Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- Omerbavarac
- Kontakt:
Re: Edin Džeko
City ima puno kvalitetnih napadaca, tako da Mancini mora rotirati da bi svi oni bili zadovoljni. Trenutno mu to uspijeva, sumnjam da je neki od igraca izrazio nezadovoljstvo neigranjem, osim mozda Teveza, ali on se ne vazi. 

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- zmaj_Bosne
- Kontakt:
A bio je krenuo davat po četiri gola, ali Manćini se naljutio što on sam daje toliko golova i posadio ga na klupu. Dao mu je do znanja da ne želi da on daje baš po četiri gola na je jednoj utakmici što je Edin prihvatio i obećao da će to ubuduće raspolovit po svakoj utakmiciHase10 je napisao/la:Sve je med i mljeko, al Edin mora davati vise golova, sad za sad promasi koliko i dadne.
Al ipak ima odlicnu statistiku, al da jos da taj zadnji procenat uvjeren sad da ce davati vise golova.

Dragon Town
Džekina web stranica uskoro kreće.

Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
-
- Kontakt:
MinistaR je napisao/la:Džekina web stranica uskoro kreće.
hehehe i on preporučuje sportsport.ba

znam da zvuci glupo al steta jbg mora popraviti procenat...jbg neki napadaci zive od golova iz polusansi, a on trosi zicere ko lud...Adnanix je napisao/la:Kloc jedan samo po 2 daje pa to nema nidje

"...but the football is very strange." - R. Mancini
http://www.youtube.com/watch?v=lh8zUroNItw
http://www.youtube.com/watch?v=lh8zUroNItw
- marseille7
- Kontakt:
I moraju biti ako hoće da osvoje ligu, privremeno je jedan bolji u sledecih 5 sedmica drugi. luksus brate.AllAbout je napisao/la:balotelli milion posto sa aguerom..dzeko ce najvjerovatnije startati u ligi prvaka..ne mogu reci da nije lose rotirati..svi su koliko toliko zadovoljniCartman je napisao/la:Iznenadjujuce da je igrao u Liga kupu, ali vazno je da je u formi za Portugal. Zanimljivo ce bit za vikend, da vidimo hoce li on ili Balotelli od pocetka.
Sad je Balotelli u prvoj ekipi, tu nema dvojbe i ja sam već prije 2 3 sedmice naglasio da je to opravdano. Nemogu da opišem koliko bi rado volio da vidim obojicu da startuju ali mancini je vec odredio te konkurentne pozicije, a nije ni u iskušaju da mjena šta sad.
-
- Kontakt:
Velike su sanse da nece igrati protiv Wolvesa u subotu ali mislim da ce od prve protiv Viljareala
ili ce biti obratno,sta mislis?Madridista18 je napisao/la:Velike su sanse da nece igrati protiv Wolvesa u subotu ali mislim da ce od prve protiv Viljareala
- miralem444
- Kontakt:
pa Dzeko je u top formi nevidim razlog zbog kojeg dzeko nebi igro..u zadnja dva kola 4 gola i 2 asistencije..bosnas_ je napisao/la:ili ce biti obratno,sta mislis?Madridista18 je napisao/la:Velike su sanse da nece igrati protiv Wolvesa u subotu ali mislim da ce od prve protiv Viljareala
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.
Mislim da Edin nece igrati sutra, iako moj predosjecaj kaze drugacije. Ne vidim osnov po kojem ne bi igrao (opet, i ostali napadaci su u dobroj formi), posljednje utakmice odigrao sasvim dobro. Naravno, ima se tu jos toga popraviti, prvenstveno realizaciju, kako neki gore rekose. Ali, ne bi ni bilo dobro kad' bi sve bilo idealno.
P.S. Jos i BHT prenosi..

P.S. Jos i BHT prenosi..

