Nek netko drugi postavi pitanje (aj ti Devile), ništa mi ne pada na pamet..
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
Ama devile, nisu Tuzlaci ništa osvojili...kakav intertoto, tko to jos racuna... Iskra iz Bugojna jest..
Da nije mali zeleni?! Il neki Šanjolac?! Butrageno?!
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
p.s.Eto udji na Intertoto cup stranicu,i videces,mozda i na wikiu ima.
Piše samo da su osvojili neku grupu 5 83'.
To je to,zadnja prepreka u Intertotu i prelazak u Kup Uefa,znaci ako si dosao do kraja necega znaci da si "prekuc'o".
A Iskra koje ono bese uzela Mitropu '84 ?
Joj, ma to je onaj Španac kojeg je slomio onaj naš vrag iz zvezde, pomozi mi reći kako se zove, nakon ubačaja sa lijeve strane, kad ej ovaj primio loptu, izbacio ga, ovaj otišo u kukuruze, i ovaj "nas" dao gol..
uh, sto sam opisao
dubrava je napisao/la:Joj, ma to je onaj Španac kojeg je slomio onaj naš vrag iz zvezde, pomozi mi reći kako se zove, nakon ubačaja sa lijeve strane, kad ej ovaj primio loptu, izbacio ga, ovaj otišo u kukuruze, i ovaj "nas" dao gol..
uh, sto sam opisao
Nije ni to,mislis kada je Piksi poslao Vasqueza koga jos nisu nasli.
dubrava je napisao/la:Joj, ma to je onaj Španac kojeg je slomio onaj naš vrag iz zvezde, pomozi mi reći kako se zove, nakon ubačaja sa lijeve strane, kad ej ovaj primio loptu, izbacio ga, ovaj otišo u kukuruze, i ovaj "nas" dao gol..
uh, sto sam opisao
E, to, to sam mislio..jebte, što zaboravljam imena...
uh, sto sam opisao
E, to, to sam mislio..jebte, što zaboravljam imena...
[youtube][/youtube]
Lezi kravo.
@Javier nista od toga.Jbt nabrojaste skoro citavu prvu postavu a ne pogodiste.
Pogresno sam procitao pitanje. Umjesto "sjećanje" ja sam procitao "šetanje". Sve me stid
Aj nista. Eto, kad pomenuh ove Spance, kako se zove jedini Spanac koji je dao 4 gola u jednoj utakmici na Mundijalu? Svako ima pravo po jednom pogadjat
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal
El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno