Slazem se!mirzza je napisao/la:stila brate, svaka ti cast jos jednom, nemoj nikad vise prihvatiti maltretiranje starog jarca, igraj kako znas i dobit ces svoju sansu u repki kad majmun ode aBd,
za ovog kenanka, stila je prosle godine igrao ligu uefa i u grupnoj fazi bio medju top 5 najkorisnijih veznjaka, stila je standardni igrac tima koji ce i ove godine igrati ligu uefa, nosilac ekipe i najbolji strani igrac u poljskoj, a pjana nas veliki dragulj, je rezerva u lionu koja igra 15 minuta u prosjeku
Ciro pravi kardinalnu gresku,Stilic je bar 5 puta bolji od Damjanovica.covjek je jedan od najtrazenijih igraca u Njemackoj itd,ali kod Cire to ne vrijedi,smjesno! Stilic je za mene covjek od karaktera,mnogi da su na njegovom mjestu ne bi se vise nikada odazvali! On je jedan od rijetkih igraca kojem reprezentacija nije nista dala,sve je u karijeri sam stvorio!..za razliku od nekih mesetara koji igraju za Bih samo da bi se bolje prodali,prije svega tu mislim na Radeljica... Ciri je ovo veliki minus u karijeri,prije svega sramotan poraz od Irana,pa onda sve sto ide uz to!