Rekonstrukcija stadiona u BiH
Re: Rekonstrukcija stadiona u BiH
sta je ono na bilinom polju teren gori nego sto je bio,jos celik i neigra niti trenira na njemu vec neko vrijeme njiva pa et 

per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
-
- Kontakt:
sabotaza! I ne zeli se, da se igra na BP! Sve jako dobro smisljeno!Kao onomad protiv Danaca.astra1922 je napisao/la:sta je ono na bilinom polju teren gori nego sto je bio,jos celik i neigra niti trenira na njemu vec neko vrijeme njiva pa et
Bosno moja,divna,mila,lijepa ,gizdava
u tebi je Safet Susic,majstor fudbala!
u tebi je Safet Susic,majstor fudbala!
mislim da si u pravu vrijeme idealno bez padavina a blato po terenu neke pruge ko da je uragan proso ja bruke i sramote puu
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
nije tacno da je vrijeme u redu..prekjuce,juce je citav dan u zenici kisa padala i ranijih dana takodje tako da nije da je bas lijepo vrijeme..a istina teren je katastrofa sta je tu je...za nadat se da ce se igrat u Zenici i da ce teren se jos popravit ako se bude igralo..
Srce ispred i samo naprijed ne gledaj na prepreke,srce ispred i samo naprijed uvjek hrabro bori se !!
- grad-na-rijeci-sani
- Kontakt:
Prijedor

pa prical se sta znal neko gdje ce se igrat nece nas valjda naguzit.po prvi puta sam trebao doci gledati bosnu u zenicu i belaj.treba uzorat kosevo 

Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
e bem ti kad vidim na svakom cosku neki stadion se usminkava ,pravi, rekonstruise samo ova gospoda neda nista za Grbavicu pa da se napravio samo Istok i zapad malo usminka imali bi stadion za repku!
Majke mi moje evo ja razmisljam, pa mozda bi bilo najbolje da ovo igramo u Njemackoj!!!! Ja mislim da bi nasa dijaspora napunila stadion do zadnjeg mjesta i atmosfera bi bila za 10!!! **** ti ovo vise, ja ovo ne mogu ni gledati ni slusati. Vaku reprezentaciju, vake igrace, a adekvatnog terena nemamo. **** vise to!! Sto jeste jest!!
U boj, u boj za Zeljuuu SVOG!!!!!! FORZAAAA ZELJOOOO!!!! MANIJAK NE MOZE BITI SVAK!!!!
e jesi reko brate dat da nam reprezentaciju gleda diaspora kad je vecina nije uzivo gledala u ratu nece ni sad .ove utakmice i jesu za ovaj nas napaceni svijetBlueTiger je napisao/la:Majke mi moje evo ja razmisljam, pa mozda bi bilo najbolje da ovo igramo u Njemackoj!!!! Ja mislim da bi nasa dijaspora napunila stadion do zadnjeg mjesta i atmosfera bi bila za 10!!! **** ti ovo vise, ja ovo ne mogu ni gledati ni slusati. Vaku reprezentaciju, vake igrace, a adekvatnog terena nemamo. **** vise to!! Sto jeste jest!!
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
S tim da mozemo reci da je ova staza na stadionu bespotrebna jer se na njoj ne mogu odrzavati zvanicna takmicenja,samo treninzi,a to se moze raditi i na drugom stadionu u Uzicu.NeRi_K je napisao/la:Atletska staza i nije toliko losa za stadion ukoliko se napravi odmah uz tribine i uz sami teren, bez nepotrebnih udaljavanja od tribine i terena kao sto je slucaj na Maksimiru. Idelan primjer je stadion u Uzicama, gdje je razmak izmedju terena i tribine stvarno minimalan, iako postoji atletska staza.