Izdržati, to je temelj vrline!
- Goalgetter
- Kontakt:
Sve to stoji, ali Aguero i Balotelli takodje strasno igraju, na istom nivou kao Edin. Tako da me ne bi cudilo da Dzeko presjedi na klupi sutra.rogeRF je napisao/la:Mislim da Edin nece igrati sutra, iako moj predosjecaj kaze drugacije. Ne vidim osnov po kojem ne bi igrao, posljednje utakmice odigrao sasvim dobro. Naravno, ima se tu jos toga popraviti, prvenstveno realizaciju, kako neki gore rekose. Ali, ne bi ni bilo dobro kad' bi sve bilo idealno.![]()
P.S. Jos i BHT prenosi..![]()
- Salihowic24
- Kontakt:
Slazem se u potpunosti, medjutim meni je samo drago kako ga navijaci vole, kad pocnu pjesmu da mu pjevaju, onda ga Mancini mora mora ubacit u igru jel, pa makar nekoliko minuta!!Goalgetter je napisao/la:Sve to stoji, ali Aguero i Balotelli takodje strasno igraju, na istom nivou kao Edin. Tako da me ne bi cudilo da Dzeko presjedi na klupi sutra.rogeRF je napisao/la:Mislim da Edin nece igrati sutra, iako moj predosjecaj kaze drugacije. Ne vidim osnov po kojem ne bi igrao, posljednje utakmice odigrao sasvim dobro. Naravno, ima se tu jos toga popraviti, prvenstveno realizaciju, kako neki gore rekose. Ali, ne bi ni bilo dobro kad' bi sve bilo idealno.![]()
Bolje da ne ulazi nikako nego nekoliko minuta. Samo mu se pise tekma vise, kvari mu prosjek.
Nadam se i vjerujem da ce sutra ili u LP poceti.
Bilo bi pravedno i zasluženo, mada s Mancinijem nikad ne znašSamoZeljo je napisao/la:Bolje da ne ulazi nikako nego nekoliko minuta. Samo mu se pise tekma vise, kvari mu prosjek.
Dzeko i Balotelli od pocetka,Aguero na klupu !!!!(rotacija)
))

- Omerbavarac
- Kontakt:
Ako bude sutra igrao, onda nece u srijedu, tako da je svejedno.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
-
- Kontakt:
- Salihowic24
- Kontakt:
Da moramo i mi da shvatimo da su to veliki klubovi i da imaju zaista super kvalitetene igrace, kako u prvoj postavi tako i na klupi. To je tacno sto si rekao, vazno je da upise sto vise utakmica i da nastavi ovako da igra!karameldar je napisao/la:Ma koga briga za prosjek i statistike,nek samo igra sto je vise moguce!
pa ljudi moji sve dosad u MC je bilo isprobavanje i planiranje sad Mancini zna s cim i s kim raspolaze i vidite da kaze da od sljedecih reprezentativnih okupljanja igraju svaka tri dana sto znaci da mora imati dvije uigrane ekipe i spremne igrace.neka Dzeki odmara koju naigrace se on i nazabijati golova,procjenjujem ako se ne daj Boze ne povrijedi i ostane u ovoj formi ukupno izmedju 25 i 30 golova.a kako je krenuo mozda i vise
- el-fighter
- Kontakt:
Oni kad god prenose City, Dzeko provede na klupi cijeli mec.rogeRF je napisao/la:Mislim da Edin nece igrati sutra, iako moj predosjecaj kaze drugacije. Ne vidim osnov po kojem ne bi igrao (opet, i ostali napadaci su u dobroj formi), posljednje utakmice odigrao sasvim dobro. Naravno, ima se tu jos toga popraviti, prvenstveno realizaciju, kako neki gore rekose. Ali, ne bi ni bilo dobro kad' bi sve bilo idealno.![]()

Za ocekivati je sutra napad Dzeko-Baloteli, onda u drugom pol. Dzeko izlazi i pponovo u srijedu igra od pocetka sa Aguerom.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.