BARAŽ: Bosna i Hercegovina vs Portugal

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Možemo li se osvetiti Portugalu i plasirati se na EP?

Anketa je završila: 16 nov 2011, 16:29.

1. Naravno da možemo
322
63%
2. Ne, ipak su prejaki za nas
83
16%
3. Možemo, al' UEFA nam to neće dozvoliti. Ronaldo je Ronaldo!
103
20%

Ukupno glasova: 508

Stivi_Dzi
Kontakt:

Re: BARAŽ: Bosna i Hercegovina vs Portugal

Post Postao/la Stivi_Dzi » 27 okt 2011, 21:36

Nemojte se brinut za karte, prosli put kad smo igrali protiv Portugala sat pola sata do tekme bilo ih je po 10 KM ;)
“The world is a dangerous place to live, not because of the people who are evil, but because of the people who don't do anything about it.”

Scof1eld
Kontakt:

Post Postao/la Scof1eld » 27 okt 2011, 21:41

Stivi_Dzi je napisao/la:Nemojte se brinut za karte, prosli put kad smo igrali protiv Portugala sat pola sata do tekme bilo ih je po 10 KM ;)
i ti bi bio spreman rizikovati npr. doci iz drugog grada bez karte i onda pola sata do tekme traziti tako ? nemoj biti smijesan, to niko nece uraditi.. niko normalan :roll:
ser del barça es el millor que hi ha !

pesmaster
Kontakt:

Post Postao/la pesmaster » 27 okt 2011, 21:47

eo raja sad sam zvao platinija , inače moj dobar prijatelj i pitao sam ga gdje igramo.

Igramo u Zenici , rekao mi je da nikom ne govorim je su pouzdane informacije , ali ja sam ipak rekao vama , tako da vi nemojte nikom govorit :)
Sloboda Tuzla !!!

Stivi_Dzi
Kontakt:

Post Postao/la Stivi_Dzi » 27 okt 2011, 21:47

Scof1eld je napisao/la:
Stivi_Dzi je napisao/la:Nemojte se brinut za karte, prosli put kad smo igrali protiv Portugala sat pola sata do tekme bilo ih je po 10 KM ;)
i ti bi bio spreman rizikovati npr. doci iz drugog grada bez karte i onda pola sata do tekme traziti tako ? nemoj biti smijesan, to niko nece uraditi.. niko normalan :roll:
Tako uvijek radim i nikad nisam ostao bez karte, a ne propustam ni jednu tekmu ;)
“The world is a dangerous place to live, not because of the people who are evil, but because of the people who don't do anything about it.”

Javier
Kontakt:

Post Postao/la Javier » 27 okt 2011, 21:48

Scof1eld je napisao/la:
E-e, bas to. Meni je do Zenice nekih tridesetak, cetrdeset kilometara, ali opet tri puta u razmaku od osam godina sam bio tamo (na utakmicama), tako da nema sanse da odem bez karte. Znaci, ili sa kartom ili nikako. Pero bueno, skoro sam svaki dan u Sarajevu, vamo ce biti karti, vjerujem da cu ipak uspjet nabavit jednu. I ne znam zasto papci hoce kopiju licne? I cijene su standardne, 20, 30, 40.
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal

El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno

zmaj_Bosne
Kontakt:

Post Postao/la zmaj_Bosne » 27 okt 2011, 21:58

Javier je napisao/la:
Scof1eld je napisao/la:
E-e, bas to. Meni je do Zenice nekih tridesetak, cetrdeset kilometara, ali opet tri puta u razmaku od osam godina sam bio tamo (na utakmicama), tako da nema sanse da odem bez karte. Znaci, ili sa kartom ili nikako. Pero bueno, skoro sam svaki dan u Sarajevu, vamo ce biti karti, vjerujem da cu ipak uspjet nabavit jednu. I ne znam zasto papci hoce kopiju licne? I cijene su standardne, 20, 30, 40.
Ja jednom dao kopiju lične i više ne dajem, sve je evidentirano u Suki toursu i samo najavim da idem i sve me čeka, karta , prevoz. Meze i piće ja moram ponijeti :lol:
Dragon Town

panties
Kontakt:

Post Postao/la panties » 27 okt 2011, 22:04

Za_raju je napisao/la:
Hase10 je napisao/la:Kako god okrenes, Portugal ce ici dalje... **** :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Pa to znaju i ptice na grani.
Zbog tog me uopste ne interesuju te utakmice baraza isto kao i kad smo vodili u Francuskoj nisam se uopste uzrujavao jer sam bio svjestan da nema sanse da neprimimo gol,ne zbog njihove igre nego zbog sudija ...
Sve nas isto ceka i u barazu za to me te utakmice apsolutno ne zanimaju...
joj sto ja ne mogu ove price.
mozda ce im sudije i navlacit al u slucaju da budu nasi bolje igrali to je to...ne moze ih ni 15 sudija poslat dalje.

