NFL

Atletika, stoni tenis, šah, plivanje, vaterpolo, biciklizam, ragbi...

Moderator/ica: rio_Ferdy88

SaltCityAttack
Kontakt:

Re: NFL

Post Postao/la SaltCityAttack » 25 okt 2011, 05:24

ni sam ni znao da nekadasnji Bear odnosno pro bowl special team player Brendon Ayanbadejo igra za Baltimore :)...bio je kod ans dobar u SP zaista fenmenalan, ali nisam ni znao da tamo kod njih igra LB

I sta se desava ovo sa Ravensima?...fakat nekad Bearsi su i mila majka kako nekad i drugi znaju zakazati :)...fakat ako zijane od Jaguarsa bice veliko iznenadjenje
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

AÐ_Official
Kontakt:

Post Postao/la AÐ_Official » 25 okt 2011, 05:34

Malo statistike. Ako niste znali, najbolje dvije ekipe sto se tice odbrane dolaze iz AFC North, to su Ravens(1) i Cincinnati(2). Dok iste dvije ekipe imaju katastrofalnu "offense". Ravens su 26-ti dok su Bengals 23-i.

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 25 okt 2011, 18:17

AÐ_Official je napisao/la:Colts-i definitivno imaju u cilju da dobiju #1 pick u draft-u. Nek se Andrew Luck pripremi za dosadni grad zvani Indianapolis. Decko ce imati godinu da uci pod Peyton Manning, bas kako uprava Colts-a zeli.
Dok uci mozda mu se ukaze prilika u Pacersima, ipak je bio kosarkas u srednjoj :mrgreen:

Jupiiii Andro is comin' :mrgreen:
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

Hawking
Kontakt:

Post Postao/la Hawking » 25 okt 2011, 18:25

Edin TM87 je napisao/la:
AÐ_Official je napisao/la:Colts-i definitivno imaju u cilju da dobiju #1 pick u draft-u. Nek se Andrew Luck pripremi za dosadni grad zvani Indianapolis. Decko ce imati godinu da uci pod Peyton Manning, bas kako uprava Colts-a zeli.
Dok uci mozda mu se ukaze prilika u Pacersima, ipak je bio kosarkas u srednjoj :mrgreen:

Ja još ne bih otpisao Dolphinse, oni su ispustili 15:0, znači da se ne šale :lol:
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!

Glory glory Man United!

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 25 okt 2011, 18:29

Hawking je napisao/la:
Edin TM87 je napisao/la:

Ja još ne bih otpisao Dolphinse, oni su ispustili 15:0, znači da se ne šale :lol:
Oni izgubili 3 razlike, a mi 55, ono da znaju da ne mogu nista i kad ispuste vaku prednost :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ako se bude gledala poen :roll: -razlika na kraju Luck je nas :mrgreen:

Hawking
Kontakt:

Post Postao/la Hawking » 25 okt 2011, 18:31

A ako slučajno pobijedite jednu :mrgreen: Šteta što ne igrate sa njima, to bi bila šega od meča, i jedni i drugi bi navijali za protivnike :lol:
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!

Glory glory Man United!

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 25 okt 2011, 18:34

Hawking je napisao/la:A ako slučajno pobijedite jednu :mrgreen: Šteta što ne igrate sa njima, to bi bila šega od meča, i jedni i drugi bi navijali za protivnike :lol:
Oborili bi rekordan broj sejftija u jednoj tekmi :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ko god ima loptu trci u svoju end zonu i koljena :mrgreen: :mrgreen:

Hawking
Kontakt:

Post Postao/la Hawking » 25 okt 2011, 18:38

Edin TM87 je napisao/la:
Hawking je napisao/la:A ako slučajno pobijedite jednu :mrgreen: Šteta što ne igrate sa njima, to bi bila šega od meča, i jedni i drugi bi navijali za protivnike :lol:
Oborili bi rekordan broj sejftija u jednoj tekmi :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

A defanzivci bi čuvali tuđe end zone :lol: :lol: :lol:

Glory glory Man United!

AÐ_Official
Kontakt:

Post Postao/la AÐ_Official » 25 okt 2011, 19:08

Hawking je napisao/la:
Edin TM87 je napisao/la:

A defanzivci bi čuvali tuđe end zone :lol: :lol: :lol:
Gle' kad im ga Rams suknu i na draft-u izaberu Luck :D onda bi Rams lako mogli pravit trade koji zele 8-)

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 25 okt 2011, 19:40

pozdrav svima koji prate nfl..evo da se i ja javim..pratim nfl vec duze vremena..oko 5-6 godina ali nisam na forumu dosad nesto bio aktivan..citam redovo ovaj dio foruma..inace sam veliki fan Patsa ili New Englanda i broja 12..hehe..a zadovoljan sam kako smo krenuli u sezonu 5-1 ali sad slijedi tezi dio rasporeda..u nedjelju sa steelersima u gostima i onda giantsi kuci pa derbi sa jetsima u gostima i to bi moglo biti i odlucujuce na kraju..dobro je sto nam se vraca mayo sad protiv steelersa..inace jos pratim od ovih americkih sportova i red soxe, bruinse i celticse...sve boston..nekako mi najljepsi i najdrazi grad tamo i navijaci su dobri..et pozdrav svima..pozz hawking-u koji je kolega po crvenoj boji..jos da ne navija za jetse..hehe salim se..
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 25 okt 2011, 19:52

