BARAŽ: Bosna i Hercegovina vs Portugal
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: BARAŽ: Bosna i Hercegovina vs Portugal
Jahica ni u ludilu na stpersku poziciju, tu je ipak bolji Mravac od njega. Jaha je samo uz desnu aut liniju.
---------------------Dzeko---------------------
----Lulic---------------------------Pjanic-----
-----------------Misimovic--------------------
--------Medunjanin----------Rahimic--------
---Salihovic---Mravac----Spahic----Jahic---
---------------------Begovic--------------------
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
Ako ga može Leko i mali Vida Dinamovac uništit Ronalda mogu i naši momci čuvat ih, a Danci šta su radili, može i te kako još ako nije mu dan motiviran njegov pa sve kikisa nije Ronaldo sve ,treba se bazirat i na druge a ne sav fokus na njega .
Ibro ok ali za ovakvu tekmu ne ga stavljat ,ako bude povoljan rezultat ubacit ga pred kraj malo da svježinu da
ali sve sve se bazira na Đžeki i našem čovjeku koji gradi igru Zvjezdanu i naravno ako dođe Sejo ,Lulić Haris je tu , ma može to turbo bit samo i sreće malo
Za Mravca nisam uz poštovanje par tekmi je zbrljo ok visina,ali traljav je po mom mišljenu
Ibro ok ali za ovakvu tekmu ne ga stavljat ,ako bude povoljan rezultat ubacit ga pred kraj malo da svježinu da

Za Mravca nisam uz poštovanje par tekmi je zbrljo ok visina,ali traljav je po mom mišljenu

- Goalgetter
- Kontakt:
Evo iz Havaza:
Susic o pozivima novim igracima:
Golmani: Kenan Hasagić (Istanbul BB), Asmir Begović (Stouk), Asmir Avdukić (Borac), Ibrahim Šehić (Mersin).
Odbrana i defanzivni bočni igrači: Muhamed Bešić (HSV), Boris Pandža (Mehelen), Emir Spahić (Sevilja), Adnan Mravac (Matersburg), Darko Maletić (Aktobe), Saša Papac (Glazgov rendžers), Muhamed Subašić (Dinamo Drezden), Sanel Jahić (APOEL - Kipar), Ognjen Vranješ (Krasnodar).
Vezni red: Sejad Salihović (Hofenhajm), Miralem Pjanić (Lion), Haris Medunjanin (Makabi T.A.), Senad Lulić (Lacio), Semir Štilić (Leh), Adnan Zahirović (Spartak Nalčik), Elvir Rahimić (CSKA), Zvjezdan Misimović (Dinamo Moskva), Senijad Ibričić (Lokomotiv Moskva).
Napad: Edin Džeko (Mančester siti), Vedad Ibišević (Hofenhajm), Zlatan Muslimović (bez kluba), Ermin Zec (Genčlerbirligi).
Susic o pozivima novim igracima:
Susic o Pjanicu i Hasagicu:Nisam još riješio baš sve dileme. U pitanju su još jedan ili dva igrača, kaže selektor Sušić.
Jedan od njih je Sejad Salihović, a drugi Sanel Jahić. Ukoliko Salihović uđe u normalni trenažni proces sa ekipom, bit će na spisku. I dalje razmišljam o Muhamedu Bešiću, ali u slučaju da pozovem njega, oslabio bih mladu reprezentaciju u kvalifikacionim duelima sa Kiprom i Grčkom.
Susic o Zlatanu Muslimovicu:Nisam još, ali imam u planu da obavim razgovor sa Pjanićem. Prema informacijama koje sam dobio, nije riječ o težoj povredi. Navodno, minulo kolo je preskočio iz preventive. S druge strane, moj asistent Elvir Baljić je non-stop u kontaktu sa Hasagićem.
Evo i moguceg spiska, sto su oni sastavili:On još nema klub, ali s obzirom na to da je sve vrijeme bio sa nama, ponovo ću mu poslati poziv. Nema razloga da bude drugačije. Međutim, pošto još nije našao klub, male su šanse da u predstojećim utakmicama nešto ozbiljnije računam na njega.
Golmani: Kenan Hasagić (Istanbul BB), Asmir Begović (Stouk), Asmir Avdukić (Borac), Ibrahim Šehić (Mersin).
Odbrana i defanzivni bočni igrači: Muhamed Bešić (HSV), Boris Pandža (Mehelen), Emir Spahić (Sevilja), Adnan Mravac (Matersburg), Darko Maletić (Aktobe), Saša Papac (Glazgov rendžers), Muhamed Subašić (Dinamo Drezden), Sanel Jahić (APOEL - Kipar), Ognjen Vranješ (Krasnodar).
Vezni red: Sejad Salihović (Hofenhajm), Miralem Pjanić (Lion), Haris Medunjanin (Makabi T.A.), Senad Lulić (Lacio), Semir Štilić (Leh), Adnan Zahirović (Spartak Nalčik), Elvir Rahimić (CSKA), Zvjezdan Misimović (Dinamo Moskva), Senijad Ibričić (Lokomotiv Moskva).
Napad: Edin Džeko (Mančester siti), Vedad Ibišević (Hofenhajm), Zlatan Muslimović (bez kluba), Ermin Zec (Genčlerbirligi).
- sergio ramos
- Kontakt:
Mravca staviti na stoperskuu poziciju?????Harrison je napisao/la:Jahica ni u ludilu na stpersku poziciju, tu je ipak bolji Mravac od njega. Jaha je samo uz desnu aut liniju.

