FK Krajina Cazin

DRHAUSE
Kontakt:

Re: FK Krajina Cazin

Post Postao/la DRHAUSE » 27 okt 2011, 20:02

BaDa12 je napisao/la:
DRHAUSE je napisao/la: Ne samo da je pokraden nego je i pretučen .Dakle ona priča o Cazinu kao civilozovanoj i pitomoj sredini pada u vodu. Usput što nisu prikazani golovi na ovom malo je reči jadnom izvještaju. :?:
Na osnovu čega ti zaključuješ da li je neka sredina civilizovana ili ne? Jesi li ikad bio u Cazinu?

Voljela bih da mi na ovo odgovoriš, samo me zanima, da vidim da li imam ista mjerila kao i ti.
Možda su tvoja bolja.
Mislio sam na fudbalski teren za koji pouzdano znam da ste se od jedne od najkorektnijih ekipa kuči pretvorili u klasične drvosječe i mesare koji kad ne igraju 3 za 3 ne biraju sredstva za bodove . :!:
“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”

Dr. Gregory House

DRHAUSE
Kontakt:

Post Postao/la DRHAUSE » 27 okt 2011, 20:04

bosnacazin je napisao/la:Branitelj nije pokraden u Cazinu,ali je dobio po nogama,što jest jest.Naši su bili dosta grublji jer je rezultat bio neizvjestan,a Branitelj sa kontrama veoma opasan.Al da razjasnimo i branitelj je pred kraj utakmice zaoštrio igru,a uz to je s igračem manje napravio presing zadnjih 10 minuta,ekipa Branitelj solidna al u ovoj ligi ekipa ko ekipa ne igra nikakvu ulogu :D , samo pare i štela :(
Lijepo je vidjeti nekog realnog ali nevidim ništa smiješno u premlačivanju nogometaša Branitelja .To je sramota. :idea:

Dr. Gregory House

bosnacazin
Kontakt:

Post Postao/la bosnacazin » 27 okt 2011, 20:17

DRHAUSE je napisao/la:
bosnacazin je napisao/la:Branitelj nije pokraden u Cazinu,ali je dobio po nogama,što jest jest.Naši su bili dosta grublji jer je rezultat bio neizvjestan,a Branitelj sa kontrama veoma opasan.Al da razjasnimo i branitelj je pred kraj utakmice zaoštrio igru,a uz to je s igračem manje napravio presing zadnjih 10 minuta,ekipa Branitelj solidna al u ovoj ligi ekipa ko ekipa ne igra nikakvu ulogu :D , samo pare i štela :(
Lijepo je vidjeti nekog realnog ali nevidim ništa smiješno u premlačivanju nogometaša Branitelja .To je sramota. :idea:
Nisam se ja smijo premlaćivanju,možda sam se pogrešno izrazio al ovaj smjlić je na tezu da kod nas u ligi nešto drugo igra uloga a ne kadar ekipa

DRHAUSE
Kontakt:

Post Postao/la DRHAUSE » 27 okt 2011, 20:19

bosnacazin je napisao/la:
DRHAUSE je napisao/la:
Nisam se ja smijo premlaćivanju,možda sam se pogrešno izrazio al ovaj smjlić je na tezu da kod nas u ligi nešto drugo igra uloga a ne kadar ekipa
To stoji. :arrow:

Dr. Gregory House

KiNg_SeRgiO_RaMoS
Kontakt:

Post Postao/la KiNg_SeRgiO_RaMoS » 28 okt 2011, 02:16

Imam pitanje za DrHause i onog sa kockama na avataru.

Jeste li vi bili u Cazinu i jeste li gledali tu utakmicu kad imate tako jake i pouzdane informacije? Ja nisam bio i nisam gledao utakmicu, a niste ni vi pa pricate ono sto cujete od nekog ili procitate negdje.

Premlacivanje su price za malu djecu ako nema nikakvih video snimki i dokaza, kao ni ljudi na ovom forumu koji su bili na toj utakmici a neutralni su u svemu

bosnacazin
Kontakt:

Post Postao/la bosnacazin » 28 okt 2011, 10:08

Premlaćivanje je gruba riječ,al je bilo dosta oštre igre tokom utakmice od strane Krajine,a pred kraj i od Branitelja.

