FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la TaRgEt_ » 27 okt 2011, 22:36

Heller je napisao/la:
TaRgEt_ je napisao/la:U nasoj stranci su makar ljudi iz Tuzle sve , sto se ne bi moglo reci za ostale pa se ti i dalje smiji ;)
Care Naša Stranka je Sarajevska a i da dobiju mandat ne bi imali dovoljno vijecnika da ga ispune :mrgreen:

Znam ja odakle je Nasa Stranka i gdje nastala ja ti pricam za odjeljenje kako ti kazes u Tuzli gdje su sve ljudi iz Tuzle 8-)
R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 27 okt 2011, 22:42

Onda jedino da vratimo UBSD sa Beslagicem!
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la TaRgEt_ » 27 okt 2011, 23:09

Probisvjet je napisao/la:Onda jedino da vratimo UBSD sa Beslagicem!

Heh za sve sam opcije sem SDP SDA ... ove ostale mozemo razgovarati 8-) a ako bi Selim htio sto da ne 8-)
R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001

Juve-TZ
Kontakt:

Post Postao/la Juve-TZ » 28 okt 2011, 01:55

ma joj svi ti veci su lopuze i nece da pomognu, a manje stranke bi pomogle ali nisu toliko jake da nesto mogu uraditi....

nisam nikad toliko gotivio selima, ali sad shvatam da je izveo tuzlu iz teske situacije i doveo je na noge, a ovaj jasmin dosao na vlast kada je buget bio odlican i zaveo nas sve tim svojim projektima, mozda jeste napravio tih dosta stvari i popravio tuzlu u nekim aspektima, ali covjek nije shvatio da tuzla nije turisticki grad sto on hoce da od nje napravi

mi smo industrijski grad, treba nam jaka industrija i firme...a sa druge strane jaki radnicki klubovi, to je ono sto smo mi...e to je sve zapostavio i nek se goni u pm

bolje da je digo firme nego sto je trosio milione na turizam i atrakcije kao sojenice i tvrtka ako su to atrakcije, nije sposoban on to...propadose nam pivara, ode aida u ****, banka, omega, timovi, solana bila losa...sve otislo, samo bingo cvjeta :lol:

treba aktivirat iskusne ljude da pomognu, kapetanovica,beslagu pa ako hoce hoce nece nece...

viva_il_chelik
Kontakt:

Post Postao/la viva_il_chelik » 28 okt 2011, 02:16

Klub vam se raspada a vi o politici :o :shock:
Oragizujte proteste, peticiju, radite nesto. Lahko je na netu pricat u prazno.

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 28 okt 2011, 12:04

viva_il_chelik je napisao/la:Klub vam se raspada a vi o politici :o :shock:
Mi to ne mozemo. Ne znamo! :oops:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

VolimTz
Kontakt:

Post Postao/la VolimTz » 28 okt 2011, 15:25

Probisvjet je napisao/la:
Mi to ne mozemo. Ne znamo! :oops:
Ma znamo, nego se ispolitiziraju protesti.
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."

Fkr.87
Kontakt:

Post Postao/la Fkr.87 » 28 okt 2011, 21:47

Druze dzaba pricas niko ovdje nece ni mrdnut prstom...zalosno al istinito :roll:
Za tvoje boje zivim ja, Sloboda Tuzla !!

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 30 okt 2011, 11:04

Prije nekoliko dana u ekskluzivnom razgovoru za vidiportal.ba trener tuzlanske Slobode Darko Vojvodić spomenuo je mladog igrača mostarskog Zrinjskog Amera Bekića kao jednog od najboljih napadača u Premijer ligi, i žalio za njegovim odlaskom sa Tušnja. Na sve pohvale Bekić nije mogao ostati ravnodušan, te je kontaktirao našu sportsku redakciju.

