jose giganteSeyo_TM je napisao/la:Slazem se, vrijedjanje stoke je neprihvatljivo i sramotno!Alfa_Muzijak je napisao/la:ovo se ne sankcionisepartibrejker1921 je napisao/la:Dozvoliće Komitet, i stoka će biti na derbiju 1oo %.![]()
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
nanek
Re: FK Željezničar
DZesi primitvac..standardno vrijedzas hahahah sve po starom kod tebe...Seyo_TM je napisao/la:Nisam, sebe si sa svojim nickom...
vidi meme, DZesi memo...
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Vidi meme sto se uzjogunio 
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
Seyo_TM je napisao/la:Vidi meme sto se uzjogunio
FK SARAJEVO.
Memo zna samo pravopisno ispravne rijeci, nemoj mu ovih mahalaskih.
Prvenstvo je vaznije, kup je onako usput.
Kume ne treba ti to PRAVOPISNO ISPRAVNE, ocigledno je ako je pravopis da je i ispravnoAvanes je napisao/la:Memo zna samo pravopisno ispravne rijeci, nemoj mu ovih mahalaskih.
pogresnoAvanes je napisao/la:Memo zna samo pravopisno ispravne rijeci, nemoj mu ovih mahalaskih.
memo ne zna pravopisno ispravne
Zadnja izmjena: mma_hz, dana/u 28 okt 2011, 00:26, ukupno mijenjano 1 put.
FK SARAJEVO.
Teško zna, što znači zna, koliko pojma nema.
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.
Naši samo zagovaraju, razgovaraju, sastaju se, a nikad da se vide ti neki rezultati u vezi izgradnje Grbavice. Prvo se trebao istok samo praviti, pa onda su neki Njemci trebali Mercedes-Arenu graditi, pa Slovenci i na kraju ovo. Samo ne znam šta je sljedeće.Hawking je napisao/la:Mal ne reko ko mu je neugledan... kakav je takav je NAŠ JE i nama je najljepši!Avanes je napisao/la:U Slobodnoj Bosni nista o slovencima. Pise kako Širbegović treba da gradi krovnu konstrukciju stadiona Voždovac u Beogradu, uglavnom spomene se samo recenica: "Uprava FK Voždovac odlučila je proširiti raniji stadion, a lokaciju ustupiti Njemačkoj kompaniji koja se, s druge strane, obavezala da će izgraditi stadion na vrhu poslovnog objekta i ustupiti ga FK Voždovac na korištenje. Sličan model zagovara i uprava sarajevskog fudbalskog kluba Željezničar, koji također ima neugledni stadion smješten na atraktivnoj lokaciji pogodnoj za izgradnju poslovno-sportskog centra."
Kome se ne sviđa bujrum Alianz Arena...
Pobjede sve i poraze mi sa tobom prošli smo, bili smo tu i pjevali i samo tebe vjerno bodrili.
To da je odavno trebalo nešto raditi stoji, nema tu nikakve priče. Ali ovaj kvazinovinar ima da bira riječi kad spominje hram fudbala Grbavicu, to je ono na što sam reagovao...TM87jajce je napisao/la: Naši samo zagovaraju, razgovaraju, sastaju se, a nikad da se vide ti neki rezultati u vezi izgradnje Grbavice. Prvo se trebao istok samo praviti, pa onda su neki Njemci trebali Mercedes-Arenu graditi, pa Slovenci i na kraju ovo. Samo ne znam šta je sljedeće.
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!
Glory glory Man United!
Glory glory Man United!
Avanes je napisao/la:Jug halali ti, ali...
Ko nema u vugla - gugla. Da ne namigujemo sad pola sata jedan drugom, moze neko pogresno da protumaci.
A ti Memo sto nisi cuo za rijec uzjogunio samo govori o tvojim godinama, a ne o tvom eventualnom porijeklu.
A ti Memo sto nisi cuo za rijec uzjogunio samo govori o tvojim godinama, a ne o tvom eventualnom porijeklu.
Prvenstvo je vaznije, kup je onako usput.
pune 22Avanes je napisao/la:Ko nema u vugla - gugla. Da ne namigujemo sad pola sata jedan drugom, moze neko pogresno da protumaci.
FK SARAJEVO.
