Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Mogao bi se skontat' kakav dobar listić za ovaj vikend. 

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Imal' ko šta za ovu košarku večeras ?! Neke sigurice, hendikepe itd itd ?!
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
evo sta sam ja uplatio , pa ako oces ispratiGunnerS je napisao/la:Imal' ko šta za ovu košarku večeras ?! Neke sigurice, hendikepe itd itd ?!

Pekovic over
Mc Calebb over
Galata 1
Real 1
Tomic over

SARAJEVO , HORDE , BOG I CARSIJA <3
Moji prijedlozi za danas su:
1.
Xamax - Young Boys 2 2,00
Ekipa domacina je nezadovoljna jer igraci vjerovali ili ne nisu dobili plaće,,treninge ne rade maksimalno i ramisljaju da udju u strajk.Trener gostiju najavio je pred ovu utakmicu da ce pojacati napad i definitivno pokusati iskoristiti situaciju u kojoj se nalazi domaca ekipa...
do sada score: 1/1 poz 0
Units 7/10
2.
Ukrajina/U17 - Hrvatska/U17 1 2,25
Kvota je ogromno pala sa 2,60 na 2,25 s tim mislim da je ovo kecina ko kuca ,nemam neke posebne ali filling je tu
Units 5/10
1.
Ekipa domacina je nezadovoljna jer igraci vjerovali ili ne nisu dobili plaće,,treninge ne rade maksimalno i ramisljaju da udju u strajk.Trener gostiju najavio je pred ovu utakmicu da ce pojacati napad i definitivno pokusati iskoristiti situaciju u kojoj se nalazi domaca ekipa...
Units 7/10
2.
Ukrajina/U17 - Hrvatska/U17 1 2,25
Kvota je ogromno pala sa 2,60 na 2,25 s tim mislim da je ovo kecina ko kuca ,nemam neke posebne ali filling je tu
Units 5/10
La Vechia Signora !!! ForZZA !!!
Moji prijedlozi
Luzern 3+
Alkmar 3+
NEC 3+
Real M kosarka 1
Kvota 3.32
Luzern 3+
Alkmar 3+
NEC 3+
Real M kosarka 1
Kvota 3.32
Thomas Müller - Fußballgott
- Liverpool.F.C
- Kontakt:
za danas:
Kladno - Zlin z1
Blues Espoo - Kaipa z1
Frolunda - Brynas z1
AIK - Farjesrad z1
Real - Milano 1
Domercant/-16,5 1
Deportivo daje gol
Galatasaray - Kazan z1 (mislio odigrati Olimpiacos - Fenerbahce, al izgleda da sam se zajebo
)
Kladno - Zlin z1
Blues Espoo - Kaipa z1
Frolunda - Brynas z1
AIK - Farjesrad z1
Real - Milano 1
Domercant/-16,5 1
Deportivo daje gol
Galatasaray - Kazan z1 (mislio odigrati Olimpiacos - Fenerbahce, al izgleda da sam se zajebo

Young Boys(SP) 2 2.20
Kopenhagen(L8) 2 2.35
Palermo 1 1.55
AZ Alkmaar 2 1.25
Feyenoord 2 1.45
Zenit 1 1.15
Deportivo X2 1.25
Atletico M. daje gol 1.30
na 0.50 = 13.15
Kopenhagen(L8) 2 2.35
Palermo 1 1.55
AZ Alkmaar 2 1.25
Feyenoord 2 1.45
Zenit 1 1.15
Deportivo X2 1.25
na 0.50 = 13.15

Željezničar über alles!
Slava Ukraïni!
Leeds United Football Club!
Slava Ukraïni!
Moji prijedlozi za danas su:
1.
Units 7/10
2.
Ukrajina/U17 - Hrvatska/U17 1 2,25 0:1
Units 5/10
1.
Units 7/10
2.
Ukrajina/U17 - Hrvatska/U17 1 2,25 0:1
Units 5/10
La Vechia Signora !!! ForZZA !!!
ne moze bit` goredeno_TM87 je napisao/la:
Young Boys(SP) 2 2.20
Kopenhagen(L8) 2 2.35
Palermo 1 1.55
AZ Alkmaar 2 1.25
Feyenoord 2 1.45
Zenit 1 1.15
Deportivo X2 1.25
na 0.50 = 13.15

Zadnja izmjena: deno_TM87, dana/u 28 okt 2011, 06:30, ukupno mijenjano 1 put.
Željezničar über alles!
Slava Ukraïni!
Slava Ukraïni!
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Pišite Vaše prijedloge kada je klađenje u pitanju. Komtentarišite kvote, sastave, moguće namještaljke (
), tražite duhove. Sugerišite ostalima šta bi trebalo uplatiti, a šta ne. Koji par bi mogao biti čista "navlakuša", ko je dobrano podcijenjen, a ko precijenjen. Ko je u lošoj seriji? Ko se pojačao, a ko rasprodao sve važne karike svog tima? Koji par je poklon dana?
Timskim radom kontra kladionica. Neka to bude moto sportsport.ba kladioničarskog podforuma.
Eh, u posljednje vrijeme se sve više žale na konstantno spamanje ove teme i na bespotreban chat, te smo odlučili (administracija) tome stati u kraj. Želja nam je vratiti stari sjaj i šmek ovog podforuma. Zar nije ljepše da čitamo samo odlične analize i parove te da budemo pošteđeni neukusnih psovki na račun porodica određenog sportiste ili kluba? Zar nije vrijeme da pokažemo kako i dalje možemo diskutovati na zavidnom nivou. Tja, mislim da postovi u kojima se moli za koji cent na wwin-u nemaju šta tražiti na ovom podforumu.
Helem, kako u samom naslovu stoji (kladionica: prijedlozi, sugestije), toga bismo se trebali pridržavati. Što više listića, parova i provjerenih informacija s jedne strane, te konačno STOP psovkama, svađama, podbadanjima i prosjačenju s druge. Znam da će sada biti nešto teže privići se na ovu "antispam" politiku (zato će administracija biti nešto blaža), al' vremenom će to sve doći na svoje.
U ime kompletne administracije sportsport.ba foruma vam želim što više dobitnih tiketa u budućnosti. Hvala na razumijevanju.

