Rekonstrukcija stadiona u BiH

-A-
Kontakt:

Re: Rekonstrukcija stadiona u BiH

Post Postao/la -A- » 27 okt 2011, 01:18

Napokon tribina i za nas goste :D

Svaka pohvala,dobro sve to izgleda ;)

delko
Kontakt:

Post Postao/la delko » 27 okt 2011, 02:05

ehehe kako smo krenuli necemo mi skoro dozivjeti gostujuce navijace na stadionima :)
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★

LudLo 4
Kontakt:

Post Postao/la LudLo 4 » 27 okt 2011, 10:54

-A- je napisao/la:Napokon tribina i za nas goste :D

Svaka pohvala,dobro sve to izgleda ;)
Ja sam protiv ovoga,necemo se moci vise sakriti iza onog zidica :D :mrgreen: :lol:
Valjda nece ova izgradnja biti ko u tuzli :roll:
||| FKZeljeznicar |||
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 27 okt 2011, 11:18

Koliko para , toliko muzike, ova maketa u Banja Luci je slaba za maketu u Tuzli, tako da "Sjeverna Tribina " Tusnja koja je pri kraju kosta oko 4 ,5 miliona KM, a njima ce trebat toliko za dvije tribine vjerovatno.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 27 okt 2011, 11:25

delko je napisao/la:da planira se tribina, sjever to je tamo gdje je bila skela za goste a ovo je maketa
slika

to bi bila ova maketa kazu kad se zavrsi ova sjeverna (ako je budu fino radili zavrsice) masine se sele na jug pa ce sve zavrse i onda ce valjda urade trecu fazu natkrivanje istoka i uredjenje oko stadiona a ispod ove tribine sto se sad gradi ce idu valjda svlacionice ili tako neke slicne prostorije :)
Kad bi se ovo uradilo ovaj stadion bi postao najbolji u BiH - taman bi i reprezentacija imala priliku da igra u Banja Luci.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

delko
Kontakt:

Post Postao/la delko » 27 okt 2011, 13:32

fukara87 je napisao/la:Koliko para , toliko muzike, ova maketa u Banja Luci je slaba za maketu u Tuzli, tako da "Sjeverna Tribina " Tusnja koja je pri kraju kosta oko 4 ,5 miliona KM, a njima ce trebat toliko za dvije tribine vjerovatno.
sto se toga tice naravno da si upravu, Tusanj je po onoj maketi STADION u odnosu na ovo, ALI uvijek ima ali :D kod nas ce da izgrade ovo sada i nameracili su se da se uradi i projekat je realniji za nase prilike i ovo ce i da urade eh bice lijep stadioncic skroz medjutim volio bih da ga zavrse do sljedecih evropskih utakmica bice pravo uzivanje gledati utakmicu na istom :)
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 27 okt 2011, 14:38

delko je napisao/la:
fukara87 je napisao/la:Koliko para , toliko muzike, ova maketa u Banja Luci je slaba za maketu u Tuzli, tako da "Sjeverna Tribina " Tusnja koja je pri kraju kosta oko 4 ,5 miliona KM, a njima ce trebat toliko za dvije tribine vjerovatno.
sto se toga tice naravno da si upravu, Tusanj je po onoj maketi STADION u odnosu na ovo, ALI uvijek ima ali :D kod nas ce da izgrade ovo sada i nameracili su se da se uradi i projekat je realniji za nase prilike i ovo ce i da urade eh bice lijep stadioncic skroz medjutim volio bih da ga zavrse do sljedecih evropskih utakmica bice pravo uzivanje gledati utakmicu na istom :)
Ja bih volio da vidim ovako nestoo gotov, ma da hoce bogdom svaki stadion se sredit u nasoj Drzavi bilo bi super i gledat utakmice, a ne ovako slabo koji stadion da ima uslove za domace a kamoli gostujuce navijace, kod nas nema uslova nikakvih trenutno i ja se toga stidim jer grad Tuzla koji ima skoro 200 hiljada stanovnika ima skoro pa najgori stadion, i ovo sad sto se gradi to je sporo skroz

gospodin Seljakovic
Kontakt:

Post Postao/la gospodin Seljakovic » 27 okt 2011, 16:16

fukara87 je napisao/la:
Ja bih volio da vidim ovako nestoo gotov, ma da hoce bogdom svaki stadion se sredit u nasoj Drzavi bilo bi super i gledat utakmice, a ne ovako slabo koji stadion da ima uslove za domace a kamoli gostujuce navijace, kod nas nema uslova nikakvih trenutno i ja se toga stidim jer grad Tuzla koji ima skoro 200 hiljada stanovnika ima skoro pa najgori stadion, i ovo sad sto se gradi to je sporo skroz
pa kako ide ta izgradnja?? imas li kakvih slika il je sve isto kao prije mjesec dana??

