Chat - ARHIVA POSTOVA

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

Emir ZENICA
Kontakt:

Re: Chat

Post Postao/la Emir ZENICA » 25 okt 2011, 00:01

vidim legendo da citas komentare cim pises da me treba ignorisati :lol: :lol:

Evo javno priznajem da sam zavadio harija i legendu.Namjerno sam slao poruke hariju kao da ih je lafo legenda pisao.A legenda uopste to nije pisao.
Volim te Celik ! ! !

"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"

hodža
Kontakt:

Post Postao/la hodža » 25 okt 2011, 00:01

OTNYS_YNWA je napisao/la:
hodža je napisao/la: i Obavezno dođi :** ;)
Hoću, jesi li mi ti "lajk'o" komentar? :lol:
šta misliš :lol:
FORZA MARŠAL !!!

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 25 okt 2011, 00:04

Dobra ova što jest jest! :mrgreen:

@Dylane

Skontat ćeš i ti to s vremenom! Kad ti se malo hormoni smire i ne budeš samo mislio na rupe! :mrgreen:
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 25 okt 2011, 00:04

Prezime vuče da bi to mogao biti ti, hajde akseptaj taj zahtjev za frendšip. :mrgreen:
" onclick="window.open(this.href);return false; ! Uhh. Devile, uživaj.

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 25 okt 2011, 00:06

Emir ZENICA je napisao/la:vidim legendo da citas komentare cim pises da me treba ignorisati :lol: :lol:

Evo javno priznajem da sam zavadio harija i legendu.Namjerno sam slao poruke hariju kao da ih je lafo legenda pisao.A legenda uopste to nije pisao.
:shock: :shock: sta si ovo napisao ??? Dal je moguce da si me tako izdao,mislio sam da si istinski jaran na ovom forumu,ali sam se prevario :evil: a ja se okrenuo protiv legende,koji mi je od tebe bio veci jaran na forumu :| legendo SORRY :mrgreen:
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 25 okt 2011, 00:06

Bianconeri1988 je napisao/la:
Dobra ova što jest jest! :mrgreen:

@Dylane

Skontat ćeš i ti to s vremenom! Kad ti se malo hormoni smire i ne budeš samo mislio na rupe! :mrgreen:
Brzo ucim :mrgreen:

Skontao sam da pravim veliku gresu,za neku sitnicu prekinem svaki kontakt,od sad cu biti manji od makovog zrna,nek radi sta hoce,a kad dobijem onda se mogu nervirati koliko hocu :lol:
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 25 okt 2011, 00:08

Bogami @hodža, kada si me priFatio, mišljah da se radi o Mirzi Šoljaninju. :lol:
Gospodin si, samo ti to mogu reći, a još da mi reČeš kako znaš ove moje prijatelje i sve će biti OKej.
Šalim se, mislio sam da te imam ja fejZbuku, grdno se prevarim nekada. ( :mrgreen: ) Joj, ubi me ovaj Šaban.

hodža
Kontakt:

Post Postao/la hodža » 25 okt 2011, 00:09

OTNYS_YNWA je napisao/la:Prezime vuče da bi to mogao biti ti, hajde akseptaj taj zahtjev za frendšip. :mrgreen:
" onclick="window.open(this.href);return false; ! Uhh. Devile, uživaj.

prijavio sam te onom Zukerbfajghejhgahgeru....reko ovo je pedofil, banujte ga sa FB :lol: :lol: :lol:

IZ = Ljudi u crnom ...sve što trebamo znati, mi znamo ;) ;)
FORZA MARŠAL !!!

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 25 okt 2011, 00:10

Alkohol majka, znaaaaam! :mrgreen: :mrgreen:
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 25 okt 2011, 00:11

Rooney88 je napisao/la:
Alkohol majka, znaaaaam! :mrgreen: :mrgreen:
Ma kakav alkohol nisam nista popio ima dve sedmice,nego me od prosle sedmice luda uhvatila sa ovom pesmom to je drama. :lol:
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 25 okt 2011, 00:12

Dylan Dog je napisao/la:
Skontao sam da pravim veliku gresu,za neku sitnicu prekinem svaki kontakt,od sad cu biti manji od makovog zrna,nek radi sta hoce,a kad dobijem onda se mogu nervirati koliko hocu :lol:
Ma ukoliko nešto želiš moraš i malo popustiti i prilagoditi se, ponekad popustiti i sl.

Ti i ja smo slični, nemamo mi love na bacanje pa da nam same prilaze! :mrgreen:
Ž '21!

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 25 okt 2011, 00:14

Dylan Dog je napisao/la:
Ma ukoliko nešto želiš moraš i malo popustiti i prilagoditi se, ponekad popustiti i sl.