samo mi bosanci unaprijed se predajemo i trazimo izgovore zasto necemo proci a do utakmice jos 15 dana. nidje veze.
...

vOluMme
Kontakt:

Post Postao/la vOluMme » 27 okt 2011, 22:05

[youtube][/youtube]

džakailibu
Kontakt:

Post Postao/la džakailibu » 27 okt 2011, 22:07

džakailibu je napisao/la:
Saurman je napisao/la:
panties je napisao/la:slika

ali zato željezara radi "punom parom" u centru grada!
vidim da su se zenicani usplahirili, rodila ih majka. nisam imao nikakve namjere samo sam se iznenadio da je zeljezara tako blizu stadiona a stadion je valjda u centru zenice koliko ja znam, a iskreno i nisam neki veliki poznavatelj tog grada ali sam se vrtio oko stadiona. a drugi momenat je pozitivan da radi industrija po ovoj jadnoj bosni. a ove kosevo- bilino polje priče su katastrofa
strašno me stomak boli! može li od jukana "mene nosi mutna rijeka"!!!

Stivi_Dzi
Kontakt:

Post Postao/la Stivi_Dzi » 27 okt 2011, 22:55

Javier je napisao/la:
Scof1eld je napisao/la:
Druze ja sam iz Zvornika, i svaku utakmicu idem bez karte, kupim kad dodjem u Zenicu i to nikad ne dam više od 25 KM za Sjever npr. gdje uvijek idem. A sad imam kartu, dobio sam je jos prije tri dana :lol:

Jug
Kontakt:

Post Postao/la Jug » 27 okt 2011, 23:34

Nece Ronaldo da trci po zagadenom zraku, kaze prebacite nas u Sarajevo, taj divni grad, kao metropola Bosne i Hercegovine.

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 27 okt 2011, 23:39

Najbolje je ovim mojim komsijama iz susjednnog sela,Pjanic im obezbjedi karte i autobus,bar je tako bilo do sad! sve pjanice povee de na utakmicu..

Hocel biti u Tuzli ulaznica ? :)

Blue_He4rt
Kontakt:

Post Postao/la Blue_He4rt » 27 okt 2011, 23:42

Karte su pustaju u prodaju 31.Oktobra ili 1.Novembra ? Odgovor mi treba hitno!
Chelsea F.C.

hule_barca
Kontakt:

Post Postao/la hule_barca » 27 okt 2011, 23:50

Blue_He4rt je napisao/la:Karte su pustaju u prodaju 31.Oktobra ili 1.Novembra ? Odgovor mi treba hitno!
jarugo, moraš sačekati gdje se igra tekma, poslije 1. novembra ide prodaja dok se sazna gdje se igra ;)
Mes Que Un Club

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 28 okt 2011, 01:06

U Sarajevu ce biti malo karata ako se u Zenici bude igralo.
Jer ljudi koji rade u Centri u Sarajevu vec imaju seme kako i sta prodati.
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

Juve-TZ
Kontakt:

Post Postao/la Juve-TZ » 28 okt 2011, 01:32

imat cete ba vise od 3000 kao i prosli put za baraz kad se igralo u zenici....imat ce za sve u sarajevu ;)

imat ce i zenica hiljadu i po sigurno kao i proslu protiv portugala...

problem je sad za ostale gradove...svi dobiju po 100-150, a to ode dosta na rodbinu i komsije

jedino mi ide u mozak da idem na to sto vecina ljudi ide tj kupovina na slijepo....samo se bojim da mi ne uvali ko kakvu repliku karte pa da se ne sjebem :oops:

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 28 okt 2011, 01:34

Nece biti 3000 siguran budi u to. Znam provjereno, ne pisem nista napamet. U slobodnoj prodaji ce biti vrlo vrlo malo karata, iz razloga koji sam naveo. Radnici Centre ce poslije da preprodaju karte.
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

Juve-TZ
Kontakt:

Post Postao/la Juve-TZ » 28 okt 2011, 01:37

pa dobro to, naravno da ce da mute..

kazem ti poslat ce oko 3000 jer takav je omjer za vece utakmice :)

i u tuzli mute...posalju nam u trans turist 150 i na kraju kako karte prenoce tako ih pola i nestane :D :D zato necu ni da se mucim trazeci...

ima zenickih sanera, ako nemaju oni onda nema niko :D ;)

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 28 okt 2011, 02:30

neno#4 je napisao/la:Nece biti 3000 siguran budi u to. Znam provjereno, ne pisem nista napamet. U slobodnoj prodaji ce biti vrlo vrlo malo karata, iz razloga koji sam naveo. Radnici Centre ce poslije da preprodaju karte.
Hebote ovdje na ovom forumu svi imaju neke veze, vezice, samo ja jadnik nikoga ne znam ništa ne znam :roll: :D
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 28 okt 2011, 02:39

Ovdje si doš'o da kukaš, nije te stid! :P :mrgreen:
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.