Ima solidnu brzinu i sjajnu okretnost , koja je jos i bitnija , da ne pricam o pasu , tehnici ...soccerfan je napisao/la:Jel me zezas? Ovo za brzinu? Nigdje veze sa istinomamho je napisao/la:bio bi i on, ali nema brzinu... on je staromodan veznjak... ima perfektan pas i pregled igre, dobar je tehnicar ali je spor... u bundesligi skoro da i nema veznjaka njegovog profila... misimovic je bio jedan od posljednjih mohikanacaJuve-TZ je napisao/la:bio bih najsretniji da ode negdje u bundes ligu![]()
ima kvalitet, a otiso dole Bogu iza nogu
Haris Medunjanin
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Haris Medunjanin
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
@ marseille7
ti citiras rinusa michelsa oca totalnog fudbala koji izmedju ostalog podrazumijeva da svaki igrac moze igrat' svaku poziciju..pretpostavljam da to znas... procitao si u njegovoj autobiografiji, koja usput receno i ne postoji... covjek nikad nije napisao vlastitu biografiju..
sta sam ja napisao? sta je tipican izdanak holandske skole? igrac koji moze pokrit' vise pozicija... koliko takvih ima, koji su vrhunski??
pominjes barselonu... barsa igra varijantu totalnog fudbala istina, medjutim totalni fudbal nije presudan koncept u njihovom uspjehu... presudna je brza izmjena lopte iliti spanska tiqui-taca.. kombinacija michelsovog totalnog i spanskog fudbala je djelo johana cryff-a... totalni fudbal igraju i ostali top klubovi, ili barem pokusavaju... nesto im ne ide u zadnje vrijeme u odnosu na barsu... sto li??
dupli plejmejker i dupli destrojer je tebi isti koncept??? jel' i to iz autobiografije rinusa michelsa?
o tome koliku je paznju medunjanin privukao na sebe govori i ime kluba koji je navodno pokazao interes... davljenik iz EPL-a.. a to da je mlad jest sigurno... ima vremena da napreduje... mozda iz izraela predje na kipar...
kada sam reako brzina... to se odnosi na brzinu trcanja, a to u istu recenicu s medunjaninom ne ide... momak je sve, samo nije brz... uostalom da ima brzinu (trcanja) sad bi igrao u oranje dresu... sumnjam da bi onda moju tvrdnju, da je medo tipican izdanak holandskog fudbala zvao nebulozom...
ti citiras rinusa michelsa oca totalnog fudbala koji izmedju ostalog podrazumijeva da svaki igrac moze igrat' svaku poziciju..pretpostavljam da to znas... procitao si u njegovoj autobiografiji, koja usput receno i ne postoji... covjek nikad nije napisao vlastitu biografiju..
sta sam ja napisao? sta je tipican izdanak holandske skole? igrac koji moze pokrit' vise pozicija... koliko takvih ima, koji su vrhunski??
pominjes barselonu... barsa igra varijantu totalnog fudbala istina, medjutim totalni fudbal nije presudan koncept u njihovom uspjehu... presudna je brza izmjena lopte iliti spanska tiqui-taca.. kombinacija michelsovog totalnog i spanskog fudbala je djelo johana cryff-a... totalni fudbal igraju i ostali top klubovi, ili barem pokusavaju... nesto im ne ide u zadnje vrijeme u odnosu na barsu... sto li??
dupli plejmejker i dupli destrojer je tebi isti koncept??? jel' i to iz autobiografije rinusa michelsa?
o tome koliku je paznju medunjanin privukao na sebe govori i ime kluba koji je navodno pokazao interes... davljenik iz EPL-a.. a to da je mlad jest sigurno... ima vremena da napreduje... mozda iz izraela predje na kipar...
kada sam reako brzina... to se odnosi na brzinu trcanja, a to u istu recenicu s medunjaninom ne ide... momak je sve, samo nije brz... uostalom da ima brzinu (trcanja) sad bi igrao u oranje dresu... sumnjam da bi onda moju tvrdnju, da je medo tipican izdanak holandskog fudbala zvao nebulozom...
momak je sve samo nije brz..hmm..opisao si upravo nekoliko najboljih igraca u historiji fudbala..toliko od meneamho je napisao/la:@ marseille7
Unica grande amore
- Goalgetter
- Kontakt:
Cuj, jos sad ga kritikujete sto nije ''brz''. Isto ko da kazes Dzeki sto nema tehiku kao Pjanic 

Sa nase tacke gledista,on je igrac za najace lige.
