Rekonstrukcija stadiona u BiH

astra1922
Kontakt:

Re: Rekonstrukcija stadiona u BiH

Post Postao/la astra1922 » 28 okt 2011, 17:55

sta je ono na bilinom polju teren gori nego sto je bio,jos celik i neigra niti trenira na njemu vec neko vrijeme njiva pa et :roll:
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

Pasodzigera
Kontakt:

Post Postao/la Pasodzigera » 28 okt 2011, 18:05

astra1922 je napisao/la:sta je ono na bilinom polju teren gori nego sto je bio,jos celik i neigra niti trenira na njemu vec neko vrijeme njiva pa et :roll:
sabotaza! I ne zeli se, da se igra na BP! Sve jako dobro smisljeno!Kao onomad protiv Danaca.
Bosno moja,divna,mila,lijepa ,gizdava
u tebi je Safet Susic,majstor fudbala!

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 28 okt 2011, 18:14

mislim da si u pravu vrijeme idealno bez padavina a blato po terenu neke pruge ko da je uragan proso ja bruke i sramote puu

Nova sezona nova nafaka

mirzaze
Kontakt:

Post Postao/la mirzaze » 28 okt 2011, 18:19

nije tacno da je vrijeme u redu..prekjuce,juce je citav dan u zenici kisa padala i ranijih dana takodje tako da nije da je bas lijepo vrijeme..a istina teren je katastrofa sta je tu je...za nadat se da ce se igrat u Zenici i da ce teren se jos popravit ako se bude igralo..
Srce ispred i samo naprijed ne gledaj na prepreke,srce ispred i samo naprijed uvjek hrabro bori se !!

grad-na-rijeci-sani
Kontakt:

Post Postao/la grad-na-rijeci-sani » 28 okt 2011, 18:21

Prijedor

slika

slika

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 28 okt 2011, 18:22

pa prical se sta znal neko gdje ce se igrat nece nas valjda naguzit.po prvi puta sam trebao doci gledati bosnu u zenicu i belaj.treba uzorat kosevo :?

Nova sezona nova nafaka

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 28 okt 2011, 18:53

e bem ti kad vidim na svakom cosku neki stadion se usminkava ,pravi, rekonstruise samo ova gospoda neda nista za Grbavicu pa da se napravio samo Istok i zapad malo usminka imali bi stadion za repku!

BlueTiger
Kontakt:

Post Postao/la BlueTiger » 28 okt 2011, 18:58

Majke mi moje evo ja razmisljam, pa mozda bi bilo najbolje da ovo igramo u Njemackoj!!!! Ja mislim da bi nasa dijaspora napunila stadion do zadnjeg mjesta i atmosfera bi bila za 10!!! **** ti ovo vise, ja ovo ne mogu ni gledati ni slusati. Vaku reprezentaciju, vake igrace, a adekvatnog terena nemamo. **** vise to!! Sto jeste jest!!
U boj, u boj za Zeljuuu SVOG!!!!!! FORZAAAA ZELJOOOO!!!! MANIJAK NE MOZE BITI SVAK!!!!

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 28 okt 2011, 19:06

BlueTiger je napisao/la:Majke mi moje evo ja razmisljam, pa mozda bi bilo najbolje da ovo igramo u Njemackoj!!!! Ja mislim da bi nasa dijaspora napunila stadion do zadnjeg mjesta i atmosfera bi bila za 10!!! **** ti ovo vise, ja ovo ne mogu ni gledati ni slusati. Vaku reprezentaciju, vake igrace, a adekvatnog terena nemamo. **** vise to!! Sto jeste jest!!
e jesi reko brate dat da nam reprezentaciju gleda diaspora kad je vecina nije uzivo gledala u ratu nece ni sad .ove utakmice i jesu za ovaj nas napaceni svijet

Nova sezona nova nafaka

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 28 okt 2011, 19:37

NeRi_K je napisao/la:Atletska staza i nije toliko losa za stadion ukoliko se napravi odmah uz tribine i uz sami teren, bez nepotrebnih udaljavanja od tribine i terena kao sto je slucaj na Maksimiru. Idelan primjer je stadion u Uzicama, gdje je razmak izmedju terena i tribine stvarno minimalan, iako postoji atletska staza.

slika
S tim da mozemo reci da je ova staza na stadionu bespotrebna jer se na njoj ne mogu odrzavati zvanicna takmicenja,samo treninzi,a to se moze raditi i na drugom stadionu u Uzicu. ;)
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Jankauskas
Kontakt:

Post Postao/la Jankauskas » 28 okt 2011, 20:12

Uzice nema 2.stadion ;)

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 28 okt 2011, 20:15

Jankauskas je napisao/la:Uzice nema 2.stadion ;)
Ima. ;)

newton_heath_lyr
Kontakt:

Post Postao/la newton_heath_lyr » 28 okt 2011, 20:26

Devil je napisao/la:
NeRi_K je napisao/la:Atletska staza i nije toliko losa za stadion ukoliko se napravi odmah uz tribine i uz sami teren, bez nepotrebnih udaljavanja od tribine i terena kao sto je slucaj na Maksimiru. Idelan primjer je stadion u Uzicama, gdje je razmak izmedju terena i tribine stvarno minimalan, iako postoji atletska staza.

slika
S tim da mozemo reci da je ova staza na stadionu bespotrebna jer se na njoj ne mogu odrzavati zvanicna takmicenja,samo treninzi,a to se moze raditi i na drugom stadionu u Uzicu. ;)
Ovo vjerovatno ne zahtijeva niti astronomska ulaganja a stadion izgleda fantasticno.
BosnaE

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 28 okt 2011, 20:33

newton_heath_lyr je napisao/la:
Devil je napisao/la:

slika
Ovo vjerovatno ne zahtijeva niti astronomska ulaganja a stadion izgleda fantasticno.
Pa ne zahteva,tek nesta preko 2 miliona je kostala cela rekonstrukcija,i to je ono bilo bas iz korena,ali ima dosta zamerki na ovaj stadion,na temi JSL sam pisao vise o tome pre nekih 1-2 meseca. ;)

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 28 okt 2011, 23:10

gospodin Seljakovic je napisao/la:
fukara87 je napisao/la:
Ja bih volio da vidim ovako nestoo gotov, ma da hoce bogdom svaki stadion se sredit u nasoj Drzavi bilo bi super i gledat utakmice, a ne ovako slabo koji stadion da ima uslove za domace a kamoli gostujuce navijace, kod nas nema uslova nikakvih trenutno i ja se toga stidim jer grad Tuzla koji ima skoro 200 hiljada stanovnika ima skoro pa najgori stadion, i ovo sad sto se gradi to je sporo skroz
pa kako ide ta izgradnja?? imas li kakvih slika il je sve isto kao prije mjesec dana??
slika
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

DdIiNnOo
Kontakt:

Post Postao/la DdIiNnOo » 29 okt 2011, 00:06

NeRi_K je napisao/la:
slika
Ovaj stadion puno lici na grbavicu(obnovljenu na ovaj fazon) , ako zanemarimo atletsku stazu .....
Čelik do bagro

seven
Kontakt:

Post Postao/la seven » 29 okt 2011, 10:58

DdIiNnOo je napisao/la:
NeRi_K je napisao/la:
slika
Ovaj stadion puno lici na grbavicu(obnovljenu na ovaj fazon) , ako zanemarimo atletsku stazu .....

aa isto Grbavica :lol: :lol:

FC BAYERN
Kontakt:

Post Postao/la FC BAYERN » 29 okt 2011, 11:49

Stvarno je tuzno vidjeti da jedan grad kao Uzice sa nekih 50 hiljada stanovnika ima ovakav stadion, dok kod nas u BiH mnogo veci klubovi i veci gradovi nemaju kako treba stadion, drzava nam je u Ku...!!! Nije ni cudo sto svi bjeze iz ove napacene Bosne.

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 29 okt 2011, 14:36

FC BAYERN je napisao/la:Stvarno je tuzno vidjeti da jedan grad kao Uzice sa nekih 50 hiljada stanovnika ima ovakav stadion, dok kod nas u BiH mnogo veci klubovi i veci gradovi nemaju kako treba stadion, drzava nam je u Ku...!!! Nije ni cudo sto svi bjeze iz ove napacene Bosne.
Svugdje ulazu sto je dobro, ali mi krivo sto nece da marke daju za npr. Grbavicu, Kosevo i nekako, ali mogli su odvojiti barem za istok na Grbavici ... :evil: Da se barem malo usminka stadion ..al dzaba

ulaznica
Kontakt:

Post Postao/la ulaznica » 29 okt 2011, 14:49

astra1922 je napisao/la:
BlueTiger je napisao/la:Majke mi moje evo ja razmisljam, pa mozda bi bilo najbolje da ovo igramo u Njemackoj!!!! Ja mislim da bi nasa dijaspora napunila stadion do zadnjeg mjesta i atmosfera bi bila za 10!!! **** ti ovo vise, ja ovo ne mogu ni gledati ni slusati. Vaku reprezentaciju, vake igrace, a adekvatnog terena nemamo. **** vise to!! Sto jeste jest!!
e jesi reko brate dat da nam reprezentaciju gleda diaspora kad je vecina nije uzivo gledala u ratu nece ni sad .ove utakmice i jesu za ovaj nas napaceni svijet

Ja ti licno zelim sve najgore u zivotu zbog ovog komentara.

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.