Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Kako mozes reci da nam ne treba?! Jasno je i meni da on sad trenutno nema mjesta u reprezentaciji, ali covjece, jako dobar je on igrac. Uostalom, pratis li ti njegove izvedbe u Poljskoj? Da si ga bar jednom gledao, shvatio bi zasto se za njega zanimaju ekipe iz najboljih svjetskih liga...Marseille84 je napisao/la:On je po meni ogranicen igrac. Ono sto je na Kosevu protiv Grcke, i protiv Bjelorusije u Zenici igrao blago receno katastrofa.On nam ne treba, a realno ni nema mjesta.U punoj formaciji Pjanic ide na to krilo, nesto izmedju centralnog veznog i krila.Miske centralni, a Lula lijevo.Iza njih Medunjanin,rahimic
Trenutno nam ne treba, jer imamo dovoljno igraca u sredini:Lulic,Medunjanin,Misimovic,Pjanic,Rahimic,Zahirovic.kobe24 je napisao/la:Kako mozes reci da nam ne treba?! Jasno je i meni da on sad trenutno nema mjesta u reprezentaciji, ali covjece, jako dobar je on igrac. Uostalom, pratis li ti njegove izvedbe u Poljskoj? Da si ga bar jednom gledao, shvatio bi zasto se za njega zanimaju ekipe iz najboljih svjetskih liga...Marseille84 je napisao/la:On je po meni ogranicen igrac. Ono sto je na Kosevu protiv Grcke, i protiv Bjelorusije u Zenici igrao blago receno katastrofa.On nam ne treba, a realno ni nema mjesta.U punoj formaciji Pjanic ide na to krilo, nesto izmedju centralnog veznog i krila.Miske centralni, a Lula lijevo.Iza njih Medunjanin,rahimic
Salihovic!!!Marseille84 je napisao/la:Trenutno nam ne treba, jer imamo dovoljno igraca u sredini:Lulic,Medunjanin,Misimovic,Pjanic,Rahimic,Zahirovic.kobe24 je napisao/la:Kako mozes reci da nam ne treba?! Jasno je i meni da on sad trenutno nema mjesta u reprezentaciji, ali covjece, jako dobar je on igrac. Uostalom, pratis li ti njegove izvedbe u Poljskoj? Da si ga bar jednom gledao, shvatio bi zasto se za njega zanimaju ekipe iz najboljih svjetskih liga...Marseille84 je napisao/la:On je po meni ogranicen igrac. Ono sto je na Kosevu protiv Grcke, i protiv Bjelorusije u Zenici igrao blago receno katastrofa.On nam ne treba, a realno ni nema mjesta.U punoj formaciji Pjanic ide na to krilo, nesto izmedju centralnog veznog i krila.Miske centralni, a Lula lijevo.Iza njih Medunjanin,rahimic
Trenutno nam ne treba - nikako nam ne treba... to su dvije dijametralno suprotne recenice. Sa prvom se slazem, a sa drugom nikako.Marseille84 je napisao/la:Trenutno nam ne treba, jer imamo dovoljno igraca u sredini:Lulic,Medunjanin,Misimovic,Pjanic,Rahimic,Zahirovic.kobe24 je napisao/la:Kako mozes reci da nam ne treba?! Jasno je i meni da on sad trenutno nema mjesta u reprezentaciji, ali covjece, jako dobar je on igrac. Uostalom, pratis li ti njegove izvedbe u Poljskoj? Da si ga bar jednom gledao, shvatio bi zasto se za njega zanimaju ekipe iz najboljih svjetskih liga...Marseille84 je napisao/la:On je po meni ogranicen igrac. Ono sto je na Kosevu protiv Grcke, i protiv Bjelorusije u Zenici igrao blago receno katastrofa.On nam ne treba, a realno ni nema mjesta.U punoj formaciji Pjanic ide na to krilo, nesto izmedju centralnog veznog i krila.Miske centralni, a Lula lijevo.Iza njih Medunjanin,rahimic
Na to sam i mislio al za fizicko napredovanje treba pravi trener kao naprimjer Magath.Za_raju je napisao/la:100 puta sam vec pisao nema Stilic sta napredovati kao fudbaler-tehnicar tu je stvarno dobar ima pas ima i sut,ali kao fudbaler i fizicke zahtjeve koje to zanimanje nosi ima ite kako...vendeta87 je napisao/la:Nemoj te tako ljudi, nije Stilic bas tolikjo los on ima samo tu nesrecu dqa je treca opcija na poziciji ofanzivnog veznog iza Pjanica i Misimovica al svakako je ispred Ibricica. A ako predje u neki jaci klub mogao bih i tu napredovati.