Timskim radom kontra kladionica. Neka to bude moto sportsport.ba kladioničarskog podforuma.
Eh, u posljednje vrijeme se sve više žale na konstantno spamanje ove teme i na bespotreban chat, te smo odlučili (administracija) tome stati u kraj. Želja nam je vratiti stari sjaj i šmek ovog podforuma. Zar nije ljepše da čitamo samo odlične analize i parove te da budemo pošteđeni neukusnih psovki na račun porodica određenog sportiste ili kluba? Zar nije vrijeme da pokažemo kako i dalje možemo diskutovati na zavidnom nivou. Tja, mislim da postovi u kojima se moli za koji cent na wwin-u nemaju šta tražiti na ovom podforumu.
Helem, kako u samom naslovu stoji (kladionica: prijedlozi, sugestije), toga bismo se trebali pridržavati. Što više listića, parova i provjerenih informacija s jedne strane, te konačno STOP psovkama, svađama, podbadanjima i prosjačenju s druge. Znam da će sada biti nešto teže privići se na ovu "antispam" politiku (zato će administracija biti nešto blaža), al' vremenom će to sve doći na svoje.
U ime kompletne administracije sportsport.ba foruma vam želim što više dobitnih tiketa u budućnosti. Hvala na razumijevanju.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- spielführer_21
- Kontakt:
@monolog
ako imaš kakav par- napiši, ako nemaš onda ne spamaj temu bezze..
On topic:
Bilbao-A.Madrid oba daju
Palermo-Lecce 1, F2 i 3+ odaberite
ako imaš kakav par- napiši, ako nemaš onda ne spamaj temu bezze..

On topic:
Bilbao-A.Madrid oba daju
Palermo-Lecce 1, F2 i 3+ odaberite
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
- Eric Cartman
- Kontakt:
Alkmaar primi 2 gola u 3 minute. Nije zar da ce me on oborit a kvota ocajna 1.25 ??? :S
Klikni OVDE da dobijes 10 centi.
Pa treba otvoriti onda i temu za chat, gdje ce se postavljati listici, dobitni, gubitni, psovati, hvaliti, dizati u nebesa i slicno. sve je to draz kladjenja 

nema potpisa
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Oj ove Siene, igrao da će zabiti preko 83,5 koša, u prvoj 1/4 zabije 26 u drugoj jedva 10!
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- Liverpool.F.C
- Kontakt:
koliko je domercant dao?
16Liverpool.F.C je napisao/la:koliko je domercant dao?

nema potpisa
- Liverpool.F.C
- Kontakt:
uh granica bila na 16Admir_Sa je napisao/la:16Liverpool.F.C je napisao/la:koliko je domercant dao?

- Liverpool.F.C
- Kontakt:
Liverpool.F.C je napisao/la:za danas:
Kladno - Zlin z1
Blues Espoo - Kaipa z1
Frolunda - Brynas z1
AIK - Farjesrad z1
Real - Milano 1
Domercant/-16,5 1
Deportivo daje gol
Galatasaray - Kazan z1 (mislio odigrati Olimpiacos - Fenerbahce, al izgleda da sam se zajebo)
Stotine bespotrebnih tema,od Plesa i Akrobacije do Kupujem biciklo,bilo tesko uredjivati jos jednu temu,gdje su se postavljale lijepe analize!I ostala nam je ova tema,na kojoj ne smijem ni reci **** DJECU ALKMAROVIM IGRACIMA KAD SU OD JEB*ENOG DORDECHTA PRIMILI 2 GOLA U 2-3 MINUTE...Admir_Sa je napisao/la:Pa treba otvoriti onda i temu za chat, gdje ce se postavljati listici, dobitni, gubitni, psovati, hvaliti, dizati u nebesa i slicno. sve je to draz kladjenja
ADMINISTRACIJE SE DIGLA U NEBESA,FORUM TONE!
Svete, vidiš li šta Srbija ima?! Ima Novaka Đokovića, najboljeg svetskog tenisera. Pokori se Rogere, pokori se Rafaele, pokori se Andy! Srbija ima šampiona i zauvek će ga imati!
Ma mora se otvoriti otvorenija tema za zezanciju, nemoguce da ova opstane. taman ce ljudi samo analize pisati, pa kao da im neko placa za tokelner je napisao/la:Stotine bespotrebnih tema,od Plesa i Akrobacije do Kupujem biciklo,bilo tesko uredjivati jos jednu temu,gdje su se postavljale lijepe analize!I ostala nam je ova tema,na kojoj ne smijem ni reci **** DJECU ALKMAROVIM IGRACIMA KAD SU OD JEB*ENOG DORDECHTA PRIMILI 2 GOLA U 2-3 MINUTE...Admir_Sa je napisao/la:Pa treba otvoriti onda i temu za chat, gdje ce se postavljati listici, dobitni, gubitni, psovati, hvaliti, dizati u nebesa i slicno. sve je to draz kladjenja
ADMINISTRACIJE SE DIGLA U NEBESA,FORUM TONE!

nema potpisa
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.