-Kada takve riječi dolaze iz usta Darka Vojvodića jednostavno nisam mogao ostati ravnodušan. Od njega sam kao dječak sa tribina Tušnja upijao svaki potez, dok mi je u posebnom sječanju ostala utakmica protiv Rudara iz Ugljevika kada je svojim golovima spasio Slobodu ispadanja. Uvjeren sam da će isto učiniti kao trener, jer je prije svega stručanjak i veliki čovjek, a ne kao njegov prethodnik koji je bio gubljenje vremena, ali o njemu ne bih komentarisao, jer nije vrijedan pomena. Da je na početku sezone došao Darko Vojvodić sasvim sigurno da bi i ja ostao u matičnom klubu, dok sam ovako bio primoran na odlazak. U svakodnevnim sam kontaktima sa igračima koji su odušeljeni njegovim radom, te sam ubijeđen ako rukovodstvo kluba bude imalo sluha i strpljenja da će Darko napraviti rezultat-rekao je za vidiportal.ba mladi reprezentativac BiH Amer Bekić.

Podsjetimo, da je ovaj talenat kao stanovnik Tušnja bio na meti kritika bivšeg trenera Ibrahima Crnkića, koji ga se olako odrekao baš kao i Miljenka Bošnjaka, Stefana Gavarića, Senada Mujića, Dilavera Zrnanovića i mnogih drugih...
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 30 okt 2011, 15:31

harry_90 je napisao/la:Prije nekoliko dana u ekskluzivnom razgovoru za vidiportal.ba trener tuzlanske Slobode Darko Vojvodić spomenuo je mladog igrača mostarskog Zrinjskog Amera Bekića kao jednog od najboljih napadača u Premijer ligi, i žalio za njegovim odlaskom sa Tušnja. Na sve pohvale Bekić nije mogao ostati ravnodušan, te je kontaktirao našu sportsku redakciju.

-Kada takve riječi dolaze iz usta Darka Vojvodića jednostavno nisam mogao ostati ravnodušan. Od njega sam kao dječak sa tribina Tušnja upijao svaki potez, dok mi je u posebnom sječanju ostala utakmica protiv Rudara iz Ugljevika kada je svojim golovima spasio Slobodu ispadanja. Uvjeren sam da će isto učiniti kao trener, jer je prije svega stručanjak i veliki čovjek, a ne kao njegov prethodnik koji je bio gubljenje vremena, ali o njemu ne bih komentarisao, jer nije vrijedan pomena. Da je na početku sezone došao Darko Vojvodić sasvim sigurno da bi i ja ostao u matičnom klubu, dok sam ovako bio primoran na odlazak. U svakodnevnim sam kontaktima sa igračima koji su odušeljeni njegovim radom, te sam ubijeđen ako rukovodstvo kluba bude imalo sluha i strpljenja da će Darko napraviti rezultat-rekao je za vidiportal.ba mladi reprezentativac BiH Amer Bekić.

Podsjetimo, da je ovaj talenat kao stanovnik Tušnja bio na meti kritika bivšeg trenera Ibrahima Crnkića, koji ga se olako odrekao baš kao i Miljenka Bošnjaka, Stefana Gavarića, Senada Mujića, Dilavera Zrnanovića i mnogih drugih...
Ispravka! Nije se Crnka odrekao igraca koji su spomenuti, nego su otisli zbog bjede u klubu.
Nije niko budala da igra za kospice!

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 30 okt 2011, 15:42

Samo ste krivi, sjedite i cekate. Boli njih taki nema ko da se buni i oni mogu ovako citav zivot. Molite Boga da vam se nedesi isto ono sto se desilo KK Sloboda DIta
NO PYRO NO PARTY

turbo1
Kontakt:

Post Postao/la turbo1 » 31 okt 2011, 13:12

Zna li tko kada se igra tekma sa Celikom???

classic
Kontakt:

Post Postao/la classic » 31 okt 2011, 14:35

turbo1 je napisao/la:Zna li tko kada se igra tekma sa Celikom???
Utakmica je odgodjena za 16. novembar (srijeda) :)
Fundamentalno obrati paznju na ponasanje.

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 31 okt 2011, 17:30

Za izgradnju stadiona Tusanj u 2012 godini iz budzeta opcine Tuzle bice izdvojeno milion maraka.

Juve-TZ
Kontakt:

Post Postao/la Juve-TZ » 31 okt 2011, 19:25

hvala Bogu pa neka ljepa vijest :)

da je tz canton ulozio sta bilo bi ljepse...mada nesto mislim i da nastave na ovaj nacin praviti stadion da to nece ni na sta liciti jer ga rade amaterski
Zadnja izmjena: Juve-TZ, dana/u 31 okt 2011, 19:33, ukupno mijenjano 1 put.

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 31 okt 2011, 19:30

harry_90 je napisao/la:Za izgradnju stadiona Tusanj u 2012 godini iz budzeta opcine Tuzle bice izdvojeno milion maraka.
Jos ako kanton pogura malo mocice se tribina skroz zavrsiti :)
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

slani grad
Kontakt:

Post Postao/la slani grad » 31 okt 2011, 21:20

Heller je napisao/la:
harry_90 je napisao/la:Za izgradnju stadiona Tusanj u 2012 godini iz budzeta opcine Tuzle bice izdvojeno milion maraka.
Jos ako kanton pogura malo mocice se tribina skroz zavrsiti :)
tribina ce se skroz zavrsit mjesec dana prije izbora....faraon presjeca vrpcu i otpocinje monolog.....dragi moji sugradzani...jesam li obecao stadion-jesam....jesam li napravio nesto sto nije niko za 92 godine ovog kluba-jesam.....e pa,zivio ja :twisted: :twisted: ...a vi opet glasajte za mene p.i.c.k.a li vam materina maloumna :evil:
UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 01 nov 2011, 08:02

Netacna informacija!
Predviđena izdvajanja Nacrtom Budžeta za 2012
Sve zajedno: izgradnja stadiona Tušanj, JU Gradski stadion i Mejdan 700.000 KM! :shock:
Plaće i naknade uposlenicima oko 11 miliona, izdvajanja za rad Općinskog vijeća oko 1.300.000 KM

Lihnjo Jasmin Imamović je lažov nad lažovima, zajedno sa njegovim SDP-om (za kojeg sam i ja glasao i zyebo se)!
Znaci on i SDP kompanija su izracunali da se svake cetiri godine pravi po jedna tribina kao predizborna kampanja.
I to za nase pare, pare poreskih obveznika!
Zasto nije uzeo kredit pa vracao od para koje su namjenjene za izgradnju stadiona?
Zato jer im je ovo dugorocnije. Pomalo grade i skupljaju glasove! A mi? Budale!

[youtube][/youtube]

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 01 nov 2011, 10:41

U Budžetu Općine Tuzla za 2012. godinu uvrštena je stavka stadion Tušanj, za čiju će rekonstrukciju i konačni završetak sjeverne trbine biti izdvojeno milion KM. O tome kada će se pristupiti izgradnji ostalih dijelova stadiona, odlučit će se naknadno.

Podsjetimo kako je davno probijen termin za završetak sjevernog dijela stadiona Tušanj. Gradnja tog dijela stadiona počela je 1. jula 2009. godine i trebala se okončati do jula 2010. Međutim, gradnja nije okončana ni u 2011. godini, a kako stvari stoje neće ni do ljeta 2012. godine. Po svemu viđenom, kraj gradnje stadiona Tušanj tempiran je pred nove lokalne izbore i sigurno će vladajućem SDP-u i načelniku Jasminu Imamoviću, poslužiti kao argument u predizbornoj utrci za novi mandat.

No, podsjetimo se šta je Jasmin Imamović, 1. jula 2009. godine obećavao građanima Tuzle. Portal http://www.tip.ba" onclick="window.open(this.href);return false; tog 1. jula 2009. godine prenio je sljedeću Imamovićevu izjavu:

“Stadion je samo održavan i postavljeni su reflektori. Važno je da smo ovaj stadion uspjeli sačuvati od privatizacije. Danas, nakon što smo dobili svu potrebnu dokumentaciju, možemo započeti sa realizacijom projekta, odnosno izgradnjom sjeverne tribine od 4 miliona KM”. Ovaj stadion je potreban cijeloj BiH, najmanje ovom kantonu. Općina Tuzla je uradila sve, drugi nisu ništa. Sada pozivamo Vladu TK da pokaže koliko joj je stalo do sporta, do fudbala. Neka budžetom za narednu godinu predvidi novac za stadion. Pozivamo i Vladu Federacije da uloži u ovaj stadion, kao što je učestvovala u izgradnji drugih stadiona. Mi možemo završiti stadion, ali hoćemo da vidimo da oni koji govore da im je stalo do sporta, to i dokažu”, izjavio je načelnik Općine Tuzla Jasmin Imamović prilikom današnjeg početka radova na Tušnju", rekao je tada Imamović.

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 02 nov 2011, 11:02

harry_90 je napisao/la:U Budžetu Općine Tuzla za 2012. godinu uvrštena je stavka stadion Tušanj, za čiju će rekonstrukciju i konačni završetak sjeverne trbine biti izdvojeno milion KM. O tome kada će se pristupiti izgradnji ostalih dijelova stadiona, odlučit će se naknadno.

Podsjetimo kako je davno probijen termin za završetak sjevernog dijela stadiona Tušanj. Gradnja tog dijela stadiona počela je 1. jula 2009. godine i trebala se okončati do jula 2010. Međutim, gradnja nije okončana ni u 2011. godini, a kako stvari stoje neće ni do ljeta 2012. godine. Po svemu viđenom, kraj gradnje stadiona Tušanj tempiran je pred nove lokalne izbore i sigurno će vladajućem SDP-u i načelniku Jasminu Imamoviću, poslužiti kao argument u predizbornoj utrci za novi mandat.

No, podsjetimo se šta je Jasmin Imamović, 1. jula 2009. godine obećavao građanima Tuzle. Portal http://www.tip.ba" onclick="window.open(this.href);return false; tog 1. jula 2009. godine prenio je sljedeću Imamovićevu izjavu:

“Stadion je samo održavan i postavljeni su reflektori. Važno je da smo ovaj stadion uspjeli sačuvati od privatizacije. Danas, nakon što smo dobili svu potrebnu dokumentaciju, možemo započeti sa realizacijom projekta, odnosno izgradnjom sjeverne tribine od 4 miliona KM”. Ovaj stadion je potreban cijeloj BiH, najmanje ovom kantonu. Općina Tuzla je uradila sve, drugi nisu ništa. Sada pozivamo Vladu TK da pokaže koliko joj je stalo do sporta, do fudbala. Neka budžetom za narednu godinu predvidi novac za stadion. Pozivamo i Vladu Federacije da uloži u ovaj stadion, kao što je učestvovala u izgradnji drugih stadiona. Mi možemo završiti stadion, ali hoćemo da vidimo da oni koji govore da im je stalo do sporta, to i dokažu”, izjavio je načelnik Općine Tuzla Jasmin Imamović prilikom današnjeg početka radova na Tušnju", rekao je tada Imamović.
Jedan i jedini krivac su Jasmin Imamovic i njegov SDP koji nas je slagao! Slagali su da bi dobili par hiljada glasova na izborima!
E sada da su ljudi trebali bi izaci javno i reci:
Tuzlaci izvinite, jesmo vas slagali da bi dobili glasove na izborima, mislili smo da ste debili kao sto ste i ispali!
Mi i dalje mislimo da ste glupsoni i zato cemo da otvorimo sjevernu tribinu pred same izbore pa da vas opet zayebemo. Tako cemo da gradimo stadion sesnaest godina i da imamo po jednu tribinu svake cetiri godine.
Neki ce biti vec na onom svijetu kada se napravi stadion Tusanj, ali o tome mojne razmisljati.
Budite i dalje ovce Lagumdzije Zlatka i Jasmina Imamovica, a za uzvrat mi cemo vas i dalje musti, a bogami ponekad i na-gu-ziti!
Vas SDP sa Jasminom Imamovicem na celu!
p.s. zivio sport u Tuzli :D :) ;) :( :o :shock: :? 8-) :lol: :x :P :oops: :evil: :twisted: :roll: :| :mrgreen: :geek: :ugeek:

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.