E zbog cega je njemu posljedni tim prije Maccabia gdje je bio standardan bila Sparta Roterdam,ocito drugi vide sto mi ne vidimo.
I da,za njegove nastupe u reprezentaciji nemam rijeci,meni jedan od drazih reprezentativaca.
E zbog cega je njemu posljedni tim prije Maccabia gdje je bio standardan bila Sparta Roterdam,ocito drugi vide sto mi ne vidimo.
I da,za njegove nastupe u reprezentaciji nemam rijeci,meni jedan od drazih reprezentativaca.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
izgleda da su ljudi ovdje zaboravili da je on odbijao mladu repku BIH(a cini mi se i A) i da je pricao da zeli da igra za Holandiju ...KADA JE VIDIO da tamo sto se u narodu kaze nema hajra,hajd sad ima Bosna...Al bilo proslo necu da ulazim u raspravul,ali samo da se zna! A sad kakav je ko igrac to je druga stvar...
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Nemoj sad opet pocinjati tu pricu. Krenemo li mjeriti patriotizam nece biti kraja diskusiji, docemo i do dijaspore i do domicilnih, pa onda malo na regionalnoj osnovi, pa onda ko je ostao a ko je pobjegao kad je bilo najteze itd. Glupa diskusija. Uzivajmo sto imamo sjajne igrace i medju njima i Medunjanina.nanek je napisao/la:izgleda da su ljudi ovdje zaboravili da je on odbijao mladu repku BIH(a cini mi se i A) i da je pricao da zeli da igra za Holandiju ...KADA JE VIDIO da tamo sto se u narodu kaze nema hajra,hajd sad ima Bosna...Al bilo proslo necu da ulazim u raspravul,ali samo da se zna! A sad kakav je ko igrac to je druga stvar...
ne kritikuje njega niko sto nije brz, ja samo konstatiram... pojedinci ga vide kao brzog, ja to misljenje ne dijelim...Goalgetter je napisao/la:Cuj, jos sad ga kritikujete sto nije ''brz''. Isto ko da kazes Dzeki sto nema tehiku kao Pjanic
cinjenica je da je odigrao odlicno za repku posljednjih nekoliko utakmica, to nijednom rjecju nisam osporio..
poredjenje ti bas i nije odgovarajuce... naravno da dzeko nema tehniku kao pjanic, ali mu je vrhunska za jednog napadaca... medunjaninova brzina nije ni blizu brzine modernog veznjaka..
Xavi , Stanković , Barry ,Pirlo , Ballack itd. mogu nabrajati do sutra su izuzetno spori veznjaci a po tebi dakle i loši.Pozicija centralnog veznog traži mozak , kreativnost , okretnost , ideju i pas a ne Usaina Bolta nebulozo jedna.Pratiš li ti fudbal inače.amho je napisao/la:ne kritikuje njega niko sto nije brz, ja samo konstatiram... pojedinci ga vide kao brzog, ja to misljenje ne dijelim...Goalgetter je napisao/la:Cuj, jos sad ga kritikujete sto nije ''brz''. Isto ko da kazes Dzeki sto nema tehiku kao Pjanic
cinjenica je da je odigrao odlicno za repku posljednjih nekoliko utakmica, to nijednom rjecju nisam osporio..
poredjenje ti bas i nije odgovarajuce... naravno da dzeko nema tehniku kao pjanic, ali mu je vrhunska za jednog napadaca... medunjaninova brzina nije ni blizu brzine modernog veznjaka..

“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”
Dr. Gregory House
Dr. Gregory House
medunjanin je jedan od onih u reprezentaciji koji mogu napredovati jos mnogo , mislim da je dao tek pola od svojih mogucnosti .
Rad u Engleskoj bi ga usavrsio.
Rad u Engleskoj bi ga usavrsio.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
de mi samo reci gdje sam ja okarakterisao medunjanina kao loseg igraca???? pricam o brzini... evo i sam si potvrdio da je medunjanin spor... a to je jedino sto sam ja tvrdio u svim ovim postovima..DRHAUSE je napisao/la:Xavi , Stanković , Barry ,Pirlo , Ballack itd. mogu nabrajati do sutra su izuzetno spori veznjaci a po tebi dakle i loši.Pozicija centralnog veznog traži mozak , kreativnost , okretnost , ideju i pas a ne Usaina Bolta nebulozo jedna.Pratiš li ti fudbal inače.amho je napisao/la:ne kritikuje njega niko sto nije brz, ja samo konstatiram... pojedinci ga vide kao brzog, ja to misljenje ne dijelim...Goalgetter je napisao/la:Cuj, jos sad ga kritikujete sto nije ''brz''. Isto ko da kazes Dzeki sto nema tehiku kao Pjanic
prvo procitaj sta sam napisao, pa onda komentiraj, prije nego nekoga zoves nebulozom...
