FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

nidi
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la nidi » 27 okt 2011, 22:42

Razočarali su me dželo i amar što su konama proširili prostor na sjevernoj tribini.

TM87jajce
Kontakt:

Post Postao/la TM87jajce » 27 okt 2011, 22:43

Seyo_TM je napisao/la:Pored ove satire, ako neko ima slobodnu bosnu nek' skenira i postavi clanak o slovencima i (ne)gradnji stadiona...
Pa da napiši barem nešto ukratko o čemu se radi.
Pobjede sve i poraze mi sa tobom prošli smo, bili smo tu i pjevali i samo tebe vjerno bodrili.

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 27 okt 2011, 22:53

nidi je napisao/la:Razočarali su me dželo i amar što su konama proširili prostor na sjevernoj tribini.
Pametniji popusta druze,sve je to uzrocno posljedicno,sta blekic uradi prosle godine,pa se djeca krenuse bosti po tramvajima radi klubova

nidi
Kontakt:

Post Postao/la nidi » 27 okt 2011, 22:57

SarajlijaTM je napisao/la:
nidi je napisao/la:Razočarali su me dželo i amar što su konama proširili prostor na sjevernoj tribini.
Pametniji popusta druze,sve je to uzrocno posljedicno,sta blekic uradi prosle godine,pa se djeca krenuse bosti po tramvajima radi klubova
marva je to iduće godine će tražiti čitav sjever a da karta bude 3 KM i da dobiju sendvić i pivu ko na otoci.

Hawking
Kontakt:

Post Postao/la Hawking » 27 okt 2011, 23:00

nidi je napisao/la: marva je to iduće godine će tražiti čitav sjever a da karta bude 3 KM i da dobiju sendvić i pivu ko na otoci.
Amar je prošle godine fino rekao, dobiće koliko mi mislimo da trebaju dobiti, prošle godine je to bila zdenka i onaj gore vrh, pretprošle je bilo sve to i slovo O, zaprošle nešto treće, to veze nema s tim šta će oni tražiti nego šta smo mi spremni dati u određenom periodu...
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!

Glory glory Man United!

nidi
Kontakt:

Post Postao/la nidi » 27 okt 2011, 23:06

Hawking je napisao/la:
nidi je napisao/la: marva je to iduće godine će tražiti čitav sjever a da karta bude 3 KM i da dobiju sendvić i pivu ko na otoci.
Amar je prošle godine fino rekao, dobiće koliko mi mislimo da trebaju dobiti, prošle godine je to bila zdenka i onaj gore vrh, pretprošle je bilo sve to i slovo O, zaprošle nešto treće, to veze nema s tim šta će oni tražiti nego šta smo mi spremni dati u određenom periodu...
Amar i dželo bih guzice dali da zarade 5 000 KM više,nije stvar zarade ali pokaži ko je gazda na grbavici.Kad nisu prošli derbi došli nešto ucjenjivali,skupe im karte,nema WC,nazivali Željinu upravu ciganima preko mikrofona na koševu sad bih ja još smanjio i dao im 5 % koliko im po pravilima pripada a to je oko 500 karti.

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 27 okt 2011, 23:08

Ma to su ovi naši njima ugodili, jer vjerovatno znaju da im komitet neće dozvoliti dolazak, pa da opet ne kukaju na nas kako im mi nismo dali dovoljno mjesta jer nas je lafo strah...
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 27 okt 2011, 23:19

Sta je to bilo u "Slobodnoj Bosni" nesto za Slovence ? Dobro ili lose za nas ? :?
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Hawking
Kontakt:

Post Postao/la Hawking » 27 okt 2011, 23:20

nidi je napisao/la: Amar i dželo bih guzice dali da zarade 5 000 KM više,nije stvar zarade ali pokaži ko je gazda na grbavici.Kad nisu prošli derbi došli nešto ucjenjivali,skupe im karte,nema WC,nazivali Željinu upravu ciganima preko mikrofona na koševu sad bih ja još smanjio i dao im 5 % koliko im po pravilima pripada a to je oko 500 karti.
Malo ko danas ne bi dao guzice za 5000 KM, budimo realni pa recimo da sjever svakako neće biti pun, jer da hoće nikom ne bi palo na pamet da im dadne "O". Uostalom, to je jedinstvena prilika da sjever navija umjesto što drobi igračima sve po spisku, jer će ih pitari svojim navijanjem podići na noge... Dalje, po pravilima i u Lavoru bismo mi trebali dobiti ne više od 2000 karata, a dobijemo cijeli Jug, dobro i nama i njima... to koga je Blekić kako nazivao nikog nije briga, Blekić priča gluposti, a njegovo je ionako prošlo...
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!

