BARAŽ: Bosna i Hercegovina vs Portugal

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Možemo li se osvetiti Portugalu i plasirati se na EP?

Anketa je završila: 16 nov 2011, 16:29.

1. Naravno da možemo
322
63%
2. Ne, ipak su prejaki za nas
83
16%
3. Možemo, al' UEFA nam to neće dozvoliti. Ronaldo je Ronaldo!
103
20%

Ukupno glasova: 508

GunnerS
Kontakt:

Re: BARAŽ: Bosna i Hercegovina vs Portugal

Post Postao/la GunnerS » 27 okt 2011, 12:54

IndependenT je napisao/la:Ja kao Zenicanin volio bih da se igra na Kosevu..Da ne gledam onaj teferic prije tekme,jos im trebaju volovi i to je to..
Eto ti šanse, kupi vola i prodaji, zaradi malo love :D
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

Juve-TZ
Kontakt:

Post Postao/la Juve-TZ » 27 okt 2011, 12:59

GunnerS je napisao/la::roll: :mrgreen: Nego, zanima me ša ovo posipaju po njemu ?! :?
A u Zenici je "vjerna" Zenička publika ?! c c c, a razmišljanja da Bog sačuva. Čuj Sarajevska publika, pa neće samo sarajevo doći gledat utakmicu, više je došla iz drugih gradova, kao i u Zenici. Hvala Bogu da je tako, šta bi bilo da nije. Kako glupih komentara ima a da ne govorim o nečem drugom. :roll:
care normalno je da ako vas ima 500 000 ocekujemo vas najmanje 100 000 koji bi imali zelju da dodju do ulaznice...

znaci da camp nou napunite ;)

znas sta je olaksavajuca okolnost za vas npr...sto samo moras ustati i stati u red i uzeti svoju ulaznicu, znaci distribucija ulaznica je tragedija, ja da dodjem do ulaznice moram krv propisat :D et sto ne opravdavam...

deni_23
Kontakt:

Post Postao/la deni_23 » 27 okt 2011, 13:00

Saurman je napisao/la:
panties je napisao/la:slika
slika od prije dvatri dana

ne znam za vas al ovo ne ulijeva nadu
Ovo izgleda zabrinjavajuće :roll:
ako je suditi po ovoj slici teren je u graznom stanju i nema nam druge moramo igrati na kosevu ako nista na kosevu je barem teren uredu ali se nadam dace se ipak desiti cudo ida cemo igrati u zenici
Zadnja izmjena: deni_23, dana/u 27 okt 2011, 13:05, ukupno mijenjano 1 put.

DRHAUSE
Kontakt:

Post Postao/la DRHAUSE » 27 okt 2011, 13:01

panties je napisao/la:slika
slika od prije dvatri dana

ne znam za vas al ovo ne ulijeva nadu
http://4.bp.****/_7clxtvgmnKo/S ... Bpitch.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Ovaj udarac Portugalaca nečemo odbraniti. 8-)
“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”

Dr. Gregory House

Zomby
Kontakt:

Post Postao/la Zomby » 27 okt 2011, 13:07

Treba otići na Koševo i napraviti pravu oranicu :mrgreen: tako da cemo igrati na B.Polju, ovako UEFA :oops:
Zadnja izmjena: Zomby, dana/u 27 okt 2011, 13:08, ukupno mijenjano 1 put.

panties
Kontakt:

Post Postao/la panties » 27 okt 2011, 13:08

Zomby je napisao/la:Treba otići na Koševo i napraviti prau oranicu :mrgreen:
i da onda ni ne igramo u bosni? nece oni izabrat sta je MANJE los teren, ako ni jedan ne valja...
...

