MLB (baseball)

Atletika, stoni tenis, šah, plivanje, vaterpolo, biciklizam, ragbi...

Moderator/ica: rio_Ferdy88

SaltCityAttack
Kontakt:

Re: MLB (baseball)

Post Postao/la SaltCityAttack » 29 okt 2011, 00:44

nije im ni pomogao nista, pa lik koji je usao umjesto njega sinoc udari HR :)
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Hawking
Kontakt:

Post Postao/la Hawking » 29 okt 2011, 00:47

SaltCityAttack je napisao/la:nije im ni pomogao nista, pa lik koji je usao umjesto njega sinoc udari HR :)
Pa nije im ni Pujols pomogao u tri zadnje utakmice, ali Rangersi bacaju četiri namjerna faula kad je on trebao pucati, nikad se ne zna kad bi proradio...
Zadnja izmjena: Hawking, dana/u 29 okt 2011, 02:09, ukupno mijenjano 1 put.
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!

Glory glory Man United!

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 29 okt 2011, 01:21

bice veceras drame

sinoc zaspem onakvu tekmu, al sam danas pregledao snimak. ludnica na stadionu ziva

ajmo cardinalsi!
nema potpisa

Hawking
Kontakt:

Post Postao/la Hawking » 29 okt 2011, 02:28

Freese nije normalan, pa ne možeš mu napravit strikeout da si Rivera :mrgreen:
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!

Glory glory Man United!

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 29 okt 2011, 02:31

David Freese je heroj Cardinalsa definitivno...svaka mu cast, ako Cardinalsi osvoje WS onje zasluzio MVP nagradu.

Utakmica je pocela onako kako se zavrsavala prosla :)
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Hawking
Kontakt:

Post Postao/la Hawking » 29 okt 2011, 03:42

Jasno je da ovo neće trajati do 6:40 (CET), kao sinoć-jutros, otac mi ide na pos'o ja i dalje gledam tekmu, nevjerovatno :lol:

Očekujem da će u zadnja dva inninga neko opaliti home run sa punim bazama i završiti posao... barem se nadam takvom scenariu...

Glory glory Man United!

Hawking
Kontakt:

Post Postao/la Hawking » 29 okt 2011, 03:58

Stvarno mi nije jasno što Washington ne igra sa Hollandom, ovaj Feldman meda ne može, ako sad Cardinalsi udare home run onda se Rangersi mogu slikat...

A Wilson ko drogiran...

EDIT: Carpetner ih poizbaciva ko djecu, istina imao je sreće kod onog drugog outa, umalo home run...

Glory glory Man United!

Hawking
Kontakt:

Post Postao/la Hawking » 29 okt 2011, 05:04

Strašna bacanja Lynna, uništio je battere u osmom inningu, mislim da nije bacio ni jedan ball... čudo samo može spasiti Rangerse...

Glory glory Man United!

Hawking
Kontakt:

Post Postao/la Hawking » 29 okt 2011, 05:22

GOTOVO!!!

Čestitke Cardinalsima, zaslužena titula 8-)

Glory glory Man United!

MuhamedTM

Post Postao/la MuhamedTM » 29 okt 2011, 06:38

Go Cards :D

Nakon jucerasnje tekme bio sam skoro pa siguran da STL uzima game 7.

STL - PHI 4-1
Stl - Mil 4-2
STL -TEX 4-3

Cardinals win 11th World Series Title
MocMahale444

1921 BLEED BLUE

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 29 okt 2011, 19:09

evo da se i ja pridruzim cestitkama Cardsima na osvojenoj tituli i fantasticnoj Wolrld series koju su nam podarila ova dva tima..sigurno najbolja zadnjih 20 god.. :mrgreen: evo jedan dobar tekst o ovome..

Cardinalsi "nokautirali" Texas

Kao u dobrom starom westernu, na kraju je na nogama ostao samo jedan. I kao u filmu, junak priče ustajao je nakon udaraca nakon kojih se više ne ustaje, prebrodio prepreke koje je nemoguće prebroditi i vratio se iz mrtvih češće nego bijeli Mercedes s privremenog rada u inozemstvu.