FKKrajina
Kontakt:

Post Postao/la FKKrajina » 28 okt 2011, 22:18

ccc kako je krenulo, zabranit ce nam klizece startove :P od sad igraci Krajine neka plesu balet, jer takva igra ce izgleda odgovarati ostatku lige :P malo ironije nije na stetu.....

a sad ozb....ko vas je**... cilj ne bira sredstva :) a uostaom to je nogomet, ne se*ite bezveze....kao da nasi igraci ne dobiju na strani :D

Petko
Kontakt:

Post Postao/la Petko » 28 okt 2011, 23:47

Al meni stvarno nije jasno o kakvom premlacivanju se govori i toliko ''gruboj'' igri.,teren je bio klizav al da je bilo nekih startova tipa za polomiti noge nije bilo.Jedino zasluzeno je bilo kad je Reno dobio zuti karton za faul i to u napadu.
Šejtani Cazin 1999 !

Rekao sam neću kriti, Krajina će mi život biti -.-

Sejtan4
Kontakt:

Post Postao/la Sejtan4 » 29 okt 2011, 15:39

ovaj Petko je glup,petlja se se u sve,pise o svemu,a o nicemu pojma nema,i sto je gore napise jedno,a nakon par postova pise kontra,samo skuplja postove,da znam o kome se radi,prebio bi ga :twisted:
http://www.youtube.com/watch?v=0V8UWUxa__E

Petko
Kontakt:

Post Postao/la Petko » 29 okt 2011, 15:43

Sejtan4 je napisao/la:ovaj Petko je glup,petlja se se u sve,pise o svemu,a o nicemu pojma nema,i sto je gore napise jedno,a nakon par postova pise kontra,samo skuplja postove,da znam o kome se radi,prebio bi ga :twisted:
hahaha ja tebe da ne znam prebio bi te isto de stas :lol:
Šejtani Cazin 1999 !

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 29 okt 2011, 15:46

Krajina 1:0 Mirvic strijelac ;) Domaćin ima crveni koliko sam čuo :D
1992-1995 nikad zaboraviti...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

FC Ljuta Krajina

SejtanCazin
Kontakt:

Post Postao/la SejtanCazin » 30 okt 2011, 08:37

Ma Mirvic 100 % namjerno ganjao crveni da dobije sto vecu suspenziju samo da skonta kako ne bi igrao protiv Jedinstva. Na kraju zavrsi 1 - 1 .Sljedeca dva kola kod nas ce da budu veoma zanimljiva, nadam se da ce neko snimati pa da onda pokaze igracima Branitelja sta je njima bilo jer vise se udaramo mi Krajisnici izmedju sebe nego sto udaramo po vama :lol:
Ponosan sto sam KRAJISNIK ! KRAJINA CAZIN SC99

F.G.R. HARMANI
Kontakt:

Post Postao/la F.G.R. HARMANI » 30 okt 2011, 12:41

Samo derite, koljite, tucite... nije bitno,komentari su nebitni.

Misljenja sam da vam i Jedinstvo i Krajisnik u obje utakmice trebaju pustiti sa sto vise razlike da udjete u PL.
MENI MOJE, A VAMA VASE

SejtanCazin
Kontakt:

Post Postao/la SejtanCazin » 30 okt 2011, 14:16

F.G.R. HARMANI je napisao/la:Samo derite, koljite, tucite... nije bitno,komentari su nebitni.

Misljenja sam da vam i Jedinstvo i Krajisnik u obje utakmice trebaju pustiti sa sto vise razlike da udjete u PL.
Napokon neko normalan, vi mozda i budete pustili ali ovi iz izmisljenog komada zemlja nece pa cemo to oteti :lol:
Ponosan sto sam KRAJISNIK ! KRAJINA CAZIN SC99

Petko
Kontakt:

Post Postao/la Petko » 30 okt 2011, 17:14

Jedinstvu svi iz Krajine su zahvalni,znamo koliko puta su nam pomogli.
Šejtani Cazin 1999 !

Petko
Kontakt:

Post Postao/la Petko » 31 okt 2011, 09:33

Šta je sa Čahtarevićem zbog crvenog da neće propustit Jedinstvo?
Šejtani Cazin 1999 !

bavarian_bk
Kontakt:

Post Postao/la bavarian_bk » 31 okt 2011, 09:41

Interesuje me kako se zove trener juniora i kadeta Krajine ?

Petko
Kontakt:

Post Postao/la Petko » 31 okt 2011, 10:02

bavarian_bk je napisao/la:Interesuje me kako se zove trener juniora i kadeta Krajine ?
cuo sam da je bilo veselo na utakmici :lol:
Šejtani Cazin 1999 !

bosnacazin
Kontakt:

Post Postao/la bosnacazin » 31 okt 2011, 10:44

bavarian_bk je napisao/la:Interesuje me kako se zove trener juniora i kadeta Krajine ?
Juniori-Fadil Nuhić,a kadeti Salim Karalić

Petko
Kontakt:

Post Postao/la Petko » 31 okt 2011, 17:44

PROMOTIVNI FILM
[youtube][/youtube]
Šejtani Cazin 1999 !

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.