Uglavnom, ako si planirao da počneš rabiti, nemoj.Bianconeri1988 je napisao/la:Jest jest, neka jeftina droga, valjda samo za siromšane, otpadaju organi...

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Uglavnom, ako si planirao da počneš rabiti, nemoj.Bianconeri1988 je napisao/la:Jest jest, neka jeftina droga, valjda samo za siromšane, otpadaju organi...
Cuj ocajan,pa nije da je uvjek bila kamera kad mi je trebala,slike s tom jednom su bile sve sto mi je ostaloBianconeri1988 je napisao/la:Jest jest, neka jeftina droga, valjda samo za siromšane, otpadaju organi...
@Dyalan
Mene prcaš za onaj buket ruža, a vidiš da si i sam bio ponekad očajan![]()
Volio sam je nekad,prva ljubav zaborava nemaBianconeri1988 je napisao/la:Mah nisam ja nikad bio od toga posla, ni cigare ni alkohol, a kamoli droga.
Nego nešto se spominje da bi se skoro mogla pojaviti kod nas, to bi tek onda bio pravi belaj, pa me sve neka jeza prolazi
@Dylan
Pišeš kao da je još voliš!![]()
I ti se počeo furati na Jimmya?hodža je napisao/la:prčitel šta i zašto ne ??
Ja kad sam bio u tvojim godinama toga i nije bilo toliko ko' danas, doduše išao sam u normalnu školu (mislim nije bilo klošara i mangupa i sl.) i uvijek sam bio u dobrom društvu, šta ćeš nas 24 u razredu od toga 17 ženskih, a od toga 5 da valjaju!Dylan Dog je napisao/la: Volio sam je nekad,prva ljubav zaborava nema![]()
Ma **** drogu,uvjek sam mislio to nesto samo klosari i razbojnici uzimaju,ono ovi sto se drogiraju svi bolji od mene u skoli.
Bianconeri1988 je napisao/la:I ti se počeo furati na Jimmya?hodža je napisao/la:prčitel šta i zašto ne ??![]()
![]()
papciOTNYS_YNWA je napisao/la:@hodža, to je njima samo krivo što ti i ja prčimo.
OTNYS_YNWA je napisao/la:Što si stariji manje ti love daju, a trebalo bi biti obratno. Kada vidim da mi rođak, koji nije ni prohodao, zgrće stotke, nije mi dobro.
Pa ja prije si mi 50 davao sad ceneraOTNYS_YNWA je napisao/la:Što si stariji manje ti love daju, a trebalo bi biti obratno. Kada vidim da mi rođak, koji nije ni prohodao, zgrće stotke, nije mi dobro.
Kako je ti znaš?hodža je napisao/la:OTNYS_YNWA je napisao/la:Što si stariji manje ti love daju, a trebalo bi biti obratno. Kada vidim da mi rođak, koji nije ni prohodao, zgrće stotke, nije mi dobro.
Pozdravi S.Reginnu u subotu, ako ja ne stignem, i kupi jednu čestitku i za mene![]()
eeeeOTNYS_YNWA je napisao/la:Kako je ti znaš?hodža je napisao/la:OTNYS_YNWA je napisao/la:Što si stariji manje ti love daju, a trebalo bi biti obratno. Kada vidim da mi rođak, koji nije ni prohodao, zgrće stotke, nije mi dobro.
Pozdravi S.Reginnu u subotu, ako ja ne stignem, i kupi jednu čestitku i za mene![]()
To je jedna od najboljih cura koju znam ( psihički, pa i fizički. )
Ma ja ne volim te obilaske familije,ljubljenje u ruku,ulizivanje bogatim tetkama,riga mi se od tog.Bianconeri1988 je napisao/la:Pa isto ko što je fazon na zapadu kad su Božić ili Nova godina davati poklone djeci ili novac i sl, tako je kod nas za Bajram! Ipak su to naši najveći praznici (mislim nas koji slavimo iste)
Hoću, jesi li mi ti "lajk'o" komentar?hodža je napisao/la: i Obavezno dođi :**
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.