i ja imam neki osjecaj da cemo ih srusitSeahawks Boy je napisao/la:Joooj, kako se bliži derbi sve sam uzbuđenijiUredu, prvo Slavija pa onda Giants From North al' nekako imam osjećaj da će Željo razbit' Slavljenike Današnje

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
i ja imam neki osjecaj da cemo ih srusitSeahawks Boy je napisao/la:Joooj, kako se bliži derbi sve sam uzbuđenijiUredu, prvo Slavija pa onda Giants From North al' nekako imam osjećaj da će Željo razbit' Slavljenike Današnje
Jamak je za njega Prince Boateng,hvala mu na vaznim golovima lani,ali frajer izgubi 100 lopti na utakmici,sjebe svaku kontru,razigrali smo se bez njega,ipak hvala mu na svemu...Bianconeri1988 je napisao/la:Onaj Savić izgleda stvarno više neće zaigrati ni sekunde za Želju!
jeste vala otkad nema savica sve bolje ide i tecnije nema vise ko da melja loptu ...bistrikboy je napisao/la:Jamak je za njega Prince Boateng,hvala mu na vaznim golovima lani,ali frajer izgubi 100 lopti na utakmici,sjebe svaku kontru,razigrali smo se bez njega,ipak hvala mu na svemu...Bianconeri1988 je napisao/la:Onaj Savić izgleda stvarno više neće zaigrati ni sekunde za Želju!
Covjek "poslovno" u MostaruBianconeri1988 je napisao/la:Onaj Savić izgleda stvarno više neće zaigrati ni sekunde za Želju!
i ja danas bas kontam gdje su ovakvi postovi i bas taj jedan (bio je jedan karakteristican bas) sto je pljuvao,nikako mu se nika sjetiti,al pozz ga ovom prilikomplava lokomotiva je napisao/la:Treba Amara otjerati stvarno, dosta i njega i njegovih pojacanja, doveo Adilovica kloca, Selimovic istrosen, Smajic 0 bodova.. Guso nam brani eee, pa stvarno... katastrofa... o upravi da ne pricam, cuj pripreme u Sloveniji, ko jos tamo ide... Amar strucnjak gura Svraku i Jamaka, a Stanceski i Savic mu na klupi... ja msilim da je vrijeme da ode.. Dzelo i Buki lopovi, Zujo ce nas sve pokrasti... Stanemo kad damo 4 gola, umjesto da natrpaju po 12-13..![]()
otkad nismo vidjeli ovakav jedan post..
samo me zanima gdje je onaj zaboravio sam mu nick, ugl furo se da je stari navijac i pljuvao po svemu, apitice hvalio... FORZA ZELJO!!
![]()
ma zao ga svima,ima extra zadnji pas,tehnicar,pokupio je finih aplauza sad s juga,ali fino se i vidjelo sto ne igra,kad zijani loptu,stane,nema trke,nista.stetananek je napisao/la:da se moze kako igrati sa 12 igraca,zao mi onog stanceskog strasan je igrac !![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
joj drug dobro si prosao sto si napomenuo da je ironija u pitanju, ja sam nesto slicno u ironacnom fazonu napisao i ljudi mi dodijelise milion "ljupkih epiteta"plava lokomotiva je napisao/la:Treba Amara otjerati stvarno, dosta i njega i njegovih pojacanja, doveo Adilovica kloca, Selimovic istrosen, Smajic 0 bodova.. Guso nam brani eee, pa stvarno... katastrofa... o upravi da ne pricam, cuj pripreme u Sloveniji, ko jos tamo ide... Amar strucnjak gura Svraku i Jamaka, a Stanceski i Savic mu na klupi... ja msilim da je vrijeme da ode.. Dzelo i Buki lopovi, Zujo ce nas sve pokrasti... Stanemo kad damo 4 gola, umjesto da natrpaju po 12-13..![]()
otkad nismo vidjeli ovakav jedan post..
samo me zanima gdje je onaj zaboravio sam mu nick, ugl furo se da je stari navijac i pljuvao po svemu, apitice hvalio... FORZA ZELJO!!
![]()
a vidi ja prvi sam vazda za amara i kad nas ide i kad nas ne ide al jbga nije amar zeljo ima ljudi koji nisu toliko ludi za njim neki dan se bas raspravljam sa rodjakom koji ne gotivi bas amara te nemogu ja njega sad nazivati dusmanom zelje jer znam da je posto je stariji podosta od mene pratio zelju vazda i kad je bio u drugoj ligi tako da je glupo nazivati dusmanima onim koji ga ne gotive ...SamoZeljo je napisao/la:
Svi oni koji su pljuvali Amara su ili ograniceni ili su dusmani FK Zeljeznicar! (trece ne postoji)
Sta je sa Stanceskim?Nece se on hljeba najesti od igranja fudbala...bistrikboy je napisao/la:Jamak je za njega Prince Boateng,hvala mu na vaznim golovima lani,ali frajer izgubi 100 lopti na utakmici,sjebe svaku kontru,razigrali smo se bez njega,ipak hvala mu na svemu...Bianconeri1988 je napisao/la:Onaj Savić izgleda stvarno više neće zaigrati ni sekunde za Želju!
koliko se sjecam usao je sad protiv veleza ih i zaboravio sam kako izgleda to je onaj celo sto pred kraj dvojcu baci na guzicujubitubi je napisao/la:Sta je sa Stanceskim?Nece se on hljeba najesti od igranja fudbala...bistrikboy je napisao/la:Jamak je za njega Prince Boateng,hvala mu na vaznim golovima lani,ali frajer izgubi 100 lopti na utakmici,sjebe svaku kontru,razigrali smo se bez njega,ipak hvala mu na svemu...Bianconeri1988 je napisao/la:Onaj Savić izgleda stvarno više neće zaigrati ni sekunde za Želju!
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Lekqqq1921 i 28 gostiju.