mamu im, bas ce ozbiljno uci u ovaj dvomec. nema podcjenjivanja ni sekundeNakon izjave selektora Portugala, Paola Benta o tome kako BiH ima izuzetno jak tim, pa i Moutinha koji ne vjeruje da je Portugal favorit, te na vrhuncu velikog Luis Figa koji smatra da ne bi bio smak svijeta ako BiH izbaci Portugal, oglasio se i napadač Portugalaca, Hugo Almeida koji je u superlativima govorio o našoj reprezentaciji...
BARAŽ: Bosna i Hercegovina vs Portugal
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: BARAŽ: Bosna i Hercegovina vs Portugal
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
pa znas sta, u pravu su ljudi.secer je napisao/la:mamu im, bas ce ozbiljno uci u ovaj dvomec. nema podcjenjivanja ni sekundeNakon izjave selektora Portugala, Paola Benta o tome kako BiH ima izuzetno jak tim, pa i Moutinha koji ne vjeruje da je Portugal favorit, te na vrhuncu velikog Luis Figa koji smatra da ne bi bio smak svijeta ako BiH izbaci Portugal, oglasio se i napadač Portugalaca, Hugo Almeida koji je u superlativima govorio o našoj reprezentaciji...
nije da se mogla sakriti ona igra iz prvog poluvremena u francuskoj, ili cinjenica da nismo gola iz igre primili zadnjih kolko utakmica...a nije im ni prosli put PRElako bilo protiv nas. ne igraju prvi put s nama.
Zadnja izmjena: panties, dana/u 28 okt 2011, 20:01, ukupno mijenjano 1 put.
...
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
Suti ,ovo nam je dobro doslo,jer mislim da je teren bio ovakav protiv Francuza.Goalgetter je napisao/la:
Nismo jedini. Mada je u Rumuna bio nov tranjak, al izgleda su ga pogresno postavili ..
BosnaE
Naopako izgleda posadili.Goalgetter je napisao/la:
Nismo jedini. Mada je u Rumuna bio nov tranjak, al izgleda su ga pogresno postavili ..
Fakat je najsmjesnije kad neko iz jedne ekipe,repke izjavi da je teren bio los pa nisu zbog tog ostvarili pozeljan rezultat.Sta je onda ova druga ekipa radila,brala visibabe.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- zmaj_Bosne
- Kontakt:
„Veći sam optimista nakon današnje posjete iz UEFA, i mislim da je puno izvjesnije da ćemo susret protiv Portugala igrati na Bilinom polju. Predstavnici UEFA su nam dali još neke sugestija kada je u pitanju sam travnjak stadiona. Uvjeren sam da će odluka o igranju utakmice na Bilinom polju biti pozitivna“, kazao je za ****.ba Nihad Hodžić, koji je ispred N/FS BiH bio u delegaciji koja je dočekala predstavnike UEFA danas u Zenici.
Dragon Town
Kakav poraz,gdje si ti vidio neki poraz u Zenici ...........Dylan Dog je napisao/la:A i Moldavija odnosila puni plijenharishp je napisao/la:Na Kosevu ce teren biti tri puta gori pred tekmu jer se konstantno igra.Tek onda nastaje smijurija o povredama da ne govorim.
Uostalom padala je Italija,Danska,Turska,Gana na tom istom stadionu.![]()
Samo sam htio nastaviti niz,ne moras mi sad kontrirat nekim porazom u Zenici
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Iako i dalje stojim iza napisanog, taj stav nije tako cvrst nakon sto sam upravo vidio u kakvom je stanju travnjak Bilinog polja. Ono je katastrofa. Nije ni cudo sto se Portugal buni.Valencia je napisao/la:Sto se tice ove zavrzlame oko mjesta odigravanja,.. Sve je to maslo porugalskog lobija i mutavaca iz naseg saveza. Sve tekme se igrale na BP i sad odjednom stadion ne ispunjava uslove,.. Travnjak jeste krs, losa trava i grbav teren,.. Al' to je UEFA trebala primjetiti na pocetku kvalifikacija, a ne sada kada predstoji 'sudbonosna' tekma za BiH. Bice jako prljavo od UEFAe ako zabrane igrati na BP. A ni ova gamad iz naseg saveza nije nista bolja,.. Ovaj Jasmin (zaboravio prezime) vec govori da UEFA treba pozuriti sa odlukom i da se treba otvoriti zapad ako se bude igralo na Kosevu. Pa je li on normalan!? Kakva je to izjava!? Tom izjavom daje do znanja UEFAi da moze bez ikakve griznje savjesti donjeti bilo kakvu odluku. Ne zelim razvijati teorije zavjere, ne znam ko je Jasmin, al' nakon citanja njegove izjave sticem utisak da se potajno nada da ce se utakmica igrati na Kosevu (iz ko zna kakavih razloga). Ako si popustljiv, ako se unaprijed n.a.g.u.z.i.s, onda te ne treba cuditi ako se konacna odluka donese na tvoju stetu.
