Pomoc u vezi PC-a

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

Sarajlijc@
Kontakt:

Re: "Pomoc u vezi PC-a"

Post Postao/la Sarajlijc@ » 23 okt 2011, 00:37

slika Ovaj meni treba ( Veliki dio u TV , ovaj mali u kompjuter.)
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

jocker92
Kontakt:

Post Postao/la jocker92 » 23 okt 2011, 15:36

Imam problem sa torrent programima,koji kod da instaliram(bittorrent,utorrent,pokusaovao sam i ove manje poznate)problem je isti.Cim pokrenem download necega preko torrenta odmah mi uspori net,znaci otvranje stranica,al ono bas uspori,a youtube radi normalno :idea: ,znam da bi mi trebao malo usporiti net,ali ne ovoliko,pa moram cekati vise od minute da mi otvori npr ss.ba,sto je jos cudnije,prije mi je to sve radilo normalno :?

RKO
Kontakt:

Post Postao/la RKO » 23 okt 2011, 16:14

jocker92 je napisao/la:Imam problem sa torrent programima,koji kod da instaliram(bittorrent,utorrent,pokusaovao sam i ove manje poznate)problem je isti.Cim pokrenem download necega preko torrenta odmah mi uspori net,znaci otvranje stranica,al ono bas uspori,a youtube radi normalno :idea: ,znam da bi mi trebao malo usporiti net,ali ne ovoliko,pa moram cekati vise od minute da mi otvori npr ss.ba,sto je jos cudnije,prije mi je to sve radilo normalno :?
To je normalno pa torrent ti vuce download/upload....ako nezelis toliko da vuce stavi sebi limit na torent.
RIP SALE VILENJAK

jocker92
Kontakt:

Post Postao/la jocker92 » 23 okt 2011, 16:49

RKO je napisao/la:
jocker92 je napisao/la:Imam problem sa torrent programima,koji kod da instaliram(bittorrent,utorrent,pokusaovao sam i ove manje poznate)problem je isti.Cim pokrenem download necega preko torrenta odmah mi uspori net,znaci otvranje stranica,al ono bas uspori,a youtube radi normalno :idea: ,znam da bi mi trebao malo usporiti net,ali ne ovoliko,pa moram cekati vise od minute da mi otvori npr ss.ba,sto je jos cudnije,prije mi je to sve radilo normalno :?
To je normalno pa torrent ti vuce download/upload....ako nezelis toliko da vuce stavi sebi limit na torent.
Zar je normalno da mi stranice sporo otvara,a youtube radi sasvim normalno :? ,ponavljam ranije nisam imao ovaj problem :!:

Sexmachineboy
Kontakt:

Post Postao/la Sexmachineboy » 23 okt 2011, 20:18

Zbog čega mi se, kada otvorim neki link za spocast uvijek otvori isti channel koji već imam sačuvan? Mogu li se ikako izbrisati oni sačuvani chaneli(reinstalacijom ne može nešto probavao sam)?
Ryan Giggs' wife Stacy Cooke has walked out on him and been given half of everything he's got. She now has 6 more premier league winners medals than Steven Gerrard.

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 26 okt 2011, 00:51

Treba mi wirelles router već sutra. Neko da prodaje? Gdje da to nabavim? Ima li veze koji da kupim, koji model i to? Jutro raja napaćena.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 26 okt 2011, 00:58

MinistaR je napisao/la:Treba mi wirelles router već sutra. Neko da prodaje? Gdje da to nabavim? Ima li veze koji da kupim, koji model i to? Jutro raja napaćena.
Ako si korisnik BHTelecoma pravac ujutro u BHT ponesi tja sto sada imas i trazi Wireless od njih, ako budes kupovao preporučujem TP LINK mada ni D Link nije toliko los a dosta je zastupljen
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 26 okt 2011, 01:03

Heller je napisao/la:
MinistaR je napisao/la:Treba mi wirelles router već sutra. Neko da prodaje? Gdje da to nabavim? Ima li veze koji da kupim, koji model i to? Jutro raja napaćena.
Ako si korisnik BHTelecoma pravac ujutro u BHT ponesi tja sto sada imas i trazi Wireless od njih, ako budes kupovao preporučujem TP LINK mada ni D Link nije toliko los a dosta je zastupljen
Nisam, kod HS-a sam. Moram haveru vratiti router kojeg koristim, pa moram nabavit sutra novi.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 26 okt 2011, 14:19

Uzmi Linksys router, kakav TP Link. ;)
#divovi

MARCELO
Kontakt:

Post Postao/la MARCELO » 27 okt 2011, 10:03

Imam jedan cudan problem.Ne uvijek ali vrlo cesto,dok pisem,npr ja otkucam brzo rijec "post" uopste mi ne izbaci odmah tu rijec(msm na ekranu,odnosnu u wordu ili ovdje na forumu,svejedno) vec prodje mozda 1 sekunda a nakon toga mi izbaci rijec ali potpunu deformisanu,znaci slova pomijesana ,npr stpo (umjesto post).
Malo sam ja zakomplikovo,ali ne mogu drukcije objasnit :D :D
Je li to virus ili...?
Hvala
Sretno zmajevi!!

