Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo

pa  baš dečko nema sreće
   pa  baš dečko nema sreće   
   u   Valenciji  je imao prostor za igru, minutazu, napredak u svakom smislu a klub je pravi za to, a on veliki talenat   tj.   očekivao sam ga zrelog  za 2 godine u Madridu..
 u   Valenciji  je imao prostor za igru, minutazu, napredak u svakom smislu a klub je pravi za to, a on veliki talenat   tj.   očekivao sam ga zrelog  za 2 godine u Madridu..
Ma da je i ostao spreman ne bi se vratio u Madrid.Sam je izjavio da ne razmislja u povratku u Real,jer zeli ostati u ValencijiZomby je napisao/la:Uhhh stvarno sra#njepa baš dečko nema sreće

u Valenciji je imao prostor za igru, minutazu, napredak u svakom smislu a klub je pravi za to, a on veliki talenat tj. očekivao sam ga zrelog za 2 godine u Madridu..

KadMa da je i ostao spreman ne bi se vratio u Madrid.Sam je izjavio da ne razmislja u povratku u Real,jer zeli ostati u Valenciji

pa on sa R.Madridom ima jos 5 godina ugovora,  nego  onda se boji veceg izazova..
  pa on sa R.Madridom ima jos 5 godina ugovora,  nego  onda se boji veceg izazova..  
Pa ima ugovor sa Realom,ali i dvogodisnju posudbu u Valenciu koja ce imati pravo da otkupi njegov ugovor za 12.miliona euraZomby je napisao/la:KadMa da je i ostao spreman ne bi se vratio u Madrid.Sam je izjavio da ne razmislja u povratku u Real,jer zeli ostati u Valenciji
pa on sa R.Madridom ima jos 5 godina ugovora, nego onda se boji veceg izazova..

Pa da, isto tako ako R.Madrid ne zeli nista od toga, uostalom isto ima ugovor znaci ako ga prodaju za 12 mill samo ga R.Madrid samo moze da kupi u roku iduce 2 g - 20 mill..Pa ima ugovor sa Realom,ali i dvogodisnju posudbu u Valenciu koja ce imati pravo da otkupi njegov ugovor za 12.miliona eura
Pa gledaj logicno je da tako razmislja bolje mu je igrati u Valenciji,nego da sjedi na klupi u Realu.
 taman, nadam se dace se sto brze vratiti.. i da nece imati problema, mlad, talent veliki...steta da sjedi na klupi a jos vise je steta sto se povr
  taman, nadam se dace se sto brze vratiti.. i da nece imati problema, mlad, talent veliki...steta da sjedi na klupi a jos vise je steta sto se povr   

!?
 !?Vjerovatno da Valencia ispadne u drugu liguValencia je napisao/la:Sta se treba desiti da Emerik dobije otkaz
!?

Mislim stvarno ako veceras ne pobjedi Zaragozu treba mu se zahvaliti i imenovati novog trenera
 Mislim stvarno ako veceras ne pobjedi Zaragozu treba mu se zahvaliti i imenovati novog trenera 

To onaj iz Depora? Brzina 99, kontrola lopte 11. Bio dva puta igrac godine Depora i taman kada se ocekivalo da bude nesto vise od njega, on je samo stagnirao. Vidjecemo, sumnjam da ce igrati prvu, onako, osrednji ili unajmanju ruku solidan back-up.Adi_Zepce je napisao/la:Andres Guardado novi clan Valencije
Da taj jeJavier je napisao/la:To onaj iz Depora? Brzina 99, kontrola lopte 11. Bio dva puta igrac godine Depora i taman kada se ocekivalo da bude nesto vise od njega, on je samo stagnirao. Vidjecemo, sumnjam da ce igrati prvu, onako, osrednji ili unajmanju ruku solidan back-up.Adi_Zepce je napisao/la:Andres Guardado novi clan Valencije
 Ma dobar je on nogometas,ali lik igra smo dobro za Meksiko,eh kad bi tu formu prenio i u Valenciu bilo bi odlicno
 Ma dobar je on nogometas,ali lik igra smo dobro za Meksiko,eh kad bi tu formu prenio i u Valenciu bilo bi odlicno 

Ipak drugi najbrziJavier je napisao/la:Evo Bayer popravio Realov rekord u Ligi prvaka, primili su od Valencije najbrzi gol u povijesti ovog takmicenja, Jonas u devetoj sekundi.

