FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

Zdena04
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la Zdena04 » 24 okt 2011, 22:40

Klopp je napisao/la:[youtube][/youtube]

Pa vi sad zamislite samo koja smo mi sila, kad nam najveci konkurenti ovo pjevaju :lol: :lol:
Mora da je ovaj lik sa megafonom "zagrijao" atmosferu......

slika

Na megafonu piše.... :arrow: ...ULTRAS GELSENKIRCHEN. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 25 okt 2011, 12:33

Prema pisanju Bilda zainteresovani smo za Farfana navodno je Hoeneß već imao sastanak sa Farfanovim menadzerom.
Tönnies se nakon toga sastao sa Hoeneßom koji je potvrdio sastanak ali i naglasio kako Bayern nema namjeru za dovođenje Farfana već da je prva meta Marco Reus .

E sad je pitanje šta Hoeneß stari lisac namjerava izvesti. :D
1974---1975---1976---2001---2013---2020

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 25 okt 2011, 14:27

Vjerovatno opet prednost ima Njemac, iako je tesko pogrijesiti sa bi kojim od ove dvojice.
#divovi

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 25 okt 2011, 17:41

Saurman je napisao/la:Prema pisanju Bilda zainteresovani smo za Farfana navodno je Hoeneß već imao sastanak sa Farfanovim menadzerom.
Tönnies se nakon toga sastao sa Hoeneßom koji je potvrdio sastanak ali i naglasio kako Bayern nema namjeru za dovođenje Farfana već da je prva meta Marco Reus .

8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-)

henese, stara murvo, hapas moje ideje :evil: :D
neka, tako treba. dokazi da si pametan i dovedi ob... ma trojicu hocu!
osim farfana koji ce biti dostojna zamjena za robena, treba dovesti i rojsa koji ce biti zamjena za riberija.
polahko ih navikavati na bayu i taman kad riberi ostari tj. pr.dne u sisu, imacemo dostojne zamjene.
plus sidni sem, plus humels = 4 :oops: 8-)
jah, mnogi ce se zapitati sta je sa geceom??? pa, on je vec nas, tako da... 8-)
nek´ ne brinu za mjesto u timu - kod hejnkesa svi igraju!

to je to :!:

ende.
:lol:
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

Semir bvb
Kontakt:

Post Postao/la Semir bvb » 25 okt 2011, 19:03

Saurman je napisao/la:Prema pisanju Bilda zainteresovani smo za Farfana navodno je Hoeneß već imao sastanak sa Farfanovim menadzerom.

Ja sam čitao da je Farfanov menadžer nudio istog Bayernu, o čemu je Hoeness obavijestio Tonniesa, ali rekao je i da Farfan nije na Bayernovoj listi želja. Sam Farfan je rekao da će prvo pregovarat sa S04. Inače ugovor mu ističe na kraju ove sezone i tako automatski postaje interesantan za mnoge klubove.

Što se tiče Reusa, Juup je rekao da bi za Marco Reusa bilo bolje da pređe u BvB ili Werder jer bi tamo više igrao i nastavio napredovat, dok bi u Bayernu vjerovatno dobijao prilike sa klupe, tako da....izgleda da su to samo glasine i šuplje priče ;)
Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 25 okt 2011, 19:33

Semir bvb je napisao/la: Što se tiče Reusa, Juup je rekao da bi za Marco Reusa bilo bolje da pređe u BvB ili Werder jer bi tamo više igrao i nastavio napredovat, dok bi u Bayernu vjerovatno dobijao prilike sa klupe, tako da....izgleda da su to samo glasine i šuplje priče ;)
Reus ce biti prepusten BvB-u, a u pravcu Munchena ce krenuti Gotze, koji ce se tako vratiti kuci, a Reus ce igrati u Dortmundu dok ne stasa u pravu zvijezdu, nakon cega mu slijedi prelazak u Bavarskog giganta.
Zvuci suludo, ali istinito. :D
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Semir bvb
Kontakt:

