Evo javno priznajem da sam zavadio harija i legendu.Namjerno sam slao poruke hariju kao da ih je lafo legenda pisao.A legenda uopste to nije pisao.
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
šta mislišOTNYS_YNWA je napisao/la:Hoću, jesi li mi ti "lajk'o" komentar?hodža je napisao/la: i Obavezno dođi :**
Dobra ova što jest jest!Devil je napisao/la:Pa kaze opet Ja sam ceo zivot s tobom,kao mali pevao,po skolama se tuk'o tvoje ime branio...
Emir ZENICA je napisao/la:vidim legendo da citas komentare cim pises da me treba ignorisati![]()
![]()
Evo javno priznajem da sam zavadio harija i legendu.Namjerno sam slao poruke hariju kao da ih je lafo legenda pisao.A legenda uopste to nije pisao.
Brzo ucimBianconeri1988 je napisao/la:Dobra ova što jest jest!Devil je napisao/la:Pa kaze opet Ja sam ceo zivot s tobom,kao mali pevao,po skolama se tuk'o tvoje ime branio...![]()
@Dylane
Skontat ćeš i ti to s vremenom! Kad ti se malo hormoni smire i ne budeš samo mislio na rupe!
OTNYS_YNWA je napisao/la:Prezime vuče da bi to mogao biti ti, hajde akseptaj taj zahtjev za frendšip.![]()
" onclick="window.open(this.href);return false; ! Uhh. Devile, uživaj.
Alkohol majka, znaaaaam!Devil je napisao/la:Pa kaze opet Ja sam ceo zivot s tobom,kao mali pevao,po skolama se tuk'o tvoje ime branio...
Ma kakav alkohol nisam nista popio ima dve sedmice,nego me od prosle sedmice luda uhvatila sa ovom pesmom to je drama.Rooney88 je napisao/la:Alkohol majka, znaaaaam!Devil je napisao/la:Pa kaze opet Ja sam ceo zivot s tobom,kao mali pevao,po skolama se tuk'o tvoje ime branio...![]()
Ma ukoliko nešto želiš moraš i malo popustiti i prilagoditi se, ponekad popustiti i sl.Dylan Dog je napisao/la:
Skontao sam da pravim veliku gresu,za neku sitnicu prekinem svaki kontakt,od sad cu biti manji od makovog zrna,nek radi sta hoce,a kad dobijem onda se mogu nervirati koliko hocu
Ma ne prilaze nikom same,tako kazu na tarzaniji,to je moja i Lbja-a BiblijaBianconeri1988 je napisao/la:Ma ukoliko nešto želiš moraš i malo popustiti i prilagoditi se, ponekad popustiti i sl.Dylan Dog je napisao/la:
Skontao sam da pravim veliku gresu,za neku sitnicu prekinem svaki kontakt,od sad cu biti manji od makovog zrna,nek radi sta hoce,a kad dobijem onda se mogu nervirati koliko hocu
Ti i ja smo slični, nemamo mi love na bacanje pa da nam same prilaze!
Meni bolje ide praksa samo što ne poznajem puno teorije pa nemam puno toga da primjenim u praksiDylan Dog je napisao/la:Ma ne prilaze nikom same,tako kazu na tarzaniji,to je moja i Lbja-a BiblijaBianconeri1988 je napisao/la:Ma ukoliko nešto želiš moraš i malo popustiti i prilagoditi se, ponekad popustiti i sl.Dylan Dog je napisao/la:
Ti i ja smo slični, nemamo mi love na bacanje pa da nam same prilaze!![]()
Znas kako meni kaze security u skoli,e moja djeco nista vi ne znate,ne razumijem kako se zaljubljujete,ja sam u vasim godinama trazio samo one sto znam da se daju,skupis malo para,izvedes je i et..
Teoriju razvaljujem,na praksi se ima jos puno radit
Ma sta ti znasBianconeri1988 je napisao/la:@Dylan
Recimo da nisi imao prilike da se pokažeš u praksi, hajd da te malo utješim!![]()
![]()
Kad je ta knjiga pisana djevojke se vjerovanto nisu dijelile na sponzoruše i sl.![]()
Ako ti se neka sviđa, ako vidiš da je otišla u WC odmah za njom i tamo je skontaš, a ne pred rajom da dobiješ nogu, to bi baš bilo ofirno
Cas Biologije u prirodi sa razredomLBJ MVP je napisao/la:Šta misliš o kakvoj praksi govorimo
Opet mi postaješ dragBianconeri1988 je napisao/la:Dakle voliš da biraš ili sam te ja pogrešno razumio!![]()
I ja volim da biram, u suštini svi vole da biraju! U tome i jest draž barem meni, ja volim izazov, ne volim kad je sve jednostavno!
Ma čas prirode i društva u drugom osnovne ja razvalio na praksiDylan Dog je napisao/la:Cas Biologije u prirodi sa razredomLBJ MVP je napisao/la:Šta misliš o kakvoj praksi govorimo
Bjelancevino,ne razlikujes se ti puno od mene i Lbj-a,ne znam kako to da smo uvjek na suprotnim stranama
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.