Glory glory Man United!

nidi
Kontakt:

Post Postao/la nidi » 27 okt 2011, 23:22

partibrejker1921 je napisao/la:Dozvoliće Komitet, i stoka će biti na derbiju 1oo %. ;)
nema šanse da dozvoli,slušao sam onog frajera iz borca što je u komitetu,kaže kako ču ja objasniti navijačima borca da ne smiju u lukavicu kad su pustili navijače sarajeva na derbi

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 27 okt 2011, 23:23

Ne serite sad.Blekic jest zasro i mi navijaci smo ga podrzavali malo vise nego sto smo trebali,Jbg poslje onakve dubioze par godina logicno je bilo.Ali zato na greskama se uci i sumnjam da bi se to ponovilo vise ikad pa sve i da dodje predsjednik koji ce donjet milione a tako se ponasat.

Mi smo zadnji put ispali posteni, dobili ste cjeli jug (a mogli smo ga pregradit kao sto i vi radite sjever) po povoljnoj cjeni. Haj da vas ima na derbiju 15.000 pa da ne mogu svi stat ali ta vremena su prosla.I na proslom derbiju je ono slovo O bilo skoro pa prazno a plus vamo ostala slova po dnu takodjer prazna.Da se sve i jedna stolica popunila mogli ste nam dati i O i napraviti tampon zonu i da niko ne ostane stajat.

@Hawking to je to
LP

Jug
Kontakt:

Post Postao/la Jug » 27 okt 2011, 23:24

Ma raja nemojte raspravljati koliko ce ko dobiti, koliko je malo i koliko je puno. Njih i nema vise od 3 hiljade, samo pogledajte zadnjih para kola, evo naprimjer protiv Travnika ih je bilo oko 1.500, ali oni su u svojim glavama divovi. Hajd se s njima raspravljaj. Treba im dati pola sjevera i zdravo, dobit ce po .uzici i ovako i onako. :lol:

Alfa_Muzijak
Kontakt:

Post Postao/la Alfa_Muzijak » 27 okt 2011, 23:25

partibrejker1921 je napisao/la:Dozvoliće Komitet, i stoka će biti na derbiju 1oo %. ;)
ovo se ne sankcionise :roll:

:oops:
NEW YORK - PARIS - PECKHAM

Avanes
Kontakt:

Post Postao/la Avanes » 27 okt 2011, 23:30

U Slobodnoj Bosni nista o slovencima. Pise kako Širbegović treba da gradi krovnu konstrukciju stadiona Voždovac u Beogradu, uglavnom spomene se samo recenica: "Uprava FK Voždovac odlučila je proširiti raniji stadion, a lokaciju ustupiti Njemačkoj kompaniji koja se, s druge strane, obavezala da će izgraditi stadion na vrhu poslovnog objekta i ustupiti ga FK Voždovac na korištenje. Sličan model zagovara i uprava sarajevskog fudbalskog kluba Željezničar, koji također ima neugledni stadion smješten na atraktivnoj lokaciji pogodnoj za izgradnju poslovno-sportskog centra."
Prvenstvo je vaznije, kup je onako usput.

Hawking
Kontakt:

Post Postao/la Hawking » 27 okt 2011, 23:31

Avanes je napisao/la:U Slobodnoj Bosni nista o slovencima. Pise kako Širbegović treba da gradi krovnu konstrukciju stadiona Voždovac u Beogradu, uglavnom spomene se samo recenica: "Uprava FK Voždovac odlučila je proširiti raniji stadion, a lokaciju ustupiti Njemačkoj kompaniji koja se, s druge strane, obavezala da će izgraditi stadion na vrhu poslovnog objekta i ustupiti ga FK Voždovac na korištenje. Sličan model zagovara i uprava sarajevskog fudbalskog kluba Željezničar, koji također ima neugledni stadion smješten na atraktivnoj lokaciji pogodnoj za izgradnju poslovno-sportskog centra."
Mal ne reko ko mu je neugledan... kakav je takav je NAŠ JE i nama je najljepši!

Kome se ne sviđa bujrum Alianz Arena...

Glory glory Man United!

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 27 okt 2011, 23:43

Alfa_Muzijak je napisao/la:

Slazem se, vrijedjanje stoke je neprihvatljivo i sramotno!
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

Alfa_Muzijak
Kontakt:

Post Postao/la Alfa_Muzijak » 27 okt 2011, 23:47

Seyo_TM je napisao/la:

Ma jesil to provalio :lol: :lol: :lol: Pile malo. Nedam ja.
NEW YORK - PARIS - PECKHAM

England
Kontakt:

Post Postao/la England » 27 okt 2011, 23:50

[ote="Alfa_Muzijak"]
Seyo_TM je napisao/la:

Stoke je stari engleski klub u kojem igra onaj koji baca aut ili ima i drugi koji se isto zove?
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 27 okt 2011, 23:52

cuj seye starog profesora,pa zar se tako djeca uce ponasanju gosp .gramaticar...
primitivac :oops: :oops:
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 27 okt 2011, 23:54

Nisam, sebe si sa svojim nickom...

vidi meme, DZesi memo...
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Crkvice1988, ELDIABLO20, Hrasno15, Taree i 83 gosta.