Mora da je ovaj lik sa megafonom "zagrijao" atmosferu......Klopp je napisao/la:[youtube][/youtube]
Pa vi sad zamislite samo koja smo mi sila, kad nam najveci konkurenti ovo pjevaju![]()

Na megafonu piše....

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Mora da je ovaj lik sa megafonom "zagrijao" atmosferu......Klopp je napisao/la:[youtube][/youtube]
Pa vi sad zamislite samo koja smo mi sila, kad nam najveci konkurenti ovo pjevaju![]()
Saurman je napisao/la:Prema pisanju Bilda zainteresovani smo za Farfana navodno je Hoeneß već imao sastanak sa Farfanovim menadzerom.
Tönnies se nakon toga sastao sa Hoeneßom koji je potvrdio sastanak ali i naglasio kako Bayern nema namjeru za dovođenje Farfana već da je prva meta Marco Reus .
E sad je pitanje šta Hoeneß stari lisac namjerava izvesti.
Ja sam čitao da je Farfanov menadžer nudio istog Bayernu, o čemu je Hoeness obavijestio Tonniesa, ali rekao je i da Farfan nije na Bayernovoj listi želja. Sam Farfan je rekao da će prvo pregovarat sa S04. Inače ugovor mu ističe na kraju ove sezone i tako automatski postaje interesantan za mnoge klubove.Saurman je napisao/la:Prema pisanju Bilda zainteresovani smo za Farfana navodno je Hoeneß već imao sastanak sa Farfanovim menadzerom.
Tönnies se nakon toga sastao sa Hoeneßom koji je potvrdio sastanak ali i naglasio kako Bayern nema namjeru za dovođenje Farfana već da je prva meta Marco Reus .
E sad je pitanje šta Hoeneß stari lisac namjerava izvesti.
Reus ce biti prepusten BvB-u, a u pravcu Munchena ce krenuti Gotze, koji ce se tako vratiti kuci, a Reus ce igrati u Dortmundu dok ne stasa u pravu zvijezdu, nakon cega mu slijedi prelazak u Bavarskog giganta.Semir bvb je napisao/la: Što se tiče Reusa, Juup je rekao da bi za Marco Reusa bilo bolje da pređe u BvB ili Werder jer bi tamo više igrao i nastavio napredovat, dok bi u Bayernu vjerovatno dobijao prilike sa klupe, tako da....izgleda da su to samo glasine i šuplje priče
Znaš kako Del Boy kaže : "Da je Rodney žensko bio bi mi sestra"Omerbavarac je napisao/la:Reus ce biti prepusten BvB-u, a u pravcu Munchena ce krenuti Gotze, koji ce se tako vratiti kuci, a Reus ce igrati u Dortmundu dok ne stasa u pravu zvijezdu, nakon cega mu slijedi prelazak u Bavarskog giganta.Semir bvb je napisao/la: Što se tiče Reusa, Juup je rekao da bi za Marco Reusa bilo bolje da pređe u BvB ili Werder jer bi tamo više igrao i nastavio napredovat, dok bi u Bayernu vjerovatno dobijao prilike sa klupe, tako da....izgleda da su to samo glasine i šuplje priče
Zvuci suludo, ali istinito.
Ako želite da dovedete Gotzea mislim da bi morali oborit klupski rekord koji drži transfer Gomeza ako se ne varam.Saurman je napisao/la:Ko god dođe biće veliko pojačanje a u paketu bi volio Gotza i Farfana što je izvedivo jer prvi bi koštao oko 20-25 mil
Izvini ali po kojem osnovu BvB može tražiti neke astronomske cifre za Gotzea talenat jest i...?Semir bvb je napisao/la:Ako želite da dovedete Gotzea mislim da bi morali oborit klupski rekord koji drži transfer Gomeza ako se ne varam.Saurman je napisao/la:Ko god dođe biće veliko pojačanje a u paketu bi volio Gotza i Farfana što je izvedivo jer prvi bi koštao oko 20-25 mil
Mada nema ništa od toga i kad bi ponudili velike novce.
Al ne mogu nikom zabranit da sanjari
Zašto prihvatit 20 mil od Bayerna kad možemo uzet puno više novca od nekog drugog tima?Saurman je napisao/la:Izvini ali po kojem osnovu BvB može tražiti neke astronomske cifre za Gotzea talenat jest i...?Semir bvb je napisao/la:Ako želite da dovedete Gotzea mislim da bi morali oborit klupski rekord koji drži transfer Gomeza ako se ne varam.Saurman je napisao/la:Ko god dođe biće veliko pojačanje a u paketu bi volio Gotza i Farfana što je izvedivo jer prvi bi koštao oko 20-25 mil
Mada nema ništa od toga i kad bi ponudili velike novce.
