Semir Štilić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Re: Semir Štilić
Glupo je zvati njega i Ibricica, jednog da, ali sta ce nam dvojica kad na drugim pozicijama fali igraca???? Bolje npr. zvati njeg i jos neko krilo ili mozda Subasica to nam je ipak prjece od njih dvojice..
Celik!3,2,2.
Slažem se s tom konstatacijom.babilonTM je napisao/la:VanBasten je napisao/la:POred Mede, Mireta i Misketa, realno Štila nema mjesta uu prvoj postavi.
Možda na klupi.
REALNO ! Ali poslije njih, uz Ibričića prvi izbor.
Ali isto tako, slažem se i s Papetom koji ne želi da zove igrače pa da ih šalje na tribine, jer na klupi ih ne može sjediti šemsnaest. Pape ga sigurno nije izgubio iz vida, eto i gledao ag je večeras maksuz. Štilino vrijeme će doći, neupitan je talenat, nadam se da će skoro u jaču ligu jer on u Poljskoj više ne može da napreduje, i da će ga povrede zaobići.
Momak je radnik, sjećam ga se još dok ej za kadeet igrao, i njega, Zuke, Merdana, Muhića, baksuza Priganice

glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
stila je igracina i treba mu dati pravu sansu!
Umjesto koga ,biraj Pjane ili Misketa a mozda i Medunjanina.I ova se trojica ponekad ''guraju da udju knap''ha ya je napisao/la:stila je igracina i treba mu dati pravu sansu!
Uostalom protiv Grcke i Bjelorusije u Zenici je bila kriva sansa jelde.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
ako ne bude uspjesan u potrazi za angazmanom u jednoj od ligi petice nebi mu lose bilo preci u legiu. klub je odlican sto se tice organizacije, sigurno nebi dobio manju placu nego sto vec ima u lechu a legia je trenutno klub u usponu(dovoljno je vidjeti rezultate u europa ligi)..
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
- Omerbavarac
- Kontakt:
Bez obzira na sve on mora ici u jacu ligu, jer u Poljskoj vise ne moze napredovati.STEVIE je napisao/la:ako ne bude uspjesan u potrazi za angazmanom u jednoj od ligi petice nebi mu lose bilo preci u legiu. klub je odlican sto se tice organizacije, sigurno nebi dobio manju placu nego sto vec ima u lechu a legia je trenutno klub u usponu(dovoljno je vidjeti rezultate u europa ligi)..
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Svi drugi fudbaleri,mislim na nase susjede,sad-sad se otisnu u ligu petice samo u nas tavore po 3-4 godine u nekim Poljskim,Belgijskim,Ruskim i ostalim šnj ligama...Omerbavarac je napisao/la:Bez obzira na sve on mora ici u jacu ligu, jer u Poljskoj vise ne moze napredovati.STEVIE je napisao/la:ako ne bude uspjesan u potrazi za angazmanom u jednoj od ligi petice nebi mu lose bilo preci u legiu. klub je odlican sto se tice organizacije, sigurno nebi dobio manju placu nego sto vec ima u lechu a legia je trenutno klub u usponu(dovoljno je vidjeti rezultate u europa ligi)..
Takav nam rejting u evropi,recimo Bekric bio najbolji igrac lige i ostvario vrhunski transfer u Incheon United.zgembo89 je napisao/la:Svi drugi fudbaleri,mislim na nase susjede,sad-sad se otisnu u ligu petice samo u nas tavore po 3-4 godine u nekim Poljskim,Belgijskim,Ruskim i ostalim šnj ligama...Omerbavarac je napisao/la:Bez obzira na sve on mora ici u jacu ligu, jer u Poljskoj vise ne moze napredovati.STEVIE je napisao/la:ako ne bude uspjesan u potrazi za angazmanom u jednoj od ligi petice nebi mu lose bilo preci u legiu. klub je odlican sto se tice organizacije, sigurno nebi dobio manju placu nego sto vec ima u lechu a legia je trenutno klub u usponu(dovoljno je vidjeti rezultate u europa ligi)..
