FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
ThE_mAnIaCs_1987 , molotovljev ma koliko doktorovom egu bilo drago da o njemu pričate on nije tema.Odgovor na tvoje pitanje sam dao nekoliko puta i to baš vama dvojici. Tako da se neču ponavljati ako se ne sječate , potražite u arhivi.No iznenađen sam načinom na koji si me pitao.Nadam se da nečemo dalje iči u off topic. 
“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”
Dr. Gregory House
Dr. Gregory House
Tako je. Ovom društvu najmanje treba da se i Sarajlije dijele na dvije strane.Onaj ko želi da broji krvna zrnca u bilo kojem smislu pa i navijačkom nije dobronamjeran.nanek je napisao/la:Nasi,vasi,moji ,tvoji ,ovi oni...SVaki dan ovo citam kako mi samo dizu pritisak!Svi smo mi isti,svi mi volimo jedan grad a dva kluba..Bolje da se mi sarajlije drzimo zajedno i pokazemo im sad aBd svima sta je derbi i kako se navija! Kakav je vakat doso bolje da se drzimo zajedno.VOLIM TE ZELJO!
Dr. Gregory House
Dr. Gregory House
lagano bi slaviju trebali dobiti..jer reala je da su najlosi.nadam se 2 ili vise razlike
..sve dok je adilovic eldin u ovakvoj formi,ne bojim se za rezultat..
..sve dok je adilovic eldin u ovakvoj formi,ne bojim se za rezultat..
"Neki ljudi misle da je fudbal pitanje života i smrti. Vjerujte mi, fudbal je puno ozbiljniji od toga." - Bill Shankly
pa ovo je forum na kojem pišu navijači f.k. Željezničar i navijači f.k. SarajevoDRHAUSE je napisao/la:Tako je. Ovom društvu najmanje treba da se i Sarajlije dijele na dvije strane.Onaj ko želi da broji krvna zrnca u bilo kojem smislu pa i navijačkom nije dobronamjeran.nanek je napisao/la:Nasi,vasi,moji ,tvoji ,ovi oni...SVaki dan ovo citam kako mi samo dizu pritisak!Svi smo mi isti,svi mi volimo jedan grad a dva kluba..Bolje da se mi sarajlije drzimo zajedno i pokazemo im sad aBd svima sta je derbi i kako se navija! Kakav je vakat doso bolje da se drzimo zajedno.VOLIM TE ZELJO!
DRUG NEBI TI PUNCA
- Grbavica moj zivot
- Kontakt:
Mozeli mi neko reci kad smo dobili nekog u gostima sa vise od dva razlike nemojte pikat oficijalni razultat ono prekid vamo tamo a ni kup ?
svoj ti pos'o !
- eliminator
- Kontakt:
2006. smo pobjedili slaviju 4:1Grbavica moj zivot je napisao/la:Mozeli mi neko reci kad smo dobili nekog u gostima sa vise od dva razlike nemojte pikat oficijalni razultat ono prekid vamo tamo a ni kup ?
Očigledno slabo kopčaš , pa ču ti pojasniti.Na forumu ne piše gdje če čiji navijači pisati nego o čemu če pisati.Dakle konkretno ovo je tema FK Željezničar i ti si off topic , a zahvaljujuči ovoj replici nažalost i ja.bagrcavi je napisao/la:pa ovo je forum na kojem pišu navijači f.k. Željezničar i navijači f.k. SarajevoDRHAUSE je napisao/la:Tako je. Ovom društvu najmanje treba da se i Sarajlije dijele na dvije strane.Onaj ko želi da broji krvna zrnca u bilo kojem smislu pa i navijačkom nije dobronamjeran.nanek je napisao/la:Nasi,vasi,moji ,tvoji ,ovi oni...SVaki dan ovo citam kako mi samo dizu pritisak!Svi smo mi isti,svi mi volimo jedan grad a dva kluba..Bolje da se mi sarajlije drzimo zajedno i pokazemo im sad aBd svima sta je derbi i kako se navija! Kakav je vakat doso bolje da se drzimo zajedno.VOLIM TE ZELJO!a pošto si ti Sarajlija ti fino buraz pa piši na nekom forumu o sarajlijama
Dr. Gregory House
Dr. Gregory House
proljece 2006. Slavija 1-4Grbavica moj zivot je napisao/la:Mozeli mi neko reci kad smo dobili nekog u gostima sa vise od dva razlike nemojte pikat oficijalni razultat ono prekid vamo tamo a ni kup ?
proljece 2004. Zrinjski 1-5
jesen 2001. Jedinstvo 0-3
proljece 2001. Sarajevo 0-3
proljece 2001. Djerzelez Zenica 0-6
jesen 2000. Olimpik 1-7
jesen 2000. Krajina 1-4
proljece 2000. Gradina 2-6
proljece 1999. Zenica 0-3
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
- Grbavica moj zivot
- Kontakt:
Znaci odavno mislim da je vrijem da nekog fino otresemo po uzoru na komsince al svaka pobijeda je dobro doslatm84 je napisao/la:proljece 2006. Slavija 1-4Grbavica moj zivot je napisao/la:Mozeli mi neko reci kad smo dobili nekog u gostima sa vise od dva razlike nemojte pikat oficijalni razultat ono prekid vamo tamo a ni kup ?
proljece 2004. Zrinjski 1-5
jesen 2001. Jedinstvo 0-3
proljece 2001. Sarajevo 0-3
proljece 2001. Djerzelez Zenica 0-6
jesen 2000. Olimpik 1-7
jesen 2000. Krajina 1-4
proljece 2000. Gradina 2-6
proljece 1999. Zenica 0-3
svoj ti pos'o !
bolje se ne zamarati protiv ovih laganih (slavija i celik), sarajevo ce pokazati jesmo li spremni za titulu...
ja bi sad potpisao pobjedu od 1-0 u lukavici, odma
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
- Grbavica moj zivot
- Kontakt:
Naravno i ja bi.Plus da ne igra Zeba kojem prijeti opasnost zbog kartona.tm84 je napisao/la:bolje se ne zamarati protiv ovih laganih (slavija i celik), sarajevo ce pokazati jesmo li spremni za titulu...
svoj ti pos'o !