St. Louis Cardinals su ovo prvenstvo izgubili i prije nego što je i počelo. Već u ožujku je postalo jasno da se njihov najbolji bacač, Adam Wainwright, mora podvrgnuti operaciji lakta zbog koje će sljedeću lopticu baciti tek poslije Božića. Usred sezone na dulje vrijeme izgubili su i najboljeg udarača, kada je Albert Pujols slomio ruku. Ozljede i nesreće bile su brojne, od ozbiljnih do apsurdnih - Matt Holliday morao je napustiti kolovošku utakmicu nakon što mu je u uho uletio i tamo se zaglavio - moljac. Ne, zbilja.

Početkom rujna, s tridesetak utakmica do kraja, počeli su se vraćati, napokon koliko toliko u punoj snazi. Ali bilo je već kasno, bili su deset utakmica udaljeni od mjesta koje vodi u doigravanje, zaostatak koji nitko u povijesti nije nadoknadio. Govorili su onda da je za njih svaka utakmica eliminacijska, da je svaki poraz možda onaj posljednji. Ali porazi su dolazili rijetko, pobjede puno puno češće i, korak po korak, Cardinalsi su opet bili u igri.

U noći koja je promijenila baseball završili su posao, osigurali doigravanje i počeli novi odlomak priče koja će se još dugo prepričavati. Za nagradu ih je u prvom krugu čekala Philadelphia, ekipa za koju pred početak sezone nije bilo pitanje da li će postati prvak, već koliko će rekorda postaviti na putu do prstenja. Pred St. Louisom je stajao najjači štemer u kvartu, skupina bacača od kojih bi i četvrti najbolji u većini ostalih momčadi bio prvi starter. Hoćete izazov? Evo vam Izazov. Dobro došli u Rio, Mr. Bond, ovo je Zubo.

Ali, naravno da ove godine ni u tom susretu nije pobijedio favorit. St. Louis je otišao dalje, prošao je i simpatične Pivovare iz Milwaukeeja i moguće najbolji navijači u baseballu mogli su se veseliti povratku u World Series. Gdje ih je ponovo očekivala grupa igrača koji su ne samo na papiru kvalitetniji.

Ako cijenite estetiku, ako su za vas pojam vrhunske večere Veuve Clicquot i sushi, onda ovo finale nije bilo za vas. Iz rukavica su ispadale loptice kakve su već prije petnaestak godina lovili klinci iz Medvednice u svojoj prvoj tekmi, trenersko nadmudrivanje sličilo je Danielsu i Carreyu u Glupom i glupljem, a dobrim dijelom serije sukobi bacača i udarača svodili su se ne "ajd' da ti nemreš tak loše bacit da ja nemrem promašit".

Ne, ova Svjetska serija nije bila ljepotica. Ali, kao i u stvarnom životu, najbolji provod nije s onim najulickanijima. Ovo je bio napet i emocionalan baseball, baseball za radničke mase, dobar hamburger s pikantim BBQ umakom. S cijelim brdom pikantnog BBQ umaka.

To je bila druga utakmica u kojoj je Texas dobio već izgubljenu utakmicu u posljednjem napadu i vratio se kući s mogućnošću da na domaćem terenu s tri pobjede završi sezonu. Bila je to treća utakmica u kojoj je Albert Pujols, Najbolji udarač na svijetu (TM), srušio ili poravnao rekorde Babe Rutha i utišao kritičare koji su ga prozvali nakon poraza u utakmici broj dva. Bile su to dvije pobjede Rangersa za redom koje su ih dovele na korak do prvog naslova u povijesti, dvije napokon dobro odbacane utakmice.

Bila je to i tragikomična komunikacija trenera Cardinalsa, Tonyja La Russe, s trenerom zaduženim za zagrijavanje bacača koja je uljepšala dan svim piscima viceva američkih komedijanata. I bila je to, prije svega - šesta utakmica. Po tko zna koji puta ove godine, leđa crveno-bijelih iz Missourija bila su pribijena uza zid, tako jako da između njih ne bi prošao niti papir s listom igrača od kojih se tražilo da ustanu nakon još jednog teškog uppercuta u bradu.

Jasno da je Texas poveo. I jasno da je Saint Louis izjednačio. Jednom. Dva puta. I nakon trećeg vodstva Rangersa. I nakon četvrtog i nakon petoga. Ne jednom, već dva puta Texas je samo jedna dobro bačena loptica, samo jedan strike dijelio od ulaska u povijest. U devetom inningu povratak feniksa iz pepela odglumio je lokalni dečko, David Freese, udarivši za tri baze u trenutku u kojem je promašaj značio definitivni kraj. U izmjeni nakon toga slično je nastupio Lance Berkman, Cardinal rođen u Texasu. Život nekada piše zanimljive priče.