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
To se polako mjenja. Jos ako odemo na EP.zgembo89 je napisao/la:Svi drugi fudbaleri,mislim na nase susjede,sad-sad se otisnu u ligu petice samo u nas tavore po 3-4 godine u nekim Poljskim,Belgijskim,Ruskim i ostalim šnj ligama...Omerbavarac je napisao/la:Bez obzira na sve on mora ici u jacu ligu, jer u Poljskoj vise ne moze napredovati.STEVIE je napisao/la:ako ne bude uspjesan u potrazi za angazmanom u jednoj od ligi petice nebi mu lose bilo preci u legiu. klub je odlican sto se tice organizacije, sigurno nebi dobio manju placu nego sto vec ima u lechu a legia je trenutno klub u usponu(dovoljno je vidjeti rezultate u europa ligi)..
Ovi **** iz Lecha su unistili ovog momka, nisu htjeli da ga prodaju kad je trebalo, da se nastavi razvijati. Ima mjesta u repki, i treba da ima. Igra desno krilo i repki je najbolji igrac na toj poziciji. Ima samo 7 tekmi odigranih i sramota je to. Pjanic je centralni vezni, kao i Miske, Ibricic je poluspic a Salihovic lijevo krilo. trebalo je dati sansu ovom momku, Rahimicu se zahvaliti za do sad i cao, Medunjanin na DMa, miske i Pjanic CMovi, Stilic desno, Salih lijevo. Zahirovicu dati prililu da napreduje po malo i to je to. Ibricic neka pjeva borbene na klupi, treba i klupu imati jaku realno. Ovih 5 u vezi trebaju biti standardni i zasluju tu, kad se igra protiv jakih 451 a protiv slabijih 352, Ibricic u napadu ili Ibisevic, svi zadovoljno, klupa dobra i tako to.
Portugal-BiH
........best GK ever Begovic=our future.....
mladi Zahirovic.....Spaha kapetan....povratnik Jahic.....bolesni Papac
..........Medo....iskusni Rahimic.
mali Pjana....Miske car..........spidi Lula
.........Dzekson tapdjija......
Samo Roben moze igrati desno krilo a ljevak jeLukasL33 je napisao/la:Ovi **** iz Lecha su unistili ovog momka, nisu htjeli da ga prodaju kad je trebalo, da se nastavi razvijati. Ima mjesta u repki, i treba da ima. Igra desno krilo i repki je najbolji igrac na toj poziciji. Ima samo 7 tekmi odigranih i sramota je to. Pjanic je centralni vezni, kao i Miske, Ibricic je poluspic a Salihovic lijevo krilo. trebalo je dati sansu ovom momku, Rahimicu se zahvaliti za do sad i cao, Medunjanin na DMa, miske i Pjanic CMovi, Stilic desno, Salih lijevo. Zahirovicu dati prililu da napreduje po malo i to je to. Ibricic neka pjeva borbene na klupi, treba i klupu imati jaku realno. Ovih 5 u vezi trebaju biti standardni i zasluju tu, kad se igra protiv jakih 451 a protiv slabijih 352, Ibricic u napadu ili Ibisevic, svi zadovoljno, klupa dobra i tako to.

Stilic nema nikakve sanse da igra iti i jedno krilo zato sto je premehak i prespor za prodora po bokovima...
Mozda nekad za 4-5 godina dobije mjesto na sredini terena ali s obzirom kakvim potencijalom raspolazemo na sredini tesko ikad...
Kad ode Miske ostaju Pjanic jos 13-14 godina (od sad) vladati sredinom pa Medunjanin jos 10 god A stizu mladici kao sto je Zahirovc,Besic,Visca,Stevanovic,Anel Hadzic...
Tesko...Tesko...
