doci je napisao/la:moze li mi neko reci da li karte budu u prodaji na autobuskoj stanici u Sarajevu u poslovnicama Centrotransa.....Hvala Lijepo.....
Da.Ja tu uvijek kupujem karte

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
doci je napisao/la:moze li mi neko reci da li karte budu u prodaji na autobuskoj stanici u Sarajevu u poslovnicama Centrotransa.....Hvala Lijepo.....
kad moze veliki Dzeko, moze i kristina, ha jaGrdan je napisao/la:Stadion u Zenici je uzak,igrači se ne mogu normalno okrenuti,sve je nabijeno,lopta se samo napucaje.Bruka je na kakvoj močvari moraju igrati igrači poput Ronalda.
Slazem se s tobom, ali je istina da nasa repka bilo gdje drugo ne igra isto kao na Bilinom polju, zato cemo mi tu sramotu oko stadiona progutati ako ih aBd dobijemoGrdan je napisao/la:Stadion u Zenici je uzak,igrači se ne mogu normalno okrenuti,sve je nabijeno,lopta se samo napucaje.Bruka je na kakvoj močvari moraju igrati igrači poput Ronalda.
To tebi bio mal kad si igrao ?! Ti navikao na veči ( msm.stadionGrdan je napisao/la:Stadion u Zenici je uzak,igrači se ne mogu normalno okrenuti,sve je nabijeno,lopta se samo napucaje.Bruka je na kakvoj močvari moraju igrati igrači poput Ronalda.
Koji centar grada?džakailibu je napisao/la:
ali zato željezara radi "punom parom" u centru grada!
ma ja veci je problem sto ovdje ima djece koja imaju 15-16 godina i sa njima ulaziti u raspraveavenija je napisao/la:pa ima pravo zeljezara da radi sta hoce napravili su 90 % sto vidis objekata na slici pa i sam stadion je zeljezara napravila.(broj 2 nije ni blizu ovo centra grada) rece neko stadion uzak, je li moguce biti toliki bolid
pa moramo ih edukovat od malih noguvejza_ je napisao/la:ma ja veci je problem sto ovdje ima djece koja imaju 15-16 godina i sa njima ulaziti u raspraveavenija je napisao/la:pa ima pravo zeljezara da radi sta hoce napravili su 90 % sto vidis objekata na slici pa i sam stadion je zeljezara napravila.(broj 2 nije ni blizu ovo centra grada) rece neko stadion uzak, je li moguce biti toliki bolid
Nimla_RZ je napisao/la:Koji centar grada?džakailibu je napisao/la:
ali zato željezara radi "punom parom" u centru grada!
Da ti nisi možda saso-mange neki ?! Tajni agent ?!D€LUX je napisao/la:upravo sam od tajnog izvora saznao da se stima portugalcima kosevo , jer znaju da igramo dosta slabije na tom stadionu i da nam BP odgovara ,a ide im u prilog da kad je danas UEFA bila , teren haos lose izgledao jer su nesto valjda stavljali i to uglavnom trenutno su dosta vece sanse da se igra na kosevu , a usput znaju da ce biti manje gledalaca zbog zapadne tribine koja ce morat biti zatvorene jer stolice nemaju naslonjace , jer po uefa standardima valjda i to ....![]()
![]()
sve protiv nas ...
retarde neznam kako da te nazovem danas uopste niko nije bio vec ce sutra bitiD€LUX je napisao/la:upravo sam od tajnog izvora saznao da se stima portugalcima kosevo , jer znaju da igramo dosta slabije na tom stadionu i da nam BP odgovara ,a ide im u prilog da kad je danas UEFA bila , teren haos lose izgledao jer su nesto valjda stavljali i to uglavnom trenutno su dosta vece sanse da se igra na kosevu , a usput znaju da ce biti manje gledalaca zbog zapadne tribine koja ce morat biti zatvorene jer stolice nemaju naslonjace , jer po uefa standardima valjda i to ....![]()
![]()
sve protiv nas ...
danas su bili u zenici a ti kako hoces... uopste ti nemam se sta pravdati vrijeme ce sve pokazatiavenija je napisao/la:retarde neznam kako da te nazovem danas uopste niko nije bio vec ce sutra bitiD€LUX je napisao/la:upravo sam od tajnog izvora saznao da se stima portugalcima kosevo , jer znaju da igramo dosta slabije na tom stadionu i da nam BP odgovara ,a ide im u prilog da kad je danas UEFA bila , teren haos lose izgledao jer su nesto valjda stavljali i to uglavnom trenutno su dosta vece sanse da se igra na kosevu , a usput znaju da ce biti manje gledalaca zbog zapadne tribine koja ce morat biti zatvorene jer stolice nemaju naslonjace , jer po uefa standardima valjda i to ....![]()
![]()
sve protiv nas ...
i nista nisu stavljali stavljano je prije 7 dana ali toga vise nema ..
tajni izvor![]()
jel se vi zajebajete ljudi ozbiljno ?
Jarane, nemoj se zayebavati! Jel ti uopste znas ko te prati? Jel znas koga smo unajmili za utakmicu sa Portugalom?D€LUX je napisao/la:upravo sam od tajnog izvora saznao da se stima portugalcima kosevo , jer znaju da igramo dosta slabije na tom stadionu i da nam BP odgovara ,a ide im u prilog da kad je danas UEFA bila , teren haos lose izgledao jer su nesto valjda stavljali i to uglavnom trenutno su dosta vece sanse da se igra na kosevu , a usput znaju da ce biti manje gledalaca zbog zapadne tribine koja ce morat biti zatvorene jer stolice nemaju naslonjace , jer po uefa standardima valjda i to ....![]()
![]()
sve protiv nas ...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.