Tema je F.K Zeljeznicarherbion je napisao/la:Sarajevo - Olimpik sudi M.Arnautovic iz TZ koji je prije dvije godine na TV povalio Olimpik.ivan.balic je napisao/la:Ma ako Zeba ima dva žuta u Lukavici dobija treći. Pitari su sve spremili jer su u očaju. Već se priča kako su i za Olimpic spremili svog sudiju kako bi oni lakše došli do bodova a da ne bude puno kartona. Evo četvrtak je a imena sudija za vikend još nisu objavljena. Željo je daleko bolji od Sarajeva zato svašta treba očekivati. Baš želim znati ko će biti sudije za vikend.
Na kladaru staviti na crveni karton i penal
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
-
ivan.balic
- Kontakt:
mma_hz je napisao/la:Tema je F.K Zeljeznicarherbion je napisao/la:Sarajevo - Olimpik sudi M.Arnautovic iz TZ koji je prije dvije godine na TV povalio Olimpik.ivan.balic je napisao/la:Ma ako Zeba ima dva žuta u Lukavici dobija treći. Pitari su sve spremili jer su u očaju. Već se priča kako su i za Olimpic spremili svog sudiju kako bi oni lakše došli do bodova a da ne bude puno kartona. Evo četvrtak je a imena sudija za vikend još nisu objavljena. Željo je daleko bolji od Sarajeva zato svašta treba očekivati. Baš želim znati ko će biti sudije za vikend.
Na kladaru staviti na crveni karton i penal![]()
Da tema je FK Željezničar, ali ova priča samo izgleda kao da nije povezana sa Željom. Sve je ovo zadnji pokušaj Sarajeva da nešto uveže. Na stranu da se desi takva SLUČAJNOST da čovjek koji je opljačkao Olimpic opet sudi istim akterima. Jadno je ovo sve.
-
ivan.balic
- Kontakt:
Ja još nemam podatak koji sudija priprema pitare za derbi, ali ako je taj Arnautović, onda ovaj link sve govori.
http://www.javno.ba/nogomet/suci-spasili-sarajevo.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.javno.ba/nogomet/suci-spasili-sarajevo.html" onclick="window.open(this.href);return false;
u ponedeljak se osniva KK Željeznicar za pocetak samo omladinci tj od 94 -04 godista ..... zanimljiva informacija
ŽELJEZNICAR 1921
La Vecchia Signora 1897
La Vecchia Signora 1897
-
xxl basket
- Kontakt:
miki 90 je napisao/la:u ponedeljak se osniva KK Željeznicar za pocetak samo omladinci tj od 94 -04 godista ..... zanimljiva informacija
odlicna stvar , bas jucer gledam onu regionalnu ligu rukometnu i zamisljam koje smo mi budale u sarajevu ne znamo napunit dvoranu i svoj grad predstavit ...
xxl basket je napisao/la:miki 90 je napisao/la:u ponedeljak se osniva KK Željeznicar za pocetak samo omladinci tj od 94 -04 godista ..... zanimljiva informacija
odlicna stvar , bas jucer gledam onu regionalnu ligu rukometnu i zamisljam koje smo mi budale u sarajevu ne znamo napunit dvoranu i svoj grad predstavit ...
Sta nam je s rukometom, jedno vrijeme smo bili na relaciji prva-druga liga, cak smo i isli na tekme i to nas je fin broj dolazio, ne znam cak sada ni koja su liga...a to opet musku kosarku formirali, pa imali smo to nekada prije 30tak godina, je li samo za djecu ili ce biti i seniorska, kako da nigdje u medijima to nije popracemo...to bi bilo dobro kao partizan kada bi bili, ali **** za to treba godina i godina truda i rada
Prvak NR BiH: 1946
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
Pa svaki Sarajlija hoče da vidi Sarajliju u dresu voljenog kluba ili barem Bosanca.U RK Bosna nema ni jednih ni drugih.Imaju Makedonaca,Srba ,Hrvata i Crno Goraca pa neka tamo potraže i navijače.A ovo je sjajno za KK Željezničar, jer zaista je žalosno da ovo nekad veliko sportsko društvo ostane samo na fudbalskom klubu koliko got on dobar bio.xxl basket je napisao/la:miki 90 je napisao/la:u ponedeljak se osniva KK Željeznicar za pocetak samo omladinci tj od 94 -04 godista ..... zanimljiva informacija
“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”
Dr. Gregory House
Dr. Gregory House
ma daj ba vise popusti, svi su losi samo smo mi(Sarajlije) dobri. Lagano dobijam osjecaj da mrzis sve sto je van Sarajeva.DRHAUSE je napisao/la:Pa svaki Sarajlija hoče da vidi Sarajliju u dresu voljenog kluba ili barem Bosanca.U RK Bosna nema ni jednih ni drugih.Imaju Makedonaca,Srba ,Hrvata i Crno Goraca pa neka tamo potraže i navijače.A ovo je sjajno za KK Željezničar, jer zaista je žalosno da ovo nekad veliko sportsko društvo ostane samo na fudbalskom klubu koliko got on dobar bio.xxl basket je napisao/la:miki 90 je napisao/la:u ponedeljak se osniva KK Željeznicar za pocetak samo omladinci tj od 94 -04 godista ..... zanimljiva informacija
NO PYRO NO PARTY
Buu ne mislim da su loši, ali kako navijati za klub koji skoro nema Bosanca u ekipi a komoli Sarajliju. 
