i raditi ti šta hoće, hajd da je to realno inekako, ali meni Messi nadskoči Chiellinija, gdje je to realno, pošteno!?

I kako god on ubaci loptu njegov igrač će je udariti i moj ponekad kad je udari, koliko god ja pritiskao strijelice u jednom pravcu, lopte će se odbiti njegovom igraču na noge...
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

flexgumic
Kontakt:

Post Postao/la flexgumic » 29 okt 2011, 12:56

Zna li iko kako na ovome novom patchu prebaciti ovu 2 bundes ligu i staviti championship.

Number1
Kontakt:

Post Postao/la Number1 » 29 okt 2011, 12:59

flexgumic je napisao/la:Zna li iko kako na ovome novom patchu prebaciti ovu 2 bundes ligu i staviti championship.
kad pokreneš onaj selector, imaš gore opcije neke i piše ti 2nd Divisions. Kad nađeš tu ligu koju želiš da ti bude, KLIKNI NA SLIKU i pisat će ti da je promjenjeno!
Nil Satis Nisi Optimum

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 29 okt 2011, 13:16

Puma je napisao/la:Long live 6-ica :) :D

Let i putanja lopte na 12-ci - :lol: onda sta reci o retardiranim golmanima, pa primaju golove, nema kako ih ne primaju, pa superlahki slobodnjaci, pa onda to da sam primio u 3 utakmice 4 gola tako sto protivnik sutne, lopta okrzne mog igraca i naravno svaka zavrsi u golu, pa onda ova "zatamnjena" slika, pa jos dosta minusa koji su unazadili nekad najbolju igru na svijetu (meni naravno)

neki voli ovakav soker, ja ne ;) po meni su najbolji 6-ica i 10-ka
Imam osjecaj da nisi instalirao patcheve , a ovo je ubjedljivo najbolja sportska simulacja ikada.!

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 29 okt 2011, 14:41

kakve veze pečevi imaju s gameplayom :?

BlueTiger
Kontakt:

Post Postao/la BlueTiger » 29 okt 2011, 14:48

Momci trebam malu pomoc!!

Evo igram master ligu sa Lilom na superstar levelu i u zadnjih 6 kola ne mogu da pobijedim. Kada god zabijem gol, protivnici odmah u sljedecem napadu izjednace i tako stalno!!! Zna li netko u cemu je fora?
U boj, u boj za Zeljuuu SVOG!!!!!! FORZAAAA ZELJOOOO!!!! MANIJAK NE MOZE BITI SVAK!!!!

Moggiano
Kontakt:

Post Postao/la Moggiano » 29 okt 2011, 14:51

BlueTiger je napisao/la:Momci trebam malu pomoc!!

Evo igram master ligu sa Lilom na superstar levelu i u zadnjih 6 kola ne mogu da pobijedim. Kada god zabijem gol, protivnici odmah u sljedecem napadu izjednace i tako stalno!!! Zna li netko u cemu je fora?
trebas bolje igrati odbranu ocito :D
Na gostovanje Željo kreće, zaustavit nas niko neće...

High

Post Postao/la High » 29 okt 2011, 14:53

Na ovom socceru veliku ulogu igra sama formacija tima.Ja nekad' ubacim 5 odbrambenih igrača u liniju,zavisi protiv koga igram.Također,pomaže i onaj flaster na igrača,barem kod mene.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

flexgumic
Kontakt:

Post Postao/la flexgumic » 29 okt 2011, 16:41

Number1 je napisao/la:
flexgumic je napisao/la:Zna li iko kako na ovome novom patchu prebaciti ovu 2 bundes ligu i staviti championship.
kad pokreneš onaj selector, imaš gore opcije neke i piše ti 2nd Divisions. Kad nađeš tu ligu koju želiš da ti bude, KLIKNI NA SLIKU i pisat će ti da je promjenjeno!
Al problem je sto tog selektora ne mogu otvoriti nikako.

Odgovori

Natrag na “eSports”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.