Portugalcima odgovara Kosevo,.. Nemamo ni na BP pretjerano velike sanse, al' su nam na Kosevu znatno manje,..
Ovo se samo nama moze desiti.
Ima i u nama dosta krivice, samo mi to obicno ne zelimo vidjeti,.. Uvijek je kriv neko drugi.
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.
Begovic
Jahic, Nadarevic, Spahic, Lulic
-----------------Zahirovic --------(Rahimic od 65te)
--Pjanic--- Medo-----Salihovic-
---------------------MiskeC-----
-----------Dzekson-----------------
Treba malo igrati na baklave, dijagonale i tako to.
Ne znam sto se nisu zalili na zuti karotn Spahe, ako dobije zuti sad sta cemo u revansu.
Nadarevic ako ne moze igrait onda mora ili Mravac ili Pandza na CDa, a po meni ni jedan bas nisu dovoljno iskusni.
Rahimic nema snage za te pozicija, a Zahirovic iskustva.
Ne znam sto se nisu zalili na zuti karotn Spahe, ako dobije zuti sad sta cemo u revansu.
Nadarevic ako ne moze igrait onda mora ili Mravac ili Pandza na CDa, a po meni ni jedan bas nisu dovoljno iskusni.
Portugal-BiH
........best GK ever Begovic=our future.....
mladi Zahirovic.....Spaha kapetan....povratnik Jahic.....bolesni Papac
..........Medo....iskusni Rahimic.
mali Pjana....Miske car..........spidi Lula
.........Dzekson tapdjija......
I ja bi volio ovaj sastav i nekako je najrealniji !!LukasL33 je napisao/la:Begovic
- Goalgetter
- Kontakt:
Ma kakva baklava, u mene to u tebe lici na sataras ako planiras bez Rahimica.LukasL33 je napisao/la:
.
Nemamo boljeg rjesenja, ne mozemo na domacem igati sa 2 napadaca, moramo sa jednim, ipak je bitno ne primiti gol.Goalgetter je napisao/la:Ma kakva baklava, u mene to u tebe lici na sataras ako planiras bez Rahimica.LukasL33 je napisao/la:
.
U odbranu nemamo vise koga staviti, tako da je samo veza ostala da ih Susic napac tu pa neka vrse presing. Zahirovic igra vise nazad i ima vise snage od Rahimica da trci, a od 65te neka Rahimic udje i na iskustvo neka to odradi,a imace onda i snage, ovi ce biti istroseni a on svjez.
Medunjanin dobro veze tu na sredini i pomaze Zahurovicu. Miske je lijen tako da njeg ne treba rcunati u defanzivi, a zna se u ofanzivi kakav je i sta je radio sa Dzeksonom.Salihovic igra svoju poziciju na kojoj nema konkurencije, Pjanic mora desno jer nemamo desno krilo. Jedina po meni druga opcija je Lulic na desnom beku, al onda ne znam ko bi na lijevom igrao, Salihovic? ne bi mi se to cinilo kao dobro rjsenje, ova je bolja opcija koju sam vec naveo.