Post Postao/la Semir bvb » 25 okt 2011, 20:12

Omerbavarac je napisao/la:
Semir bvb je napisao/la: Što se tiče Reusa, Juup je rekao da bi za Marco Reusa bilo bolje da pređe u BvB ili Werder jer bi tamo više igrao i nastavio napredovat, dok bi u Bayernu vjerovatno dobijao prilike sa klupe, tako da....izgleda da su to samo glasine i šuplje priče ;)
Reus ce biti prepusten BvB-u, a u pravcu Munchena ce krenuti Gotze, koji ce se tako vratiti kuci, a Reus ce igrati u Dortmundu dok ne stasa u pravu zvijezdu, nakon cega mu slijedi prelazak u Bavarskog giganta.
Zvuci suludo, ali istinito. :D
Znaš kako Del Boy kaže : "Da je Rodney žensko bio bi mi sestra" :lol: .... tako i ovo ;)
Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 25 okt 2011, 23:12

Ko god dođe biće veliko pojačanje a u paketu bi volio Gotza i Farfana što je izvedivo jer prvi bi koštao oko 20-25 mil dok Farfanu ističe ugovor tako da...

@Seco odvadi malo :D

Semir bvb
Kontakt:

Post Postao/la Semir bvb » 25 okt 2011, 23:19

Saurman je napisao/la:Ko god dođe biće veliko pojačanje a u paketu bi volio Gotza i Farfana što je izvedivo jer prvi bi koštao oko 20-25 mil
Ako želite da dovedete Gotzea mislim da bi morali oborit klupski rekord koji drži transfer Gomeza ako se ne varam.
Mada nema ništa od toga i kad bi ponudili velike novce.

Al ne mogu nikom zabranit da sanjari ;)

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 25 okt 2011, 23:30

Semir bvb je napisao/la:
Saurman je napisao/la:Ko god dođe biće veliko pojačanje a u paketu bi volio Gotza i Farfana što je izvedivo jer prvi bi koštao oko 20-25 mil
Ako želite da dovedete Gotzea mislim da bi morali oborit klupski rekord koji drži transfer Gomeza ako se ne varam.

Izvini ali po kojem osnovu BvB može tražiti neke astronomske cifre za Gotzea talenat jest i...?

Semir bvb
Kontakt:

Post Postao/la Semir bvb » 25 okt 2011, 23:52

Saurman je napisao/la:
Semir bvb je napisao/la:

Izvini ali po kojem osnovu BvB može tražiti neke astronomske cifre za Gotzea talenat jest i...?
Zašto prihvatit 20 mil od Bayerna kad možemo uzet puno više novca od nekog drugog tima?

Ili zašto ga prodavat ispod njegove tržišne cijene koja se kreće oko 30 mil? http://www.transfermarkt.de/de/mario-go ... 74842.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Koji bi to glupan uradio?
To je isto kad bi ja reko dovest ćemo Mullera za 20, a momak vrijedi 33.
http://www.transfermarkt.de/de/thomas-m ... 58358.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Niđe veze. Neg to su samo provokacije i podcjenjivanje BvB kao velikana njemačkog fudbala, koji se na sreću svih ljubitelja bundeslige ponovo vraća u tračnice. Samo ti to još nisi shvatio.

Ili zašto uopšte prodavat svog ponajboljeg igrača kad je on izrazio želju da ostane. I to da ga prodamo ljutom rivalu. Da smo u nekoj finansijskoj krizi ( a nismo) ili da stojimo loše u ligi bez šanse da napredujemo (a ne stojimo uopšte lose, čak nam se smiješi opet Lp), onda da, ali trenutno ne.

Sam je Ulli rekao da će vrijeme pokazat šta se može uradit oko Gotzea. Znači ako ne produži ugovor ili BVB 2 ili 3 godine zaredom ne uspije da se plasira u Lp.

Mislim glupo je sad raspravljat kad trenutno ne postoji ni 0,001 % da ide igdje a kamoli u Bayern. ;)

Vrijeme će pokazat.... Veoma se radujem tome, pa ću pitat tebe i @Omerabavarca "šta bi"? :D ;), a čestitat @effeu na fer, korektnim i prije svega realnim tekstovima i razmišljanjima u vezi Gotze i mogućeg transfera u Bayern (kad smo o tome pisali) ;)

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 25 okt 2011, 23:57

Vrijeme je pokazalo i za Sahina a isto ce se to desiti i sa Gotzeom. ;)

Da ne palamudim vise, pozdrav do transfera.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Semir bvb
Kontakt:

Post Postao/la Semir bvb » 26 okt 2011, 00:11

Omerbavarac je napisao/la:Vrijeme je pokazalo i za Sahina a isto ce se to desiti i sa Gotzeom. ;)
Da je Bayern u Španiji pa i strahovao bih malo od mogućeg transfera, a ovako :lol: :lol: :lol:
Drugo je Real. Već smo pisali Real je Real. To ne bi odbio ni jedan igrač pa čak ni iz Bayerna.

Postoje mi 3 logična objašnjenja u vezi vaših tekstova o Gotzeu:

- ili ste umišljeni Bayernovci koji misle da postoji samo Bayern (provokatori pa omalovažavate moj klub i samim tim sve BvB navijače)
- ili ste previše površni pa pišete neobjektivno, bez puno razmišljanja.
- ili volite igrat FootballManager pa ste malo pomiješali virtualni i stvarni svijet :lol:
Ako budemo čekali taj transfer, mislim da nećemo nikad više raspravljat jer jednostavno do tog neće doći. ;)

Peace ;)

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 26 okt 2011, 00:26

Sve tri tačke stoje (ili crtice, kako hoćeš) ali...
Semir bvb je napisao/la: Ako budemo čekali taj transfer, mislim da nećemo nikad više raspravljat jer jednostavno do tog neće doći. ;)
Pretjeruješ Sema, samo tako. ;)
Puno se uzdaš u izjave vašeg šefa, a treba da znaš da to isto može biti prosipanje iz šupljeg u prazno.
Isto onako kako ti želiš da predstaviš izjave Bayernovih navijača sa ovog foruma.
Vom Jäger zum Gejagten

edis707
Kontakt:

Post Postao/la edis707 » 26 okt 2011, 15:38

Semir bvb je napisao/la:
Omerbavarac je napisao/la:Vrijeme je pokazalo i za Sahina a isto ce se to desiti i sa Gotzeom. ;)
Da je Bayern u Španiji pa i strahovao bih malo od mogućeg transfera, a ovako :lol: :lol: :lol:
Drugo je Real. Već smo pisali Real je Real. To ne bi odbio ni jedan igrač pa čak ni iz Bayerna.

Postoje mi 3 logična objašnjenja u vezi vaših tekstova o Gotzeu:

- ili ste umišljeni Bayernovci koji misle da postoji samo Bayern (provokatori pa omalovažavate moj klub i samim tim sve BvB navijače)
- ili ste previše površni pa pišete neobjektivno, bez puno razmišljanja.
- ili volite igrat FootballManager pa ste malo pomiješali virtualni i stvarni svijet :lol:
Ako budemo čekali taj transfer, mislim da nećemo nikad više raspravljat jer jednostavno do tog neće doći. ;)

semire idi na forum prosjecnih ekipa i pusti prave navijace da diskutuju o bayernu. ja sam navijac barcelone ali tvoji komentari su smijesni :lol: :lol: za goetzea ce se vidjet....da nema bayerna u njemackoj, njemacka liga u evropi bi bila rupica (sto je pokazala borusia i ove i prosle sezone) :D :D :D :D :D :D :D

Peace ;)

edotabako
Kontakt:

Post Postao/la edotabako » 26 okt 2011, 20:26

Imal neko link kakav dobar?
Nema veze koju konekciju zahtijeva, ako ima HD...
Samo da ne stopa.