Al ne mogu nikom zabranit da sanjari
Da je Bayern u Španiji pa i strahovao bih malo od mogućeg transfera, a ovakoOmerbavarac je napisao/la:Vrijeme je pokazalo i za Sahina a isto ce se to desiti i sa Gotzeom.![]()
Ako budemo čekali taj transfer, mislim da nećemo nikad više raspravljat jer jednostavno do tog neće doći.Omerbavarac je napisao/la:
Da ne palamudim vise, pozdrav do transfera.
Pretjeruješ Sema, samo tako.Semir bvb je napisao/la: Ako budemo čekali taj transfer, mislim da nećemo nikad više raspravljat jer jednostavno do tog neće doći.![]()
Semir bvb je napisao/la:Da je Bayern u Španiji pa i strahovao bih malo od mogućeg transfera, a ovakoOmerbavarac je napisao/la:Vrijeme je pokazalo i za Sahina a isto ce se to desiti i sa Gotzeom.![]()
![]()
![]()
![]()
Drugo je Real. Već smo pisali Real je Real. To ne bi odbio ni jedan igrač pa čak ni iz Bayerna.
Postoje mi 3 logična objašnjenja u vezi vaših tekstova o Gotzeu:
- ili ste umišljeni Bayernovci koji misle da postoji samo Bayern (provokatori pa omalovažavate moj klub i samim tim sve BvB navijače)
- ili ste previše površni pa pišete neobjektivno, bez puno razmišljanja.
- ili volite igrat FootballManager pa ste malo pomiješali virtualni i stvarni svijet
Ako budemo čekali taj transfer, mislim da nećemo nikad više raspravljat jer jednostavno do tog neće doći.Omerbavarac je napisao/la:
Da ne palamudim vise, pozdrav do transfera.
semire idi na forum prosjecnih ekipa i pusti prave navijace da diskutuju o bayernu. ja sam navijac barcelone ali tvoji komentari su smijesni![]()
za goetzea ce se vidjet....da nema bayerna u njemackoj, njemacka liga u evropi bi bila rupica (sto je pokazala borusia i ove i prosle sezone)
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Peace
Tacno da Dortmund jos uvijek nije pokazao ozbiljnost. Izgubili su najboljeg igraca, a doveli neka manje - vise neafirmisane zamjene. Blize sam misljenju da predsjednik Dortmunda prosipa suplju nego da je ozbiljan u svojim namjerama. Al' vidjet cemo, nista se ne moze tvrditi.geronimo je napisao/la:Sve tri tačke stoje (ili crtice, kako hoćeš) ali...Pretjeruješ Sema, samo tako.Semir bvb je napisao/la: Ako budemo čekali taj transfer, mislim da nećemo nikad više raspravljat jer jednostavno do tog neće doći.![]()
![]()
Puno se uzdaš u izjave vašeg šefa, a treba da znaš da to isto može biti prosipanje iz šupljeg u prazno.
Isto onako kako ti želiš da predstaviš izjave Bayernovih navijača sa ovog foruma.
Ne bih se slozio oko ovog ni u kom slucaju , ja bih rekao da Bayernov monopol jenjava jedino i iskljucivo jer su celnici ostalih bundesligaskih klubova "dosli sebi" i shvatili da je bolje da prodaju igrace u inostranstvo a ne Bayernu kako su prije imali obicaj jer na taj nacin ne pojacavaju najveci njemacki klub. A sto se tice ovoga da Bayern nije mogao da dovede te gore nabrojane igrace zbog novca ne bih se ni s tim slozio jer nijedan od tih igraca nije kostao ni blizu 30 miliona eura (mozda i 35 je kostao Gomez) i ne vidim razlog zasto Bayern po tom finansijskom dijelu nije mogao da kupi Oezila,Khediru,Sahina... Jedini i iskljucivi razlog je kako sam vec naveo odluka bundesligaskih klubova da ne prodaju igrace Bayernu kako bi bili konkurenti za naslov , imamo takodje primjer Vidala koji je otisao u Juventus samo zato da se Bayern ne bi dodatno ojacavao.Valencia je napisao/la:Bajin monopol na najbolje igrace Bundeslige polako jenjava kako su spanci/englezi poceli bacati oci na najbolje igrace Bundeslige. To je realnost.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.