Za vas argentinci na kvadratDule 078 je napisao/la:
Argentinci.....!! Ma znate vec

P.S. trenutno braca igraju kup utakmicu protiv borusije i GRME

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Za vas argentinci na kvadratDule 078 je napisao/la:
Argentinci.....!! Ma znate vec
Hehehehe...Sole je napisao/la:Joooj ovih nazovi navijaca borca "lesinara", sta se vi dizete, vi kontate da ste neka jaka grupa, vama treba biti zadovoljstvo kad vas neko stavi u istu recenicu sa Hordama i Manijacima. Vi ste jedni obisni nacionalisti, kojih na proslavi titule ne bude ni 10. 000 i vi cete sta pricati o nama. Horde zla su za vas navijaci, gledajte nas malo i mozda nesto i bude od vas
U kupu cemo vas proci bez primljenog gola
eheheh i ja sam se dobro nasmijao kad sam procitao @soleov post ahahhahahjubitubi je napisao/la:Hehehehe...Sole je napisao/la:Joooj ovih nazovi navijaca borca "lesinara", sta se vi dizete, vi kontate da ste neka jaka grupa, vama treba biti zadovoljstvo kad vas neko stavi u istu recenicu sa Hordama i Manijacima. Vi ste jedni obisni nacionalisti, kojih na proslavi titule ne bude ni 10. 000 i vi cete sta pricati o nama. Horde zla su za vas navijaci, gledajte nas malo i mozda nesto i bude od vas
Meni su ovakvi postovi zalosni.Ja nikada necu omalovazavati neku grupu,nema potrebe.Pogotovo Horde,Manijake,Ultrase.Neka sto vise grupa postoji,zanimljivije je ici na utakmice,fudbal se i igra zbog navijaca,i simpatizera.A cim vi koristite svaku priliku da pljujete Lesinare,to znaci da su vam trn u oku.Cim vi smisljate pjesme,tipa "Lesinari plus Novosadjani",opet znaci da vam ta grupa predstavlja rivala,jer inace,cemu trositi vrijeme na smisljanje prozivke,za nekoga ko je potpuno nebitan.Ma svejedno je meni,nek pise sta ko zeli.Ako je nekom dusevna hrana,omalovazavati druge,neka bude tako,i nek mu to pricinjava zadovoljstvo.Ali oni pravi navijaci,koji su u toj prici,znaju sta je kvalitet,i znaju ko je sta.mma_hz je napisao/la:eheheh i ja sam se dobro nasmijao kad sam procitao @soleov post ahahhahahjubitubi je napisao/la:Hehehehe...Sole je napisao/la:Joooj ovih nazovi navijaca borca "lesinara", sta se vi dizete, vi kontate da ste neka jaka grupa, vama treba biti zadovoljstvo kad vas neko stavi u istu recenicu sa Hordama i Manijacima. Vi ste jedni obisni nacionalisti, kojih na proslavi titule ne bude ni 10. 000 i vi cete sta pricati o nama. Horde zla su za vas navijaci, gledajte nas malo i mozda nesto i bude od vas
nije mi jasno gdje nadze tih 10 milja ahhhahaha ... max 7 milja ..al ako racunamo sve od igraca ,policije ,redara itd itd..![]()
VanBasten je napisao/la:tekstil u Fan shopu
ostatak na: http://www.fksinfo.com/np-1521-Predstav ... _Shopu.htm" onclick="window.open(this.href);return false;
Ove polo majice su fenomenalne i akb kad se para malo skupi odma kupujem,svaka cast svima koji rade na ovomVanBasten je napisao/la:tekstil u Fan shopu
ostatak na: http://www.fksinfo.com/np-1521-Predstav ... _Shopu.htm" onclick="window.open(this.href);return false;
Hvala komso za cestitkeGrbavica moj zivot je napisao/la:Stvarno sve cestitke za Fan Shop odlican je.Artili su dobri,nije bilo puno pompe oko njega kao sto ovi nasi pricaju a nista ne prave korektan potez vase uprave stvarno ovo vrijedi imat u ormaru (ne mom)
Ako Bog da za 100Sarajlijc@ je napisao/la:Hvala komso za cestitkeGrbavica moj zivot je napisao/la:Stvarno sve cestitke za Fan Shop odlican je.Artili su dobri,nije bilo puno pompe oko njega kao sto ovi nasi pricaju a nista ne prave korektan potez vase uprave stvarno ovo vrijedi imat u ormaru (ne mom)
Bice jos artikala uskoro (za nekih 5 dana i dresovi ce biti dostupni) , valjda i ti vasi otvore uskoro
U prostorijama kluba.afa97 je napisao/la:Gdje je fan shop?
Svaka čast upravi na ovom potezu.Otvaranje fan shopa i proslava 65 rođendana je pobila priče o finansijskom kolapsu u FK Sarajevo.Imam jedno pitanje za bolje upučene.Pošto vidim na slikama nešto artikala od Hordi Zla da li ovo znači da su u klubu dogovorili da dalja prodaja ide samo preko kluba.VanBasten je napisao/la:tekstil u Fan shopu
Trenutno korisnika/ca: atomskaNavika, Doktorinho, Evander, Napapijri, napoleon72, pierce, Proximic, riki46, tajsamja i 80 gostiju.