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 27 okt 2011, 13:08

Juve-TZ je napisao/la:
GunnerS je napisao/la::roll: :mrgreen: Nego, zanima me ša ovo posipaju po njemu ?! :?
A u Zenici je "vjerna" Zenička publika ?! c c c, a razmišljanja da Bog sačuva. Čuj Sarajevska publika, pa neće samo sarajevo doći gledat utakmicu, više je došla iz drugih gradova, kao i u Zenici. Hvala Bogu da je tako, šta bi bilo da nije. Kako glupih komentara ima a da ne govorim o nečem drugom. :roll:
care normalno je da ako vas ima 500 000 ocekujemo vas najmanje 100 000 koji bi imali zelju da dodju do ulaznice...

znas sta je olaksavajuca okolnost za vas npr...sto samo moras ustati i stati u red i uzeti svoju ulaznicu, znaci distribucija ulaznica je tragedija, ja da dodjem do ulaznice moram krv propisat :D et sto ne opravdavam...
zar ne možeš nazvat i sebi rezervisat karte ?! Zar nema u Tuzli Centotrans ?! A to je do FSBIH što ne prodaje karte u svim gradovima. Naravno da treba se najviše prodat u Sarajevu jer nas i najviše ima ( mislim u jednom gradu ) al isto tako trebaju se prodavat i u BL, Zenici, Tuzli Mostaru itd itd... A da dolazi samo Sarajevska publika to nije tačno, nit će kad bit tačno. Isto kao što ne dolazi samo Zenička publika u Zenici ;)

Zomby
Kontakt:

Post Postao/la Zomby » 27 okt 2011, 13:10

panties je napisao/la:
Zomby je napisao/la:Treba otići na Koševo i napraviti prau oranicu :mrgreen:
i da onda ni ne igramo u bosni? nece oni izabrat sta je MANJE los teren, ako ni jedan ne valja...
Čuj da ne igramo u bosni, po tome je sve u... :oops: kako su mogli albanci, rusi, rumuni, luksici i ostale repke mogu i oni..

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 27 okt 2011, 13:13

evo sad sa stadiona , usput se svratio , ovo sto vidite na slikama je humus i nove sadnice i toga uopste vise nema nego se ujednacilo sa travnjakom(ova slika je stara 7 dana) , kisa neumorno pada ali travnjak je u dobrom stanju kad se zna u kakvom je bio prije 15 dana , tj skroz oguljen . Tako da se netreba pribojavati kontrole . Ljudi i sada trenutno posipaju neki pjesak sa isusavanje travnjaka , tako da nema vode na terenu iako kisa pada .
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

Juve-TZ
Kontakt:

Post Postao/la Juve-TZ » 27 okt 2011, 13:19

GunnerS je napisao/la:
Juve-TZ je napisao/la:

zar ne možeš nazvat i sebi rezervisat karte ?! Zar nema u Tuzli Centotrans ?! A to je do FSBIH što ne prodaje karte u svim gradovima. Naravno da treba se najviše prodat u Sarajevu jer nas i najviše ima ( mislim u jednom gradu ) al isto tako trebaju se prodavat i u BL, Zenici, Tuzli Mostaru itd itd... A da dolazi samo Sarajevska publika to nije tačno, nit će kad bit tačno. Isto kao što ne dolazi samo Zenička publika u Zenici ;)
pa evo zadnju utakmicu protiv luxemburga smo morali karte u sarajevu uzimati...al hajd

kako znam bio je centrotrans ali ga nema vise, sad ima transturist i saradjuje sa centrotransom

sta je problem? sto na grad od 150 000 ljudi npr proslu utakmicu baraza protiv portugala mi dobijemo 150 ULAZNICA :lol:

banja luka dobije isto gdje ljude boli k za bosnom...et npr sarajevo je za zenicu prosli put dobilo 3000

sad kad uzmes u obzir da ce noc 30-31 biti progutano jedno 100 karti sigurno, tj stela i ostaviti ce sa strane za svoje prijatelje, komsije i rodjake onda nama nista ne ostane....prosli put je noc progutala pola ulaznica :oops:

znaci drugi grad po velicini u federaciji nema ulaznica...i onda nemojte mi se izvlaciti, Bog vas je nagradio...ako treba da ustanete u 5 ustanite, jer ste nagradjeni

DRHAUSE
Kontakt:

Post Postao/la DRHAUSE » 27 okt 2011, 13:20

Ovim radnicima što rade na reparaciji terena u Zenici treba poslati pojačanje iz gradova i klubova koji su dobri u tome npr.FK Zvijezda Gradačac , FK Željezničar , FK Sarajevo , FK Borac jer dotični očigledno nemogu i neznaju sami dovesti teren u pravo stanje.Tome u prilog govori i činjenica da se nepamti kad je zadnji put teren Bilinog Polja bio u savršenom stanju."Nije sramota neznati, već nehtjeti učiti" :idea:
Zadnja izmjena: DRHAUSE, dana/u 27 okt 2011, 13:22, ukupno mijenjano 2 puta.
“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”

Dr. Gregory House

pastore
Kontakt:

Post Postao/la pastore » 27 okt 2011, 13:20

avenija je napisao/la:evo sad sa stadiona , usput se svratio , ovo sto vidite na slikama je humus i nove sadnice i toga uopste vise nema nego se ujednacilo sa travnjakom(ova slika je stara 7 dana) , kisa neumorno pada ali travnjak je u dobrom stanju kad se zna u kakvom je bio prije 15 dana , tj skroz oguljen . Tako da se netreba pribojavati kontrole . Ljudi i sada trenutno posipaju neki pjesak sa isusavanje travnjaka , tako da nema vode na terenu iako kisa pada .
baci nam sliku koju

Zomby
Kontakt:

Post Postao/la Zomby » 27 okt 2011, 13:21

avenija je napisao/la:evo sad sa stadiona , usput se svratio , ovo sto vidite na slikama je humus i nove sadnice i toga uopste vise nema nego se ujednacilo sa travnjakom(ova slika je stara 7 dana) , kisa neumorno pada ali travnjak je u dobrom stanju kad se zna u kakvom je bio prije 15 dana , tj skroz oguljen . Tako da se netreba pribojavati kontrole . Ljudi i sada trenutno posipaju neki pjesak sa isusavanje travnjaka , tako da nema vode na terenu iako kisa pada .
Upravo sam to mislio, sigurno da se moralo poraditi na najugroženijim mijestima, tako da je to izgledalo ovako kao na slici..

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 27 okt 2011, 13:24

@Juve, al nije to krivo Sarajevo, nego je kriv FSBIH. On treba da pošalji 1000 karti u sve veče gradove i da npr.do 2 dana prije tekme mogu da se kupe ako ne, onda se karte vraćaju u grad gdje se utakmica igra i tamo se prodaju na dan tekme. Razumiješ ?! Ja koliko znam, do sada svaki put, sam mogao nabavit kartu, kad god sam htio u Centrotransu. :)

Juve-TZ
Kontakt:

Post Postao/la Juve-TZ » 27 okt 2011, 13:25

GunnerS je napisao/la:@Juve, al nije to krivo Sarajevo, nego je kriv FSBIH. On treba da pošalji 1000 karti u sve veče gradove i da npr.do 2 dana prije tekme mogu da se kupe ako ne, onda se karte vraćaju u grad gdje se utakmica igra i tamo se prodaju na dan tekme. Razumiješ ?! Ja koliko znam, do sada svaki put, sam mogao nabavit kartu, kad god sam htio u Centrotransu. :)
shvatam ja to sve... ;) zafrkana situacija, nez koji im je vrag :D

valjda sad posalju vise :)

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 27 okt 2011, 13:30

E, valjda, siguran sam da neće :) Ništa kod nas se ne znaju sami sjetit, ne brini ;) :roll:

Juve-TZ
Kontakt:

Post Postao/la Juve-TZ » 27 okt 2011, 13:40

najvise se izgleda uzme ulaznica sa strane :D

nez kako oni sto preprodaju dodju npr do 50 ulaznica, znaci kupe 50 ulaznica..a maksimalan broj po osobi je 5 :D

doci
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la doci » 27 okt 2011, 14:02

moze li mi neko reci da li karte budu u prodaji na autobuskoj stanici u Sarajevu u poslovnicama Centrotransa.....Hvala Lijepo.....

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 27 okt 2011, 14:04

Ja mislim da se prodaje na Ferhadiji u Centrotransu, jer sam tamo kupovo ulaznice ( ne sad, prije ).

Maestro^^
Kontakt:

Post Postao/la Maestro^^ » 27 okt 2011, 14:05

Hoce li se igdje moci kupiti ulaznice u Mostaru , zna li iko, i ako bi moglo , gdje bi se mogla ocekivati kupovina tih ulaznica ? :roll:
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.