U jedanaestom je Freese stavio završnu točku na šestu utakmicu. Kao što to uspijeva tisućama maštovitih klinaca u dvorištima, ulicama i parkovima širom Amerike, i njemu je uspjelo udariti home run kojim njegova ekipa pobjeđuje u utakmici World Seriesa. I mnogo više od toga. Uspjelo mu je uvesti Cardinalse u sedmu, posljednju utakmicu finala. Utakmicu koja je svakako odlučujuća, ali možda donekle već i odlučena, čak i prije nego što je počela.

Govor tijela Rangersa odavao je da više nisu vjerovali i iako su, naravno, i u toj utakmici poveli, nekako su znali da Cardinalse, ove Cardinalse, ne mogu nokautirati. Znali su da su ispucali svoje najjače udarce i da sada dolazi dio filma u kojem njihov protivnik u usporenoj snimci poteže neobranjivu desnicu koja ih šalje na pod i od koje se neće oporaviti. I Cardinalsi su ju i potegnuli i završili jedan od najneizglednijih pohoda do titule u bilo kojem sportu.

Za Saint Louis to je jedanaesto osvojeno prvenstvo, samo tvornica naslova iz New Yorka ima više. Na mnogo načina baseball je došao kući, u grad koji već broji dane do sljedećeg otvorenja sezone i koji se nada da će ova pobjeda značiti da će Pujols ponovo potpisati za njihov klub.

A Texas? Kao što pjesma kaže - Texas: whiskey i sprovodi. Baseball će biti brzo pokopan. Unatoč odličnoj momčadi koja već drugu godinu za redom igra finale i s kojom se u sljedećim godinama mora ozbiljno računati, niti lov na prvu titulu nije bio dovoljan - niti će ikada biti dovoljan - da baseball postane sport broj jedan. Texas je football country, godina se u Dallasu i okolici dijeli na razdoblja u kojima se Cowboysi pripremaju za novu sezonu, na razdoblja u kojima Cowboysi igraju i na razdoblja u kojima se odmaraju od protekle sezone. Whiskey će se unatoč porazu Rangersa točiti i dalje.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 30 okt 2011, 00:18

Sad je Cubs time :)
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Hawking
Kontakt:

Post Postao/la Hawking » 31 okt 2011, 15:49

BREAKING NEWS: St. Louis Cardinals manager Tony La Russa announces that he is retiring

Going out on top: Tony La Russa announces retirement

Last week every indication was that Tony La Russa planned to return for his 17th season as Cardinals manager and even today when the Cardinals announced a press conference few people suspected it had anything to do with the manager.

Turns out he’s decided to go out on top, with La Russa making the surprise retirement announcement this morning.

La Russa calls it quits just 35 wins away from passing John McGraw for second place on the all-time list behind Connie Mack, but the 67-year-old manager’s place in Cooperstown is plenty secure with a 2,728-2,365 (.536) record over 33 seasons and World Series titles in 1989, 2006, and 2011.

La Russa revealed that he’s been thinking about retiring since August, but general manager John Mozeliak tried to talk him out of it. “I think this feels like it’s time to end it. And it’ll be great for the Cardinals to refresh what’s going on with the field manager job. … Look in the mirror and I know if I came back it would be for the wrong reasons.”

Regarding his retirement plans, La Russa brought up possibly buying a minor-league team and wondered if “the phone will ring” for another job in baseball.

La Russa noted that Dick Vermeil, Bill Walsh, and Sparky Anderson regretted retiring as quickly as they did, but said he’s been thinking about it for a while and the experience of the playoff run never changed his feeling that stepping down was the right thing. “If we won, if we lost, it wasn’t going to change.”

On being 35 wins away from passing John McGraw, he said: “I’m aware of the history of the game, but it wouldn’t be right to come back to manage just to move up one spot. It’s not something that motivates me.”

On telling the team after yesterday’s World Series rally: “I was encouraged that some grown men cried. I liked that, because they made me cry.”

Glory glory Man United!

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 31 okt 2011, 16:12

Hawking je napisao/la:BREAKING NEWS: St. Louis Cardinals manager Tony La Russa announces that he is retiring

Going out on top: Tony La Russa announces retirement

Last week every indication was that Tony La Russa planned to return for his 17th season as Cardinals manager and even today when the Cardinals announced a press conference few people suspected it had anything to do with the manager.

Turns out he’s decided to go out on top, with La Russa making the surprise retirement announcement this morning.

La Russa calls it quits just 35 wins away from passing John McGraw for second place on the all-time list behind Connie Mack, but the 67-year-old manager’s place in Cooperstown is plenty secure with a 2,728-2,365 (.536) record over 33 seasons and World Series titles in 1989, 2006, and 2011.

La Russa revealed that he’s been thinking about retiring since August, but general manager John Mozeliak tried to talk him out of it. “I think this feels like it’s time to end it. And it’ll be great for the Cardinals to refresh what’s going on with the field manager job. … Look in the mirror and I know if I came back it would be for the wrong reasons.”

Regarding his retirement plans, La Russa brought up possibly buying a minor-league team and wondered if “the phone will ring” for another job in baseball.

La Russa noted that Dick Vermeil, Bill Walsh, and Sparky Anderson regretted retiring as quickly as they did, but said he’s been thinking about it for a while and the experience of the playoff run never changed his feeling that stepping down was the right thing. “If we won, if we lost, it wasn’t going to change.”

On being 35 wins away from passing John McGraw, he said: “I’m aware of the history of the game, but it wouldn’t be right to come back to manage just to move up one spot. It’s not something that motivates me.”

On telling the team after yesterday’s World Series rally: “I was encouraged that some grown men cried. I liked that, because they made me cry.”
Holly shit!!!

Ovo su odlicne vijesti za Cubs! On je jedan od najboljih trenera, i uglavnom zbog njega Kardinali su tu gdje jesu, a to je na tronu.

Hvala mu sto se pemzionise. :mrgreen:
Postovanje treba zaraditi.

Hawking
Kontakt:

Post Postao/la Hawking » 31 okt 2011, 16:24

Digao ih je do neviđenih razmjera, pa čak su i ove sezone bili smiješna ekipa za koju sam se smio kladit da neće izboriti ni play-off. A onda su odjednom svi igrači postali 30% bolji, Pujols je postao reinkarnirani Joe DiMaggio, izborili su play-off, pa onda sredili Philliese gdje im niko nije davao nikakvu šansu, pa onda i Brewerse i na kraju preokrenuli Rangerse. Kad je Pujols u trećoj utakmici raspalio 3 home runa za redom, onda su ga Rangersi odlučili sve više šetati, ali ne lezi vraže, pojavi se "neki tamo" Freese i uništi ih. Bog sami zna odakle je on izvukao neke igrače koji su uspjeli ni manje ni više nego da osvoje WS. Slično je bilo i 2006.

Velika šansa za mnoge timove da pokušaju na foru dovesti Pujolsa...

Glory glory Man United!

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 31 okt 2011, 20:13

Jedan odlican video gdje se vidi ko su bolji navijaci u :)... Sox fans?... sto rece covjek osvojili su world seriju prije 6 godina i opet im poluprazan stadion :)....gdje je bolje otici na utakmicu?...wrigley field naravno...pa kad Cubsi igraju na utkamicu se dolazi u 6-7 ujitru u one barove gdje se narod popravlja prije tekme , a zarliku od US Ceullar fielda :)

Sto kaze covjek kad Soxy osvoje word seriju svi spavaju , a kad bi Cubsi grad bi poludio :)..ovo je istina, jer vjerujte kad su Soxi uzeli seriju ja ne znam ni kakva je bila parada ni koliko je ljudi bilo , a recimo kad su Cubsi bili u finalu sa Marlinsima grad je bio pun ko sibica, a da ne pricam o tituli ebote ...najbolji i najvijerni navijaci u ovom sportu su navijac Cubsa ubijedljivo...pa eto podatak da kako napisa neko da ima preko 150 hiljad aljudi koji cekaju za godisnje ulaznice to je dovoljan podatak ,a pa kako onda ocekivati dobiti ulaznicu ako se odlucis da uzmes samo za jednu ili par utkamica

GOO CUBS GOO

[youtube][/youtube]

Evo jos jedan dobar :)..pa pazi Wrigleya ...pa samo pogledas oko stadiona kako je jednostavno vazda je ludnica...tu je uvjek puno, pa cak i kad nije utakmica...zbog toga Cubsi su ovdje, pa i u USA imaju medju najvise svojih navijaca

[youtube][/youtube]
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 01 nov 2011, 20:52

Bodog lists the Cubs at 7-4 to sign free agent Albert Pujols, a bigger favorite than the Cardinals.

Malo seru mislim da u ovom trenutku nismo u prednosti iz razloga jer vise nas GM nije Hendry...Pujols je volio Hendriya i u svakoj utkamici izmedju Cardinalsa i Cubsa mogli smo vidjeti Hendriya i Pujolsa zagrljene....da je Hendry sad GM mi bi ga sigurno mozda i dobili i ako mi je i to bilo tesko zaocekivati jer otici u d rugi tim koji se i ne vole zbog rivalstva ne znam kakva bi reakcija bila tad u STL.

Moje misljenje je Prince ili ostaviti Penu ..Nije da je Prince bolji od Pujolsa, vec jednostavno mladji je, a mi imamo mladu ekipu koja je u stvaranju i nama trebaju mladji, a ne igraci koji ce prve godine traziti world seriju ..Druga stvar Pujols je mozda i zasicen vise, jer osvojio je sve sto se moglo osvojiti, a dok Prince nije i on ima motiva svakako za jos vecim napredovanjem i osvajanjem wolrd serije ...na kraju kajeva nebi puno ni izgubio od Chicaga do Milwaukeea je svga 1 sat voznje, tako da ce sjesti u auto i doci na potpis ili odlaziti tamo svojim starim poznanicima...Princa ja vec vidim u Cubsima uvjeren sam da ce doci ako mi ga budemo zeljeli
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Hawking
Kontakt:

Post Postao/la Hawking » 02 nov 2011, 00:18

Ima tu veze i odlazak Tonyja, sve zavisi ko će doći, Pujols sigurno neće imati živaca da se gladi oko nekakvog trenera koji trenira strogoću...

Glory glory Man United!

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 08 dec 2011, 17:45

Pujols potpisao za Angles ugovor na 10 godina, vrijedan, slusajte sad ovo 250 miliona dolara. Pa nisu normalni. Placat nekom igracu koji je 31 sad (a mnogi spekulisu da bi mu moglo biti i 3-4 godine vise), 25 miliona dolara godisnje, sve do 41 godine starosti. Nevidim logiku.

On jeste odlican igrac. DAleko najbolji udarac u zadnjih 10 godina, ali ... statistika mu vec opada zadnje 2-3 godine, + ako se uzme u obzir, da cim ovi odlicni igraci dobiju lovu, statistika im ode jos gore dole. Uzmimo kao primjer Soriana i Rodrigueza. Cija statistika pada iz godine u godinu kako su dobili velike ugovore. a ima tu jos dosta primjera.

Mi ako kontamo uzeti Fieldera, ja nebi volio da taj ugovor bude veci od 3-4 godine. 10 godina je veliko breme za jedan tim. A Cubs-i, su takvo breme osjetili i previse u ovih zadnjim godinama, sa vise igraca: Soriano, Zombrano, Ramirez, Fukudome ... netreba nam opet to tovarenje ugovora, koji te totalno zakljucaju.
Postovanje treba zaraditi.

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 08 dec 2011, 19:16

evo angelsi i c.j. wilsona uzeli za 77 ili 80 miliona i ono 30 i nesto god..dakle potrosise 350 mil koda si keks reko :lol: ..niko ih nije ni spominjo da bi mogli nesto ovako uradit..oni i marlinsi potrosise bruku..marlinsi uzeli reyesa, buerhlea a bili su u igri za pujolsa, vjerovatno nisu htjeli da mu daju 10 god, ostaje jos fielder da ode negdje..i za njega se spominju marlinsi, mozda sad i cardsi :roll: , a naravno i cubsi kojima bi dobro dosao jer je mlad u odnosu na pujolsa i ima cak i bolje brojke u odnosu na njega..ovi veci igraci slabo ove godine trose..bosox i yanksi nista zasad, doduse oni ove svoje zadrzavaju i produzuju im ugovore, big papi i cc sabathia, odnosno potpisuju nove..
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Odgovori

Natrag na “Ostali sportovi”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.