Dr. Gregory House
Dr. Gregory House
zar je bitno odakle su igraci ? Znaci sad da u Želji nema sarajlija/bosanaca ja nebi trebo njega voljeti i bodriti ?DRHAUSE je napisao/la:Buu ne mislim da su loši, ali kako navijati za klub koji skoro nema Bosanca u ekipi a komoli Sarajliju.
NO PYRO NO PARTY
Ne znači ali je ipak lijepo vidjeti igrača koji je prošao omladinske selekcije.Ne mislim da ih ne treba nikako podržavati ali mislim da bi im daleko više raje dolazilo kada nebi bili puka legija stranaca.Oni igraju ligu šampiona u praznoj dvorani .Šta ti misliš zašto je to tako? Ja mislim da navedeno ima veze s tim.Buu je napisao/la:zar je bitno odakle su igraci ? Znaci sad da u Želji nema sarajlija/bosanaca ja nebi trebo njega voljeti i bodriti ?DRHAUSE je napisao/la:Buu ne mislim da su loši, ali kako navijati za klub koji skoro nema Bosanca u ekipi a komoli Sarajliju.
Dr. Gregory House
Dr. Gregory House
-
xxl basket
- Kontakt:
Prva stvar kakve veze ima odakle su ti igraci ako oni ginu za boje tvog kluba (kolko imas klubova po evropi u kojima jako malo ima igraca te drzave pa se niko na to ne zali ) , druga stvar evo ti Bosanaca u ekipi Tarik Medjic (Zenica ) , Amir Cakic (Visoko) , Faruk Vrazalic (Sarajevo ) , ne znam odakle je Halilbegovic , treca stvar ako zelis rezultate , osvajati titulu igrat ligu prvaka to ne mozes samo s igracima iz BiH jer realno nema dovoljno kvalitetnih a cetvrta najvaznija stvar je da ja iako navijam za Zelju srcem navijam za KK Bosnu i RK Bosnu jer su to klubovi nasi iz naseg grada predstavljaju grad Sarajevo i nisu klubovi za koje ce navijat samo zaljubljenici bordo boje samo sto to neki ljudi nikad nece shvatiti pozz svimaDRHAUSE je napisao/la:Pa svaki Sarajlija hoče da vidi Sarajliju u dresu voljenog kluba ili barem Bosanca.U RK Bosna nema ni jednih ni drugih.Imaju Makedonaca,Srba ,Hrvata i Crno Goraca pa neka tamo potraže i navijače.A ovo je sjajno za KK Željezničar, jer zaista je žalosno da ovo nekad veliko sportsko društvo ostane samo na fudbalskom klubu koliko got on dobar bio.xxl basket je napisao/la:miki 90 je napisao/la:u ponedeljak se osniva KK Željeznicar za pocetak samo omladinci tj od 94 -04 godista ..... zanimljiva informacija
a odlicno ...znal ko kad je ono ugasen od partije mislim tamo 80-tih al nisam bas siguran ...miki 90 je napisao/la:u ponedeljak se osniva KK Željeznicar za pocetak samo omladinci tj od 94 -04 godista ..... zanimljiva informacija
- Stole iz Bora
- Kontakt:
DRHAUSE je napisao/la:Pa svaki Sarajlija hoče da vidi Sarajliju u dresu voljenog kluba ili barem Bosanca.U RK Bosna nema ni jednih ni drugih.Imaju Makedonaca,Srba ,Hrvata i Crno Goraca pa neka tamo potraže i navijače.A ovo je sjajno za KK Željezničar, jer zaista je žalosno da ovo nekad veliko sportsko društvo ostane samo na fudbalskom klubu koliko got on dobar bio.
Edin Tatar (Sarajevo)DRHAUSE je napisao/la:Buu ne mislim da su loši, ali kako navijati za klub koji skoro nema Bosanca u ekipi a komoli Sarajliju.
Tarik Međić (Doboj)
Nedim Jusufović (Sarajevo)
Faruk Halibegović (Sarajevo)
Igor Karačić (Mostar)
Kosta Savić (Brčko)
Izudin Mujanović (Bihać)
Elis Memic
Amir Cakic (Visoko)
Faruk Vrazalic (Sarajevo)
10 od ukupno 19 igraca koji su na spisku kluba.
Mada ovo nije tema ..
AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
klub ce nastati spajanjem KK Rin ( koji je bio pred raspadom ) i Zeljeznicara koji ih je sad preuzeo te ce od ponedeljka bit zvanicno KK Zeljeznicar prvi cilj je dovodjenje djece tj. igraca u klub jer ih je za sad jos uvjek jako malo , ali sve ce to doci na svoje ,takodje se planira i nesto u vezi seniorske ekipe ali treba sacekat 2-3 godine jer se jos nema dovoljno sredstava ....bob je napisao/la:a odlicno ...znal ko kad je ono ugasen od partije mislim tamo 80-tih al nisam bas siguran ...miki 90 je napisao/la:u ponedeljak se osniva KK Željeznicar za pocetak samo omladinci tj od 94 -04 godista ..... zanimljiva informacija
ŽELJEZNICAR 1921
La Vecchia Signora 1897
La Vecchia Signora 1897
- SarajlijaTM
izvinjavam se na off,ali morammiki 90 je napisao/la:klub ce nastati spajanjem KK Rin ( koji je bio pred raspadom ) i Zeljeznicara koji ih je sad preuzeo te ce od ponedeljka bit zvanicno KK Zeljeznicar prvi cilj je dovodjenje djece tj. igraca u klub jer ih je za sad jos uvjek jako malo , ali sve ce to doci na svoje ,takodje se planira i nesto u vezi seniorske ekipe ali treba sacekat 2-3 godine jer se jos nema dovoljno sredstava ....bob je napisao/la:a odlicno ...znal ko kad je ono ugasen od partije mislim tamo 80-tih al nisam bas siguran ...miki 90 je napisao/la:u ponedeljak se osniva KK Željeznicar za pocetak samo omladinci tj od 94 -04 godista ..... zanimljiva informacija
nek se raspada onaj vjestacki rin i njegov nafurani phil jackson aka. rusmir halilovic,sta je taj unistio talenata koji nisu imali dovoljno kesa da podmazu,to nije niko.
klosar pravi
ufuran do bola , vamo neke jahte i vikendice ima na moru a salu ne placa 2 godine sta je igraca unistio
al evo mu sad .. 
ŽELJEZNICAR 1921
La Vecchia Signora 1897
La Vecchia Signora 1897
Slavija - Željezničar, bogata historija međusobnih ogleda
http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/sl ... nih-ogleda" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/sl ... nih-ogleda" onclick="window.open(this.href);return false;
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
Halilbegovic je ako se ne varam iz Visokog ali kao sto si vec rekao nije ovo tema..Stole iz Bora je napisao/la:DRHAUSE je napisao/la:Pa svaki Sarajlija hoče da vidi Sarajliju u dresu voljenog kluba ili barem Bosanca.U RK Bosna nema ni jednih ni drugih.Imaju Makedonaca,Srba ,Hrvata i Crno Goraca pa neka tamo potraže i navijače.A ovo je sjajno za KK Željezničar, jer zaista je žalosno da ovo nekad veliko sportsko društvo ostane samo na fudbalskom klubu koliko got on dobar bio.Edin Tatar (Sarajevo)DRHAUSE je napisao/la:Buu ne mislim da su loši, ali kako navijati za klub koji skoro nema Bosanca u ekipi a komoli Sarajliju.
Tarik Međić (Doboj)
Nedim Jusufović (Sarajevo)
Faruk Halibegović (Sarajevo)
Igor Karačić (Mostar)
Kosta Savić (Brčko)
Izudin Mujanović (Bihać)
Elis Memic
Amir Cakic (Visoko)
Faruk Vrazalic (Sarajevo)
10 od ukupno 19 igraca koji su na spisku kluba.
Mada ovo nije tema ..
Nego kad vec pricamo o kosarci daj da pokupimo ove iz NBA
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
- bistrikboy
- Kontakt:
U nedelju sudi Obradovic,po prvi put nama u karijeri svojoj sudi,a derbi sudi Cuic sudija koji je sudio i u BL 
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua