Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Demonstracija sile je neminovnost !
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Draze mi je kad damo 1 gol u prvom poluvremenu ,a ne 3 u 10 min , jbt drugo poluvrijeme isto qrac. Izuzev Arbeloine prilike nista nije vrijedno pomena.
Slazem se ja s tobom,ali ovo je jos dobro ispalo,msm za tebe.kad je real stao sa igrom protiv malage u 2. poluvremenu te malaga imala dosta sansi,i ja posto kako sam razocaran s prestankom igre i slabijim zalaganjem ja ispado glup i klinac.neki ne kontaju al stas im,ima i takvih.anonymousHD je napisao/la:Opet ista stvar kao i u Malagi, prvo poluvreme strašno, letimo na terenu, a drugo poluvreme spustimo loptu i samo se dodajemo bez ikakvih akcija.. Ali koga briga, bitni su bodovi.. Volio bi da i drugo poluvreme odigramo strašno, sa onim jakim presingom..
Ugl i ja sam se nado jos golova.
msm da je gl uzrok to sto je cr7 ceko 100 gol.
Sretno zmajevi!!
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Tako Željo igra!anonymousHD je napisao/la:Opet ista stvar kao i u Malagi, prvo poluvreme strašno, letimo na terenu, a drugo poluvreme spustimo loptu i samo se dodajemo bez ikakvih akcija.. Ali koga briga, bitni su bodovi.. Volio bi da i drugo poluvreme odigramo strašno, sa onim jakim presingom..

Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- anonymousHD
- Kontakt:
http://videa.hu/videok/sport/real-madri ... CI0LImgoxn" onclick="window.open(this.href);return false;
Počeo je Ronaldo na neku stvar ići s onim mahanjima usred utakmice, valjda je skontao da se neće vrtiti oko njega ovo sve, Kaka jači nego ikad, onaj Borja Valero ga je sigurno 3, 4 puta momački opalio po nozi. Samo mi je krivo što Mourinho nikako ne uvede Altintopa kad već 3 - 0 vodimo.
"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
"See you in another life, brother."
Real Madrid
U nedjelju 6.11 Madrid igra protiv Osasune na Bernabeu u 12.00h,to će biti prvi meč Reala u toj satnici na Bernabeu u istoriji,
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
Što tad igraju ?! Neki razlog, ili da stignu i navečer jednu odigratmadridist je napisao/la:U nedjelju 6.11 Madrid igra protiv Osasune na Bernabeu u 12.00h,to će biti prvi meč Reala u toj satnici na Bernabeu u istoriji,

a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
To je nova satnica lfp koja se primjenjuje od početka sezone al dosad ni Real ni Barselona nisu upali u taj termin
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
- tyler durden
- Kontakt:
GunnerS je napisao/la:Što tad igraju ?! Neki razlog, ili da stignu i navečer jednu odigratmadridist je napisao/la:U nedjelju 6.11 Madrid igra protiv Osasune na Bernabeu u 12.00h,to će biti prvi meč Reala u toj satnici na Bernabeu u istoriji,?!
novi termini,radi bolje prodaje prava na istoku

To oni tek skontali 

- tyler durden
- Kontakt:
ne,to si ti tek skontoGunnerS je napisao/la:To oni tek skontali

skontao je to perez i prije,ali su tek sad odobrili.

Perez je tu ideju imao još u prvom mandatu ali LFP ga uvijek kočio..
Nisam mislio na Real Madrid nego na Primeru, njihove čelnike. Reko tek to skontali, da i tamo se gleda fudbaltyler durden je napisao/la:ne,to si ti tek skontoGunnerS je napisao/la:To oni tek skontali
skontao je to perez i prije,ali su tek sad odobrili.

Čekaj malo jel tada ima neki praznik bajram ili nešto
Ja baš tada kont'o da se naspavam čovjek,al Real je važniji 

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- Sinoć sam gledao Real... I dobio proljev. Nikada nisam vido da netko igra tako dobar nogomet... Eutanizirati ću se na par dana kada budemo igrali u Madridu - Mamić
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Zdravko Mamić:
- Jučer sam gledao Real i Villarreal i dobio proljev. Nikad nisam vidio klub koji igra nogomet kao Real. To kako oni igraju nogomet, to je nezapamćeno, prava rapsodija. Ja ću se u ta tri dana negdje eutanizirati. Oni će biti europski prvaci.

- Nail for Real
- Kontakt:
Mislim da bi mogli ocekivati ovakve utakmice od Reala protiv svih objektivno slabijih protivnika. Tesko da ekipe poput Villareala mogu da nas ugroze ako spustimo gard, ovakvog Reala ne
.

My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Pa relativno nema puno ekipa ni u Spaniji ni uopce u Evropi koje su bolje od Villareala.Nail for Real je napisao/la:Mislim da bi mogli ocekivati ovakve utakmice od Reala protiv svih objektivno slabijih protivnika. Tesko da ekipe poput Villareala mogu da nas ugroze ako spustimo gard, ovakvog Reala ne.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
- Nail for Real
- Kontakt:
Zaeban taj VillarealDylan Dog je napisao/la:Pa relativno nema puno ekipa ni u Spaniji ni uopce u Evropi koje su bolje od Villareala.Nail for Real je napisao/la:Mislim da bi mogli ocekivati ovakve utakmice od Reala protiv svih objektivno slabijih protivnika. Tesko da ekipe poput Villareala mogu da nas ugroze ako spustimo gard, ovakvog Reala ne.

Sto se tice konkurenata smatram da svaka ekipa u knock-out fazi Lige Sampiona je opasna, dakle jaci evropski klubovi. Opasna, ne bolja.
U Spaniji vidim prijetnju samo od Barce i od Valencie

My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.