I love handball and Real Madrid
jao.Goalgetter je napisao/la: Miralem Pjanić (Lion)

U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
Kamenja i bijede bose.
I da me put juga nose.
hahahahahahahhahahahahaPirke je napisao/la:jao.Goalgetter je napisao/la: Miralem Pjanić (Lion)
...
- Goalgetter
- Kontakt:
Kod havaza me to ne cudi 

Momak je bio jako dobar protiv Grcke.sergio ramos je napisao/la:Mravca staviti na stoperskuu poziciju?????Harrison je napisao/la:Jahica ni u ludilu na stpersku poziciju, tu je ipak bolji Mravac od njega. Jaha je samo uz desnu aut liniju.
---------------------Begovic--------------------Pa da nas ukopa,svaku partiju dok on igra stopera primimo go ZBOG NJEGA!!!!!
Ali los protiv svih ostalih. hehehe
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
Kamenja i bijede bose.
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
Kamenja i bijede bose.
I da me put juga nose.
Sto ga ne zabije Braceloni kada ga cuva D.Alves koji je pravi agresivni bek. Zabija on po Spanskoj ligi ili ligi sampiona kada se igra na bodove zato sto klubovi u Spaniji (svi osim Barce) i ne racunaju da mogu uzeti bodove Realu pa se samo nadaju da izgube sa sto manjom razlikom. A protiv nas ce biti dvije utakmice za prolaz gdje se mora agresivno na njega odigrati.Anti NWO je napisao/la:Nerazumijem ove sto govore da Ronalda nemoze cuvati Lulic nego pravi bek. Da se razumijemo raja, nemoze ni pravi bek cuvati Ronalda, nemogu ga cuvati ni dva beka. Taj igrac zabija ekipama kao Barceloni golove i zabija slabijim ekipama sa pravim bekovima po tri gola u 14 minuta, prema tome ohladite sa poredenjem nasih igraca sa njihovim, ko moze cuvati Ronalda i ko nemoze. Ako bude imao dan, nemoze ga niko cuvati.
Mi trebamo gledati na sebe i iztrcati na stadion u formaciji koja nama najbolje lezi. Safet je sam rekao da ce jedino dobiti poziv kako trenutno stvari stoje Sanel Jahic, sto ja opravdavam, jer sam davno vec rekao da on treba biti na spisku. Vranjes ponovo nema minutazu i nece se naci na spisku. Prema tome nije tesko pogoditi sastav.
-------------Begovic------------------
--Lulic--Jahic--Spahic--Salihovic--
-----Rahimic-----Medunjanin------
--------Pjanic---Misimovic---------
-------------Dzeko-------------------
Postava za Zenicu, cilj neprimiti gol ili vise od jednog, a zabiti barem dva, zato igra Ibisevic, da bi Edin imao vise prostora i vise gol sansi. Rahimica mjenja Zahirovic oko 65 minuta.
U Lisabonu cemo izaci malo drugacije jer ce se Papac vratiti i nadajmo se da cemo uci u ovaj duel sa blagom predsnoscu.
-----------------Begovic--------------------
--Jahic---Spahic-----Papac---Salihovic--
----------Rahimic---Medunjanin----------
----Pjanic----Misimovic---Lulic----------
-----------------Dzeko----------------------
Ovo ce nam biti i formacija za EP ako prodemo, samo umjesto Jahica ce igrati Mujdza, ali ce Jaha biti njvjerovatnije u kadru.
da malo pratis te tekme vidio bi da alvesa redovno levati i on i di maria,a sto se tice ronalda opet ako ima dan NE MOZE GA niko cuvati...(nadam se da nece) ..a i redovno mjenja pozicije tako da se nezna ko ce i kako ce ga cuvati!
kada ce karte biti u prodaji imal neko info
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
bambina je napisao/la:Ako ga može Leko i mali Vida

Jesu ga unistili, nisu znali posle tekme jesu došli o pošli..

To sto govorite za Ronalda se isto moze reci za nase. Samo sto Ronaldo to kad ima taj dan ima Ozila, Benzemu itd.'
Portugalu, ne sjecam se kad je, valjda nece protiv nas.
A Dzeko i Miske ako budu imali svoj dan, tesko se njima. Pa i Salihovic i Pjanic..
Portugalu, ne sjecam se kad je, valjda nece protiv nas.
A Dzeko i Miske ako budu imali svoj dan, tesko se njima. Pa i Salihovic i Pjanic..
- Goalgetter
- Kontakt:
Naletih na ovaj video na youtube:
[youtube][/youtube]
Extra je
.
[youtube][/youtube]
Extra je

Nije bitno kakav si poslije tekme, važno je ono na terenu, u tom trenutku!Zomby je napisao/la:bambina je napisao/la:Ako ga može Leko i mali Vida![]()
![]()
Jesu ga unistili, nisu znali posle tekme jesu došli o pošli..
Još ima dosta do utakmica, a u mene nervi igraju više nego inače. Zaista jedva čekam da se napokon desi i taj baraž, pa kud puklo da puklo!
@Goalgetter, odlično!
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
Bolje ciganski proci nego posteno ispasti-misao dana 

Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
Bas je dobar video,da se naježiš !Goalgetter je napisao/la:Naletih na ovaj video na youtube:
[youtube][/youtube]
Extra je.
12.9.2009.
Sa fejsaSejad Salihovic
Bit cu spreman,za dvomec s Portugalom!!!

Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
jutro svima zna li neko kad idu karte u prodaju ????
Rano 31.10 dobro porani po mom misljenju ako mislis dobiti ulaznicu.vejza_ je napisao/la:jutro svima zna li neko kad idu karte u prodaju ????
Penny Hardawaay & Tracy McGrady 2 no°1
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.