Please Bitches

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
U svakoj kombinaciji racunam na kaiš samo ovdje kad sam se slikao mrsko mi ga bilo uvlačitisecer je napisao/la:nije tacno. ove kosulje se nose bas ovako kao sto je obuk´o.Monolog je napisao/la:Inače ne nosim košulju utrpanu u pantole/farmerice, al' kad već to radiš, malo (više) je izvuci (vizuelno je mnogo ljepše, a i ne nabora se onako).
skoro, prva, treca i cetvrta slika - odlicno.
druga je samo ok. kaput ti je povelik(predlazem da ga odneses nekom krojacu da ti ga suzi), a takodjer treba paziti da su sako, kais i cipele u istoj boji(kais i cipele trebaju biti od istog materijala).
osim toga, nezamislivo je da muskarac nosi pantole bez kaisa(izuzetak su elegantno popunjenimuskarci koji nose tregere).
[youtube][/youtube]samosarajvo je napisao/la:Kako raspoznati fus od original rey ban naocala ? ako postoji nacin
Devil je napisao/la:
Jutros uzeo 6000 RSD.
Šta si ti skinjara !?Heller je napisao/la:
Please Bitches
Smijem se kladiti da je riječ o cijeni. Možda je @Peyton pomislio da se radi o američkim dolarima, a ne o dinarima.Nimla_RZ je napisao/la:Meni je ova @Devilova trenerka, duxa šta već prejakaNe znam šta je smiješno.
A u našim je ovo oko 120 KM?Monolog je napisao/la:Smijem se kladiti da je riječ o cijeni. Možda je @Peyton pomislio da se radi o američkim dolarima, a ne o dinarima.Nimla_RZ je napisao/la:Meni je ova @Devilova trenerka, duxa šta već prejakaNe znam šta je smiješno.
Artiklu...ovo je prestrasno...Monolog je napisao/la:Smiješ se cijeni ili artiklu?
Zbog čega?peyton je napisao/la:Artiklu...ovo je prestrasno...Monolog je napisao/la:Smiješ se cijeni ili artiklu?
Imam vjerovatno najduzu kosu ovdje na temiVolimTz je napisao/la:Šta si ti skinjara !?Heller je napisao/la:
Please Bitches
![]()
Dje tu je.Nimla_RZ je napisao/la:A u našim je ovo oko 120 KM?Monolog je napisao/la:Smijem se kladiti da je riječ o cijeni. Možda je @Peyton pomislio da se radi o američkim dolarima, a ne o dinarima.Nimla_RZ je napisao/la:Meni je ova @Devilova trenerka, duxa šta već prejakaNe znam šta je smiješno.
Ako su jeftine i dobre moreVolimTz je napisao/la:Hoceš da ti ja nabavim kakve vojne čizme preko starog.
Jara imam i ja vojne, zima im ništa ne može, samo 10 kg teškeHeller je napisao/la:Ako su jeftine i dobre moreVolimTz je napisao/la:Hoceš da ti ja nabavim kakve vojne čizme preko starog.