Forum

Kako koristiti portal SportSport.ba i sve njegove dijelove?
geronimo
Moderator
Kontakt:

Re: Forum

Post Postao/la geronimo » 20 okt 2011, 20:32

dubrava je napisao/la:Ma ja bi svima vama koji navijate za strane klubove podijelio banove samo tako.
Nemoj mene, nemoj mene. :D :D
Znaš moju situaciju (a takvih ima koliko hoćeš) pa prema tome treba se sa rezervom primaći tom (škakljivom) pitanju. 8-)
Ono ostalo (preforsirani fanatizam, poistovjećivanje, klanjanje i šta sve ne) sa stranim klubovima i pod svaku cijenu, ispada smiješno i zbog toga imaš palac gore. 8-)
Vom Jäger zum Gejagten

Trigger
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Trigger » 21 okt 2011, 18:48

anton 1983 je napisao/la:
admin je napisao/la:želi se postići da forum ne propade, za razliku od onog koji preporučuješ.
Nemre propast zbog vašeg broja i back upa od strane portala ;) To je jedina razlika...

ok ja smatram da je rivalstvo u športu bitno, ti smatraš da je bit u dugim postovima koji razrađuju nešto...Bit je spojit jedno i drugo. Dva dana prije i poslije tekme se "sere" a cjelo ostalo vrijeme se pametuje...
Antone, Ante, "Ajnštajnu".....slova i brojke...
BiH svakako puno i svašta uvozi, trpi, toleriše....Al', budi siguran da BiH ne mora uvoziti i 'pamet' , naročito "forumskog tipa".
Prihajl si kod nas, i neka si i neka te - dobrodošao - al' popusti malo, piši poŠtove (je li ovo OK s obzirom na sport-šport / postovi - poŠtovi ili posstovi.. njemački/hrvatski...ne kužim baš !?), otvaraj teme...sve ti je već kazano i odobreno...
Vjerovatno si iskusan "forumaš" i to je dobro za ovaj naš Forum ali samo ako pišeš kvaltetne komentare, polemike, otvaraj teme... a 'uređivanje'... to prepusti domaćinu, nije lijepo kad gost to radi.
Bosno moja poharana....

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 22 okt 2011, 14:06

Mislim da je @legenda reala ubo u sridu sa onim "bavarcibavarci.ba". To je srz pola problema ovde, na fudbalskom delu foruma.

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 22 okt 2011, 14:10

Ne bih rek'o da je pogodio. Legenda je ubijeđen u mnoge stvari (recimo da samo @Claus i ja ustvari jedna te ista osoba :lol: ) i ma šta da mu se kaže, on ne mijenja mišljenje. :mrgreen:

Što se tiče ovog bavarcibavarci.ba, mislim da pretjerujete. Da l' vi stvarno mislite kako su Bayernovi navijači zaštićeni, te da nikada nisu banovani?

Srž problema je negdje drugdje. A to nije ni do administratora, a bome ni do moderatora. ;)
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 22 okt 2011, 14:18

MaGiCa je napisao/la:Mislim da je @legenda reala ubo u sridu sa onim "bavarcibavarci.ba". To je srz pola problema ovde, na fudbalskom delu foruma.
U cemu je sad problem,ako te ko uvrijedio prijavi post i cekaj reakciju administracije :roll:

Ni meni se ne svidjaju postovi Antona,zapravo od njegovog "Š" i stila pisanja proradi nagon za povracanjem,ali opet to nije nesto konkretno za zaliti se..

Nista,vidis da Anton ne krije ambicije ka preuzimanju foruma,kad se osjete ugrozenima administracija ce ga skinuti bez previse obrazlozenja :lol:

A sve ono sto ti je effe rekao,ne vrijedi ni komentarisati :oops:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 22 okt 2011, 14:30

Monolog je napisao/la:Ne bih rek'o da je pogodio. Legenda je ubijeđen u mnoge stvari (recimo da samo @Claus i ja ustvari jedna te ista osoba :lol: ) i ma šta da mu se kaže, on ne mijenja mišljenje. :mrgreen:

Što se tiče ovog bavarcibavarci.ba, mislim da pretjerujete. Da l' vi stvarno mislite kako su Bayernovi navijači zaštićeni, te da nikada nisu banovani?

Srž problema je negdje drugdje. A to nije ni do administratora, a bome ni do moderatora. ;)
Lako je prebacivati krivicu na druge ;) Ali u ovom slučaju bih se složio s tobom.Previše kompleksa imaju navijači Bayerna prema italijanskim ekipama ne znam što :? Moderatori rade svoj posao najbolje što mogu
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 22 okt 2011, 21:43

MaGiCa je napisao/la:Mislim da je @legenda reala ubo u sridu sa onim "bavarcibavarci.ba". To je srz pola problema ovde, na fudbalskom delu foruma.
Srž problema je što ti ne želiš da prihvatiš tuđe misljenje (ako se ono ne poklapa sa tvojim).
Hajmo reći da je tvrdoglavost u pitanju (da ne idemo previše daleko) i kada se to prihvati mnoge stvari će biti jednostavnije.
Vom Jäger zum Gejagten

Pasha
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Pasha » 22 okt 2011, 22:53

oni koji najviše idu na pdf bh. nogomet kažu, željoželjo.ba. oni koji idu na pdf međunarodni nogomet kažu, bavarcibavarci. na pdf bh. košarka bosnabosna, a na pdf nba lakersrlakers. pa odlučite se ljudi...
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!

Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 22 okt 2011, 23:18

Pasha je napisao/la:oni koji najviše idu na pdf bh. nogomet kažu, željoželjo.ba. oni koji idu na pdf međunarodni nogomet kažu, bavarcibavarci. na pdf bh. košarka bosnabosna, a na pdf nba lakersrlakers. pa odlučite se ljudi...
Na NBA je bullsbulls.ba :mrgreen:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Pasha
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Pasha » 22 okt 2011, 23:22

na nba ima najviše simpatizera Bullsa, al' se uvijek žale kako nisu zaštićeni i da protežiram simpatizere Lakersa, a ja simpatiziram Rocketse. :mrgreen:
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!

Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 22 okt 2011, 23:26

Pasha je napisao/la:na nba ima najviše simpatizera Bullsa, al' se uvijek žale kako nisu zaštićeni i da protežiram simpatizere Lakersa, a ja simpatiziram Rocketse. :mrgreen:
Onda rocketsrockest.ba :mrgreen:

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 23 okt 2011, 00:38

sunssuns.ba, sta ste mislili da ss.ba ustvari znaci? :mrgreen:

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 23 okt 2011, 05:03

Pa ovo je stvarno sramota sta ovaj ajnstajn radi
http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... tart=10880" onclick="window.open(this.href);return false;
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

bambina
Kontakt:

Post Postao/la bambina » 25 okt 2011, 11:49

Mislim da bi ovaj forum mogao bit još bolji kad bi svi članovi nešto kvalitetno napisali,kad se surfa napiše neku novu info.da svi možemo čitat kvalitetni pregled vijesti,naravno i raspreve.mišljneja sam da je većina mlade populacije ovdje, jel po pisanju i komentarima,nekim nebuloznim citiranjima,tipa hahha ,hi ,znakići,gubljena vremena.
Apeliram sve forumaše aktivne koji prate svoju temu,klub da ignoriraju sve gluposti i komentare već da profi odrade posao jer nažalost puno bogatiji može bit, ali nema raje tj.malo par ljudi koje sam primjetila znaju nešto kvalitetno napisat,stavit i prevest.
Go ,Go idemo
Pozdrav bez ljutnje ;) Moderatori bili malo aktivniji kritika mala ;)

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 26 okt 2011, 00:39

bambina je napisao/la: Go ,Go idemo
Gdje bona? :D
C/P ili? Ima li išta ružnije od toga? Ustvari, možda i ima, ali mene to najviše nervira (smeta).
bambina je napisao/la: Pozdrav bez ljutnje ;) Moderatori bili malo aktivniji kritika mala ;)
Pozdrav i tebi, a ovo za moderatore nisam baš dobro shvatio.
Vom Jäger zum Gejagten

Armaaa
Kontakt:

Post Postao/la Armaaa » 26 okt 2011, 23:35

Zašto se smiju postavljati klipovi navijanja Delija i Grobara, a ne smiju bh. navijača?

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 26 okt 2011, 23:42

Armaaa je napisao/la:Zašto se smiju postavljati klipovi navijanja Delija i Grobara, a ne smiju bh. navijača?
Niko od nas koji navijamo za Zvezdu ne ide na teme BH klubova da bi provocirao,ti redovno provociras na temi Zvezde i kad te niko ne zarezuje i ne dobijes "odgovor" ti dodjes ovde i zalis se. Neverovatno.
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 27 okt 2011, 08:27

Armaaa je napisao/la:Zašto se smiju postavljati klipovi navijanja Delija i Grobara, a ne smiju bh. navijača?
ne smiju se postavljati ni klipovi bilo kakvih navijača iz regiona.
molim vas da takve klipove prijavljujete da ih uklanjamo, a one koji ih postiraju još jednom molim da ih ne stavljaju.

hvala.

skyisthelimit

Post Postao/la skyisthelimit » 30 okt 2011, 02:08

zanima me da li je na ovom forumu dozvoljeno reci nekome da je paccenikk a da pri tome isti ne bude sankcionisan

sudeci po pretrazivacu vjerovatno jeste, tako da znam za ubuduce kad neko ne dijeli moje misljenje sta da mu kazem :roll: naravno salim se to ne bi rekao ali malo pripazite na ove

bez kvakice http://ow.ly/7d5mh" onclick="window.open(this.href);return false;

sa kvakicom http://ow.ly/7d5ne" onclick="window.open(this.href);return false;

ima jos milion slicnih primjera samo sa drugim peJorativima
15.10 - 15.06 ...

Unknown Genius
Kontakt:

Post Postao/la Unknown Genius » 30 okt 2011, 04:53

Teže avatar postaviti, nego pronaći Sloveniju na karti Europe. :oops:
Moje ime ovdje od sad znači pravda.

Odgovori

Natrag na “Help”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.