NK/RK Krivaja
Kontakt:

Post Postao/la NK/RK Krivaja » 27 okt 2011, 11:20

MARCELO je napisao/la:Imam jedan cudan problem.Ne uvijek ali vrlo cesto,dok pisem,npr ja otkucam brzo rijec "post" uopste mi ne izbaci odmah tu rijec(msm na ekranu,odnosnu u wordu ili ovdje na forumu,svejedno) vec prodje mozda 1 sekunda a nakon toga mi izbaci rijec ali potpunu deformisanu,znaci slova pomijesana ,npr stpo (umjesto post).
Je li to virus ili...?
Hvala
Imao sam taj problem, virus 100%. Npr. na početku ti je sve normalno, ali nakon nekoliko minuta kasni ti "prikaz" onoga što napišeš, i još ti se pomiješaju slova pa moraš polako pisati. probaj sa nekim antivirusom dobri, mada sam ja oborio sistem. ;)

MARCELO
Kontakt:

Post Postao/la MARCELO » 28 okt 2011, 13:42

NK/RK Krivaja je napisao/la:
MARCELO je napisao/la:Imam jedan cudan problem.Ne uvijek ali vrlo cesto,dok pisem,npr ja otkucam brzo rijec "post" uopste mi ne izbaci odmah tu rijec(msm na ekranu,odnosnu u wordu ili ovdje na forumu,svejedno) vec prodje mozda 1 sekunda a nakon toga mi izbaci rijec ali potpunu deformisanu,znaci slova pomijesana ,npr stpo (umjesto post).
Je li to virus ili...?
Hvala
Imao sam taj problem, virus 100%. Npr. na početku ti je sve normalno, ali nakon nekoliko minuta kasni ti "prikaz" onoga što napišeš, i još ti se pomiješaju slova pa moraš polako pisati. probaj sa nekim antivirusom dobri, mada sam ja oborio sistem. ;)
Upravo tako.Ma nema mi druge :D :D
Hvala brate!
Sretno zmajevi!!

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 28 okt 2011, 15:06

moustapha je napisao/la:Uzmi Linksys router, kakav TP Link. ;)
Ja sam uzeo TP link i katastrofa je konekcija nidje veze :roll:
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 28 okt 2011, 18:09

Sarajlijc@ je napisao/la:
Ja sam uzeo TP link i katastrofa je konekcija nidje veze :roll:
nema to veze sa routerom, provjeri ti malo da ti šta nije do provajdera. a to da je tp link loš ne znam šta bi rekao. ipak su oni renomirani proizvođač mrežne opreme. ja imam tplink najjeftiniji wlan router i radi ko doksa, milion opcija ima ne gasi se nikad.

@MinistaR
http://www.plus.ba/proizvodi/opis/?id_pro=273" onclick="window.open(this.href);return false;

43KM u plusu, imam ga i radi super, bolji ti ne treba. samo obezbjedi i kabel, utp kabel ti treba jeftini su manje od marke metar.
Il club più titolato al mondo.

$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

Unknown Genius
Kontakt:

Post Postao/la Unknown Genius » 31 okt 2011, 10:56

Postoji li neki program sličan "Movie Maker-u", za Windows xP, jer kad sam ga skinuo piše da su ga zabranili za xP, smao Vista i 7-ca. :?
Moje ime ovdje od sad znači pravda.

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 31 okt 2011, 15:43

TP Link, je sasvim u redu. Ja npr. koristim TP Link - WR340G. Na njega su 3 stvari prikljucene wireless i jedna wired, i radi odlicno. Nikakvih problema.
Postovanje treba zaraditi.

Unknown Genius
Kontakt:

Post Postao/la Unknown Genius » 31 okt 2011, 22:23

moustapha je napisao/la:Windows Movie Maker for XP 2.1
Hvala za link, ali evo šta dobijem kad preuzmem i instaliram nešto http://img510.imageshack.us/img510/8338 ... 66cb24.png" onclick="window.open(this.href);return false;

Ne može se otvoriti. :?

Unknown Genius
Kontakt:

Post Postao/la Unknown Genius » 01 nov 2011, 09:25

Hvala puno care.

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: JackW i 4 gosta.