AÐ_Official je napisao/la: Gle' kad im ga Rams suknu i na draft-u izaberu Luck :D onda bi Rams lako mogli pravit trade koji zele 8-)

hahaha upravu si :)... kad Ramsi uzmu prvi pick i trade Lucka za nesto kvalitetno sto im treba :)
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

bear grylls
Kontakt:

Post Postao/la bear grylls » 25 okt 2011, 21:33

SaltCityAttack je napisao/la:
AÐ_Official je napisao/la: Gle' kad im ga Rams suknu i na draft-u izaberu Luck :D onda bi Rams lako mogli pravit trade koji zele 8-)

hahaha upravu si :)... kad Ramsi uzmu prvi pick i trade Lucka za nesto kvalitetno sto im treba :)
Ako budu imali prvi pick uzece nesto odmah dobro sto bi draftovali lucka pa trade a imaju bradford

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 25 okt 2011, 21:44

nekad se na draftu uzima ono sto je najbolje, a ne ono sto ti treba, pa onda pravis neki trade za nekoga ...pa sa igracima na college to ti je kocka...ebiga eno Jetsi uzeli ong sto je kod nas dosao medju prvih 10 pickova, pa onda Houston uzeo Okoyea i evo njega sad u Chicagu :)...doduse kod ans je Okoye jako dobar zahvalan igrac i stvanro mi cudo da jedna od najlosih odbrana Housotn puste ga hmmmmm
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Hawking
Kontakt:

Post Postao/la Hawking » 25 okt 2011, 21:45

bear grylls je napisao/la:
SaltCityAttack je napisao/la:

Ako budu imali prvi pick uzece nesto odmah dobro sto bi draftovali lucka pa trade a imaju bradford
Vjerovatno misli da će ga tradeovat za nekog ko već igra u NFL-u iz tima kojem treba QB...

Glory glory Man United!

bear grylls
Kontakt:

Post Postao/la bear grylls » 25 okt 2011, 21:47

Nema veze nema smisla bolje draftovat nekog mladog defanzivca ko ceti dati nekog superstara provjerenog igraca za neprovjerenog qba bezobzira na talent.
Zadnja izmjena: bear grylls, dana/u 25 okt 2011, 21:49, ukupno mijenjano 1 put.

Hawking
Kontakt:

Post Postao/la Hawking » 25 okt 2011, 21:48

bear grylls je napisao/la:Nema veze nema smisla bolje draftovat nekog mladog defanzivca
Ma dobro, ne pratim ja NCAA, nemam pojma kakvog potencijala ima tamo...

Glory glory Man United!

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 25 okt 2011, 21:57

Hawking je napisao/la:
bear grylls je napisao/la:Nema veze nema smisla bolje draftovat nekog mladog defanzivca
Ma dobro, ne pratim ja NCAA, nemam pojma kakvog potencijala ima tamo...
pravog potencijala ima za kockanje :)... Benson 4 pick Bearsa i sa Texasom razvaljivao NCAA, dok Forte sa slabasnim collegom u NFL mu pokaze da neke stvari, jer je pametni...nije ba sve u tome pa eno onaj Suh jeste doba, ali jos uvjek ne toliko bistar...pa liku treba nakad dati zabranu igranja jedne utkamice da se nauci pameti...jer jednostavno krkan je boli ga taki hoce li se neko povrijediti i td...kako je prosle godine Cutlera u autu tmao uhvatio za masku i namjerno ga bacio od zemlju, konto sam da je Cutler dobio potres mozga...samo ga novcano kaznili..treba takve kaznjavat novcano i zabranom igranja
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 25 okt 2011, 22:05

A Folk iz Haskisa? Frajer izdrzava 3-4 hita, isto toliko defanzivaca je potrebno za tekl, a tek 18 godina :roll:

CLS
Kontakt:

Post Postao/la CLS » 25 okt 2011, 22:47

The Giants will play the 1,200th regular season game in their history to join the Chicago Bears (1,264), Green Bay Packers (1,230) and Chicago-St. Louis-Phoenix-Arizona Cardinals (1,213) as the only franchises to reach that figure. The Detroit Lions are fifth on the games-played list with 1,127.
Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata
Al ja sam prvo reko Željo
Pa sam poslije reko tata

Hawking
Kontakt:

Post Postao/la Hawking » 25 okt 2011, 22:57

CLS je napisao/la:The Giants will play the 1,200th regular season game in their history to join the Chicago Bears (1,264), Green Bay Packers (1,230) and Chicago-St. Louis-Phoenix-Arizona Cardinals (1,213) as the only franchises to reach that figure. The Detroit Lions are fifth on the games-played list with 1,127.
Čestitke na jubileju :)

Ma u pravu si ti Salt, draft je lutrija teška, vjerujem da će i sad biti teških promašaja. Još se sjećam NBA drafta 2003. kad su umjesto Anthonyja, Wadea ili Bosha Pistonsi uzeli Darka Miličića... evo njegovog najboljeg performansa u karijeri:

[youtube][/youtube]

:lol:

Glory glory Man United!

Odgovori

Natrag na “Ostali sportovi”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.