Pozdrav momci!!! Pratim vec par godina ovaj forum ali do sada se nisam ukljucivao u raspravu. Volio bih da dam neko svoje vidjete po pitanju derbija. Derbi kao derbi je jedan od najveci sportskih dogadaja u BIH. Posljednjih godina derbiji na nasoj Grbavici su bili mnogo zanimljiviji i sadrzajniji. Mi smo mozda sada dostigli zeljni nivo igre i mislim da smo zreli da razvalimo Sarajevo. Od kada se Amar vratio zadnja 4 derbija nije uspio zabiljeziti pobjedu. Prvu smo izgubili 1:2 na Grbavici, pa smo onda odigrali tri derbija koja su zavrsalava sa najgorim mogucim rezultatom a to je 0:0!!! E sada, kada vec spominjem ova zadnja 4 derbija, mogu reci da me je strah ove statistike. Realno gledajuci, Sarajevo nismo nadigrali jos od 2008 god kada je bilo 2:0 za nas!!! OVo sada moze biti i pozitivna i negativna strana derbija. Mi u zadnja 3 derbija smo sebi nabijali neke komplekse i kao da smo imali strah zabiti taj gol. ZA ovaj derbi imam neki osjecaj da cemo ih razvaliti. Ne znam zasto, ali mozda su me igre sa posljednih kola ohrabrile.
Ono sto sam primijetio, a to nije bio slucaj posljednih par godina, jeste velika zainteresiranost medija, javnosti i samih navijaca za ovaj derbi. Naravno, za to je najprije kriva tabela i dobar polazoja Zelje i Sarajeva na njoj. Dakle, evo vec dvije tekme prije derbija a mi vec padamo u euforiju i pripremamo se za to, sto ME JE STVARNO ODUSEVILO.
Sto se tice nasih komsinica. Mozda ja kao indovidua grijesim i volio bih da me netko ispravi, ali sva ova desavanja sto su se dogadala u poslijednih 2 mjeseca, govore dosta o samom stanju u drzavi. Mene iskreno hvata panika oko dolaska HZ na nasu Grbavicu. Prvenstveno me najvise strah dolaska pojedih skupina Hz neorganizovano pa mozemo imati isti problem kao TM87 vs Torcida. Ovo govorim jer su se vremena promijenila i dovoljno je da jedna flasa poleti ili kamen prema drugoj navijackoj skupini i eto belaja. Tako ako ce dolaziti Hz,onda se ovome moga maksimalno ozbiljno prici. Sto se tice davanja slova O Hz, apsolutno se slazem, ali pod tim uvjetom treba zabraniti istok!! Tampn zona bi bilo slovo LJ a tampon zona izmedu Juga i Sjevera bi bio istok.
Nadam se da ce komitet dobro razmisliti prije donosenja odluke o dolasku Hz na Grbavicu i nadam se da cemo ih ovaj put razvaliti na terenu a o tribinama necu da govorim.

Ono sto sam primijetio, a to nije bio slucaj posljednih par godina, jeste velika zainteresiranost medija, javnosti i samih navijaca za ovaj derbi. Naravno, za to je najprije kriva tabela i dobar polazoja Zelje i Sarajeva na njoj. Dakle, evo vec dvije tekme prije derbija a mi vec padamo u euforiju i pripremamo se za to, sto ME JE STVARNO ODUSEVILO.
Sto se tice nasih komsinica. Mozda ja kao indovidua grijesim i volio bih da me netko ispravi, ali sva ova desavanja sto su se dogadala u poslijednih 2 mjeseca, govore dosta o samom stanju u drzavi. Mene iskreno hvata panika oko dolaska HZ na nasu Grbavicu. Prvenstveno me najvise strah dolaska pojedih skupina Hz neorganizovano pa mozemo imati isti problem kao TM87 vs Torcida. Ovo govorim jer su se vremena promijenila i dovoljno je da jedna flasa poleti ili kamen prema drugoj navijackoj skupini i eto belaja. Tako ako ce dolaziti Hz,onda se ovome moga maksimalno ozbiljno prici. Sto se tice davanja slova O Hz, apsolutno se slazem, ali pod tim uvjetom treba zabraniti istok!! Tampn zona bi bilo slovo LJ a tampon zona izmedu Juga i Sjevera bi bio istok.