Ma ne prilaze nikom same,tako kazu na tarzaniji,to je moja i Lbja-a Biblija :lol:
Znas kako meni kaze security u skoli,e moja djeco nista vi ne znate,ne razumijem kako se zaljubljujete,ja sam u vasim godinama trazio samo one sto znam da se daju,skupis malo para,izvedes je i et..

Teoriju razvaljujem,na praksi se ima jos puno radit :lol:
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 25 okt 2011, 00:14

Ma mene će OVAJ BOG u crno zaviti.

[youtube][/youtube]

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 25 okt 2011, 00:18

@Dylan

Recimo da nisi imao prilike da se pokažeš u praksi, hajd da te malo utješim! :mrgreen: :lol:

Kad je ta knjiga pisana djevojke se vjerovanto nisu dijelile na sponzoruše i sl. :mrgreen:

Ako ti se neka sviđa, ako vidiš da je otišla u WC odmah za njom i tamo je skontaš, a ne pred rajom da dobiješ nogu, to bi baš bilo ofirno :mrgreen:
Ž '21!

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 25 okt 2011, 00:20

Dylan Dog je napisao/la:
Dylan Dog je napisao/la:

Ma ne prilaze nikom same,tako kazu na tarzaniji,to je moja i Lbja-a Biblija :lol:
Znas kako meni kaze security u skoli,e moja djeco nista vi ne znate,ne razumijem kako se zaljubljujete,ja sam u vasim godinama trazio samo one sto znam da se daju,skupis malo para,izvedes je i et..

Teoriju razvaljujem,na praksi se ima jos puno radit :lol:
Meni bolje ide praksa samo što ne poznajem puno teorije pa nemam puno toga da primjenim u praksi :lol:
Tarzanija je sve od Tore preko Biblije i Kur'ana do Gospodara prstenova :mrgreen:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 25 okt 2011, 00:22

Bianconeri1988 je napisao/la:@Dylan

Recimo da nisi imao prilike da se pokažeš u praksi, hajd da te malo utješim! :mrgreen: :lol:

Kad je ta knjiga pisana djevojke se vjerovanto nisu dijelile na sponzoruše i sl. :mrgreen:

Ako ti se neka sviđa, ako vidiš da je otišla u WC odmah za njom i tamo je skontaš, a ne pred rajom da dobiješ nogu, to bi baš bilo ofirno :mrgreen:
Ma sta ti znas :lol:
Ja nikada nisam bio od onih sto mu je svedno kakva je djevojka,samo nek je zensko,koji ce prici 50 cura u 3 mjeseca i pitat hoce li se zabavljati :lol:

Jest da to ima lose strane,jaran mi je takav pa je znao bukvalno dobit mars u facu na pitanje dali bi bila sa njim :mrgreen:

Ali,mjenjam se pod stare dane :P

Lbj,o kakvoj praksi ovdje govorimo :mrgreen:

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 25 okt 2011, 00:23

Šta misliš o kakvoj praksi govorimo :lol:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 25 okt 2011, 00:24

Dakle voliš da biraš ili sam te ja pogrešno razumio! :mrgreen:

I ja volim da biram, u suštini svi vole da biraju! U tome i jest draž barem meni, ja volim izazov, ne volim kad je sve jednostavno! :mrgreen:
Ž '21!

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 25 okt 2011, 00:25

LBJ MVP je napisao/la:Šta misliš o kakvoj praksi govorimo :lol:
Cas Biologije u prirodi sa razredom :mrgreen:

Bjelancevino,ne razlikujes se ti puno od mene i Lbj-a,ne znam kako to da smo uvjek na suprotnim stranama :P

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 25 okt 2011, 00:27

Bianconeri1988 je napisao/la:Dakle voliš da biraš ili sam te ja pogrešno razumio! :mrgreen:

I ja volim da biram, u suštini svi vole da biraju! U tome i jest draž barem meni, ja volim izazov, ne volim kad je sve jednostavno! :mrgreen:
Opet mi postaješ drag :lol: Meni je (da se pohvalim :lol: )jednom(ali samo jednom :lol: ) prišla treba i pitala bil je opalio meni bilo prejednostavno i ja je odbio :mrgreen: Sad kontam koji sam konj :lol:
Dylan Dog je napisao/la:
LBJ MVP je napisao/la:Šta misliš o kakvoj praksi govorimo :lol:
Cas Biologije u prirodi sa razredom :mrgreen:

Bjelancevino,ne razlikujes se ti puno od mene i Lbj-a,ne znam kako to da smo uvjek na suprotnim stranama :P
Ma čas prirode i društva u drugom osnovne ja razvalio na praksi :lol: Ma dobar je bjelki polako ga okrećemo nama :lol:

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 8 gostiju.