pa da su bar izvukli bod o Bayera prošlo kola ,pa i nekako...kiksevi protiv Genka i Bayera (u prvom mecu) vas i dalje drže zakovane za trecu poziciju.
  pa da su bar izvukli bod o Bayera prošlo kola ,pa i nekako...kiksevi protiv Genka i Bayera (u prvom mecu) vas i dalje drže zakovane za trecu poziciju.Da,to je najbolnije.Ali ja vjerujem 100% da ce Chelsea odigrati na pobjedu u Levrkusenu jer mora,tako da ce na kraju Valencia i sa bodom iz Londona ici u 1/8 finalaspizz je napisao/la:Nek ste otresli švabe, imate šansu da prođete dalje ali još uvijek ne oviste o sebi....jbg umjesto da se pobjedi Genk u gostima sad valja pobjediti Čelzi u Londonupa da su bar izvukli bod o Bayera prošlo kola ,pa i nekako...kiksevi protiv Genka i Bayera (u prvom mecu) vas i dalje drže zakovane za trecu poziciju.

Ma smiješno je šta su sve šišmiši promašivali u Leverkusenu pogotovu u prvom poluvremenuAdi_Zepce je napisao/la:Da,to je najbolnije.Ali ja vjerujem 100% da ce Chelsea odigrati na pobjedu u Levrkusenu jer mora,tako da ce na kraju Valencia i sa bodom iz Londona ici u 1/8 finalaspizz je napisao/la:Nek ste otresli švabe, imate šansu da prođete dalje ali još uvijek ne oviste o sebi....jbg umjesto da se pobjedi Genk u gostima sad valja pobjediti Čelzi u Londonupa da su bar izvukli bod o Bayera prošlo kola ,pa i nekako...kiksevi protiv Genka i Bayera (u prvom mecu) vas i dalje drže zakovane za trecu poziciju.

a realno  brate, to se ne smije dešavati ozbiljnim timovima
  a realno  brate, to se ne smije dešavati ozbiljnim timovima  ako se misli napraviti neki znacajniji rezultata u LP... i normalno da se to kasnije kazni na drugoj strani (nepisano fudbalsko pravilo) ...a ta utakmica je bila najbitnija u citavom ovom rasporedu
  ako se misli napraviti neki znacajniji rezultata u LP... i normalno da se to kasnije kazni na drugoj strani (nepisano fudbalsko pravilo) ...a ta utakmica je bila najbitnija u citavom ovom rasporedu  ...ovo veceras je bilo rutinski završen posao, jer je Valencia evidentno bolji tim.
 ...ovo veceras je bilo rutinski završen posao, jer je Valencia evidentno bolji tim.
Ili da nismo bili u krizu da su ostali Villa,Mata i Silva opet bi bila drugacija pricaReuf je napisao/la:Kolege Šišmiši mogu reci da smo igrali jako disciplinovano u odnosu na ostatak utakmica u LP.
Ne toliko uzbudljivo ali i dovoljno konkretno.
Imamo potencijal da budemo u samom vrhu medjutim fali nam discipline i iskustva.
Eh da nam je otac Mendieta sada ,da nas prodrma kada treba a stane na loptu kada se glave ohlade.
Leverkusen je mnogo losiaj ekipa od nas.Dokazali smo to i na strani,gdje smo ih satrali u prvom poluvremenu gdje smo mogli lagano voditi sa 2-3 gola razlike.Medjutim realizacija ne konstantno nas veliki problem.
Sami smo sebi zayebali grupu.Sad se moramo protiv Chelsea cupati sto bas i nije neki ohrabrujuci pokazatelj.
Nismo mi slabiji od njih mnogo , to je tu u 5 deka,ali u Engleskoj zasigurno nemamo puno sansi.
Moliti Boga da ovaj Genk kojim cudom iznenadi Apotekare kad vec ne odlucujemo sami o svojoj sudbini
AMUNT !
 Ovako moramo se nadati da ce Chelsea uzeti Bayera u Njemackoj,te da cemo mi dobiti Genka da zadnju mozemo igrati na bod protiv Plavaca
 Ovako moramo se nadati da ce Chelsea uzeti Bayera u Njemackoj,te da cemo mi dobiti Genka da zadnju mozemo igrati na bod protiv Plavaca 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.