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "
"No God is Good God "
sem pjanica i medunjanina nijedan mu nije ravan, premekan? nidje vezeZa_raju je napisao/la:Samo Roben moze igrati desno krilo a ljevak jeLukasL33 je napisao/la:Ovi **** iz Lecha su unistili ovog momka, nisu htjeli da ga prodaju kad je trebalo, da se nastavi razvijati. Ima mjesta u repki, i treba da ima. Igra desno krilo i repki je najbolji igrac na toj poziciji. Ima samo 7 tekmi odigranih i sramota je to. Pjanic je centralni vezni, kao i Miske, Ibricic je poluspic a Salihovic lijevo krilo. trebalo je dati sansu ovom momku, Rahimicu se zahvaliti za do sad i cao, Medunjanin na DMa, miske i Pjanic CMovi, Stilic desno, Salih lijevo. Zahirovicu dati prililu da napreduje po malo i to je to. Ibricic neka pjeva borbene na klupi, treba i klupu imati jaku realno. Ovih 5 u vezi trebaju biti standardni i zasluju tu, kad se igra protiv jakih 451 a protiv slabijih 352, Ibricic u napadu ili Ibisevic, svi zadovoljno, klupa dobra i tako to.
Stilic nema nikakve sanse da igra iti i jedno krilo zato sto je premehak i prespor za prodora po bokovima...
Mozda nekad za 4-5 godina dobije mjesto na sredini terena ali s obzirom kakvim potencijalom raspolazemo na sredini tesko ikad...
Kad ode Miske ostaju Pjanic jos 13-14 godina (od sad) vladati sredinom pa Medunjanin jos 10 god A stizu mladici kao sto je Zahirovc,Besic,Visca,Stevanovic,Anel Hadzic...
Tesko...Tesko...
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
Ne lupaj bezze Svi koji gledaju Stiliceve nastupe zanju da je balerina i sporac koji ima samo lijevu nogu!!!
Svi su ovi svjetlosnu godinu ispred njega sto ih nabroja...Pjana a pogotovo Medo su 10 svjetlosnih godina ispred njega.
Od njega moze biti nesto jedino ako predje u Bundesku da ga malo Svabe potjeraju uz "brdo bola" i naprave fudbalera od njeg!!!
Nemoj te sad napadati na mene kao Cionisti/Crkva na Islam jer samo opisujem ono sto sam gledao u 50 utakmica Lecha!!!
Svi su ovi svjetlosnu godinu ispred njega sto ih nabroja...Pjana a pogotovo Medo su 10 svjetlosnih godina ispred njega.
Od njega moze biti nesto jedino ako predje u Bundesku da ga malo Svabe potjeraju uz "brdo bola" i naprave fudbalera od njeg!!!
Nemoj te sad napadati na mene kao Cionisti/Crkva na Islam jer samo opisujem ono sto sam gledao u 50 utakmica Lecha!!!
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
"No God is Good God "
"No God is Good God "
Za_raju je napisao/la:Ne lupaj bezze Svi koji gledaju Stiliceve nastupe zanju da je balerina i sporac koji ima samo lijevu nogu!!!
visca u zivotu nije uso u duel, stevanovica vjetar nosa s tim da ni jedan ne igra tu poziciju, ti stilica nisi gledo vise od 2 pputa
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
Poredis Tajfun (Visca,Stevanovic) sa proljetnim povjetrcem???nick je napisao/la:Za_raju je napisao/la:Ne lupaj bezze Svi koji gledaju Stiliceve nastupe zanju da je balerina i sporac koji ima samo lijevu nogu!!!
visca u zivotu nije uso u duel, stevanovica vjetar nosa s tim da ni jedan ne igra tu poziciju, ti stilica nisi gledo vise od 2 pputa
Dok Stilic skonta kako da se oslobodi lopte da nebi usao u duel Visca je vec protutnjao bas kao tajfun!!!
Ja mislim da sam jedno 50 klipova postavio ovdje sa utakmica Lecha tako da ti ta konstatacija o 2 utakmice nestoji dobro na kladionici!!!