@amho ovo zvuci kao da Medunjanin nema sta traziti u BL. zato je i pocela diskusijaamho je napisao/la:bio bi i on, ali nema brzinu... on je staromodan veznjak... ima perfektan pas i pregled igre, dobar je tehnicar ali je spor... u bundesligi skoro da i nema veznjaka njegovog profila... misimovic je bio jedan od posljednjih mohikanacaJuve-TZ je napisao/la:bio bih najsretniji da ode negdje u bundes ligu![]()
bio bi i on (medunjanin) najsretniji da ode negdje u bundesligu... na sta sam se ovakvom formulacijom mogao nadovezat' nego na prvi post... mozda je to bilo malo zbunjujuce... ali na to niko nije ni repicirao... ljudi repliciraju na tvrdnju da medo nije brz...soko je napisao/la:@amho ovo zvuci kao da Medunjanin nema sta traziti u BL. zato je i pocela diskusijaamho je napisao/la:bio bi i on, ali nema brzinu... on je staromodan veznjak... ima perfektan pas i pregled igre, dobar je tehnicar ali je spor... u bundesligi skoro da i nema veznjaka njegovog profila... misimovic je bio jedan od posljednjih mohikanacaJuve-TZ je napisao/la:bio bih najsretniji da ode negdje u bundes ligu![]()
eto jest brz i gotova prica... i preci ce u neki od top 5 klubova BL-a ili EPL-a naredne sezone, nakon sto odvede bih do polufinala na EURU 2012...
@ahmo
jarane tako je ispalo. to sto si napisao ALI protumacilo se kao da nije dobar i rad tog ode diskusija u drugi pravac.
Ja se slazem da Medunjanin nije brz. Odlican je kad ima loptu i moze igrati u boljoj ligi. Kao sto je neko naveo nisu ni Xavi, Xavi Alonoso, Schweinsteiger itd nesta brzi. Barry iz ManC sigurno nije puno bolji od Mede.
jarane tako je ispalo. to sto si napisao ALI protumacilo se kao da nije dobar i rad tog ode diskusija u drugi pravac.
Ja se slazem da Medunjanin nije brz. Odlican je kad ima loptu i moze igrati u boljoj ligi. Kao sto je neko naveo nisu ni Xavi, Xavi Alonoso, Schweinsteiger itd nesta brzi. Barry iz ManC sigurno nije puno bolji od Mede.
Kako smo mi zaostala nacija to je ludnica.nanek je napisao/la:izgleda da su ljudi ovdje zaboravili da je on odbijao mladu repku BIH(a cini mi se i A) i da je pricao da zeli da igra za Holandiju ...KADA JE VIDIO da tamo sto se u narodu kaze nema hajra,hajd sad ima Bosna...Al bilo proslo necu da ulazim u raspravul,ali samo da se zna! A sad kakav je ko igrac to je druga stvar...
To sto ti pises samo prolazi kod nas, i uvjek ce se naci par likova da odma ospu paljbu po Haris.
Sasvim nepotrebna diskusija. Haris sada nosi dres tvoje zemlje, i treba da ga postujes ako nista radi toga.
Da je igrao za one male zelene gore s Marsa, sasvim je ne bitno ljudi moji, sta vam je vise...Ostavite se corava posla.
