Eto ti šanse, kupi vola i prodaji, zaradi malo loveIndependenT je napisao/la:Ja kao Zenicanin volio bih da se igra na Kosevu..Da ne gledam onaj teferic prije tekme,jos im trebaju volovi i to je to..

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Eto ti šanse, kupi vola i prodaji, zaradi malo loveIndependenT je napisao/la:Ja kao Zenicanin volio bih da se igra na Kosevu..Da ne gledam onaj teferic prije tekme,jos im trebaju volovi i to je to..
care normalno je da ako vas ima 500 000 ocekujemo vas najmanje 100 000 koji bi imali zelju da dodju do ulaznice...GunnerS je napisao/la:![]()
Nego, zanima me ša ovo posipaju po njemu ?!
A u Zenici je "vjerna" Zenička publika ?! c c c, a razmišljanja da Bog sačuva. Čuj Sarajevska publika, pa neće samo sarajevo doći gledat utakmicu, više je došla iz drugih gradova, kao i u Zenici. Hvala Bogu da je tako, šta bi bilo da nije. Kako glupih komentara ima a da ne govorim o nečem drugom.
ako je suditi po ovoj slici teren je u graznom stanju i nema nam druge moramo igrati na kosevu ako nista na kosevu je barem teren uredu ali se nadam dace se ipak desiti cudo ida cemo igrati u zeniciSaurman je napisao/la:Ovo izgleda zabrinjavajućepanties je napisao/la:
slika od prije dvatri dana
ne znam za vas al ovo ne ulijeva nadu
http://4.bp.****/_7clxtvgmnKo/S ... Bpitch.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;panties je napisao/la:
slika od prije dvatri dana
ne znam za vas al ovo ne ulijeva nadu
i da onda ni ne igramo u bosni? nece oni izabrat sta je MANJE los teren, ako ni jedan ne valja...Zomby je napisao/la:Treba otići na Koševo i napraviti prau oranicu
zar ne možeš nazvat i sebi rezervisat karte ?! Zar nema u Tuzli Centotrans ?! A to je do FSBIH što ne prodaje karte u svim gradovima. Naravno da treba se najviše prodat u Sarajevu jer nas i najviše ima ( mislim u jednom gradu ) al isto tako trebaju se prodavat i u BL, Zenici, Tuzli Mostaru itd itd... A da dolazi samo Sarajevska publika to nije tačno, nit će kad bit tačno. Isto kao što ne dolazi samo Zenička publika u ZeniciJuve-TZ je napisao/la:care normalno je da ako vas ima 500 000 ocekujemo vas najmanje 100 000 koji bi imali zelju da dodju do ulaznice...GunnerS je napisao/la:![]()
A u Zenici je "vjerna" Zenička publika ?! c c c, a razmišljanja da Bog sačuva. Čuj Sarajevska publika, pa neće samo sarajevo doći gledat utakmicu, više je došla iz drugih gradova, kao i u Zenici. Hvala Bogu da je tako, šta bi bilo da nije. Kako glupih komentara ima a da ne govorim o nečem drugom.
znaci da camp nou napunite![]()
znas sta je olaksavajuca okolnost za vas npr...sto samo moras ustati i stati u red i uzeti svoju ulaznicu, znaci distribucija ulaznica je tragedija, ja da dodjem do ulaznice moram krv propisatet sto ne opravdavam...
Čuj da ne igramo u bosni, po tome je sve u...panties je napisao/la:i da onda ni ne igramo u bosni? nece oni izabrat sta je MANJE los teren, ako ni jedan ne valja...Zomby je napisao/la:Treba otići na Koševo i napraviti prau oranicu
pa evo zadnju utakmicu protiv luxemburga smo morali karte u sarajevu uzimati...al hajdGunnerS je napisao/la:zar ne možeš nazvat i sebi rezervisat karte ?! Zar nema u Tuzli Centotrans ?! A to je do FSBIH što ne prodaje karte u svim gradovima. Naravno da treba se najviše prodat u Sarajevu jer nas i najviše ima ( mislim u jednom gradu ) al isto tako trebaju se prodavat i u BL, Zenici, Tuzli Mostaru itd itd... A da dolazi samo Sarajevska publika to nije tačno, nit će kad bit tačno. Isto kao što ne dolazi samo Zenička publika u ZeniciJuve-TZ je napisao/la:care normalno je da ako vas ima 500 000 ocekujemo vas najmanje 100 000 koji bi imali zelju da dodju do ulaznice...GunnerS je napisao/la:![]()
znaci da camp nou napunite![]()
znas sta je olaksavajuca okolnost za vas npr...sto samo moras ustati i stati u red i uzeti svoju ulaznicu, znaci distribucija ulaznica je tragedija, ja da dodjem do ulaznice moram krv propisatet sto ne opravdavam...
baci nam sliku kojuavenija je napisao/la:evo sad sa stadiona , usput se svratio , ovo sto vidite na slikama je humus i nove sadnice i toga uopste vise nema nego se ujednacilo sa travnjakom(ova slika je stara 7 dana) , kisa neumorno pada ali travnjak je u dobrom stanju kad se zna u kakvom je bio prije 15 dana , tj skroz oguljen . Tako da se netreba pribojavati kontrole . Ljudi i sada trenutno posipaju neki pjesak sa isusavanje travnjaka , tako da nema vode na terenu iako kisa pada .
Upravo sam to mislio, sigurno da se moralo poraditi na najugroženijim mijestima, tako da je to izgledalo ovako kao na slici..avenija je napisao/la:evo sad sa stadiona , usput se svratio , ovo sto vidite na slikama je humus i nove sadnice i toga uopste vise nema nego se ujednacilo sa travnjakom(ova slika je stara 7 dana) , kisa neumorno pada ali travnjak je u dobrom stanju kad se zna u kakvom je bio prije 15 dana , tj skroz oguljen . Tako da se netreba pribojavati kontrole . Ljudi i sada trenutno posipaju neki pjesak sa isusavanje travnjaka , tako da nema vode na terenu iako kisa pada .
shvatam ja to sve...GunnerS je napisao/la:@Juve, al nije to krivo Sarajevo, nego je kriv FSBIH. On treba da pošalji 1000 karti u sve veče gradove i da npr.do 2 dana prije tekme mogu da se kupe ako ne, onda se karte vraćaju u grad gdje se utakmica igra i tamo se prodaju na dan tekme. Razumiješ ?! Ja koliko znam, do sada svaki put, sam mogao nabavit kartu, kad god sam htio u Centrotransu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.