FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
@ barbarez nije babo omogucio sarajevu da igra evropu nego je sarajevo kao i ostali izborio to na terenu i pored njega
- plava grbavica
- Kontakt:
što se mene tiče volio bi da ih negledam na našem stadionu a samo je jedan razlog = gade mi se
Pa dragi pitari zbog IVICE gledate DZEKU SPAHICA PJANICA I OSTALE....Sta je s vama,to nije trava,to je nesto jace :ugeek:
A zasto ne bit' obican i voljet male stvari zasto svako mora biti glavni,sta to lijepo ima obraz zakrpljen sa flekom, zasto sa tugom gledam za covjekom?
Ko mi je ove male plave ovako na nervirao.....nemoj da vas ruzim.Bjezite ba strumfovi u svoj brlog.Ja djece.Pa komitet je tu postavljen samo radi reprezentacije valjda je to vec svima jasno.A sve ove (ne)normalne odluke koje su donijeli u premijer ligi to je KLASICNO izbjegavanje odgovornost i vodjenje linijom manjeg otpora.Kakav komitet i h...c.
- jug-onostalgicar
- Kontakt:
kad ce vise admin ili moderatori uklonit debile koji pljuju po Ivici Osimu
glupo je i pomislit da su ukinuta gostovanja cisto eto da pitari ne bi dosli na grbavici to samo malouman navijac moze pomislit.. pogotovo nakon snimaka nereda po cijeloj zemlji
sto se tice nedolaska naravno da je to uzasno jer derbi nije derbi bez pitara(u ovom slucaju)
za ove koji smisljaju teorije zavjere osima starijeg i mladjeg imam samo da porucim
nabavite zivot g.uzite radite nesto korisno u zivotu i mojne komplexa ovuda sad ako izgubite ja sam siguran da je to zbog navijaca -.- nidje veze
glupo je i pomislit da su ukinuta gostovanja cisto eto da pitari ne bi dosli na grbavici to samo malouman navijac moze pomislit.. pogotovo nakon snimaka nereda po cijeloj zemlji
sto se tice nedolaska naravno da je to uzasno jer derbi nije derbi bez pitara(u ovom slucaju)
za ove koji smisljaju teorije zavjere osima starijeg i mladjeg imam samo da porucim
nabavite zivot g.uzite radite nesto korisno u zivotu i mojne komplexa ovuda sad ako izgubite ja sam siguran da je to zbog navijaca -.- nidje veze
Iznervirala ih mangupska akademija i fun shop. vidis da od jada ne znaju ni sta pricaju. Onaj mene ubjedjuje u bajke a je li ovo, je li ono a ja mu kazem konkretno - zabrana je stigla nakon 'proslave' na grbavici za koju NIKO NIJE ODGOVARAO, a kako sad stvari stoje NITI CE! Niko nece odgovarati a trebao bi zasto je organizacija utakmice bila katastrofalna, kao sto je bila ona u BL i Mostaru gdje zastitara ni policije nije bilo na mapi! Na Kosevu se dogodilo ulijetanje u teren i belaji protiv listice, a i ono se ne bi dogodilo da je bilo vise policije. Dogodilo se, kazna stigla i to je to. Za grbavicu kazne NEMA. Kaznjeni smo mi koji hocemo da gledamo i bodrimo svoj klub na derbiju i ostalim utakmicama a nemamo nikakve veze sa svim dogadjajima! I sada oni nama trune kako nam je babo 'osigurao' evropu i ostale nebuloze....a svaka moguca odluka ide samo njima na ruku....pa nevjerovatni su to ljudi!!alibi je napisao/la:Ko mi je ove male plave ovako na nervirao.....nemoj da vas ruzim.Bjezite ba strumfovi u svoj brlog.Ja djece.Pa komitet je tu postavljen samo radi reprezentacije valjda je to vec svima jasno.A sve ove (ne)normalne odluke koje su donijeli u premijer ligi to je KLASICNO izbjegavanje odgovornost i vodjenje linijom manjeg otpora.Kakav komitet i h...c.
Pobijediti Olimpica, minimalno, 1:0, 2:1 ili kako već, pa smireno otići na derbi..
Jedan smo im od najnezgodnijih ''gostiju'' ako se već tako može izraziti i to trebamo iskoristiti...
Vidjećemo šta će biti za odlazak navijača ali ja sigurno znam ko će biti na tribini i bodriti svoje Sarajevo... Sa klupskim obilježjima ili bez...
ako damo gol sigurno neću ostati sjediti..
Jedan smo im od najnezgodnijih ''gostiju'' ako se već tako može izraziti i to trebamo iskoristiti...
Vidjećemo šta će biti za odlazak navijača ali ja sigurno znam ko će biti na tribini i bodriti svoje Sarajevo... Sa klupskim obilježjima ili bez...

ako damo gol sigurno neću ostati sjediti..