U ostalom kako bih mogao nesto ovakvo znati ( i kakav bi to insan bio) ako nisam dobro proucio Stilica???
"No God is Good God "
"No God is Good God "
Za_raju je napisao/la:Poredis Tajfun (Visca,Stevanovic) sa proljetnim povjetrcem???nick je napisao/la:Za_raju je napisao/la:Ne lupaj bezze Svi koji gledaju Stiliceve nastupe zanju da je balerina i sporac koji ima samo lijevu nogu!!!
Dok Stilic skonta kako da se oslobodi lopte da nebi usao u duel Visca je vec protutnjao bas kao tajfun!!!
Ja mislim da sam jedno 50 klipova postavio ovdje sa utakmica Lecha tako da ti ta konstatacija o 2 utakmice nestoji dobro na kladionici!!!
U ostalom kako bih mogao nesto ovakvo znati ( i kakav bi to insan bio) ako nisam dobro proucio Stilica???
isiguran sam da si i ove pratio pa ih tako opisujes, najjaca utakmica u kojoj si ih gledo je zeljo- borac
Zar nije ovaj Stilic igrao denso krilu prije nekoliko godina? sad mu je to sekundarna pozicija koliko vidim.
Portugal-BiH
Nek si i ti nesto napisao da valjaZa_raju je napisao/la:Samo Roben moze igrati desno krilo a ljevak jeLukasL33 je napisao/la:Ovi **** iz Lecha su unistili ovog momka, nisu htjeli da ga prodaju kad je trebalo, da se nastavi razvijati. Ima mjesta u repki, i treba da ima. Igra desno krilo i repki je najbolji igrac na toj poziciji. Ima samo 7 tekmi odigranih i sramota je to. Pjanic je centralni vezni, kao i Miske, Ibricic je poluspic a Salihovic lijevo krilo. trebalo je dati sansu ovom momku, Rahimicu se zahvaliti za do sad i cao, Medunjanin na DMa, miske i Pjanic CMovi, Stilic desno, Salih lijevo. Zahirovicu dati prililu da napreduje po malo i to je to. Ibricic neka pjeva borbene na klupi, treba i klupu imati jaku realno. Ovih 5 u vezi trebaju biti standardni i zasluju tu, kad se igra protiv jakih 451 a protiv slabijih 352, Ibricic u napadu ili Ibisevic, svi zadovoljno, klupa dobra i tako to.
Tesko...Tesko...

Slazem se sa postom
Nemoj te tako ljudi, nije Stilic bas tolikjo los on ima samo tu nesrecu dqa je treca opcija na poziciji ofanzivnog veznog iza Pjanica i Misimovica al svakako je ispred Ibricica. A ako predje u neki jaci klub mogao bih i tu napredovati.
100 puta sam vec pisao nema Stilic sta napredovati kao fudbaler-tehnicar tu je stvarno dobar ima pas ima i sut,ali kao fudbaler i fizicke zahtjeve koje to zanimanje nosi ima ite kako...vendeta87 je napisao/la:Nemoj te tako ljudi, nije Stilic bas tolikjo los on ima samo tu nesrecu dqa je treca opcija na poziciji ofanzivnog veznog iza Pjanica i Misimovica al svakako je ispred Ibricica. A ako predje u neki jaci klub mogao bih i tu napredovati.
Bundesliga i "brdo bola" pa da te cika Magath ili ala on protjera kao Usaina Bolta ,pa kad ti neko krene uzet loptu da se odbije kao od betonsku banderu!!!
soko je napisao/la:Nek si i ti nesto napisao da valja
Slazem se sa postom

Nisam ja toliko "zadrt" koliko mislis samo sam previse realan a to kod mladze raje pune optimizma izaziva ljutnju!!
Zadnja izmjena: Za_raju, dana/u 29 okt 2011, 11:39, ukupno mijenjano 1 put.
"No God is Good God "
"No God is Good God "
Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot] i 54 gosta.