Semir bvb
Kontakt:

Post Postao/la Semir bvb » 26 okt 2011, 23:17

Ubjedljiva pobjeda Bayerna. Čestitam :D
Alaba odličan, Petersen se zaželio golova ;)
Usami razvaljuje :D

Valencia
Kontakt:

Post Postao/la Valencia » 26 okt 2011, 23:42

geronimo je napisao/la:Sve tri tačke stoje (ili crtice, kako hoćeš) ali...
Semir bvb je napisao/la: Ako budemo čekali taj transfer, mislim da nećemo nikad više raspravljat jer jednostavno do tog neće doći. ;)
Pretjeruješ Sema, samo tako. ;)
Puno se uzdaš u izjave vašeg šefa, a treba da znaš da to isto može biti prosipanje iz šupljeg u prazno.
Isto onako kako ti želiš da predstaviš izjave Bayernovih navijača sa ovog foruma.
Tacno da Dortmund jos uvijek nije pokazao ozbiljnost. Izgubili su najboljeg igraca, a doveli neka manje - vise neafirmisane zamjene. Blize sam misljenju da predsjednik Dortmunda prosipa suplju nego da je ozbiljan u svojim namjerama. Al' vidjet cemo, nista se ne moze tvrditi.

Sto se tice Gecea, Bajern tu mora cekati u redu iza Barse, Reala, Sitija, Junateda, Celsija, pa mozda jos nekog EPL giganta ili cak nekog od zabara. Svi ovi klubovi mogu/zele ponuditi vecu lovu i Dortmundu i Geceu. Jedina nada za Bajern je da Gece zeli ultimativno prelazak u Bajern (kao Nojer). Rado bi Bavarci doveli Ozila, Kediru i Sahina (za onako male pare, pred istek ugovora), al' se nisu htjeli brukati kada su vidjeli da im je konkurencija Real Madrid. Bajin monopol na najbolje igrace Bundeslige polako jenjava kako su spanci/englezi poceli bacati oci na najbolje igrace Bundeslige. To je realnost.
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 27 okt 2011, 00:11

Valencia je napisao/la:Bajin monopol na najbolje igrace Bundeslige polako jenjava kako su spanci/englezi poceli bacati oci na najbolje igrace Bundeslige. To je realnost.
Ne bih se slozio oko ovog ni u kom slucaju , ja bih rekao da Bayernov monopol jenjava jedino i iskljucivo jer su celnici ostalih bundesligaskih klubova "dosli sebi" i shvatili da je bolje da prodaju igrace u inostranstvo a ne Bayernu kako su prije imali obicaj jer na taj nacin ne pojacavaju najveci njemacki klub. A sto se tice ovoga da Bayern nije mogao da dovede te gore nabrojane igrace zbog novca ne bih se ni s tim slozio jer nijedan od tih igraca nije kostao ni blizu 30 miliona eura (mozda i 35 je kostao Gomez) i ne vidim razlog zasto Bayern po tom finansijskom dijelu nije mogao da kupi Oezila,Khediru,Sahina... Jedini i iskljucivi razlog je kako sam vec naveo odluka bundesligaskih klubova da ne prodaju igrace Bayernu kako bi bili konkurenti za naslov , imamo takodje primjer Vidala koji je otisao u Juventus samo zato da se Bayern ne bi dodatno ojacavao. 8-)
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 27 okt 2011, 00:18

I sa kombiniranim sastavom smo veoma lako dosli do pobjede nad Ingolstadtom sa 6:0. Igraci koji rjedje dobijaju priliku, veceras su opravdali ukazano povjerenje i odlicno odradili svoj posao. veoma ma raduje sto sam ponovo vidio Usamia u igri i momak je pokazao o kakvom talentu se radi. Alaba jos jednom potvrdio klasu i postigao svoj drugi gol u zadnje dvije utakmice. Petersen "zedan i gladan" igre, veceras bio odlican i to krunisao sa 2 pogotka. Nadam se da smo veceras zapoceli novi niz utakmica bez primljenog gola.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.