Nadam se da ce komitet dobro razmisliti prije donosenja odluke o dolasku Hz na Grbavicu i nadam se da cemo ih ovaj put razvaliti na terenu a o tribinama necu da govorim.
Zadnja izmjena: BlueTiger, dana/u 28 okt 2011, 09:38, ukupno mijenjano 1 put.
U boj, u boj za Zeljuuu SVOG!!!!!! FORZAAAA ZELJOOOO!!!! MANIJAK NE MOZE BITI SVAK!!!!
Prijatelju ja se upotpunosti slazem sa tobom po pitanju stadiona, ali ti moras da znas da se tu sam Zeljo ne pita i da su sve to IDEJNI planovi nove Grbavice. Ja koliko sam informisan, nas problem je sto se ta papirologija nije sredivala godinama, pa je sada na klubu ali vecinom gradu Sarajevu da to prikupi, a to ide veoma sporo i naravno, kada god zelis nesto dobro da uradis pojave ti se neki saboteri, koje non stop pokusavaju da uniste i ovaj idejni projekat.Naši samo zagovaraju, razgovaraju, sastaju se, a nikad da se vide ti neki rezultati u vezi izgradnje Grbavice. Prvo se trebao istok samo praviti, pa onda su neki Njemci trebali Mercedes-Arenu graditi, pa Slovenci i na kraju ovo. Samo ne znam šta je sljedeće.
Drugi nas problem je famozna cesta, koja treba da ima po dvije traka u jednom smijeru a prolazila bi pored stadiona, pa preko Svrakina sela, itd... E kada se ovi projekti realiziraju onda cemo moci raspravljati o stadionu. AKo mene pitas, ja bi makar na neki nacin ovu sada postojecu Grbavicu usminkao. NEsto slicno kao Maksimir, ali naravno sve je to moguce ako nam budger dozvoljava.
Zadnja izmjena: BlueTiger, dana/u 28 okt 2011, 11:03, ukupno mijenjano 1 put.
U boj, u boj za Zeljuuu SVOG!!!!!! FORZAAAA ZELJOOOO!!!! MANIJAK NE MOZE BITI SVAK!!!!
- ala_juve_tm87
- Kontakt:
moze li mi neko reći tačno vrijeme odigravanja derbija (sati)??
Život je kratak da se dijeli,zato Željezničar za život cijeli!!!! TM87 4 ever
17:00ala_juve_tm87 je napisao/la:moze li mi neko reći tačno vrijeme odigravanja derbija (sati)??
- partibrejker1921
- Kontakt:
http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/bo ... ti-pogodak
http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/bo ... ti-pogodak" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/bo ... ti-pogodak" onclick="window.open(this.href);return false;
-
Just do it.TM
- Kontakt:
Adile, bratu ga zabij u slijedecu subotu, sviju tiDRHAUSE je napisao/la:Ovaj momak zaslužuje da bude spominjan kao potencijalni reprezentativac ako ništa drugo.Prvi strijelac nacionalnog šampionata mora biti kandidat za repku.Bivši napadač Bogojanske Iskre i navijač Želje Ervin Zec u ovom momentu nije bolje opcija od Adil bega.Usto Muslimović nema klub a u zadnje vrijeme je nestao sa mape , nejavlja se nikome iz stručnog štaba.Ibišević je sklon ozljedama što ostavlja jedino DIJAMANTA kao pouzdanu opciju.Netreba zaboraviti da je Adilović u debiju za A tim (prijateljska protiv Poljske)odigrao dobro i izborio penal ali mu to nije pomoglo da dobije poziv.Vrijeme je da Safet počne držati svoju riječ i počne pozivati one koji zaista igraju u svojim klubovima (Zec neigra)i pruži mu šansu.Jer ovo što on pruža ove sezone (najraznovrsniji strijelac u našoj ligi u zadnji nekoliko godina)niko duže vremena nije u našoj ligi.ellaxaz je napisao/la:Adilović: Željezničar je izazov
http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/ad ... -je-izazov" onclick="window.open(this.href);return false;
:)
Trenutno korisnika/ca: dime, drzgemboadislic, mavi, NazorUso, perodeformero i 56 gostiju.