-
ivan.balic
- Kontakt:
Ma ako Zeba ima dva žuta u Lukavici dobija treći. Pitari su sve spremili jer su u očaju. Već se priča kako su i za Olimpic spremili svog sudiju kako bi oni lakše došli do bodova a da ne bude puno kartona. Evo četvrtak je a imena sudija za vikend još nisu objavljena. Željo je daleko bolji od Sarajeva zato svašta treba očekivati. Baš želim znati ko će biti sudije za vikend.
Dobro, hajd sve i nekako ali Boga ti kako ce pitari "srediti" sudiju protiv nas sad u Lukaviciivan.balic je napisao/la:Ma ako Zeba ima dva žuta u Lukavici dobija treći. Pitari su sve spremili jer su u očaju. Već se priča kako su i za Olimpic spremili svog sudiju kako bi oni lakše došli do bodova a da ne bude puno kartona. Evo četvrtak je a imena sudija za vikend još nisu objavljena. Željo je daleko bolji od Sarajeva zato svašta treba očekivati. Baš želim znati ko će biti sudije za vikend.
-
ivan.balic
- Kontakt:
Ma majstore logika kaže da je sudije kod nas najlakše srediti. A karton gore dole uvijek se može dati. Imamo svi još nekoliko dana vremena pa ćemo vidjeti ima li uporišta ova moja priča. Volio bih da nema i da sve bude regularno ali mislim ovo odugovlačenje sa imenima sudija već ne miriše na dobro.
A što ne bi zaigrao Jamak umjesto Zebe u Lukaviciivan.balic je napisao/la:Ma majstore logika kaže da je sudije kod nas najlakše srediti. A karton gore dole uvijek se može dati. Imamo svi još nekoliko dana vremena pa ćemo vidjeti ima li uporišta ova moja priča. Volio bih da nema i da sve bude regularno ali mislim ovo odugovlačenje sa imenima sudija već ne miriše na dobro.
Pa hajmo i tako razmišljati.
-
ivan.balic
- Kontakt:
Slažem se da se može i tako razmišljati ali mislim da ćemo se složiti da je jadno da neki klub koji želi igrati i osvojiti bodove na terenu, mora misliti i na to. Umjesto da ljudi izađu na teren i pokažu šta znaju, ono kontovi koga smiješ a koga ne smiješ staviti u igru. To mene nervira.
-
xxl basket
- Kontakt:
mma_hz je napisao/la:e pa zato te nisu brate dirali...da si otiso sa nekim beze jaranom ,onda bi bilo belajaxxl basket je napisao/la:ja sam prosle godine s najboljim jaranom otisao normalno , kupio kartu za zapad odgledao i kuci , niko nista , ne kazem da ovaj put nece bit drugacije samo kazem da je tada sve ok proslo pozz![]()
moze bit da je radi toga , rezervisacu ga i za ovu nedjelju da me ko ne bi dirao
- Seahawks Boy
- Kontakt:
spizz je napisao/la:A što ne bi zaigrao Jamak umjesto Zebe u Lukaviciivan.balic je napisao/la:Ma majstore logika kaže da je sudije kod nas najlakše srediti. A karton gore dole uvijek se može dati. Imamo svi još nekoliko dana vremena pa ćemo vidjeti ima li uporišta ova moja priča. Volio bih da nema i da sve bude regularno ali mislim ovo odugovlačenje sa imenima sudija već ne miriše na dobro....covjek je u sasvim dobroj formi i ne vidim razloga zašto on ne bi zapoceo utakmicu...tako ujedno ni Zeba nece biti ni u mogucnosti da zaradi karton, a bice i spremniji za derbi.
Pa hajmo i tako razmišljati.
Može i tako, samo to reci SIr Osimu
Arsenal FC <3
Željo 1921 <3
Victoria Concordia Crescit !
Željo 1921 <3
Victoria Concordia Crescit !
Pa to si ti i smislio sve. Sad bi Zeba trebao da bude opterećen zato što ti misliš da su pitari kupili sudije. To njemu vjeruj mi nije ni na kraj pameti...ivan.balic je napisao/la:Slažem se da se može i tako razmišljati ali mislim da ćemo se složiti da je jadno da neki klub koji želi igrati i osvojiti bodove na terenu, mora misliti i na to. Umjesto da ljudi izađu na teren i pokažu šta znaju, ono kontovi koga smiješ a koga ne smiješ staviti u igru. To mene nervira.
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!
Glory glory Man United!
Glory glory Man United!
Sarajevo - Olimpik sudi M.Arnautovic iz TZ koji je prije dvije godine na TV povalio Olimpik.ivan.balic je napisao/la:Ma ako Zeba ima dva žuta u Lukavici dobija treći. Pitari su sve spremili jer su u očaju. Već se priča kako su i za Olimpic spremili svog sudiju kako bi oni lakše došli do bodova a da ne bude puno kartona. Evo četvrtak je a imena sudija za vikend još nisu objavljena. Željo je daleko bolji od Sarajeva zato svašta treba očekivati. Baš želim znati ko će biti sudije za vikend.
Na kladaru staviti na crveni karton i penal
Trenutno korisnika/ca: Arma00, ELDIABLO20, Ferroviere1987, nedimmmm1337, perodeformero, sefko1378 i 95 gostiju.