Portugal-BiH
Real vec 3 0 protiv Viljareala ,a okosnica tima Portugala igra u Realu
- Goalgetter
- Kontakt:
LukasL33 je napisao/la: U odbranu nemamo vise koga staviti, tako da je samo veza ostala da ih Susic napac tu pa neka vrse presing. Zahirovic igra vise nazad i ima vise snage od Rahimica da trci, a od 65te neka Rahimic udje i na iskustvo neka to
Tesko da je Zahirovic bolje rjesenje od Rahimica. Uostalom, ne bih se slozio da Zahirovic igra povucenije, ja koliko znam Rahimic je taj koji stane pored Papca i Spahica, kad Lulic i Mujdza odu naprijed. Bez generala sigurno necemo poceti utakmicu, jako je vazan igrac, Zahirovica tek uvesti ako bude zagustilo.
jos i KAKA ce dobit zuti karton u 53 minutizgembo89 je napisao/la:Real vec 3 0 protiv Viljareala ,a okosnica tima Portugala igra u Realu
- Salihowic24
- Kontakt:
Elegant je napisao/la:Ako se povrijedi neki od nasih igraca radi terena onda cu se sjetiti tebe i tvog posta...Elegant je napisao/la: To je samo njihova prljava igra nista drugo, znaju da je atmosfera paklena i da odlicno igramo u Zenici. Najtuznije je to sto UEFA ispunjava njihove zelje - a onda krece prica o Fair Playu.
Ugrozeni igraci kao Ronaldo i strah da se on ne povrijedi zbog "loseg" terena je smijurija.
Slazem se s tobom jarane, pa sta oni misle da su nasi igraci roboti, da se oni ne mogu povrediti ukoliko je teren los, da su navikli da igraju u "mocvari".Ako ste pratili izjave nasi igraca kroz ove kvalifikacione meceve, vidjeli ste da i nasi igraci pred svaku utakmicu prvo govore o tome dali je teren dobar ili ne, pa sami izvedite pouku jel????
Nikako mi ne ide u glavu da je trava toliki problem,
majka mu stara nekad se na Poljinama rolalo za Kosevo i Grbavicu za zamjenu travnjaka.
Zar je to toliki problem negdje naci ljepu travnatu povrsinu u ovoj BiH i srolat travnjak nanovo, al jbg.
nasa posla mi moramo vazda izmisljat toplu vodu
majka mu stara nekad se na Poljinama rolalo za Kosevo i Grbavicu za zamjenu travnjaka.
Zar je to toliki problem negdje naci ljepu travnatu povrsinu u ovoj BiH i srolat travnjak nanovo, al jbg.
nasa posla mi moramo vazda izmisljat toplu vodu
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
Mislim da ce ovo danasnje desavanje u Sarajevu mozda i imati uticaja na njihovu odluku, ako se procita ona izjava Hodzic-a da su dobili sugestije kad je u pitanju teren, te bi onih 6 kvakica u odosu na oih 6 praznih polja mozda moglo i prevagnuti.
Razmsljao sam malo i misljenja sam da su prazna polja za ono sto u stvari se ni ne nalazi na stadionu, tj.nije mogao ni ocijeniti, a ono na cemu bi se trebalo poraditi stavio je " ? "
Razmsljao sam malo i misljenja sam da su prazna polja za ono sto u stvari se ni ne nalazi na stadionu, tj.nije mogao ni ocijeniti, a ono na cemu bi se trebalo poraditi stavio je " ? "
Elegant je napisao/la:
Moze li neko da izostri ovu sliku da vidimo sta pise, da znam sta nam je ovo "kvakirano" !?!
Povrce koje moze uspjeti na BP
Kupus ✔
Krastavac ✔
Krompir ✔
Persun ✔
Spinat ✔
a ovo gdje je upitnik sigurno je bila Bamja pagospodin iz UEFE nije znao sta je
Thomas Müller - Fußballgott
Kod tebe bi se i UEFA i FIFA dozvolila sve utakmice sto se tice kupusa.don_burza je napisao/la:Elegant je napisao/la:
Moze li neko da izostri ovu sliku da vidimo sta pise, da znam sta nam je ovo "kvakirano" !?!
Povrce koje moze uspjeti na BP
Kupus ✔
Krastavac ✔
Krompir ✔
Persun ✔
Spinat ✔
a ovo gdje je upitnik sigurno je bila Bamja pagospodin iz UEFE nije znao sta je
Cak bi se i finale LP moglo odrzati tamo.Kupusarski kup of Janja.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- spielführer_21
- Kontakt:
@burza da nisi oženjen, ja bih te za zeta uzeo 
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.