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 27 okt 2011, 17:23

gospodin Seljakovic je napisao/la:
fukara87 je napisao/la:
pa kako ide ta izgradnja?? imas li kakvih slika il je sve isto kao prije mjesec dana??
slika
Ovo sto se vidi na slici je sa utakmice Sloboda - Zvijezda, pravi se zadnji stub ove tribine i onda se postavljaju gotovi redovi , posle toga se postavlja krovna konstrukcija.

gruezi
Kontakt:

Post Postao/la gruezi » 27 okt 2011, 20:57

da je jos uklonit ove atletske staze kao u sttutgartu bilo bi zakon...ovaako bezze totalno...

delko
Kontakt:

Post Postao/la delko » 27 okt 2011, 21:51

ja nezm ali meni su stadioni ruzni bez atletske staze :) nekako kad ima atletsku stazu lici mi na neku arenu i to mi je tako extra al dobro kod nas neka samo tribina i bice sve :D
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★

NeRi_K
Kontakt:

Post Postao/la NeRi_K » 27 okt 2011, 23:36

Atletska staza i nije toliko losa za stadion ukoliko se napravi odmah uz tribine i uz sami teren, bez nepotrebnih udaljavanja od tribine i terena kao sto je slucaj na Maksimiru. Idelan primjer je stadion u Uzicama, gdje je razmak izmedju terena i tribine stvarno minimalan, iako postoji atletska staza.

slika
Službena web stranica NK "Jedinstvo" Bihać: www.****

BlueTiger
Kontakt:

Post Postao/la BlueTiger » 28 okt 2011, 00:16

NeRi_K je napisao/la:Atletska staza i nije toliko losa za stadion ukoliko se napravi odmah uz tribine i uz sami teren, bez nepotrebnih udaljavanja od tribine i terena kao sto je slucaj na Maksimiru. Idelan primjer je stadion u Uzicama, gdje je razmak izmedju terena i tribine stvarno minimalan, iako postoji atletska staza.

slika
Ovo je meni stadion za 10!!! Zna li netko slucajno koliko je kostala rekonstrukcija ovoga stadiona? :D :D
U boj, u boj za Zeljuuu SVOG!!!!!! FORZAAAA ZELJOOOO!!!! MANIJAK NE MOZE BITI SVAK!!!!

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 28 okt 2011, 10:41

fukara87 je napisao/la:
afa97 je napisao/la:Moze li slika makete novog stadiona u Tuzli?

slika
slika
Ima li vama slicnosti ova dva stadiona! Ovo je projekat za stadion u Nisu "Cair" Samo sto je Tusanj veci.
slika
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Jankauskas
Kontakt:

Post Postao/la Jankauskas » 28 okt 2011, 11:35

http://www.fkslobodapointsevojno.rs/photo/stadion
http://www.fksloboda.org/galerija.php?id=145
Užice, stadion Slobode

220 miliona dinara (2,05 miliona evra)

Rekonstrukcija stadiona

BlueTiger
Kontakt:

Post Postao/la BlueTiger » 28 okt 2011, 11:59

Jankauskas je napisao/la:http://www.fkslobodapointsevojno.rs/photo/stadion
http://www.fksloboda.org/galerija.php?id=145
Užice, stadion Slobode

220 miliona dinara (2,05 miliona evra)

Rekonstrukcija stadiona
Hvala puno za ovo prijatelju i moram ti reci da sam prijatno iznenaden. :D :D :D
U boj, u boj za Zeljuuu SVOG!!!!!! FORZAAAA ZELJOOOO!!!! MANIJAK NE MOZE BITI SVAK!!!!

loptica
Kontakt:

Post Postao/la loptica » 28 okt 2011, 12:06

Trebo nam je Mamić poslat one šeike što su dali pare za Masimir i nama neku sadaku-sergiju pa bi nešto i mi dobili iz Arabije -Katra ,a naši ništa ne znaju ugovarati i uređivati,sve trulo i neodgovorno! Koliko se utuklo para za druge stvari takve, mogli smo 5 stadiona imat!!!
Fi hajati.
GO Bosno.

Alipasino071
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino071 » 28 okt 2011, 13:03

http://****/" onclick="window.open(this.href);return false;
slovenacke varalice opet jasu...

delko
Kontakt:

Post Postao/la delko » 28 okt 2011, 17:40

pocelo se raditi kod nas :) to je dobar znak ;)
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.