Bundesliga i "brdo bola" pa da te cika Magath ili ala on protjera kao Usaina Bolta ,pa kad ti neko krene uzet loptu da se odbije kao od betonsku banderu!!!
vendeta87 je napisao/la:Na to sam i mislio al za fizicko napredovanje treba pravi trener kao naprimjer Magath.Za_raju je napisao/la:100 puta sam vec pisao nema Stilic sta napredovati kao fudbaler-tehnicar tu je stvarno dobar ima pas ima i sut,ali kao fudbaler i fizicke zahtjeve koje to zanimanje nosi ima ite kako...vendeta87 je napisao/la:Nemoj te tako ljudi, nije Stilic bas tolikjo los on ima samo tu nesrecu dqa je treca opcija na poziciji ofanzivnog veznog iza Pjanica i Misimovica al svakako je ispred Ibricica. A ako predje u neki jaci klub mogao bih i tu napredovati.
Bundesliga i "brdo bola" pa da te cika Magath ili ala on protjera kao Usaina Bolta ,pa kad ti neko krene uzet loptu da se odbije kao od betonsku banderu!!!
Ma pusti nek prica ko sta hoce, uglavnom on je dobar igrac i nadam se da ce u zimskom prijelaznom roku preci u jaci klub gdje ce se dokazati i tako se nametnuti i selektoru.nick je napisao/la:vendeta87 je napisao/la:Na to sam i mislio al za fizicko napredovanje treba pravi trener kao naprimjer Magath.Za_raju je napisao/la: 100 puta sam vec pisao nema Stilic sta napredovati kao fudbaler-tehnicar tu je stvarno dobar ima pas ima i sut,ali kao fudbaler i fizicke zahtjeve koje to zanimanje nosi ima ite kako...
mah kad predje u neku jacu ligu onda ce slicni pricat treba mu engleska, momak je jak ko beton a ovi sto laprdaju, laprdaju jer nemaju koga popljuvat pa traze mane
Cuj pljuvat!!!nick je napisao/la:mah kad predje u neku jacu ligu onda ce slicni pricat treba mu engleska, momak je jak ko beton a ovi sto laprdaju, laprdaju jer nemaju koga popljuvat pa traze mane
Ovo bi stajalo dobro kad bi dodao i ovo "bi mogao biti" !!!momak je jak ko beton
Za_raju je napisao/la:Cuj pljuvat!!!nick je napisao/la:mah kad predje u neku jacu ligu onda ce slicni pricat treba mu engleska, momak je jak ko beton a ovi sto laprdaju, laprdaju jer nemaju koga popljuvat pa traze mane
Sto bih ja naseg Semira pljuvao ili bilo ko ovdje???
Sta je to on lose uradio ovoj zemlji?
Razdvoji srce i pamet pa ces vidjeti da nepisemo bez osnova o njegovoj fizickoj spremi!!
Ovo bi stajalo dobro kad bi dodao i ovo "bi mogao biti" !!!momak je jak ko beton
Trenutno je baletan!!!
E vela havle!!!nick je napisao/la:Za_raju je napisao/la:Cuj pljuvat!!!nick je napisao/la:mah kad predje u neku jacu ligu onda ce slicni pricat treba mu engleska, momak je jak ko beton a ovi sto laprdaju, laprdaju jer nemaju koga popljuvat pa traze mane
Sto bih ja naseg Semira pljuvao ili bilo ko ovdje???
Sta je to on lose uradio ovoj zemlji?
Razdvoji srce i pamet pa ces vidjeti da nepisemo bez osnova o njegovoj fizickoj spremi!!
Trenutno je baletan!!!
ne mozes pricat o necijoj fizickoj spremi ako ga ne gledas, samo nagadjas, lik kad se zagrdi ne moze mu niko loptu oduzet, mislim sto se toga tice inferiorniji je i od pjanica i misimovica i medunjanina
ja mislim da nije,ne postoji spisak ni podatak da je ranije igrao za A selekcijuSTEVIE je napisao/la:radovic je vec pozvan u srpsku repku meni se cini - odlican igrac, mnogo je pohvalio stilica prije ovog meca. izgleda i buric odlicno brani danas..
ako ga oni nisu zvali u repku valjalo bi pokusati s njim. covjek razbija zadnje dvije sezone za legiu, a jos sto kazes rodjen u gorazdu.santos je napisao/la:ja mislim da nije,ne postoji spisak ni podatak da je ranije igrao za A selekcijuSTEVIE je napisao/la:radovic je vec pozvan u srpsku repku meni se cini - odlican igrac, mnogo je pohvalio stilica prije ovog meca. izgleda i buric odlicno brani danas..
Igrao je za mladu a poodavno se malo pisalo da ce zaigrati za CG
Milion posto korisniji ali eto.Dylan Dog je napisao/la:Po meni bi bio korisniji od Ibricica.
[youtube][/youtube]
Ima onu lucidnost u igri koju svi volimo.
kakvi su mu ovo suigraci u napadu :S pa ovo ne bi ni moja nana promasila st aoni mase.mirzza je napisao/la:Milion posto korisniji ali eto.Dylan Dog je napisao/la:Po meni bi bio korisniji od Ibricica.
[youtube][/youtube]
Ima onu lucidnost u igri koju svi volimo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.