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- marseille7
- Kontakt:
ahmo sutra cu mozda imati malo vremena da odgovorim koju jer pricas brate nebuloze naveliko medjuostalom ja sam predpostavio da smo nasli harisovu poziciju u ekipi dm left a ti pricas o antipaciji na ostalim posicijima zato nemogu nesto previse sad kad sam polu pjan pisem smobitela ps naravano da michaels ima autobiografiju napisanu zove se team building pozz ako ne stignem recimo da je medjudjanin i spor i los kao sto je zidane bio i dobro svima hahaha
o harisovoj igri nisam napisao nista posebno negativno... jedino sto sam o momku negativno rekao je da je spor...marseille7 je napisao/la:ahmo sutra cu mozda imati malo vremena da odgovorim koju jer pricas brate nebuloze naveliko medjuostalom ja sam predpostavio da smo nasli harisovu poziciju u ekipi dm left a ti pricas o antipaciji na ostalim posicijima zato nemogu nesto previse sad kad sam polu pjan pisem smobitela ps naravano da michaels ima autobiografiju napisanu zove se team building pozz ako ne stignem recimo da je medjudjanin i spor i los kao sto je zidane bio i dobro svima hahaha
to mozes osporavat' nije problem... o njegovoj poziciji u timu ja nisam nista rekao, a ti s kim si mu nalazio poziciju ja ne znam... poziciju dm left kako ti kazes igra silom prilika, a ne zato sto je najbolji na toj poziciji.. o njegovoj anticipaciji na ostalim pozicijama nisam nista pisao, a o antipaciji pogotovo ne... o michelsovoj autobiografiji nemoj mi pricat' jer teambuilding nije autobiografija.. nemoj molim te poredit' igraca ciji je najveci domet u dosadasnjoj karijeri status prvotimca u klubu iz izraela s jednim od najboljih fudbalera svih vremena, pogotovo kad si mu nasao poziciju na dm left, a svi znamo kako je drug zinedine bio odlican destruktivac... poredjenja su ti za deset... cuj poredit' tempo i kvalitet zidane-a i medunjanina... ravno je poredjenju tempa xavija i ballacka (kad je bio u medunjaninovim godinama, naravno)...
Yebiga @amho da ima to sto mu ti spocitavas,nebi nikad poput popisanog kera navrnuo u BiH repku.
Vec bi igrao u oranje,kako je i kontao.Ali leteci Holandezi mogu birati,mi nazalost ne.
Vec bi igrao u oranje,kako je i kontao.Ali leteci Holandezi mogu birati,mi nazalost ne.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Lupaš gluposti. Ti leteči Holandezi na njegovoj poziciji imaju Van Bommela De Jonga , dva balvana čija se igra svodi na stajanje na svojoj polovini i povremeno pokušaj loma noge suparničkom igraču.U napadu nisu ni blizu Medunjaninovih mogučnosti.I nije on kao ker došao u reprezentaciju nego smo ga mi (BH javnost i savez) ko kerovi molili da dođe igrati za nas i to u vrijeme dok je bio nositelj igre Holandske U-21 selekcije (s kojom je bio prvak evrope).Usput kada govoriš o igraču koji je za kratko vrijeme svojoj državi dao puno pokaži malo više poštovanja.harishp je napisao/la:Yebiga @amho da ima to sto mu ti spocitavas,nebi nikad poput popisanog kera navrnuo u BiH repku.

“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”
Dr. Gregory House
Dr. Gregory House
Dobro je kontras,da je bilo ko drugi umjesto tebe pa bi se dalo skontati.DRHAUSE je napisao/la:Lupaš gluposti. Ti leteči Holandezi na njegovoj poziciji imaju Van Bommela De Jonga , dva balvana čija se igra svodi na stajanje na svojoj polovini i povremeno pokušaj loma noge suparničkom igraču.U napadu nisu ni blizu Medunjaninovih mogučnosti.I nije on kao ker došao u reprezentaciju nego smo ga mi (BH javnost i savez) ko kerovi molili da dođe igrati za nas i to u vrijeme dok je bio nositelj igre Holandske U-21 selekcije (s kojom je bio prvak evrope).Usput kada govoriš o igraču koji je za kratko vrijeme svojoj državi dao puno pokaži malio više poštovanja.harishp je napisao/la:Yebiga @amho da ima to sto mu ti spocitavas,nebi nikad poput popisanog kera navrnuo u BiH repku.
Ovako vjeciti pljuvac po BiH reprezentativcima nasao opet kontru udarati i braniti igraca koji to najmanje zasluzio.
Bio je pozvan u repku i to je javno odbio,jer cova hoce u Narandzaste.Kad je skontao da i ti balvani imaju vise sanse od ovog lava.Eto ga bas ko kujica nazaj,daj sta das.Mogao je on svojoj drzavi dati i bez prijasnjeg odbijanja da igra za tu istu.A ne cekati da vidi da nema nikakve sanse,pa tek onda se sjeti Lesi da treba kuci.
Prema tome dr,ne kenjaJ kad voz stoji.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu