Reprezentativci (fudbal)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- Omerbavarac
- Kontakt:
Re: Reprezentativci (fudbal)
Ja odavno govorim da Ibra treba ici iz Hajduka, on je njima najbolji igrac, pa prema tome on i sam treba da kaze da zeli da ide.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Ibricic je rekao da nema namjeru da napusti Hajduk i to iako je imao dobru ponudu njemackog bundesligasa Hamburga SV. 

http://vinovo.magnify.net/video/Slaven- ... bricic-GolDevil je napisao/la:Evo ga Ibricic ponovo gol za Hajduk.
Dobar gol
ma to su se oni nesto dogovorili da samo tako ibro prica pa ce ga naredne sezone pustiti za manje pareTarik14 je napisao/la:Ibricic je rekao da nema namjeru da napusti Hajduk i to iako je imao dobru ponudu njemackog bundesligasa Hamburga SV.
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
Gorazde11 je napisao/la:http://vinovo.magnify.net/video/Slaven- ... bricic-GolDevil je napisao/la:Evo ga Ibricic ponovo gol za Hajduk.
Dobar gol
ko zabija golove osim ibričića

R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
- Omerbavarac
- Kontakt:
http://www.bundesliga.de/de/spielerdess ... eltag1.php
Glasajte za Misimovica, inace glasa se za igraca kola ! ! !
Glasajte za Misimovica, inace glasa se za igraca kola ! ! !
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Re: Saša Papac
Ja ipak mislim da se njemu ne igra za našu repku, jer igra u dobrom klubu nema potrbe trosit vrijeme na reprezentativna okupljanja, i tad se odmara, a vjerovatno bi drugacije bilo da je u pitanju reprezentacija Hrvatske, dosao bi on tada pješke iz Glasgova.
S druge strane ako je zaista riječ o nekakvoj datoj rijeći i karakteru onda skidam kapu za dosljednost, mada ja iskreno sumnjam u to,, ja ipak mislim da je ovo prvo u pitanju.
S druge strane ako je zaista riječ o nekakvoj datoj rijeći i karakteru onda skidam kapu za dosljednost, mada ja iskreno sumnjam u to,, ja ipak mislim da je ovo prvo u pitanju.
- miralem444
- Kontakt:
Čak su neki poželjeli sliku sa Džekom, Ćirom, Spahom, Vedom, Ibrom iranski reprezentativci
i de nek mi neko kaze da dzeko vedo nisu planetarne zvijezde...ala bosna....
i de nek mi neko kaze da dzeko vedo nisu planetarne zvijezde...ala bosna....
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.
Sto mi neki ljudi koji govore da je Papac napravio dobro BiH i da nam pomaze sto neigra za nas idu na zivce.Samo mi recite kako nam pomaze,sta se to dogodilo dobro od kako on neigra za nas,a da je on za to zasluzan-NISTA.
Jesu li mozda otisli ovi konji iz saveza-NISU,on da je pravi bosanac igrao bi za nas bez obzira na sve.Ako moze Dzeko i kompanija sto nebi mogao i on?A sto se tice saveza jedno ih mozemo otjerati ako im upadnemo tamo i ubijemo boga u njima,to je jedino rjesenje................................
Jesu li mozda otisli ovi konji iz saveza-NISU,on da je pravi bosanac igrao bi za nas bez obzira na sve.Ako moze Dzeko i kompanija sto nebi mogao i on?A sto se tice saveza jedno ih mozemo otjerati ako im upadnemo tamo i ubijemo boga u njima,to je jedino rjesenje................................
Ma kako da nisu..Pa momci su za tv spice ....
Ibricic nije nimalo nafuran, nece jos nigdje da ide zeli ostati u Hajduku jos sezonu dvije pa onda negdje otici to je dobar potez, ne treba se dizati u nebesa sve ide svojim putem abd nace on dobar klub, a ne ko onaj Zec odma se on dize u nebesa nece vise da igra u Sibeniku do neki dan igrao u Iskri sad se on digao, ne kazem da je los igrac ali polako ne treba nigdje zuriti.
http://www.san.ba/index.php?id=7821
U ovom tekstu pise da Ciro nece moci racunati na Hasagica za utakmice protiv Armenije i Turske. Dali on zna nesto sta mi neznamo?
U ovom tekstu pise da Ciro nece moci racunati na Hasagica za utakmice protiv Armenije i Turske. Dali on zna nesto sta mi neznamo?

Evo gledam na transfermarkt.de uvrstili su Asmira Begovića na listu naših rep. kao i da se Edin Džeko procijenjuje na 18 mil.€
SAMO ŽELJO
Hasagic je sigurno predpostavio da ce biti ozljeden za mjesec dana.
Stvarno mi ga je zao, drag mi je kao golman... Ali je uvijek povrijeden.