29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
-
- Kontakt:
Prekinite vise sa raspravama je*em mu sve!
http://fcsarajevo.ba/info.php?n=273" onclick="window.open(this.href);return false;
TAKO SE TO RADI

http://fcsarajevo.ba/info.php?n=273" onclick="window.open(this.href);return false;
TAKO SE TO RADI
Ne zato sto vam se gadimo, nego zato sto vas nadjacamo u navijanju. Prosli derbi na Grbavici kad smo bojkotovali zbog prostora na Grbavici, sam zujo je rekao da su mu navijaci rekli da nam ne da vise prostora na sjeveru.plava grbavica je napisao/la:što se mene tiče volio bi da ih negledam na našem stadionu a samo je jedan razlog = gade mi se
NA KOLJENA PRED HORDE !!!
- Giallorossi
- Kontakt:
Odlican potez upravesamosarajvo je napisao/la:Prekinite vise sa raspravama je*em mu sve!![]()
TAKO SE TO RADI

PS:Jel ovo novi dres sto drzi

FK Sarajevo ♥ Chicago Bulls ♥ Chicago Bears ♥ AS Roma ♥
Vama svaki derbi nešto smeta,jednom je malo prostora na sjeveru pa skupa karta pa sad zabranio babo OSIM,da vam željo ustupi čitav sjever a da karta bude 3 KM vi bih pričali nema tople vode u WC-u.To je Željin stadion i on određuje uslove na njemu i cijenu karte,i koliko če te sjevera dobiti i sve ostalo.KRAJ PRIČE.UPS je napisao/la:Ako cemo mak na konac, da organizator nije pustio gostujuce navijace na, u tom trenutku 'neobezbjedjen stadion' - stadion na kojem je bilo jedva 10 zastitara - ni do kakvih nereda ne bi doslonidi je napisao/la: Nisam te prepoznao jesi li to ti rambo,zbog takvih kao što si ti što vrše remonte na stadionu i oko stadiona je i donešena ovakva odluka.Jednostavno neće otvoriti ulaz za "zdenku" i to je to.Ja bih lično volio da vas puste na derby ,nama više para ,a i derbi nije derbi bez navijača obadva kluba.Ako vas puste na stadion cijena karti će biti 10 KM valjda nije i to problem.![]()
Ali, najlakse je okriviti navijace i tako svom mutavcu sacuvati glavu. Navijaci se naravno ne mogu braniti.
Sto se derbija tice, nema sanse da na grbavicu dodju horde! Nisu blesavi. Ne zato sto ne mogu hladno zauzeti pola sjevera, nego sto ce samim tim sto su dosli automatski biti okrivljeni za svaki evenualni incident koji bi se mogao dogoditi. i naravno da bi 'babin savez' jedva docekao da zapise novu tricu... ko je naivan
Bravo Piksi !
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
-
- Kontakt:
Covjece fan sop grmi prelijepo uradzen u centru grada sirok izbor artikala ekstra kvalitete SVAKA CAST ZA UPRAVU idemo dalje.......... POSTAVLJAMO STANDARDE I NABIJAMO KOMPLEKSE 

- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
ko vam je bio kriv za 2 zeljina trofeja dok nije bilo babe ? koga ste tad prozivali, prozivali ste troclano predjsednistvo, kao i oni stimaju zelji, sad i ivica stima zelji, zakljucak hrdjavom ku.rcu, dlake smetaju, vazda ste vi nevinasca, i kad uletite u teren, opet je to neka visa sila koja je uticala na to da vi uletite, i kad vas neko prebije, opet je to neka visa sila, opet niste vi krivi, i mali milion razloga gdje se vi nadjete uvrijedjeni, a ustvari ste vi najgori, nemate vi obraza cim tako pricate o jednoj takvoj velicini kakav je ivicaUPS je napisao/la:Iznervirala ih mangupska akademija i fun shop. vidis da od jada ne znaju ni sta pricaju. Onaj mene ubjedjuje u bajke a je li ovo, je li ono a ja mu kazem konkretno - zabrana je stigla nakon 'proslave' na grbavici za koju NIKO NIJE ODGOVARAO, a kako sad stvari stoje NITI CE! Niko nece odgovarati a trebao bi zasto je organizacija utakmice bila katastrofalna, kao sto je bila ona u BL i Mostaru gdje zastitara ni policije nije bilo na mapi! Na Kosevu se dogodilo ulijetanje u teren i belaji protiv listice, a i ono se ne bi dogodilo da je bilo vise policije. Dogodilo se, kazna stigla i to je to. Za grbavicu kazne NEMA. Kaznjeni smo mi koji hocemo da gledamo i bodrimo svoj klub na derbiju i ostalim utakmicama a nemamo nikakve veze sa svim dogadjajima! I sada oni nama trune kako nam je babo 'osigurao' evropu i ostale nebuloze....a svaka moguca odluka ide samo njima na ruku....pa nevjerovatni su to ljudi!!alibi je napisao/la:Ko mi je ove male plave ovako na nervirao.....nemoj da vas ruzim.Bjezite ba strumfovi u svoj brlog.Ja djece.Pa komitet je tu postavljen samo radi reprezentacije valjda je to vec svima jasno.A sve ove (ne)normalne odluke koje su donijeli u premijer ligi to je KLASICNO izbjegavanje odgovornost i vodjenje linijom manjeg otpora.Kakav komitet i h...c.
Za zivot cijeli!
Iz tvog posta covjek sa strane bi mogao pomisliti da mi godinama nekom branimo ulazak na stadion na raznorazne nacine a ne vi! Stvarno ste tragicno smijesni. Onaj jos spominje i cijene karata koje smo mi UVIJK kupovali, za razliku od vas. ma ne vrijedi vise ni pricati. Boldirano objasnjenjo, kome nije jasno nek se upuca, lijeci, sta drugo covjek moze reci. Titule i stimanja? Pa hvala Bogu da nas niko ni zasta ne proziva kao vas, mi bi davno u zemlji propaliThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la: ko vam je bio kriv za 2 zeljina trofeja dok nije bilo babe ? koga ste tad prozivali, prozivali ste troclano predjsednistvo, kao i oni stimaju zelji, sad i ivica stima zelji, zakljucak hrdjavom ku.rcu, dlake smetaju, vazda ste vi nevinasca, i kad uletite u teren, opet je to neka visa sila koja je uticala na to da vi uletite, i kad vas neko prebije, opet je to neka visa sila, opet niste vi krivi, i mali milion razloga gdje se vi nadjete uvrijedjeni, a ustvari ste vi najgori, nemate vi obraza cim tako pricate o jednoj takvoj velicini kakav je ivica
pa za šta će vas prozivati kad niste trofeja osvojili odavnoUPS je napisao/la:Iz tvog posta covjek sa strane bi mogao pomisliti da mi godinama nekom branimo ulazak na stadion na raznorazne nacine a ne vi! Stvarno ste tragicno smijesni. Onaj jos spominje i cijene karata koje smo mi UVIJK kupovali, za razliku od vas. ma ne vrijedi vise ni pricati. Boldirano objasnjenjo, kome nije jasno nek se upuca, lijeci, sta drugo covjek moze reci. Titule i stimanja? Pa hvala Bogu da nas niko ni zasta ne proziva kao vas, mi bi davno u zemlji propaliThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la: ko vam je bio kriv za 2 zeljina trofeja dok nije bilo babe ? koga ste tad prozivali, prozivali ste troclano predjsednistvo, kao i oni stimaju zelji, sad i ivica stima zelji, zakljucak hrdjavom ku.rcu, dlake smetaju, vazda ste vi nevinasca, i kad uletite u teren, opet je to neka visa sila koja je uticala na to da vi uletite, i kad vas neko prebije, opet je to neka visa sila, opet niste vi krivi, i mali milion razloga gdje se vi nadjete uvrijedjeni, a ustvari ste vi najgori, nemate vi obraza cim tako pricate o jednoj takvoj velicini kakav je ivica

DRUG NEBI TI PUNCA
Jarane, mozemo se mi sad praviti budale ali vas prozivaju kako god da okrenes - osvajali ne osvajali 
I da malo popuste komsinice - Kojasevic potpisao do sredine 2013

I da malo popuste komsinice - Kojasevic potpisao do sredine 2013

Ne znam sto raspravljate sa UPS, vidite da je prolupo covjek. Nije za normalnog svijeta. Citav zivot samo nesto sere nikad nista pametno da napise. Ne lozite se na trola.
NO PYRO NO PARTY
- Alfa_Muzijak
- Kontakt:
Podrska za UPS-a!
Kojašević: Jedno znam, zabit ću ga Želji na Grbavici

Kojašević: Jedno znam, zabit ću ga Želji na Grbavici

NEW YORK - PARIS - PECKHAM
- Giallorossi
- Kontakt:
Mogo bi i ti malo UPS ohaniti..
Nije ni cudo sto dolaze na nashu temu prosipat pamet ,mada sto se tice Ivice Osima to su u pravu komsije..ipak malo glupo zvuci,da takva velicina kao sto je Osim to radi namjerno na stetu SA,da nije njega bilo ne bi mi ni evrope videli pa ti kako hos..
Brate gledaj svoj klub svoja posla,yebes ostalo

Nije ni cudo sto dolaze na nashu temu prosipat pamet ,mada sto se tice Ivice Osima to su u pravu komsije..ipak malo glupo zvuci,da takva velicina kao sto je Osim to radi namjerno na stetu SA,da nije njega bilo ne bi mi ni evrope videli pa ti kako hos..

Brate gledaj svoj klub svoja posla,yebes ostalo

FK Sarajevo ♥ Chicago Bulls ♥ Chicago Bears ♥ AS Roma ♥
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 26 gostiju.