Svaka pohvala,dobro sve to izgleda

Ja sam protiv ovoga,necemo se moci vise sakriti iza onog zidica-A- je napisao/la:Napokon tribina i za nas goste![]()
Svaka pohvala,dobro sve to izgleda
Kad bi se ovo uradilo ovaj stadion bi postao najbolji u BiH - taman bi i reprezentacija imala priliku da igra u Banja Luci.delko je napisao/la:da planira se tribina, sjever to je tamo gdje je bila skela za goste a ovo je maketa
to bi bila ova maketa kazu kad se zavrsi ova sjeverna (ako je budu fino radili zavrsice) masine se sele na jug pa ce sve zavrse i onda ce valjda urade trecu fazu natkrivanje istoka i uredjenje oko stadiona a ispod ove tribine sto se sad gradi ce idu valjda svlacionice ili tako neke slicne prostorije
sto se toga tice naravno da si upravu, Tusanj je po onoj maketi STADION u odnosu na ovo, ALI uvijek ima alifukara87 je napisao/la:Koliko para , toliko muzike, ova maketa u Banja Luci je slaba za maketu u Tuzli, tako da "Sjeverna Tribina " Tusnja koja je pri kraju kosta oko 4 ,5 miliona KM, a njima ce trebat toliko za dvije tribine vjerovatno.
Ja bih volio da vidim ovako nestoo gotov, ma da hoce bogdom svaki stadion se sredit u nasoj Drzavi bilo bi super i gledat utakmice, a ne ovako slabo koji stadion da ima uslove za domace a kamoli gostujuce navijace, kod nas nema uslova nikakvih trenutno i ja se toga stidim jer grad Tuzla koji ima skoro 200 hiljada stanovnika ima skoro pa najgori stadion, i ovo sad sto se gradi to je sporo skrozdelko je napisao/la:sto se toga tice naravno da si upravu, Tusanj je po onoj maketi STADION u odnosu na ovo, ALI uvijek ima alifukara87 je napisao/la:Koliko para , toliko muzike, ova maketa u Banja Luci je slaba za maketu u Tuzli, tako da "Sjeverna Tribina " Tusnja koja je pri kraju kosta oko 4 ,5 miliona KM, a njima ce trebat toliko za dvije tribine vjerovatno.kod nas ce da izgrade ovo sada i nameracili su se da se uradi i projekat je realniji za nase prilike i ovo ce i da urade eh bice lijep stadioncic skroz medjutim volio bih da ga zavrse do sljedecih evropskih utakmica bice pravo uzivanje gledati utakmicu na istom
pa kako ide ta izgradnja?? imas li kakvih slika il je sve isto kao prije mjesec dana??fukara87 je napisao/la:
Ja bih volio da vidim ovako nestoo gotov, ma da hoce bogdom svaki stadion se sredit u nasoj Drzavi bilo bi super i gledat utakmice, a ne ovako slabo koji stadion da ima uslove za domace a kamoli gostujuce navijace, kod nas nema uslova nikakvih trenutno i ja se toga stidim jer grad Tuzla koji ima skoro 200 hiljada stanovnika ima skoro pa najgori stadion, i ovo sad sto se gradi to je sporo skroz
gospodin Seljakovic je napisao/la:pa kako ide ta izgradnja?? imas li kakvih slika il je sve isto kao prije mjesec dana??fukara87 je napisao/la:
Ja bih volio da vidim ovako nestoo gotov, ma da hoce bogdom svaki stadion se sredit u nasoj Drzavi bilo bi super i gledat utakmice, a ne ovako slabo koji stadion da ima uslove za domace a kamoli gostujuce navijace, kod nas nema uslova nikakvih trenutno i ja se toga stidim jer grad Tuzla koji ima skoro 200 hiljada stanovnika ima skoro pa najgori stadion, i ovo sad sto se gradi to je sporo skroz
Ovo je meni stadion za 10!!! Zna li netko slucajno koliko je kostala rekonstrukcija ovoga stadiona?NeRi_K je napisao/la:Atletska staza i nije toliko losa za stadion ukoliko se napravi odmah uz tribine i uz sami teren, bez nepotrebnih udaljavanja od tribine i terena kao sto je slucaj na Maksimiru. Idelan primjer je stadion u Uzicama, gdje je razmak izmedju terena i tribine stvarno minimalan, iako postoji atletska staza.
Ima li vama slicnosti ova dva stadiona! Ovo je projekat za stadion u Nisu "Cair" Samo sto je Tusanj veci.fukara87 je napisao/la:afa97 je napisao/la:Moze li slika makete novog stadiona u Tuzli?
Hvala puno za ovo prijatelju i moram ti reci da sam prijatno iznenaden.Jankauskas je napisao/la:http://www.fkslobodapointsevojno.rs/photo/stadion
http://www.fksloboda.org/galerija.php?id=145
Užice, stadion Slobode
220 miliona dinara (2,05 miliona evra)
Rekonstrukcija stadiona
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.