Stvarno mi ga je zao, drag mi je kao golman... Ali je uvijek povrijeden.
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
Evo ga novi reprezentativac Selim Teber
Bh. reprezentacija definitivno je u trendu. Dok do prije godinu dana iz poznatih razloga selektor Denijal Pirić nije mogao časno sastaviti ni 11 igrača (što je opet veći broj od gledatelja na toj utakmici) koji bi nastupali kontra Azerbejdžana, danas, u eri Ćire Blaževića stvari su drugačije. Itekako! Igrači se nude, dokazuju i bore za selektorovu pažnju. I samo najbolji mogu kod Ćire u reprezentaciju. A jednog od najboljih igrača Bundeslige bi bh. selektor mogao dobiti sasvim (ne)nadano. Selim Teber, bivši kapiten i saigrač Vedada Ibiševića i Sejeda Salihovića u Hoffenheimu, danas klupski kolega Zlatana Bajramovića u Frankfurtu, mogao bi se naći na Ćirinom spisku za odlučujuće utakmice kvalifikacija za mundijal 2010. godine u Južnoj Africi. Teber, koji je preporodio igru Frankfurta (pobjedili na startu Werder na gostujućem terenu) oženjen je bosankom Dženetom, i sa te strane ne bi bilo nikakvih prepreka u dobivanju državljanstva BiH. Ključnu ulogu pored žene Dženete u dovođenju Tebera u našu reprezentaciju mogao bi odigrati i Sejo Salihović, koji je godinama bio prvi komšija i najbolji prijatelj porodice Teber. Na nedavnom gostovanju jednom njemačkom TV-u, Teber je priznao da najviše voli bosansku kuhinju i da mu mnogo fali druženje sa Salihovićem. Zasigurno bi Teber, koji je nastupao za mladu reprezentaciju Njemačke (što novim zakonom FIFE više ne predstavlja problem), bio veliki dobitak za Ćiru i bh. reprezentaciju.

Bh. reprezentacija definitivno je u trendu. Dok do prije godinu dana iz poznatih razloga selektor Denijal Pirić nije mogao časno sastaviti ni 11 igrača (što je opet veći broj od gledatelja na toj utakmici) koji bi nastupali kontra Azerbejdžana, danas, u eri Ćire Blaževića stvari su drugačije. Itekako! Igrači se nude, dokazuju i bore za selektorovu pažnju. I samo najbolji mogu kod Ćire u reprezentaciju. A jednog od najboljih igrača Bundeslige bi bh. selektor mogao dobiti sasvim (ne)nadano. Selim Teber, bivši kapiten i saigrač Vedada Ibiševića i Sejeda Salihovića u Hoffenheimu, danas klupski kolega Zlatana Bajramovića u Frankfurtu, mogao bi se naći na Ćirinom spisku za odlučujuće utakmice kvalifikacija za mundijal 2010. godine u Južnoj Africi. Teber, koji je preporodio igru Frankfurta (pobjedili na startu Werder na gostujućem terenu) oženjen je bosankom Dženetom, i sa te strane ne bi bilo nikakvih prepreka u dobivanju državljanstva BiH. Ključnu ulogu pored žene Dženete u dovođenju Tebera u našu reprezentaciju mogao bi odigrati i Sejo Salihović, koji je godinama bio prvi komšija i najbolji prijatelj porodice Teber. Na nedavnom gostovanju jednom njemačkom TV-u, Teber je priznao da najviše voli bosansku kuhinju i da mu mnogo fali druženje sa Salihovićem. Zasigurno bi Teber, koji je nastupao za mladu reprezentaciju Njemačke (što novim zakonom FIFE više ne predstavlja problem), bio veliki dobitak za Ćiru i bh. reprezentaciju.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
NE vidim razlog zasto ce SASA PAPAC u temi za repku ,,bezveze
- NoName
- Kontakt:
Ma fabio koji si ga ti racku pa da ti se*es po hasanu i saši? Ako ti se ne čita razguli, svakako si jučer prvi puta se i pojavio (uh, greška, nije ni jučer nego danas). Ako imaš namjeru da se*eš tu po ljudima koji su ovu državu umnogome zadužili, onda se odmah vrati u onu istu kanalizaciju koja te ovdje izbaci!
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
-
- Kontakt:
Dobro, osim sto voli cevape, glavusu i klepe, na kojoj poziciji covjek igra?miky_hz je napisao/la:Evo ga novi reprezentativac Selim Teber![]()
strašno me stomak boli! može li od jukana "mene nosi mutna rijeka"!!!
Vezni, ja mislim ofanzivni, nije on los za klupe.džakailibu je napisao/la:Dobro, osim sto voli cevape, glavusu i klepe, na kojoj poziciji covjek igra?miky_hz je napisao/la:Evo ga novi reprezentativac Selim Teber![]()
Ne mogu neke da shvatim na ovom forumu umjesto da vrsimo pritisak na Ciru da vise gura Stilica, Bekrica, pa mozda cak i Medunjanina oni razmislaju da neki starac koji ima 28 godina igra za nas i govore dobro bi dosao za klupe.
"My Favorite Ring is Always the Next One"