Nije bilo teško pogoditiBatigolASR je napisao/la:Dobra ti dojavaGrdan je napisao/la:Troglav danas pada u Kupresu.

Nije bilo teško pogoditiBatigolASR je napisao/la:Dobra ti dojavaGrdan je napisao/la:Troglav danas pada u Kupresu.
Ti si mučki provokatorslogauskoplje je napisao/la:
@Rdje94
jesam reko da nećemo puno nismo mi ko City
badblueboylivno je napisao/la:
ako se to odnosi na mene:HNKBrotnjo je napisao/la:?
Tko je ispunio prijetnje o istupanju iz lige u ovoj državislogauskoplje je napisao/la:badblueboylivno je napisao/la:ako se to odnosi na mene:HNKBrotnjo je napisao/la:?
HNK Branitelj: Istupit ćemo iz Prve lige FBiH
Iz Uprave HNK Branitelj najavili su da će istupiti iz natjecanja u Prvoj ligi FBiH. Čelni ljudi mostarskog prvoligaša ogorčeni su suđenjem na posljednjim utakmicama svog kluba, a kap koja...
Pf, mi dolazimo po bodove. Kiksali smo u Uskoplju, Stocu, Kamešnici, Ljubuškom i Vrapčićima i jednostavno sebi ne možemo dozvoliti još jedan kiks!badblueboylivno je napisao/la: Očekujem visoku pobjedu Troglava i neriješeno u Konjicu. Ostalo me ne zanima.
badblueboylivno je napisao/la:NK Troglav - HNK Višići 3-1 (2-1)
Boško Peraica 10'
Alen Milak 27'
Adi Musli 70'
slogauskoplje je napisao/la:Troglav - Višići 1 (čisto sumnjam da će biti biti visoka)
Ja ću sačekati na potvrdu dok dođu iz Konjica za 20 minuta.Onakvu navalu djece na chatu još nisam vidioslogauskoplje je napisao/la:brotnjo izgleda dobilo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.