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- Jankauskas
- Kontakt:
Uzice nema 2.stadion 

Ima.Jankauskas je napisao/la:Uzice nema 2.stadion

- newton_heath_lyr
- Kontakt:
Ovo vjerovatno ne zahtijeva niti astronomska ulaganja a stadion izgleda fantasticno.Devil je napisao/la:S tim da mozemo reci da je ova staza na stadionu bespotrebna jer se na njoj ne mogu odrzavati zvanicna takmicenja,samo treninzi,a to se moze raditi i na drugom stadionu u Uzicu.NeRi_K je napisao/la:Atletska staza i nije toliko losa za stadion ukoliko se napravi odmah uz tribine i uz sami teren, bez nepotrebnih udaljavanja od tribine i terena kao sto je slucaj na Maksimiru. Idelan primjer je stadion u Uzicama, gdje je razmak izmedju terena i tribine stvarno minimalan, iako postoji atletska staza.
BosnaE
Pa ne zahteva,tek nesta preko 2 miliona je kostala cela rekonstrukcija,i to je ono bilo bas iz korena,ali ima dosta zamerki na ovaj stadion,na temi JSL sam pisao vise o tome pre nekih 1-2 meseca.newton_heath_lyr je napisao/la:Ovo vjerovatno ne zahtijeva niti astronomska ulaganja a stadion izgleda fantasticno.Devil je napisao/la:S tim da mozemo reci da je ova staza na stadionu bespotrebna jer se na njoj ne mogu odrzavati zvanicna takmicenja,samo treninzi,a to se moze raditi i na drugom stadionu u Uzicu.NeRi_K je napisao/la:Atletska staza i nije toliko losa za stadion ukoliko se napravi odmah uz tribine i uz sami teren, bez nepotrebnih udaljavanja od tribine i terena kao sto je slucaj na Maksimiru. Idelan primjer je stadion u Uzicama, gdje je razmak izmedju terena i tribine stvarno minimalan, iako postoji atletska staza.

- Probisvjet
- Kontakt:
gospodin Seljakovic je napisao/la:pa kako ide ta izgradnja?? imas li kakvih slika il je sve isto kao prije mjesec dana??fukara87 je napisao/la:
Ja bih volio da vidim ovako nestoo gotov, ma da hoce bogdom svaki stadion se sredit u nasoj Drzavi bilo bi super i gledat utakmice, a ne ovako slabo koji stadion da ima uslove za domace a kamoli gostujuce navijace, kod nas nema uslova nikakvih trenutno i ja se toga stidim jer grad Tuzla koji ima skoro 200 hiljada stanovnika ima skoro pa najgori stadion, i ovo sad sto se gradi to je sporo skroz

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Ovaj stadion puno lici na grbavicu(obnovljenu na ovaj fazon) , ako zanemarimo atletsku stazu .....
Čelik do bagro
Stvarno je tuzno vidjeti da jedan grad kao Uzice sa nekih 50 hiljada stanovnika ima ovakav stadion, dok kod nas u BiH mnogo veci klubovi i veci gradovi nemaju kako treba stadion, drzava nam je u Ku...!!! Nije ni cudo sto svi bjeze iz ove napacene Bosne.
Svugdje ulazu sto je dobro, ali mi krivo sto nece da marke daju za npr. Grbavicu, Kosevo i nekako, ali mogli su odvojiti barem za istok na Grbavici ...FC BAYERN je napisao/la:Stvarno je tuzno vidjeti da jedan grad kao Uzice sa nekih 50 hiljada stanovnika ima ovakav stadion, dok kod nas u BiH mnogo veci klubovi i veci gradovi nemaju kako treba stadion, drzava nam je u Ku...!!! Nije ni cudo sto svi bjeze iz ove napacene Bosne.

astra1922 je napisao/la:e jesi reko brate dat da nam reprezentaciju gleda diaspora kad je vecina nije uzivo gledala u ratu nece ni sad .ove utakmice i jesu za ovaj nas napaceni svijetBlueTiger je napisao/la:Majke mi moje evo ja razmisljam, pa mozda bi bilo najbolje da ovo igramo u Njemackoj!!!! Ja mislim da bi nasa dijaspora napunila stadion do zadnjeg mjesta i atmosfera bi bila za 10!!! **** ti ovo vise, ja ovo ne mogu ni gledati ni slusati. Vaku reprezentaciju, vake igrace, a adekvatnog terena nemamo. **** vise to!! Sto jeste jest!!
Ja ti licno zelim sve najgore u zivotu zbog ovog komentara.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.