Moram negdjeBianconeri1988 je napisao/la:Ovdje si doš'o da kukaš, nije te stid!![]()

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Moram negdjeBianconeri1988 je napisao/la:Ovdje si doš'o da kukaš, nije te stid!![]()
+7000 postova... mora da previše pričaš, a slušanje je važniji skil u komunikaciji..tako se prave prijatelji i vezeGunnerS je napisao/la:Hebote ovdje na ovom forumu svi imaju neke veze, vezice, samo ja jadnik nikoga ne znam ništa ne znamneno#4 je napisao/la:Nece biti 3000 siguran budi u to. Znam provjereno, ne pisem nista napamet. U slobodnoj prodaji ce biti vrlo vrlo malo karata, iz razloga koji sam naveo. Radnici Centre ce poslije da preprodaju karte.![]()
Šta nije u redu na Bilinom Polju?
Iako je do utakmice sa Portugalom ostalo nekih 15-ak dana, još uvijek nije poznato gdje će naša selekcija igrati domaću utakmicu..
Mada je prije nekoliko dana na Uefa-inom portalu pisalo da će se susret BiH i Portugala igrati u Zenici, ipak danas dolazi informacija da je odigravanje prvog susreta baraža u Zenici pod znakom pitanja, što je danas potvrdio i generalni sekretar Saveza, Jasmin Baković.
- Neizvjesnost se nastavlja, a šta će biti, to za sada niko ne zna. Činjenica je da smo pod nekom vrstom pritiska Portugalaca, jer se do sada niko nije žalio na teren u Zenici. Mi smo jučer ujutro poslali UEFA-i dopis sa molbom da odluku o stadionu donesu hitno, jer vrijeme prolazi, a utakmica se bliži, između ostalog kazao je Baković.
Dopisnik našeg portala iz Zenice danas je obišao stadion Bilino Polje. Tvrdi da je sam teren u veoma dobrom stanju, s obzirom na vremenske uvjete u ovom dobu godine. Treba reći da su ovih dana rađene svlačionice ali i novinarske lože kao i sanitarni čvorovi.
Podsjećanja radi, u cilju zaštite terena Čelik je uzvratnu utakmicu 1/8 finala Kupa BiH igrao u Kaknju, a susret 12. kola Premier lige sa Slobodom prolongiran je za 16. novembar. Dakle posljednja utakmica na Bilinom Polju igrana je 15. oktobra, što dodatno govori koliko je ljudima u Zenici stalo da budu domaćin još jedne utakmice reprezentacije.
Nema sumnje da Portugal igra prljavo i da sve čine da bi eventualno destabilizovali našu reprezentaciju u bilo kojem segmentu. Međutim, postavlja se pitanje kako jednim Špancima nije smetao stadion u Zenici, čija selekcija ima puno veće zvijezde, nego li naš protivnik u baražu.
Pa ne mozes od Cenginih ljudi u Centri doci na red, moras nekako da se snalazisGoldy je napisao/la:+7000 postova... mora da previše pričaš, a slušanje je važniji skil u komunikaciji..tako se prave prijatelji i vezeGunnerS je napisao/la:Hebote ovdje na ovom forumu svi imaju neke veze, vezice, samo ja jadnik nikoga ne znam ništa ne znamneno#4 je napisao/la:Nece biti 3000 siguran budi u to. Znam provjereno, ne pisem nista napamet. U slobodnoj prodaji ce biti vrlo vrlo malo karata, iz razloga koji sam naveo. Radnici Centre ce poslije da preprodaju karte.![]()
![]()
![]()
Kako bi bilo dobro da padne snijeg jedno 5cm! A kada pocne utakmica da pada kisa sa snijegom!loptica je napisao/la:Uoči sutrašnje posjete delegacije UEFA-e stadionu Bilino polje nema previše onih koji mogu reći da im je "svejedno", te da će BiH prvu utakmicu baraža sigurno igrati u Zenici, prenosi "Dnevni Avaz".
Sve će zavisiti, naravno, od UEFA-inog inspektora Trygvea Borboa koji će sutra, obići stadion na kojem bi se trebala odigrati prva utakmica baraža, ali i Koševo u Sarajevu.
"Neizvjesnost se nastavlja, a šta će biti, to za sada niko ne zna. Činjenica je da smo pod nekom vrstom pritiska Portugalaca, jer se do sada niko nije žalio na teren u Zenici. Mi smo jučer ujutro poslali UEFA-i dopis sa molbom da odluku o stadionu donesu hitno, jer vrijeme prolazi, a utakmica se bliži, kaže generalni sekretar Nogometnog saveza BiH Jasmin Baković za "Dnevni avaz".
Prema onome što se zna inspektor Borbo će ostati najvjerovatnije do subote u BiH, kada bi trebao "pregledati" i Olimpijski stadion "Asim Ferhatović - Hase" u Sarajevu.
"Planirali smo da 1. novembra pustimo ulaznice u prodaju, ali to neće biti moguće, jer se još ne zna gdje ćemo igrati. Osim toga, moramo sklopiti ugovore sa vlasnicima stadiona, zaštitarima, hotelima... Sada smo sve ove aktivnosti morali obustaviti, dodaje prvi operativac Saveza.
U slučaju da pobjedi portugalski lobi i utakmica se bude morala igrati u Sarajevu, Baković najavljuje da će NSBiH tražiti otvaranje i zapadne tribine.
"U slučaju da budemo morali igrati na Koševu, mi ćemo tražiti od UEFA da otvori i zapadnu tribinu. Ukoliko bi se utakmica igrala bez navijača na najvećoj tribini, bila bi to potpuna katastrofa", naglasio je Baković.
...sve u svemu još nije dan portal ništa službeno ne zna , valjda su nam novinari na terenutoliko o zanimljivosti i važnosti ove teme ,organizacija nam je ekstra!!!
to fino i treba traziti od saveza da se tako napravi.szlaja je napisao/la:Kod nas je nagluplja prodaja ulaznica na dunjaluku. Pa majku mu staru jel reprezentacija samo Zenicanska i Sarajevska??? Pokupuju sve karte, a ostatak BiH od njih kupuje po 2-3 puta vecoj cijeni. SRAMOTA!
Ulaznice treba da idu na internet (kao sto je svugdje u svijetu) i ko prvi sebi rezervise, a 2-3 hiljade karti neka ide pred stadion na dan utakmice.
Bice sigurno kod pijace i oko stadiona, samo treba doci ranije jer ce se i kod tapkarosa razgrabiti sve karteJuve-TZ je napisao/la:pa dobro to, naravno da ce da mute..
kazem ti poslat ce oko 3000 jer takav je omjer za vece utakmice![]()
i u tuzli mute...posalju nam u trans turist 150 i na kraju kako karte prenoce tako ih pola i nestane![]()
zato necu ni da se mucim trazeci...
ima zenickih sanera, ako nemaju oni onda nema niko![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.